Q8 Storegade i Esbjerg - Har fjernet skiltet som lyder >højt musik ikke er tilladt< på deres vaske pladser HVORFOR ? < Det er ikke alle som synes det er behageligt med det physiske tortur fr... Voir plus
Lisez les avis des autres
UTROLIG DÅRLIG KUNDESERVICE….. DVS INGEN KUNDESERVICE! HAR UDFORDRINGER MED LADESTANDER OG BRIK . INGEN I Q8 TAGER ANSVAR ….. ALT KONTAKT FOREGÅR VIA MAIL. OG DET TAGER MEGET LANG TID ( måneder)... Voir plus
Købte nogle pølsehorn ved Vestre Landevej 78 i Varde, hende som arbejdede der brugte intet til at tage maden med (ingen tang eller handsker), bare sine beskidte fingre som hun havde lige brugt på kass... Voir plus
L'entreprise a répondu
Nets var nede — fair nok. Men at true med politi over 5 kr., fordi jeg havde spist noget af en vare, jeg stod klar til at betale for, er helt absurd. Medarbejderen var ekstremt aggressiv og stres... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Q8 har 109 servicestationer i Danmark, som alle er klar til at hurtigt og smidigt hjælpe dig videre imod din destination et sted i Danmark. Hos Q8 tilbyder vi alt du behøver til et stop på farten. Vi har bl.a. lækre frisksmurte sandwiches til at stille sulten, kolde drikke til tørsten og lidt sødt til den søde tand. Vi er også stolte ovre at kunne tilbyde en fantastisk kaffeoplevelse med vores Starbucks on the go maskiner, hvor du kan få din Starbucks kaffe helt som du ønsker det. Vi har også alt det nødvendige til bilen når du er på farten. Udover at tanke bilen op, kan du f.eks. også finde nye vinduesviskere, nye pærer til billygterne og olie til motoren. Hvis det driller med at checke olie eller skifte vinduesviskere, så tilbyder vi Servicehjælp den 1. torsdag i hver måned, hvor vores dygtige medarbejdere gratis hjælper dig med at skifte vinduesviskerne eller checke olien. Hos Q8 forstår vi hvordan det er at være på farten, og vi står altid klar med et smil og god service til at hjælpe dig videre på farten, for hos Q8 er hver dag en rejse.
Coordonnées de contact
A répondu à 95 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Q8 7200 Grindsted
Og ja hos Q8 7200 Grindsted, fik jeg en god og korrekt service. ca. KL 20:30

Réponse de Q8 Danmark A/S
Har aldrig oplevet så dårlig…
Har aldrig oplevet så dårlig kundeservice nogensinde det er under alt kritik tror alle dem der sidder derinde ved Q8 tænker det ved jeg ikke men prøv at ringe læst på vores hjemmeside der kan du finde kunne du ikke prøve at give en bedre kundeservice har oplevelser skod kundeservice

Réponse de Q8 Danmark A/S
Fejl reklamation af redbull "ta 3 for…
Fejl reklamation af redbull "ta 3 for 42kr)
Prisen stod 2 steder.
Jeg havde ikke set at der også stod ta 2 for 42. Frit valg stod der.
Jeg har så betalt 71 kr for 3 små redbull.
Den unge medarbejder, gik bare hen og fjernede pris skiltet og sagde at det var en fejl. Men så ignorede hun bare at jeg havde betalt for meget.
Så valgte og sige, så det ligemeget og gik utilfreds ud af Q8 butikken ved Nørre åby.
Ifølge købeloven, skal man kun give det beløb der reklameres med uanset om der står 2 forskellige priser, medmindre at prisen er totalt urealistisk.
Så det er ren tyveri 👍
En professionel medarbejder havde sagt "der fikser vi lige, og givet den pris der var reklameret med... Så må de ansætte nogle vokse mennesker der er professionelle og kender reglerne. Det gør mig ret irriteret....

Réponse de Q8 Danmark A/S
Dårligt udvalg af to good to god…
Dårligt udvalg af to good to god bestilte en aftenpose i Herlev Q8 og fik kun kager

Møgbeskidt
Vedr. Q8 Tørring
Ekstreme ulækre toiletter skraldespande fyldte med hygiejne bind, håndvask og gulve ekstrem snavset, døre smurt ind infingeraftryk. Pænt med brød på hylder, indtil man kigger nærmere efter så er glasmontre meget fedtet og ældgamle brødkrummer ligger på samtlige hylder o bunden. Gulv møgbeskidt.

Réponse de Q8 Danmark A/S
Jeg har nu forgæves været i kontakt med…
Gerne…
Men I skriver så ikke hvor jeg skal skrive hen….
Jeg har nu forgæves været i kontakt med kundeservice med en vask der ikke går i gang. Det skulle nok blive fikset jeg skulle blot blive holdende. Ikke en dyt sker der.
Det er et tilbagevendende problem at nummerpladen ikke læses trods abbonent.

Elendigt pakkeafhentning i Vangede
Altid en ny undskyldning hos Q8 for ikke at kunne aflevere pakker til kunder - denne gang var det et “batteri” der ikke virkede, så scanneren ikke kunne scanne - hvorfor har I dog ikke altid bare sådanne batterier på lager? Utrolig amatøragtigt.

Réponse de Q8 Danmark A/S
Supper hurti laviring mega god man marg…
Supper hurti laviring mega god man marg tefris

Q8’s vaskehal vasker bilen… uden sæbe
Hver anden gang jeg kører gennem Q8’s vaskehal, føles det som at betale for “bilvask deluxe – NU MED MINDRE SÆBE”.
Bilen lugter ofte af gammelt, rådnet vand bagefter, som om anlægget ikke har set en rengøring siden 90’erne.
Man får næsten lyst til selv at hoppe ud midt i vaskehallen og hjælpe til.
Kan virkelig ikke anbefales.

Hej Q8,
Hej Q8,
Jeg ønsker hermed at klage over en meget dårlig oplevelse i jeres butik i Harte nordgående retning.
Den 14-11-2025 kl. 06:30 købte jeg to croissanter med nougat (39 kr), som var ekstremt tørre og helt uspiselige. Det virkede tydeligt, som om de var fra dagen før og ikke friskbagte.
Jeg kom forbi igen 15-11-2025 ca. samme tid, hvor jeg fortalte medarbejderen (den samme som dagen før), at croissanterne var så tørre, at jeg måtte smide dem ud. Medarbejderen påstod, at de var bagt kl. 04:00, hvilket jeg mener er usandt.
Jeg fik ingen erstatning, ingen undskyldning – blot at han ”nok skulle sige det videre til chefen”.
Jeg står tilbage med 39 kr direkte i skraldespanden og en meget dårlig oplevelse.
Jeg forventer, at kvaliteten af jeres bagværk lever op til standarden, og at man som kunde får en ordentlig behandling, når man gør opmærksom på et problem

Sorgenfri Q8 tankstation UACCEPTABEL OPFØRSEL FRA KVINDELIG EKSPEDIENT
Sorgenfri Q8 tankstation total uacceptabel opførsel fra kvindelig ekspedient.
D. 6-11-25 ved 14 tiden kan det desværre igen igen konstateres, at en yngre kvindelig ekspedient på Sorgenfri Q8 tankstation Hummeltoftevej 45 2830 Virum står og ryger cigaretter på selve tankstationen i ikke lang afstand fra benzin- og dieselstanderne. Denne gang sammen med en mand som jeg ikke ved hvem var. Har tidligere reklameret over selvsamme, men det fortsætter ufortrødent. Totalt uacceptabelt og i øvrigt ulovligt og farligt. Afventer i første omgang svar her igennem Trustpilot før jeg beslutter mig for det videre forløb.

Manglende pindkode
Jeg bestilte et Firmakort plus som jeg fik tilsendt 29 oktober, og der skulle så inden få dage komme en pinkode her 14 dage efter har jeg stadig ingen pindkode, har rykket 2 gange vil de mon ikke have flere kunder eller hvad sker der.
vh Poul Erik

Réponse de Q8 Danmark A/S
Tilslutter mig pizza-bølgen med dårlige…
Tilslutter mig pizza-bølgen med dårlige anmeldelser af såkaldte ELLA-pizza som ikke figurerer med nogen restaurant nogetsteds ved søgning online (opdagede jeg først efter bestilling via Just-eat).
Den dårligste pizza jeg/vi længe har spist, og vi levnede begge herhjemme, over halvdelen af de 2 pizzaer vi havde bestilt.
Det bliver et pænt nej tak og ingen anbefaling herfra. 👎🏼

Falsk markedsføring
Der en pris på skiltet og en anden når man tanker . Så vær obs på q8 . Jeg sagde det i butikken, men de har intet ansvar og ville ikke hører på mig. Prisen på skiltet var 13.19 kr og på tanken 13.29kr

Réponse de Q8 Danmark A/S
Kæmpe hurra for de 2 unge mennesker der…
Kæmpe hurra for de 2 unge mennesker der var på arbejde på Q8 i Vojens tirsdag aften d. 4/11 kl. 18.30. Hvor var I søde at hjælpe en dame som havde kvajet sig i vaskehallen. I fik aktiveret chefen (Maria, måske?) og der blev FaceTime og gjort ved for at løfte den opgave som Q8 uduelige kundeservice ikke kunne. (Laver lige en anmeldelse for sig selv af Q8 kundeservice) Men tak for unge mennesker som jer, som kan handle, tage en beslutning og komme videre🙌🏼

Réponse de Q8 Danmark A/S
Hold jer væk fra ella pizza
En forfærdelig omgang størknet dej med råddent kød man bruger som hamsterfodder, uden nogen form for indhold udover en slatten, halvmuggen, utyggelig stads de kalder for ost. De kalder sig ella pizza og servere spiselig afføring i form af frysepizzaer gennem Q8 på wolt.

Ellas pizza NEJ TAK!
Ellas pizza NEJ TAK!. Simpelthen modbydeligt, jeg ville ikke engang give det til min hund!.
Desværre er der ingen steder man kan bedømme Ellas pizza og når det åbenbart er ejet af Q8 ja, så går det udover jer. Aldrig i livet om jeg ville anbefale det sted til andre. OBS!! på FALSK markedsføring fra Ellas på WOLT.

Nul kvalitet
Jeres butik på tomsgårdsvej levere det værested kvalitet til just Eat jeg nogensinde har oplevet. Jeg kommer aldrig til at bestille derfra igen hverken i butikken eller just Eat . Jeg får kold mad og ingen dressing i min sandwich eller burger . Og bestiller endda cigaretter og får de forkerte og kold sodavand. Bare luk den med og fyr medarbejderne er bedre for jeres image !

Q8 er den værste
Q8 er den værste. Den værste!! I Fields ville ikke acceptere mit kort. Jeg downloadede appen, men den ville stadig ikke. Jeg så også de andre kæmpe med at få opladeren ud af bilen. Jeg håber, de tager jer væk meget snart.

Rastepladsen på Q8 frøslev
Rastepladsen på Q8 frøslev
Bestille 3 franske hotdogs.
Blev oplyst de kunne lave 2 og det sagde jeg ja til.....
Jeg fik så chili/cheddar Pølser i uden det blev oplyst hvilket gjorde 2 børn noget ulykkelige.
Gik tilbage i butikken og sagde det burde man oplyse og fik desværre bare en ekspedient der trak på skulderne.
Mine penge kunne jeg heller ikke få reur.
Men afleverede hotdogs og bad hende smide dem ud.
Man burde nok oplyse om man giver andre Pølser end det der er bestilt.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.