Fik lige en god snak med seniorland, og nogle oplysninger samt gode råd. Bestilte i fredags D. 31/07-2026 og modtog vores rejse scooter lørdag. En ung fyr leverede den, og jeg spurgte ham om hv... Voir plus
Lisez les avis des autres
Min bestilling kom meget hurtigt efter bestillingen og blev afleveret af en venlig chauffør. Det var nemt at følge pakken på GLS’ side. Dejligt at rollatoren er så let. Jeg skal lige vænne mig til,... Voir plus
På hjemmesiden stod der leveringstid 1-2 dage, efter 8 dage måtte jeg selv ringe, for at få at vide at varen slet ikke var på lager. Kundesupporten var søde, men ændrede ikke ved at der gik e... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har haft dårlig hofte i ca. 1 år, og 'overgav' mig så og købte et par krykker. Indtil nu har jeg brugt et par vandrestave, og troede det fungerede fint. Men krykkerne giver en meget bedre vægtafla... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hos Seniorland finder du rejsescootere, rollatorer og et bredt udvalg af hjælpemidler, der gør hverdagen lettere. Besøg os på seniorland.dk. Vi tilbyder højkvalitetsprodukter fra markedets førende leverandører og producenter. Med 20 års erfaring i branchen har vi opbygget en stærk ekspertise, som gør os til en af Danmarks førende specialister inden for hjælpemidler. Vi samarbejder tæt med kommuner og har eget serviceværksted, hvor vi sørger for reparation og vedligeholdelse, så dine hjælpemidler altid fungerer optimalt. Hos os får du ikke bare produkter – du får professionel rådgivning, høj service og tryghed i dit køb. Seniorland – hjælpemidler med kvalitet, erfaring og personlig service.
Coordonnées de contact
Agerhatten 16 B, 5220, Odense, Danemark
- 56 500 100
- kundeservice@seniorland.dk
- www.seniorland.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 90 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Most reliable shop discovered recently…
Most reliable shop discovered recently by my wife and I, both at 85 years old, to buy excellent high quality products targeted to our health issues. We wished to have discovered it earlier in our lifetime. Anyway we remain steady customers from now onwards.

Meget fin vogn
Meget fin vogn. Dog bør der tork skruer med. Dem som medfølger er vanskelige at skrue i.

Nem bestilling
Nem bestilling, jeg vidste hvad jeg skulle bestille og varen kom hurtigt trods juletravlhed

Hurtig levering og fantastisk strømper
Hurtig levering og fantastisk strømper

Virkelig fin oplevelse.
Virkelig fin oplevelse.
God handel, super service. Helt i top, handler meget gerne med dem igen..

Hurtig Lavering
Venlig og kompetent vejledning
Jeg har bestilt en rollator pr. telefonsamtale. Efter god vejledning, fik jeg en, som passer perfekt til mig.
Stort udvalg af hjælpemidler og hurtig…
Stort udvalg af hjælpemidler og hurtig levering. Meget tilfreds:-)
Hurtig og perfekt levering!
Super ekspedition.
Bestilte varer onsdag. De blev afsendt torsdag og kunne afhentes i GLS pakkeshop fredag formiddag.

Réponse de seniorland.dk
Varen var som bestilt da den kom
Varen var som bestilt da den kom. God hjælp fra kundeservice da undrede mig over varen ikk kom efter 4 dage.. kom 3 dage senere Jubii

Køb af hvilestol
Jeg købte fornyelig en hvilestol til min mor hos Seniorland. Alt forløb perfekt og jeg fik venlig og kompetent hjælp undervejs, så jeg var sikker på at stolen passede til min mors behov. Stolen blev leveret i løbet af et par dage, og blev båret ind og stillet op, så den var klar til brug. Selv emballagen sørgede I for at tage med. Min mor er meget glad sin nye stol 😊.

Réponse de seniorland.dk
God service og godt produkt
Rigtig hjælpsomme med info og hurtigt afsendelse.
Godt produkt og fin pris
L’expérience Trustpilot