Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Vill egentligen ge 0 stjärna. Har rest med Öresundståg flera gånger de senaste dagarna. Försenat tåg, inget personal som hjälper, trängsen, ingen fungerande AC i 1:a klass vagnen och mycket dålig... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Värdelöst! Luktar ju prutt överallt och När man köper första klass för att försöka ha det lite bekvämt så är det så överproppat på tåget att hela gången är knökfull med människor. Var omöjligt att t... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

INKOMPETENS är orsaken till era problem. Det är inte personalbrist eller fordonsbrist eller andra pinsamma frånskyllningar. Orsaken är inkompetens i ledningen. Inställda tåg, förseningar och hav... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Så snart man har kjøpt billetter er Öresundstog fullstendig ferdig med all service. At man har kjøpt billett betyr ikke at man kommer med tog eller får en plass. Ikke engang på 1 klasse han man pl... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de billets de train
  2. Service de taxi
  3. Service de transport

Informations provenant de diverses sources externes

Öresundstågtrafiken kör tåg i öresundsregionen och till Växjö, Göteborg

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,2

Tous les avis

70 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Aldrig i tid

Aldrig i tid, tid planeringen stämmer aldrig- kan stå att det ska ta 5 minuter till önskat ställe så tar det 22 och man missar anslutning trots man v ute i god tid. Lita aldrig på dessa. Totalt värdelös. Missade faktiskt en tenta en gång pga 1h och 12 minuter sena. Men sluta gälla du får ju 13 kr ersättning för det! TACK

15 mai 2024

Överfulla tåg

Tåg med avgång 13:40 från Göteborg 3/3 var kaos. Tåget före var inställt och det kom ett kort tåg så det stod folk genom alla gångar i hela tåget. Bedrövligt dåligt och en säkerhetsrisk.

3 mars 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Tågvärd behöver gå på kursus i service

Tåget är bra när de är i tid, men personalen kanske ska på service kursus igen, då i dag når de skulle kolla på biljetter på passagerare som tyvärr fall i sömn på grund av nattarbete. Så ropade tågvärd så högt att personen blev överraskade chockerades med hjärta banken , tågvärd skulle kanske ha gjort det annorlunda. I dag på tåget mot Helsingborg från Köpenhamn kl.07:55 tåg nummer RE21322.

8 février 2024

Fortjener 0 stjerner

Som rejsende i toget fra Kastrup lufthavn mod Kbh. H oplevede jeg topmålet af manglende kundeservice og konduite fra den svenske kontrollant.
Min mand havde nået at tjekke ind på sit rejsekort og jeg kom på perronen i sidste øjeblik før afgang - og havde ikke nået at tjekke ind.
Min mand (som ikke var opmærksom på min manglende indtjekning) holdt døren til toget åben sammen med den svenske kontrollant. I samme øjeblik jeg træder om bord, siger jeg at jeg ikke har nået at tjekke ind. Kontrollanten siger så at han kan skrive en billet til mig - fint tænker jeg, naiv som jeg er. Toget sætter i gang og jeg viser ham mit rejsekort…. han beder om at se id og skriver noterer data. Derefter rækker han mig et stykke papir hvor der står tilläggsavgift….. på 1500 sek.
Jeg spørger ham, om det virkelig er prisen for en billet og han svarer blot, at ja - jeg havde jo ingen gyldig billet.
I min verden burde han, så snart han hørte at jeg ikke havde tjekket ind, i stedet have fortalt mig, at jeg burde forlade toget hvis jeg ikke ville have en bøde på 1500 sek.
Jeg føler mig bondefanget af hans ageren med at sige, han kunne skrive en billet til mig og min henvendelse til Skånetrafik har blot resulteret i standardsvar, hvor man ikke tager stilling til om deres medarbejder burde have udvist lidt mere konduite.
Jeg har oplevet flere tilfælde i danske s-tog, hvor kontrolløren udviser en langt højere grad af konduite og ikke går efter at “snyde” passagerer om bord.
Jeg skal i al fald aldrig rejse med Skånetrafik igen og må konstatere, at min negative rating og oplevelse passer godt i det billede, som andre beskriver her på Trustpilot.

4 février 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

0 stjerne burde være en mulighed!!

0 stjerne burde være en mulighed!!
ALDRIG tog til tiden. Pendler 5 dage om ugen. For ca. 3 uger siden ventede min søn i 2 timer og 45 min på en meget kold Ørestad st. Sammen med mange andre mennesker, på tog mod Malmø, absolut ingen info om næste tog! På app stod der tog til tiden! Sidste uge kørte toget ikke mellem kl 8.30 - 12.30 ingen info. Idag kørte toget mod Malmø men kom ikke helt over broen, da et tog foran havde tekniske problemer og var stoppet. Toget skulle skubbes af vores tog, som så manglede strøm og vendte tilbage til Kastrup lufthavn. Efter en løbetur i Kastrup til et andet spor kørte toget mod Malmø. Ikke alle nåede ind i toget og tog kontrollørens bemærkning da toget satte igang var “ det er ikke en taxa” I tunellen gik strømmen igen og alt lys slukkede. Man stod tæt klinet op ad hinanden (som altid, da toget altid er propfyldt) 2,5 time i total mørke voldsomt traumatisk meget varmt og ingen udluftning!!!! Togpersonalet der kom igennem vognen med lygter, måske for at være venlige og lette stemningen, var bare rigtig ubehøvlede og ubehjælpsomme… Føj for endnu en tur over Øresund. De sidste 4 dage er der brugt 10 timer på transport mellem Hyllie og Ørestad under normale omstændigheder ville det tage 3 timer og 20 min.
Da det nu bare kører på skinner og servicen er i top er prisen også steget!
14 dage til, så udløber vores søns togkortet og vi forældre betaler for pendler med bil over broen.
En helt anden snak er hvorfor bor vores søn i Malmø når der er så mange problem med at pendle, han er dansker og arbejder i DK
Han har giftet sig med en Amerikaner som han mødte, da han studerede i USA og for at de kan være sammen må de bo på den anden side af Øresund.
Jeg ved at det er nytteløst, at råbe op om den elendige service på Øresundstoget, da det aldrig har været et tog man kunne regne med og mange har gjort det før mig, men ud skulle det og jeg håber, at det engang ud i fremtiden gavner alle jer som er i samme møg situation.

1 février 2024

1 kl Göteborg-Malmö

1 kl Göteborg-Malmö, vilket skämt! vad är det som är 1 kl???? Kallt - kanske 16 grader. Ingen servering och förbjudet att ta med egen dricka om den innehåller alkohol. Skulle aldrig åka med de här eländiga tågen om det inte vore för att SJ ställt in. Funkar kanske för kortare resor. Ett plus för att de äntligen fått ordning på internetuppkopplingen.

26 janvier 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Öresundståg som körde sträckan som…

Öresundståg som körde sträckan som ställde in tåg med 20 min varsel pga personalbrist vägrar betala ersättning då resan var en resplus från sj. I 2 veckor har sj och ötåg skyll på varandra och ingen tar ansvar

24 novembre 2023

Mycket problem

Försenat väldigt mycket! Otrevliga personal. Inte garanterade platser. Ingen bistro. Snåla. Oklara. Långsamt tåg! Osköna platser

3 janvier 2024

Norra Europas sämsta tågupplevelse

Norra Europas sämsta tågupplevelse. Toaletterna är trasiga och inredningen smutsig. Tågen är så fulla att man får stå upp. Tågets slutstation ändras ofta under pågående resa, så att man kastas av på en station man inte köpt biljett till, utan förklaring och utan information om hur man ska ta sig vidare.

Lägg ner, byt ut, förstatliga. Vad än lösningen är så kan det inte tillåtas fortsätta på det här viset.

27 décembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Svinkallt på vagnen vintertid!!

Den här en transportmedel som är fel konstruerad att transportera resenärer på långa sträckor under vintertid anser jag. Att åka med Öresundståget sträckan Köpenhamn-Göteborg eller omvänt får man räkna med att bli sjuk av kylan efteråt. Tåget stannar naturligtvis var 10:e minut på olika stationer, och under vinterhalvåret kan det bli svinkallt i vagnarna så fort dörrarna öppnas samtidigt. Inredningen borde med andra ord byggas om på ett sätt att kylan inte tränger sig in vagnarna när dörrarna öppnas. Vagnen jag åkte med var dessutom ganska smutsigt inuti.

24 décembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Inkompetenta, giriga eller bara medelmåttor?

Är det inkompetens, girighet eller bara medelmåttighet som genomsyrar Öresundstågens och Skånetrafikens verksamhet och ledning? Har slutat bry mig. Har idag skickat en bön både till tomten och St Per så ni bör inte förvänta er några julklappar i år. Kanske bör ni också förlika er med tanken på en enkel resa ner till Hades djupaste hålor, i en överfull hiss som alltid går i sönder halvvägs ner, och som aldrig riktigt kommer fram.
Varför böner till både tomten och St Per, undrar ni? Därför tro på överjordiska makter och ett gränslöst tålamod är ett måste för oss Öresundspendlare, om vi ska överleva vardagen.
God Jul till alla pendlare. Nästa år kan ju bara bli ännu sämre.

30 novembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Era senaste inskränkningar i avgångar…

Era senaste inskränkningar i avgångar mellan Malmö-CPH medför längre resetid för alla oss vardagspendlare. Redan väldigt fyllda tåg med 10 minuters drift i rusningstid och nu katastrof när man endast kör var 20-30 min. Man ska agera aggressivt bara för att kunna komma ombord. Sen stå som sillar i en ask, undrar hur trafiksäkerhet det är med kappsäckar, barnvagnar mitt i gångarna och framför dörrarna. Tanken slår mig varje gång, vad om det händer något och vi behöver evakuera fort. Andra gånger när jag åker och det finns god plats och någon stackare har råkat ställa sin kapsäck för nära dörren så blir hen uppmärksammad om att det är inte tillåtet pga trafiksäkerhet. Vilken jäkla joke och dubbelmoral! Jag kan bli rasande...Mvh, Sandra som åker med er t.r. Hyllie-Kastrup 5 ggr./vecka.

11 décembre 2023

Hvad sker der!?!?!?!?

Jeg er så træt af alle jeres forbandede forsinkelser. Hver ENESTE gang. 20 min. 30 min. 40 min. Det er en joke uden lige. I burde være flove over at drive så latterligt dårlig en virksomhed. Skammeligt ud over alle grænser.

13 décembre 2023

Cross border commuting

Rushing out of work just to find that the train has been cancelled. Nothing about it in the app. Nothing on the signs. You just have to stand there and find out for yourself that the train is not coming.
Then youll also be standing in Hyllie for another 20 mins for whatever reason.
This is just an avarage day of cross commuting to work late at night. Absolutely terrible.

12 décembre 2023
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus