Købte en “iPhone SE 2, Sort, 128 GB, som ny stand” til god pris iforb med “Black kampagne” dagene. Produktet levede fint op til forventningerne. Rimelig hurtig levering, gik lidt tid før pakken åbenb... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Fik virkelig god service af den sødeste medarbejder, i butikken på Østerbrogade. Den tlf jeg havde bestilt online, kom først på lager et par dage efter bestillingen, så medarb fandt anden farve men me... Voir plus
Generelt fint tilfreds, men Phonetrade vurderede to gange tilbagekøbstelfonen til 750 kr, hvorefter de sætter prisen ned til godt 500 kr nogle dage efter telefonen er indleveret pga. ydre skader, som... Voir plus
Uklar profil, i kraft af at man får mails fra både green, refurbed men handler hos phonetrade. Købte “som ny” stand, men telefonen kom med et uoriginalt batteri, og iPhone kan derfor ikke måle hvor me... Voir plus
Phonetrade køber, sælger og reparerer iPhones og iPads. Besøg os på vores webshop eller kom ind forbi vores butik i Hellerup. Du får rabat ved køb af ny iPhone, når du samtidig indleverer din brugte iPhone til os. Vi yder 14 dages fortrydelsesret og 3 års garanti. Vi er eksperter i reparation af iPhones og iPads og udfører stort set alle slags reparationer, mens du venter.
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Købt iPhone 8 til barnebarns 9 års fødselsdag (håber den er god )

Réponse de Phonetrade
Telefonen kom frem inden for den lovede periode, til en fin pris og man kan ikke se, at den ikke er ny.

Réponse de Phonetrade
Modtog varen dagen efter best. Alt var i den stand det var lagt i ordre. Super.

Réponse de Phonetrade
Nemt overskueligt og hurtig levering jeg kan kun anbefale jer og ros,ros,til jer

Réponse de Phonetrade
Jeg undersøgte markedet for, hvad man kunne få for en brugt Iphone med en smadret skærm, og Phonetrade havde langt det bedste tilbud. Super nemt system, hvor man selv sender, og fuldt ud tilfreds med det produkt jeg købte.

Réponse de Phonetrade
Har altid været yderst tilfreds det tog lidt langtids den her gang på grund af travlhed men i svart hurtigt da jeg skrev hvorfor der ikke sket noget og det et kæmpe pluds travlhed er jo godt. vil helt bestemt brug jer igen.

Réponse de Phonetrade
Bare fantastisk. Det var ikke sidste gang, jeg købte herfra. TAK!

Réponse de Phonetrade
Super god oplevelse. Meget søde mennesker som hjalp os til UG

Réponse de Phonetrade
Rigtig god oplevelse med hurtigt levering og tilsyneladende en god telefon, men har sendt en mail om der er blevet byttet batteri på den, har ikke hørt fra jer endnu, venlig hilsen Leif.

Réponse de Phonetrade
God service - hurtig levering - og produktet til de lovede specifikationer - og så er det jo svært at brokke sig. 5 sikre stjerne her fra.

Réponse de Phonetrade
Jeg købte en ipad mini til ca 500kr.Billigt,men den er så gammel at den ikke kan bruges til noget.Ok,delvis min fejl,men der stod ikke noget om ios ver.Jeg sendte den så tilbage i den æske den kom i og med kabel.De flinke folk fra phonetrade tog så penge for æsken(200kr)og kablet(99kr)Det er jo tyveri.De er uærlige
Jeg har købt en brugt iPhone ved phonetrade, og det er ikke første gang og heller ikke sidste. Jeg er fuldt ud tilfreds med på ekspeditionstid og varen. Absolut en god handel.
Lidt lang levering,men min mobil lever fuldt ud op til forventningerne.
Prisen kan jeg ikke klage over
Jeg er yderst tilfreds med service og forsendelse. Dog har jeg en lille anke og det er at jeg ikke synes den holder så strøm selvom den slukket. Men det kan godt være at det er mig der havde for høje forventninger, da det er et ældre produkt
Solgte min ipad til dem sidste uge, torsdag. Har vente på pengene lige siden selvom der står 3 dage på deres side, kontakter dem så mere end en gang og i går får jeg at vide, der kan gå syv dage. De er så gået i dag, fordi fik salgopkøbning fredag sidste uge, og stadig ingen penge og bad om udbetaling kvittering det har de stadig ikke sendt, sidder nu på 20 minut som nr 4 i køen og har ikke rykket de 20 minutter. Udover det får man at vide hvad nr man er hver 3 sekund så det bare gør en irriteret.
Der er heller ikke meget styr på deres system, for sender man en mail om at informere at man har oplyst forkert får man, det er godkendt men ingen købspris så spørger igen, de siger 5555 men det var kun ved en 512gb ipad, og min er 128gb og har meldt fejlen hos dem, men stadig intet beløb er blevet sendt til mig om hvor meget jeg får.
Varen levede op til de forventninger jeg havde, hentede min bestilling dagen efter i butik.