Købte en “iPhone SE 2, Sort, 128 GB, som ny stand” til god pris iforb med “Black kampagne” dagene. Produktet levede fint op til forventningerne. Rimelig hurtig levering, gik lidt tid før pakken åbenb... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Fik virkelig god service af den sødeste medarbejder, i butikken på Østerbrogade. Den tlf jeg havde bestilt online, kom først på lager et par dage efter bestillingen, så medarb fandt anden farve men me... Voir plus
Generelt fint tilfreds, men Phonetrade vurderede to gange tilbagekøbstelfonen til 750 kr, hvorefter de sætter prisen ned til godt 500 kr nogle dage efter telefonen er indleveret pga. ydre skader, som... Voir plus
Uklar profil, i kraft af at man får mails fra både green, refurbed men handler hos phonetrade. Købte “som ny” stand, men telefonen kom med et uoriginalt batteri, og iPhone kan derfor ikke måle hvor me... Voir plus
Phonetrade køber, sælger og reparerer iPhones og iPads. Besøg os på vores webshop eller kom ind forbi vores butik i Hellerup. Du får rabat ved køb af ny iPhone, når du samtidig indleverer din brugte iPhone til os. Vi yder 14 dages fortrydelsesret og 3 års garanti. Vi er eksperter i reparation af iPhones og iPads og udfører stort set alle slags reparationer, mens du venter.
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Super flot telefon - som ny og virker perfekt! Hurtig levering - og prisbillig!

Købte IPhone 12 som skulle være som ny
Pkt 1 kamera var defekt
Pkt 2 telefon sendt retur for udskiftning
Pkt 3 modtaget telefon retur nu med et uoriginal kamera
Pkt 4 batteri er tilsvarende uoriginal
Som ny ahhhh
Som privat sælger af en tlf. til dette firma, er man i realiteten retsløs , hvis man fortryder ,og vil altid trække det korteste strå.
Jeg solgte den ene dag, fortrød den næste. Meddelte pr. Mail at jeg ønskede at annullere handlen, ønskede min tlf. tilbage, intet svar.
Jeg var i "god tro" , regnede med at man overholdt købeloven. Den gælder ikke ved salg!!!
En rigtig "honningfælde" - et stort hul for forbrugeren.
Firmas regler : efter deres "godkendelse", der går meget hurtigt, har man tabt alle rettigheder.
Ingen penge, et tilgodebevis, de ikke vil ændre, selvom kunden ønsker det. De "klistrer sig fast".
Smart, ikke sandt?
Super fin mobil og leveringstid indenfor lovet tid. Vil helt sikkert benytte phonetrade igen

Réponse de Phonetrade
Netop købt en IPhone 12. Købte den “som ny”. Ved modtagelse var batterikapacitet på 85%. Det er på INGEN måde som ny. Købte netop ny mobil for at få nyt batteri.
Yderst skuffende og overvejer at sælge den videre. Vil dog vælge at være ærlig om telefonens tilstand. Er virkelig dybt skuffet og føler i dén grad, at have købt katten i sækken😤
Vi købte sidste år, en ældre model, men dog 'i god stand'. Vi syntes ikke helt den levede op til forvetningerne om god stand, omen den blev blot ombyttet uden problemer. i år gik den ombyttede pludseligt uforklarligt i stykker (ville ikke tænde efter at være løbet tør for strøm). Den blev sendt retur på garantien, undersøgt og en ny telefon fremsendt så vi havde den dagen efter. Det tog to dage, og ingen brok eller noget, bare god service!
Så der var selvsagt ingen tvivl da vi skulle på jagt efter en ny brugt telefon (til det andet barn), hvor den skulle købes.

Réponse de Phonetrade
Overhold ikke første og anden bud på levering - pengene hævet før leveringen. iPaden fin og virker godt
Jeg er meget tilfreds med alt. Jeg er glad for det.

Réponse de Phonetrade
Jeg blev positiv overrasket det var som at få en ny iPhone ingen ridser og ingen skrammer alt virkede som det skulle så jeg kan kun anbefale dem ikke sidste gang jeg handler der.

Réponse de Phonetrade
Kontaktede Phonetrade da jeg havde brug for en specifik model, der hurtigt kunne være fremme og de var virkelig hjælpsomme. Telefonen var også som lovet fremme to dage efter og sammenhæng mellem pris/kvalitet er der ikke noget at udsætte på.

Réponse de Phonetrade
Jeg vil nok sige at “rigtig god stand” måske betyder noget andet for nogle mennesker. Men et hak i skærmen. Ikke ridser men hak det er ikke rigtig god stand.

Réponse de Phonetrade
God service og meget fine oplysninger om produktet

Réponse de Phonetrade
Jeg bestilte en mobil om torsdagen og fik allerede om lørdagen en besked from PostNord, der fortalte, at pakken var på vej til mig. Jeg hentede pakken samme dag, dog et andet sted end det jeg husker at jeg specificerede under bestillingen. Da stederne ligger alligevel ikke langt fra hinanden, er dette bare en mindre detalje.

Réponse de Phonetrade
Hurtig og ser ud til å være en god tlf intil nu

Réponse de Phonetrade
Meget venlige og alt var som det skal være. 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Réponse de Phonetrade
Fantastisk service og hurtig levering!
Jeg købte en IPhone 13 Pro Max, i rigtig god stand. Men fik en besked om at de havde leveringsproblemer med den valgte mobil, så derfor ville i sende samme model men i “som ny” stand, uden ekstra omkostninger - og det kan man jo ikke brokke sig over 🤩
Jeg fik mobilen i dag, blot et par dage efter at have bestilt den, og den virker bare helt perfekt.
Ingen ridser, ingen problemer.
Pengene være, tak for handlen - vil klart anbefale jer til andre 🙏🏻