Købte en “iPhone SE 2, Sort, 128 GB, som ny stand” til god pris iforb med “Black kampagne” dagene. Produktet levede fint op til forventningerne. Rimelig hurtig levering, gik lidt tid før pakken åbenb... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Fik virkelig god service af den sødeste medarbejder, i butikken på Østerbrogade. Den tlf jeg havde bestilt online, kom først på lager et par dage efter bestillingen, så medarb fandt anden farve men me... Voir plus
Generelt fint tilfreds, men Phonetrade vurderede to gange tilbagekøbstelfonen til 750 kr, hvorefter de sætter prisen ned til godt 500 kr nogle dage efter telefonen er indleveret pga. ydre skader, som... Voir plus
Uklar profil, i kraft af at man får mails fra både green, refurbed men handler hos phonetrade. Købte “som ny” stand, men telefonen kom med et uoriginalt batteri, og iPhone kan derfor ikke måle hvor me... Voir plus
Phonetrade køber, sælger og reparerer iPhones og iPads. Besøg os på vores webshop eller kom ind forbi vores butik i Hellerup. Du får rabat ved køb af ny iPhone, når du samtidig indleverer din brugte iPhone til os. Vi yder 14 dages fortrydelsesret og 3 års garanti. Vi er eksperter i reparation af iPhones og iPads og udfører stort set alle slags reparationer, mens du venter.
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Jeg her købt en "rigtig god" dvs "ikke som ny" mobil.
men desværre en "mandagsmodel" - der er noget galt med højtalerne, lyden, som skratter og er udtydelig.
noget møg
men måske jeg ikke kan forvente mere af det?

Réponse de Phonetrade
Dette firma er fuld af fup. Jeg bestilte en telefon den 30 juni (1x iPhone 12 pro 128GB) (I SOM NY STAND) Ordre nummer (450369) da jeg fik telefonen var batteritilstanden på 85% og nu er den på 81% så er den ikke som ny hvis man får den på 85 % i batteritilstand. derudover skule jeg vente i 3 uger og måtte mod min vilje vælge en ny farve grundet deres mangel på vare, selvom der stod på hjemmesiden at de havde massere på lager. Yderligere har de så rapporteret min anmeldelse da de mener det er forfalsket

Réponse de Phonetrade
Alt for dyre. Hvis du fortryder, og fx. beskadiger en lille neutral papkasse der står "Phonetrade" på trækker de 100 kroner på kreditnotaen.
Virkelig en fæl oplevelse. Telefonen er "godkendt" som ny fra deres værksted, skærmen er hel, men slutter ikke tæt. Telefonen er i værre stand end min 6 år gamle telefon, der aldrig har haft et cover på.
Jeg sendte den direkte retur og har siden hen forsøgt at få telefonisk kontakt med dem uden held.
Ligeledes sender de telefonen afsted længe efter bestilling, hvor de har oprettet et tilbud på netop min telefon. Det vælger de at ignorere og jeg betaler fuld pris.
Første og sidste oplevelse i forhold til et brugt produkt.
Først ville jeg give 1 stjerne: Havde købt en iPhone 11 “som ny”, og da jeg modtog den kunne den hverken tænde eller oplade.
Havde derudover bestilt den med panserglas, som ikke var på.
Sendte den tilbage, og efter en uge har jeg nu en iPhone 11 som virker, og det er jeg selvfølgelig glad for :-)
Den kommer dog op med “fejl” under indstillinger og siger, at både skærm og batteri ikke er en ægte Apple reservedel, og denne notifikation kan ikke fjernes. Lidt irriterende. Næste gang køber jeg nok et andet sted fra.

Réponse de Phonetrade
God kommunikation hurtig tilbagemelding og perfekt salgsproces.

Réponse de Phonetrade
En general dårlig og træg købsoplevelse.
1. Lukket butik.
Det starter ud med at butikken i Hellerup er lukket en lørdag jeg kommer forbi. der var ingen info om dette.
2. Et par dage efter besøger igen butikkeb med forventning om at der måtte være sket en undtagelse. Men, der står nu, permanent lukket. Men hjemmesiden reklamerer stadig med (selv nu mange uger efter lukning) at der er en butik i Hellerup der har åbent.
3. Bestiller istedet på nettet 21/9, og får en telefon der ikke virker 28/9.
Sender en mail. Ingen svar. Ringer og får at vide hvad man gør.
Sender den ind 3/10, ingen bekræftelse af modtagelse, ingen opdateringer. Ringer og får at vide at den er sendt videre i systemet.
Flere dage efter er der stadig ingen lyd. Jeg ringer igen d. 16/10, den kan ikke reperares og de venter på at få en telefon i samme stand til ombytning. De lover at sende en senest 20/10. Modtager ikke noget før d. 27/10. Og imellemtiden hører jeg intet og deres telefontider er pludselig skrumpet ind til 10-12, hvor det jo, belejligt for dem, er svært for mange at ringe.
Har en fået en telefon der virker, men vil ikke bestille igen.
Ass dårlig! Købte en iPhone og den skulle være som ny. Men allerede efter en uges tid gik den fra 100% på batt. til 86% og fik at vide jeg skulle lave en reklamation på den. Men lige efter samtale kunne jeg ikke bruge mit ordre nr. for det eksisteret ikke længere.
Det tog alt for lang tid med leveringen, to uger, før mobilen kunne hentes. Vi havde bestilt den til afhentning i butik, men fik den leveret til en pakkeboks. Få dage senere så vi, at butikken var lukket ned og stod til leje. Jeg havde endda talt med kundeservice i ventetiden.
Sendte en iPhone til salg efter at have fået et tilbud fra Phonetrade på kr. 860,-. Efter de havde modtaget den, vurderede de, at jeg kun kunne få halvdelen, da batteriet var "defekt" (deres udlægning). Batteriet var på 80% da jeg sendte telefonen, så undervejs i posten er det nok blevet dårligere. Jeg er med på, at batteriet også skal være i orden, men når man sælger en telefon, der er 3-4 år gammel, så er det vel forventeligt, at batteriet er brugt. Jeg føler mig i hvert fald ualmindeligt dårligt informeret. Havde firmaet fortalt, at tilbuddet kun ville være på kr. 400, hvis batteriet var brugt, så havde jeg formentligt afsøgt andre muligheder.
Jeg kunne så lade være med at acceptere tilbuddet på kr. 400, men hvem gider at gå al det bøvl igennem med at modtage og sende til andre osv. Så jeg lever med det. I andre skal bare vide, at det første tilbud ikke nødvendigvis er det sidste.
Mvh Finn
01/4-23 Phonetrade.dk .. valgte 2 Stk. iPhone 13 Mini
11/4-23 Phonetrade.dk .. sendte 2 Stk. iPhone 13 Mini
19/4-23 modtog Pakken fra Phonetrade.dk .. Varer OK
Efter modtagelsen og overførelsesprocessen, fra gamle iPhones til nye iPhones, så har der ikke været Noget at Bemærke i-og-omkring valgte iPhone 13 Mini 128GB !!

Réponse de Phonetrade
vil advare om at købe fra phonetrade. da de ikke vil betale for .tlf og stjæler ens originale kasse til iphone. hold op et bøvl ville ellers kun have byttet tlf til en nyere tlf phonetrade sender min tlf tilbage uden original æske og trækker mig for en original æske som de selv har smidt ud
Ordered an iPad - all looks great, but the charging cable( lightning )wasn’t compatible with the iPad model ( USB C)- well, assuming it’s a mistake, but still ( how the h*** I’m going to charge it ?!) :)

Réponse de Phonetrade
Fik et Apple Watch 6 i gave, købt hos Phonetrade. Efter brug der ikke forbryder sig på Apples egne specikationer for Apple Watch 6 stoppede uret pludseligt med at virke. Der var ikke noget at se på uret, ingen fysiske skader e.l., men uret ville pludselig ikke starte eller lade.
Phonetrade undersøger uret og vender tilbage at uret har været udsat for vand og at der ikke er noget de kan gøre. Handler aldrig her igen og kan ikke anbefale andre at gøre det.
Leveret indenfor leveringstiden, godt at kunne købe brugt og spare penge.