Phonetrade Avis

1 947
TrustScore 3.5 sur 5

3,6

Købte en “iPhone SE 2, Sort, 128 GB, som ny stand” til god pris iforb med “Black kampagne” dagene. Produktet levede fint op til forventningerne. Rimelig hurtig levering, gik lidt tid før pakken åbenb... Voir plus

L'entreprise a répondu

Generelt fint tilfreds, men Phonetrade vurderede to gange tilbagekøbstelfonen til 750 kr, hvorefter de sætter prisen ned til godt 500 kr nogle dage efter telefonen er indleveret pga. ydre skader, som... Voir plus

Uklar profil, i kraft af at man får mails fra både green, refurbed men handler hos phonetrade. Købte “som ny” stand, men telefonen kom med et uoriginalt batteri, og iPhone kan derfor ikke måle hvor me... Voir plus

1. Magasin de téléphonie mobile
  2. Atelier de réparation de téléphones mobiles
  3. Magasin d'accessoires pour téléphones mobiles
  4. Magasin d'électronique
  5. Magasin d'ordinateurs d'occasion

Écrit par l'entreprise

Phonetrade køber, sælger og reparerer iPhones og iPads. Besøg os på vores webshop eller kom ind forbi vores butik i Hellerup. Du får rabat ved køb af ny iPhone, når du samtidig indleverer din brugte iPhone til os. Vi yder 14 dages fortrydelsesret og 3 års garanti. Vi er eksperter i reparation af iPhones og iPads og udfører stort set alle slags reparationer, mens du venter.

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

2 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

(1 947)

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Rigtig god service

Bestilte 2 telefoner 1 uge før jul, som skulle bruges til julegave. Det vidste sig at den ene iPhone i den valgte farve ikke kunne leveres og blev kontaktet over sms om jeg ønskede at ændre farve, for at de kunne levere inden jul, ændrede farve og modtog 2 iPhones fredagen inden jul. Rigtig god service og meget venligt personale, og telefonerne virker som de skal, kan varmt anbefales.

16 décembre 2024

Meget tilfreds

Jeg så at de havde fået lidt ringe andmeldelser, jeg har handlet der 3-4 gange. Jeg har aldrig haft nogen problemer. Desuden er der også rigtig god service.

14 décembre 2024

Fik virkelig god service af den sødeste…

Fik virkelig god service af den sødeste medarbejder, i butikken på Østerbrogade. Den tlf jeg havde bestilt online, kom først på lager et par dage efter bestillingen, så medarb fandt anden farve men med flere GB, til samme pris. Tak for god og behagelig service. Jeg kan varmt anbefale stedet⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

6 décembre 2024

DO NOT BUY A PHONE FROM HERE

DO NOT BUY A PHONE FROM HERE

I payed almost 5000kr for a iphone 12, the wireless charger was faulty, I asked ti get it fixed and they came qith an excuse. I decided to live with that problem, but when my battery stopped working well, I had it changed to a unoriginal battery, which a couple of minths later exploded on my phone. I tried to call, to message them, and tried even calling their HQ, but all they said was that the phone was busy ag thr time. As I use my phone on a daily, I went and got it fixed out of my own pocket at a authorised apple technitian. A couple days ago my phone randomly stopped connecting to wifi, i had no service. Tried to see if it was my SIM card and called emergency services, there was no conexion. I called them and they accused me of having dropped my phone, and that thete was no longer waranty on the phone. They are unfair, overpriced and not kind to the coutumer. I had a friend that bought a iphone 11 and their phone randomly stopped wanting to turn and on… it got fully bricked. They had the same answer, that maybe it got dropped and they werent liable. Again, if you want to throw your money out the door be my guest, but facebook marketplace has better deals than this shit…

25 novembre 2024

Mangler svar på indsendt reklamation

Jeg har sendt en mobil, iPhone 11, til reparation eller helst ombytning da den har samme fejl som i juni, hvor den blev repareret.
Sidst vi sendte den til reparation fik vi den tilbage efter få dage. Super fint.
Denne gang er der gået 9 dage siden jeg sendte den med den label på, som jeg oprettede på hjemmesiden, og jeg har ikke hørt fra Phonetrade. Jeg rykkede for et svar i går, De har ikke svaret. Man kan ikke komme igennem på deres kundeservice.
Det virker højest mærkeligt, især også at man skal kommunikere med nogen, der hedder green refurb og ikke phonetrade.

27 novembre 2024

Telefon kom aldrig…

Telefon kom aldrig…
Jeg bestilte en iPhone 13 Pro blå skyhimmel 512 GB som ny den 22. november, og hvad sker der? Jeg har stadig ikke modtaget telefonen! Ingen opdateringer, ingen svar fra kundeservice, ingen undskyldning. Det er simpelthen uacceptabelt. Hvis PhoneTrade vil undgå at miste kunder, skal de begynde at kommunikere ordentligt og holde deres lovede leveringstider. Køb aldrig noget i København eller andre steder i landet, medmindre du bor tæt på butikker, eller har nogen der kan hente telefonen fysisk – det er bedre end at stole på online handel, hvor de bare skjuler sig bag skærmen! Jeg forventer en ordentlig løsning, ellers handler jeg aldrig her igen!

26 novembre 2024
Logo de Phonetrade

Réponse de Phonetrade

Hej Hassan,

Vi har netop været i kontakt med dig over telefonen, og er meget overrasket over denne anmeldelse.

Du har d. 22 valgt at købe en vare som afsendes indenfor 2-5 hverdage. Hvilket vil sige at din enhed skal sendes inden d. 28/9, som den selvfølgelig også vil blive.

Vi har modtaget en mail fra dig d. 25/9 kl. 15:28, og en ny mail 26/9 kl. 05:05. Her har vi både ringet dig op og besvaret din email, indenfor vores 24 timers svartid.

Opdateringer kommer automatisk, så snart ordren afsendes. Her vil GLS både sende mails og SMS beskeder med tracking nummer.

Jeg håber vi kan finde en løsning på dette, da vi syntes at denne anmeldelse er lige i overkanten :-)

Med venlig hilsen
Christian, Phonetrade

Kvalitet for pengene

Nem at bestille. Fair i pris.Næsten som ny, god kvalitet. Super service når man taler med dem på telefon samt levering. Kan varmt anbefale Phonetrade.

24 octobre 2024

Har sendt en iPhone retur da den…

Har sendt en iPhone retur da den virkede ikke, og det er tre måder nu jeg venter stadig at få pengene. De mener jeg skal være tålmodig

Det er godt Phonetrade svar på anmeldelser here, dog kun på de gode
Jeg vil give 0,01 stjerne men kan ikke
Meget dårlig

12 octobre 2024

Køb og salg fungerede perfekt.

Bestilte en IPhone 13 Pro Onsdag. Torsdag kom den med Gls. Perfekt stand og med 100% batteri kapacitet. Sendte min egen IPhone 13 retur Fredag og Tirsdag stod pengene på min konto. Absolut topklasse.

8 octobre 2024

Vælg et andet firma end Phonetrade!

Jeg sendte en brugt tlf ind i august - for at sælge den til Phonetrade og købe en ny.
Der er så ikke sket ret meget mere i sagen, og nu er det 10. okt. Telefonerne har været lukket i ugevis, og de har ikke svaret på min seneste mail, hvor jeg spørger til status.
Jeg opgiver nu og køber en ny tlf et andet sted!

10 octobre 2024

Kaos, - umuligt at få kontakt.

0 stjerner. Købt telefon d. 27/8, penge hævet den 2/9, ingen telefon, efter henvendelse på mail, svar; fejl på hjemmeside, - genbestil. Penge uretmæssigt hævet den 2/9, tog jeg for givet blev sendt retur. Nix. Ny mail sendt, svar, beklagelig fejl pengene lovet retur. Ingen penge, men nu har Phonetrade sendt en telefon mere, - det er helt kaos, og der svares ikke på telefon.
Svar om ikke andet, - så dog her!
Politianmeldelse mandag, hvis der ikke kommer en afklaring i dag.

27 août 2024

Telefon forsvundet efter sendt til reparation

I juni sendte jeg en iPhone 12 til reparation hos phonetrade. ID#252988
Jeg får nogle beskeder fra dem om, at der lige skal ordnes bl.a skal de have koden, og "find min iphone" skal fjernes, førend de kan gå videre med reparationen.

Derefter hører jeg intet fra dem. 18.juli (en måneds tid efter), spørger jeg efter status på telefonen, og får at vide jeg burde få den indenfor 24 timer. Jeg hører intet

1.september spørger jeg igen ind til status, men der er stadig tavshed fra dem.

D.d. (18.september 2024) har jeg nu sendt en ny rykker, hvor jeg efterspørger min telefon.

Jeg har både den 18.juli og d.d. prøvet at ringe og skrive til det nummer, de skrev fra omkring det med koden og "find min iphone". Telefonen bliver ikke taget nogen af gangene, og der kom intet svar på sms'en fra den 18.juli.

Gad vide om der kommer svar på mail og/SMS sendt d.d.?

Så jeg har åbenbart mistet en telefon, jeg sendte til reparation hos dem, fordi jeg i sin tid (for 1 år siden ca) købte den hos dem. Den skulle være som ny, men der har været masser af fejl på den, og nu er den åbenbart "forsvundet".

Ikke ligefrem den bedste kundeservice.

18 septembre 2024

Gav mig en iphone der ikke virkede, og så tog de den.

Jeg købte en iPhone 12 på Phonetrade, og da den ankom, virkede den fint. Indtil efter 1 måned, hvor den begyndte at genstarte ud af det blå. Vi sendte den tilbage til reparation og fik den igen efter 1 måned, MEN den blev ved med at gøre det samme igen. Vi sendte den afsted igen for omkring 2 måneder siden, og vi har hverken fået en e-mail, besked eller noget. DE TOG BARE MIN IPHONE.

8 juillet 2024