Phonetrade Avis

1 947
TrustScore 3.5 sur 5

3,6

Lisez les avis des autres

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik virkelig god service af den sødeste medarbejder, i butikken på Østerbrogade. Den tlf jeg havde bestilt online, kom først på lager et par dage efter bestillingen, så medarb fandt anden farve men me... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Generelt fint tilfreds, men Phonetrade vurderede to gange tilbagekøbstelfonen til 750 kr, hvorefter de sætter prisen ned til godt 500 kr nogle dage efter telefonen er indleveret pga. ydre skader, som... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Uklar profil, i kraft af at man får mails fra både green, refurbed men handler hos phonetrade. Købte “som ny” stand, men telefonen kom med et uoriginalt batteri, og iPhone kan derfor ikke måle hvor me... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de téléphonie mobile
  2. Atelier de réparation de téléphones mobiles
  3. Magasin d'accessoires pour téléphones mobiles
  4. Magasin d'électronique
  5. Magasin d'ordinateurs d'occasion

Écrit par l'entreprise

Phonetrade køber, sælger og reparerer iPhones og iPads. Besøg os på vores webshop eller kom ind forbi vores butik i Hellerup. Du får rabat ved køb af ny iPhone, når du samtidig indleverer din brugte iPhone til os. Vi yder 14 dages fortrydelsesret og 3 års garanti. Vi er eksperter i reparation af iPhones og iPads og udfører stort set alle slags reparationer, mens du venter.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

(1 947)

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Yderst tilfreds med køb af iPhone XR

Yderst tilfreds med køb af iPhone XR
Da de ikke have den farve jeg ville have opdaterede de min ordre fra 64 GB til 128 GB og fra “Brugt” til “Som ny” så de kunne sende den i den farve jeg gerne ville have. En opgradering på 600 kr kvit og frit. Meget tilfreds.

19 février 2024
Noté 3 sur 5 étoiles

Svært at få kontakt til Phonetrade

12. februar: I dag har jeg fået kontakt med positive anvisninger - tak for det. Det har bevirket et par stjerner mere.

Svært at få Phonetrade i tale. Telefon og butik er lukket. Mail besvares mangelfuldt.
Har reklameret over en iPad og skrevet jeg ville indlevere den defekte iPad i Hellerup. Fik ingen kvittering på reklamation og ringede derfor, men telefonen er lukket. Ved mailhenvendelse får jeg nu at vide, at Hellerupbutikken også er lukket. Man kan heller ikke indlevere til værksted - omend der reklameres med "vi reparerer mens du venter" på hjemmesiden. Den defekte iPad skal sendes - men hvorhen?
iPad'en solgt som "rigtig god stand", men skærmen er løs og gaber mere og mere i siderne.

2 février 2024

50% chance for succes

Man må kunne forvente at man får den bestille vare…..
Det gjorde jeg så ikke ……
Bestilte 2 sæt hoco in Ear/ i sort
Blev leveret i hvid …..gad ikke engang brokke mig,da jeg førhen ikke har fået svar på min mail fra dem
Så kan da bare handle et andet sted

18 janvier 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Købte en “iPhone SE 2, Sort, 128 GB, som ny stand” til god pris iforb med “Black kampagne” dagene. Produktet levede fint op til forventningerne. Rimelig hurtig levering, gik lidt tid før pakken åbenbart var afhentet af pakkeleverandør.
Fandt 14 dage ud af, de have sat prisen ned med et par hundrede kroner. Kontaktede kundeservice “og jeg skulle selvfølgelig ikke snydes”. GOD service.

1 janvier 2024

Hej Mads,

Tak for din fine anmeldelse, det glæder os at produktet levede op til dine forventninger.

Vi bestræber altid at leve efter filosofien om at ingen kunder skal føle sig snydt, så kommer der "et bedre tilbud" mens din ordre ikke er særlig gammel, kan vi altid opdatere prisen til din fordel, så den matcher den nye udsalgspris.

Vi ønsker dig en dejlig dag.

Perfekt!

Købte en iPad Pro 4th gen i "Som ny" stand, og det var præcis, hvad jeg modtog i dag. Der kunne godt have været en enkelt dags mindre leveringstid, eftersom jeg fik en mail tidligt på dagen for to dage siden om, at den var blevet pakket, men ellers absolut ingen klager!

2 février 2024

Hej Jacob,

Fantastisk at høre at du modtog en iPad som i den grad levede op til dine forventninger.

Jeg beklager for den lidt forlængede leveringstid, der må næsten være sket en mindre fejl ifbm. koordinering hos vores leverandører.

Hav en skøn dag!

Noté 2 sur 5 étoiles

Du får ikke dine penge

Skrevet: 25/01-2024.
Jeg henvender mig d. 17. januar i deres butik i Hellerup. På deres hjemmeside under “Butik” fremgår kun én butik og den skulle være placeret på Strandvejen 153 i Hellerup. Jeg kører derfor derud for at sælge min iPhone. Jeg bliver mødt af en lukket og tom butik, men der fremgår ingen steder på deres hjemmeside at butikken skulle være lukket. Det gør der i øvrigt stadig ikke dags dato, hvor butikken fortsat figurere som eneste forretning under deres Butiksoversigt trods den er lukket ned. Ved butikken var heller ingen information at finde, fx et infoskilt på døren.
Jeg forsøger at ringe dem op, men bliver mødt af en telefonsvarer der oplyser at deres telefoner er lukket ned og intet andet.
Jeg henvender mig i nabobutikken som har et direkte nummer til indehaveren af PhoneTrade, som jeg får udleveret og får hul igennem til ham (Nicklas). Han fortæller at det er en fejl at butikken stadig fremgår på hjemmesiden og at han beklager deres telefonnummer var lukket ned. Vi aftaler en lokation hvor jeg kan indlevere telefonen, hvortil han her lover at der vil gå max 3 hverdage fra den pågældende dato før pengene står på min konto. Senere samme dag modtager jeg om aftenen en bekræftelse på netop denne indgåede aftale og at telefonen er bekræftet indleveret. Men fire hverdage efter henvender jeg mig til dem skriftligt, da jeg fortsat ikke har modtaget nogen penge. Her får jeg svar senere samme dag hvor jeg bliver spidset af med at de har “haft fejl på nogle af deres overførsler” og de derfor vil blive overført på ny og igen med løftet om at jeg vil modtage pengene inden for 1-3 hverdage. Mærkeligt jeg ikke selv får besked om den slags forsinkelser, men at jeg selv skal henvende mig. Oven i modtager jeg så en mail dagen efter hvori der står at pengene ER bekræftet overført og at de vil være til rådighed på min konto om 1 til MAX 2 hverdage. Fedt!
Nu der så atter endnu en gang gået fire hverdage og jeg henvender mig derfor endnu en gang skriftligt for at rykke for mine penge. Denne gang bliver jeg spidset af med at “bogholderiet mangler at godkende overførslen”, men man har jo lige sendt en mail nogle dage forinden om at overførslen ER foretaget? Og endnu en gang er det mig der skal henvende mig for at få denne information, der er vitterligt intet jeg har fået besked om i forhold til forsinkelser hverken første gang eller anden gang. Samtidigt står der i svaret fra dem at det ikke vides hvornår bogholderiet godkender denne overførsel, men at når de gør, så har jeg pengene inden for 24 timer. Det jo totalt uholdbart. Jeg svare tilbage at det er et kæmpe brud på den indgående aftale, hvorefter jeg får i hovedet at det er det på ingen måde, det var tværtimod helt normal procedure at der gik så længe før folk fik deres penge.
Jeg svare retur med de skriftlige lovninger hvorefter jeg om formiddagen d.d. skriver at nok er nok, og pengene skal stå der i dag. Hertil får jeg et øjeblikkeligt svar retur om at han vil vende den med deres finansafdeling og vende retur inden for max et par timer. I mellemtiden er der nu gået over et døgn siden da, og jeg har intet hørt retur.
Jeg må nok sige at jeg har storfortrudt at sælge min telefon til PhoneTrade, for selv hvis det de siger er sandt, kan jeg ikke forstå hvorfor man ikke informere sine kunder om den slags, og så finder jeg det spøjst at man først har fejl på overførsler og bagefter har forsinkede godkendelser på overførsler. Meget mystisk og besynderligt. Jeg kan heller ikke forstå hvorfor man pludselig nedlægger muligheden for telefonisk kundeservice og hvorfor man i samme ombæring også nedlægger en butik, men uden at fjerne den fra hjemmesiden. Sjældent har jeg oplevet så mange brudte løfter, mangel på information, ikke-eksisterende service og useriøs amatøragtig sjusket virksomhedsdrift. Og der er jo ikke snerten af noget der ligner hverken undskyldninger eller kompensationer, jeg har blot knap 8000 kr. til gode som jeg er begyndt at tvivle på om jeg nogensinde får at se. Det har været enormt frusterende at det salg man troede var lige til og nemt i stedet er blevet det rene mareridt. Når man både nedlægger telefonsupport, fysisk butik og ikke udbetaler penge, fortæller det mig at der er noget rivende ravende galt, måske konkurs under opsejling eller anden form for svindellignende metoder. Jeg kan ikke udtale mig om at købe varer ved dem, men jeg kan på det kraftigste fraråde at sælge til dem, for det har på alle tænkelige måder vist sig at være ren hovedpine og givet alverdens uvisse frustrationer, der foregår tydeligvis noget pilråddent her. Men skulle det vise sig at jeg tager fejl på en eller anden vis, er jeg også den første til at tilrette mit skriv.
Update: D. 26/01-2024 stod pengene endelig på min konto.

25 janvier 2024

Hej,

Jeg beklager mange gange at denne sag trak ud i sådanne langdrag som du har oplevet, det er bestemt ikke efter hverken vores hensigt eller måde vi ønsker at drive virksomhed på.

Vi har rigtig nok desværre været nødsaget til at lukke vores butik i slutningen af 2023 og er også i fuld gang med at få denne fjernet fra nettet.

Jeg har undersøgt sagen lidt nærmere og kan se at der alt i alt har været tale om dårlig kommunikation fra vores side, og at vi ikke har været dygtige nok til at give de rigtige informationer rettidigt. Der har været nogle interne fejl i vores krediteringssystem efter vi har kørt nogle opdateringer af hjemmesiden og hvordan tingene bliver kørt rent systematisk, hvilket desværre har haft den helt store indflydelse på netop din overførsel.

Jeg er super ked af at denne oplevelse danner dit billede af Phonetrade og at du derfor ikke vil ty til vores side i fremtiden, men hvis tilfældet skulle være at du vil give os en chance til en dag, skal du være velkommen til at kontakte os inden på mail info@phonetrade.dk, så vi kan sikre at alt kommer til at køre helt efter planen.

Jeg håber du får en dejlig dag.

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse. Jeg købte en brugt Iphone 12 mini, som skulle være i god stand. Telefonen har synlige hakker i siderne og ridser i skærmen. Derudover er der installeret et uoriginalt batteri, hvilket der hele tiden kommer en påmindelse om. Skrev til support med svaret om, at det kunne de ikke hjælpe med.

1 janvier 2024
Noté 3 sur 5 étoiles

Ingen svar på mail og deres tlf.nr. virker ikke

Købt en iPhone 12 Pro i november 2023.
Opdaget en kamera fejl at den ikke kunne fokusere i portrait mode, og sendt til reklamation 9/1-2024. De skrev 11/1 at den skulle sendes til et ekstern værksted, nu svarer de slet ikke på mine email henvendelser om status på reklamation, og deres telefonnr. er "midlertidig lukkede".

Har snart været uden min iPhone i 2 uger, og ved ikke om jeg overhovedet få den tilbage?

Har haft god oplevelser med tidligere køb fra PhoneTrade, men dette oplevelse gøre at nu er det slut med at handle med dem.

OPDATERING
Efter flere henvendelser jeg endelig blev kontaktede af en anden medarbejder som var enig at sagen havde varede alt for længe og vil imødekomme mit ønske for at få pengene tilbage. Jeg modtog en kredit nota 31/1-2024 og tilbagebetaling kom på mit kredit kort et par dage efter. Derfor har jeg ændret fra 1* til 3*.

22 janvier 2024

Hej Richard,

Jeg beklager meget at du har haft en så langtrukken oplevelse med os, og at vi ikke har været hurtigere til at imødekomme dit ønske om at returnere produktet.

Jeg håber du vil give os en chance til i fremtiden, hvor vi forhåbentlig igen kan fjerne din tvivl omkring Phonetrade, så du igen kan blive en glad kunde hos os.

Ønsker dig en dejlig dag.

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg har før haft rigtige gode…

Jeg har før haft rigtige gode oplevelser med 2 telefoner men den her 12 er som er i virkelig god stand hsr problemer med at opdatere og den siger batteriet ikke er et ægte Apple batteri og det ikke virker korrekt of har ikke kunne få kontskt til phonetrsdd deres telefon er lukket og ingen svar på en løsning på tlf så det her hsr været en besværlig og ikke god oplevelse, men vil være positiv de kan stadig nå at gøre skaden god igen

18 janvier 2024

Hej Lucaz,

Jeg beklager at du oplever problemer med din nye telefon, jeg vil råde dig til at sende den ind på reklamationsretten, så vi hurtigst mulig kan få den repareret og du igen kan stå med en flot og velfungerende telefon.

Har du spørgsmål, skal du være velkommen til at kontakte os på info@phonetrade.dk

Du må have en dejlig dag!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god service og hurtigt!

23 décembre 2023

Hej,

Mange tak for din fine anmeldelse, det glæder os med glade og tilfredse kunder :-)

Amatøragtigt firma

Jeg købte i november ‘23 en IPhone “som ny”.
Ved modtagelsen vistw det sig, at batteriet på ingen måde var “som nyt”.
Ganske vist er kapaciteten 83% i forhold til et nyt, men det tabte strøm fra 80% til 40% i løbet af 10 minutter, hvorefter telefonen gik ud.
Oprettede en reklamation og sendte tlf 16.11.
Modtog den retur 2.12. med besked om, at “ vores teknikker har ikke fundet problemer med strømforbruget af enheden”. (!)
Da der nu var gået over 14 dage, kunne jeg ikke returnere ordren og få pengene retur!!
Mage til frækhed, tiden var jo gået med at sende frem og tilbage og en eller anden amatørs kontrol af batteriet.
Da det meget hurtigt gik sådan, at strømmen faldt fra 100% til 20%, vel at mærke i løbet af natten, hvor tlf ikke blev brugt, har jeg været nødt til at henvende mig i en forretning og betale for et nyt batteri.
Om jeg fatter, at utilfredse kunder bedre kan betale sig en professionel service.
Update 27.11.24: Jeg har fået besked fra Trustpilot om, at Phonetrade ET ÅR efter anmeldelsen ikke mente, der var tale om “en reel oplevelse”, altså, at jeg slet ikke havde handlet med dem, hvorfor de bad om at få anmeldelsen slettet! Virkelig smart.
Heldigvis kunne jeg dokumentere købet.

23 novembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Køb ikke telefon hos dem!!!

Køb ikke telefon hos dem!!!
jeg købte en Phone 11 Pro Max, Sølv, 256 GB, Rigtig god stand i sommers hos phonetrade.
Der gik kun en uge, så var telefonen i stykker med batteriet.
Jeg kørte ind i deres butik i Hellerup og fik skiftet batteriet til uoriginalt batteri.
Der gik så kun 14 dage, så ville telefonen ikke tænde.
Jeg kørte ind med den igen, der fik den skiftet skærm og batteri da jeg fik af vide, at de ikke kunne snakke sammen, så de skifter endnu engang til uoriginalt dele, så nu havde jeg en telefon i dårligere stand end da jeg købte den.
Så gik der 5 uger, så var den gal igen, denne gang kørte jeg endnu engang ind i deres butik, men denne gang var den lukket, det har de bare ikke skrevet på deres hjemmeside.
Så telefonen blev sendt til dem, de skiftet skærmen igen til uoriginale dele.
Efter 14 dage, så ville den ikke tænde igen.
Nu har jeg sendt telefonen ind til dem, og oplyst dem om at jeg vil ophæve købet.
Det vil de ikke, de har erkendt at de ikke kan lave den, og må skaffe en ny. Det har nu taget 14 dage og jeg har stadig ingen telefon eller penge.

Så lad være med at købe eller sælge telefonen hos dem.
Jeg er bange for, at de er ved at gå konkurs, siden deres butik er lukket og deres telefon ikke virker.

Opdatering 24.01.2024
Jeg har i dag modtager mine penge retur.
Jeg har skrevet med phonetrade næsten hverdag.
til at starte med, ville de ikke ophæve købet, selvom jeg har ret til det.
de prøvede at ville sende mig en anden telefon i en anden farve end den jeg havde køb. denne ville jeg ikke have.
De kunne ikke skaffe en i sølv fik jeg af vide.
Igen skrev jeg til dem, at de skulle sende mig mine penge retur.
Der skete først noget, da jeg anmeldt dem til klageportalen for Nævnenes Hus, så kunne de godt ophæve købet.
Men det har så taget over en uge for dem at sende mine penge retur, da der var en fejl hos dem.

Dog har der været en ting som har været en god service hos dem, hver gang der har været noget galt, så har de sendt en label, så jeg kunne sende den retur. jeg havde glemt at tage mit cover af telefonen, det sendte de uden at jeg skulle betalte for det.

Jeg er glad for at sagen er afsluttet nu, og jeg aldrig skal have noget med Phonetrade at gøre igen.
Pas på med at købe telefon hos dem.

15 janvier 2024

Super dårlig oplevelse

Super dårlig oplevelse. Jeg køber aldrig en brugt telefon igen. Købte en sort Iphone SE 2 64 GB i ”rigtig god” stand. Allerede da jeg åbnede pakken blev jeg skuffet. Telefonen var ikke sort, men grå. Da jeg tændte telefonen opdagede jeg så, at der var installeret et uoriginalt batteri i, som telefonen konstant gjorde mig opmærksom på, med en fast notifikation, som man ikke kunne fjerne. Efter ca. 24 timers brug dødede telefonen pludseligt. Den kunne nu hverken tændes eller oplades. Den blev sendt retur. Jeg havde fortrudt mit køb. Det eneste positive er, at jeg i dag (efter ca. 1 måned) fik mine penge tilbage. Det var ellers også lidt en kamp.

15 janvier 2024

Ingen butik

Vi kørte 40 min til deres butik Hellerup i dag for at sælge min mors gamle telefon. Da vi når frem er butikken der ikke længere. Blot et tomt lokale med en seddel på vinduet om at lokalet udlejes.
Man kunne da godt lige opdatere hjemmesiden så folk ikke kører forgæves.

12 janvier 2024

Farceagtigt forløb

Købte en iPhone XR til min datter i starten af 23. Den virkede normalt i en måned eller to hvorefter 4G ophørte med at virke. Vi sender telefonen ind til reklamation og får den retur med besked om at den er ombyttet på garantien, hvilket vi opfatter som tvivlsomt da den har den eksakt samme fejl stadig som "den gamle" telefon havde.

Vi sender "den nye" telefon ind og får at vide at den er ajourført og testet som funktionel samt en smøre om at de har gjort os en tjeneste ved at reparere telefonen. Der påstås at den har lidt overlast, men der er intet at se på telefonen der matcher den beskrivelse. Telefonen virker dog stadig ikke og da jeg kobler den til iTunes får jeg at vide at softwaren skal opdateres, det vil sige at Phonetrade direkte lyver når de påstår telefonen er ajour.

Jeg får at vide at de nok skal finde en løsning til os og vi skal bare sende den ind igen. Sagen antager nye vanvittige højder i dag da de skriver en sms til mig og siger at reklamationsretten er bortfaldet fordi kameralinsen er itu. Den var ikke itu da jeg sendte telefonen. Jeg beder om fotodokumentation og får et billede der ikke svarer til den telefon jeg sendte ind i går. De påstår at linsen også sådan ud da jeg sendte telefonen ind sidst og det er direkte usandt. Og hvis det havde været tilfældet hvorfor beder de mig så sende den ind igen via RMA?

Det er det mest svindelagtige og fordækte reklamationsforløb jeg nogensinde har været ude for. Hold jer langt langt væk fra Phonetrade.

10 janvier 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Købte telefon og blev repareret 2…

Købte telefon og blev repareret 2 gange. Herefter fik ny og det er nu anden gang der er fejl med den også.
De er ikke nemme at kontakte, da deres telefon ikke virker.
Ifølge reklamationsrette har kunde derfor krav på penge retur, men det overholder de ikke.

9 janvier 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

KØB ET ANDET STED! Jeg køber en brugt Iphone til min…

Jeg køber en brugt Iphone til min datter i julegave.
Da den skal tændes og gøres klar til hende, vil den ikke starte op! Den sætter sig fast ved “det kan tage et par minutter at starte din iphone op”
Den går bare i står. Vi har den liggende sådan i mindst 1 time. Tænder - slukker, genstarter igen og igen.

Jeg havde en grædende pige juleaften der ikke kunne få sin første iphone alligevel, fordi i ikke havde sørget for, at den som det mindste kan tændes!

De eneste svar jeg får, er en standard mail med et reklamations link. Derudover vil de have 55 kr. i fragt fra mig!
Jeg er SÅ skuffet.
KØB ET ANDET STED!

24 décembre 2023

For ca. en 8-10 dage siden kom en henvendelse fra trustpilot til mig

For ca. en uge siden en henvendelse fra trustpilot, via firma Phonetrade , om at firmaet ønskede "en bedre forståelse" til mig som tidligere kunde. Det drejede sig om et indlæg : åbent brev til de tre iværksættere, som bl.a. drejede sig om, at de burde oplyse folk om, at især apples varer ikke kan genoplades, når firma Phonetrade har sat ukurante reservedele ind, apple har nemlig blokeret for dette, og det bør kunderne da få oplyst. Jeg ser på folks indlæg, at de netop oplever dette.
Nu har så trustpilot fjernet mit indlæg desangående, men jeg har ikke hørt en lyd fra firmaet- !! Den store forbrødring udeblev. !!
PS det undrer mig meget, at trustpilot lader sig styre af firma Phonetrade .

12 décembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Købte en tlf for tre uger siden alt var…

Købte en tlf for tre uger siden alt var ok .. så jeg bestilte en mere den 2/12 som jeg ikke har modtaget inu en iPhone 8 plus og cover til .. håber da snart den kommer og mit barnebarn bliver lige så glad for den når den dukker op .

2 décembre 2023

Hej Basse,

Fantastisk at første leverance levede så meget op til forventningerne, at i måtte bestille én mere, som jeg også håber lever mindst lige så meget op til forventningerne og barnebarnet nu har en telefon at glæde sig over :-).

I må have en dejlig dag.

Solgte dem 2 enheder

Solgte dem 2 enheder, hvorved den ene blev lidt lavere tilbudspris da jeg ikke havde udfyldt skemaet korrekt men den anden enhed fik jeg den lovede pris, hurtig svar fra teamet i phonetrade og solid pris 👍🏻 jeg takker

8 décembre 2023

Hej Ufej,

Dejligt at du er tilfreds med vores opkøbspriser og at vi, trods forkerte oplysninger, kunne komme til enighed om en fin pris for din enhed :-).

Håber du får en skøn dag!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus