Købte en “iPhone SE 2, Sort, 128 GB, som ny stand” til god pris iforb med “Black kampagne” dagene. Produktet levede fint op til forventningerne. Rimelig hurtig levering, gik lidt tid før pakken åbenb... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Fik virkelig god service af den sødeste medarbejder, i butikken på Østerbrogade. Den tlf jeg havde bestilt online, kom først på lager et par dage efter bestillingen, så medarb fandt anden farve men me... Voir plus
Uklar profil, i kraft af at man får mails fra både green, refurbed men handler hos phonetrade. Købte “som ny” stand, men telefonen kom med et uoriginalt batteri, og iPhone kan derfor ikke måle hvor me... Voir plus
Generelt fint tilfreds, men Phonetrade vurderede to gange tilbagekøbstelfonen til 750 kr, hvorefter de sætter prisen ned til godt 500 kr nogle dage efter telefonen er indleveret pga. ydre skader, som... Voir plus
Phonetrade køber, sælger og reparerer iPhones og iPads. Besøg os på vores webshop eller kom ind forbi vores butik i Hellerup. Du får rabat ved køb af ny iPhone, når du samtidig indleverer din brugte iPhone til os. Vi yder 14 dages fortrydelsesret og 3 års garanti. Vi er eksperter i reparation af iPhones og iPads og udfører stort set alle slags reparationer, mens du venter.
N'a pas répondu aux avis négatifs
Super fint produkt. Hurtig levering.
Alt i alt en super god oplevelse
RIGTIG god købsoplevelse.
Jeg ringede og fik personlig rådgivning til mit køb. Bestilte telefonen, som jeg modtog, nærmest straks. Den levede til fulde op til mine forventninger. Jeg vil klart anbefale Phonetrade. Hvorfor købe nyt, når man kan købe SÅ fine ting hos Phonetrade.
Hej købte en iPhone 12 pro til 2.400kr.
Levering var lidt langsom men da den først kom var alt godt. Kan klare anbefale Phonetrade👍✅
Købte mobil hos jer for anden gang. Er meget tilfreds - batteriet havde kapacitet på 100% og mobilen var som ny.
Phonetrade sælger gode mobiltelefoner til en fair pris. Det er nemt at handle hos dem, og deres service er i top.
Kan anbefale Phonetrade - kun gode oplevelser og fine vare
VH
Carsten
Ja bestilte en telefon den 3/4 og jeg har ikke modtaget den endnu.
Super god service og hurtig levering. Telefonen lever op til alle krav og standarder. Har altid købt mine telefoner igennem phonetrade! ♻️
Jeg kan så se her inde at jeg bestemt ikke er den eneste der har fået samme oplevelse.
Bestilte en en telefon i standen brugt. Bestilte den 13/3 da jeg intet havde hørt fra dem den 18 skrev jeg til dem. Hvorpå de svarede at de regnede med at den blev afsendt samme dag. Da den så kom var skærmen løs i bunden, og den havde kraftige brugs spor. Jeg ville nødig se den lavest standart de har så. Jeg måtte skrive til dem igen. Hvorpå de beklagede, og tilbød at reparere den. Efter nærmere omtanke, besluttede jeg mig for at sende den retur, og ønskede mine penge retur. De modtog den så den 28/3 og her den 8 har jeg stadig ikke hørt fra dem. Så skrev selv til dem igen igen, fik beskeden at der kunne gå op til 14 dage før de refunderet beløbet. 30 minutter senere modtager jeg så en mail, hvor i de skriver at min refundering er godkendt, og at der kan gå op til 10 dage før pengene er på min konto. Det syntes jeg ikke er i orden. Ikke god service.
Jeg har før handlet ved Phonetrade og været fuldt ud tilfreds, der har aldrig været noget. Men et eller er der sket. De blevet alt for sløvt og træls man skal til at skrive til dem. For at høre hvor ens vare bliver af, og igen når man skal have sine penge retur. Kommer ikke til at handle ved dem igen.
Fandt ved en konkurrent en telefon magen ved, Telefonen var 200kr billigere, lignede en ny telefon da den kom, og havde den inden for 2 dag. Se det service.
Super fin telefon til god pris og hurtig levering
Købte en IPhone 12 pro.
Som skulle være i meget fin stand, og den var som ny.
Vi er trygge ved at køb hos Phonetrade. Har haft glæde af deres service og ikke mindst deres gode varer.
Hurtig levering, blev glædeligt overrasket over kvaliteten på telefonen, det er ikke sidste gang jeg har handlet her.
Mvh Knud Erik Christensen
Phonetrade solgte os en brugt telefon som var produceret til det koreanske marked. derudover var der hakker i siden af telefonen selv om de har solgt den som ny. Jeg giver ikke deres kvalitetskontrol af de telefoner de får ind, noget som helst. Handl ikke hos dem.
Pengene måtte vi osse ringe og rykke for at få retur efter vi havde ventet de 14 dage de gerne vil have til at kontrollere om den nu er koreansk. Det havde de glemt.
Meget dårlig returnering, skulle vente 14 dage på returneringen kom, var nede i deres butik for at aflevere den og de sagde den ville nok ville komme tidligere men den kom stadig efter de 14 dage, ved ikke bare om det er mig der syntes at det er meget lang tid at vente på en returnering eller det er normalt
Jeg købte en Iphone 12 mini refurbished, og jeg blev glædeligt overrasket. Dels over den fair transport-/leveringstid, dels over standen af mobilen. Der var ganske vist ingen brugsanvisning med den, men der var opladerledning - dog uden stik til stikkontakt - og der var "nøgle" til simkortskuffen. Alt i alt er jeg godt tilfreds.
God service men langsom levering, denne gang.
Øv. Har handlet hos jer flere gange. Men .. den gang er det bare ØV og nul stjerner. Jeg bestiller en tlf 21/12. D. 30/12 spørger jeg om den er på vej. Svaret er at den er sendt fra lageret og er på vej. Men postvæsenet jo har haft fri i helligdagene. Forståeligt nok. MEN .. dette viste sig at være løgn. For da jeg spørger til min ordre igen d 5/1-25 kommer der ikke svar. Men jeg modtager d 6/1-25 en mail om at varen er afsendt fra lageret og på vej med GLS. Så mit spørgsmål er så bare … hvorfor f… lyve kunden op i ansigtet når jeg kan se hvornår varen reelt bliver sendt. Hvorfor ikke bare være ærlig? Det har vi glemt. Vi havde ikke flere. Eller whatever.. forstår det ikke og handler ikke hos jer igen
En savoir plus sur les différents types d'avis.