Fik lige en god snak med seniorland, og nogle oplysninger samt gode råd. Bestilte i fredags D. 31/07-2026 og modtog vores rejse scooter lørdag. En ung fyr leverede den, og jeg spurgte ham om hv... Voir plus

Min bestilling kom meget hurtigt efter bestillingen og blev afleveret af en venlig chauffør. Det var nemt at følge pakken på GLS’ side. Dejligt at rollatoren er så let. Jeg skal lige vænne mig til,... Voir plus

På hjemmesiden stod der leveringstid 1-2 dage, efter 8 dage måtte jeg selv ringe, for at få at vide at varen slet ikke var på lager. Kundesupporten var søde, men ændrede ikke ved at der gik e... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg har haft dårlig hofte i ca. 1 år, og 'overgav' mig så og købte et par krykker. Indtil nu har jeg brugt et par vandrestave, og troede det fungerede fint. Men krykkerne giver en meget bedre vægtafla... Voir plus

1. Fournisseur d'équipement de mobilité

Écrit par l'entreprise

Hos Seniorland finder du rejsescootere, rollatorer og et bredt udvalg af hjælpemidler, der gør hverdagen lettere. Besøg os på seniorland.dk. Vi tilbyder højkvalitetsprodukter fra markedets førende leverandører og producenter. Med 20 års erfaring i branchen har vi opbygget en stærk ekspertise, som gør os til en af Danmarks førende specialister inden for hjælpemidler. Vi samarbejder tæt med kommuner og har eget serviceværksted, hvor vi sørger for reparation og vedligeholdelse, så dine hjælpemidler altid fungerer optimalt. Hos os får du ikke bare produkter – du får professionel rådgivning, høj service og tryghed i dit køb. Seniorland – hjælpemidler med kvalitet, erfaring og personlig service.

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

1 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 90 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

4,4

Tous les avis

(1 159)

136 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

En god oplevelse som krævede lidt tålmodighed

Hej Morten fra SENIORLAND.
Jeg var så uheldig at bestille en kørestol,hvor den sidste lige var blevet solgt om morgenen. En meget venlig herre ringede samme dag og fortalte det, men vi aftalte, at jeg gerne ville vente på en ny levering.
Da jeg nogen tid senere savnede noget information om levering,kontaktede jeg firmaet, hvor jeg blev mødt af stor venlighed.
NU har jeg fået den dejligste kørestol.
Alt var samlet og klart, kun fodstøtterne skulle monteres…uden besvær.
NU kan jeg komme ud og få luft under vingerne.
TUSIND TAK for en rigtig god oplevelse.

8 octobre 2025

Kære Anna-Lise
Tak for dine pæne ord og selvfølgelig for din anmeldelse. Vi håber at du bliver glade for kørestolen.

Hurtig levering

6 octobre 2025

Kære Kirsten
Mange tak for anmeldelsen og din tid, som du har brugt på at skrive den.

Hurtig og sikker levering

Hurtig og sikker levering, tak for det😀

2 octobre 2025

Hej Mette
Tusinde tak for anmeldelsen. Det er værdsat.

Pude til rollator

Varen - en blød pude til Rollator- blev leveret meget hurtigt, men levede ikke op til forventet kvalitet i forhold til den meget høj pris, så sendte puden retur.

3 octobre 2025

Hej Carsten
Tak fordi du tog tid til at anmelde os her på Trustpilot. Lidt ærgerligt det kun blev til 2 stjerner. Du er naturligvis velkommen til at returnere.

Seniorland god service

Seniorland er lidt til den dyre ende, men til gengæld virker deres prisgaranti upåklageligt.
De er nemme at komme i kontakt med, og de er meget behagelige at tale med.

30 septembre 2025

Hej Susan
Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os på Trustpilot. Håber, at se dig som kunde en anden god gang.

God service og varesortiment

Jeg har et par gange købt sokker hos Seniorland. Mærket Kilde, Bamboo. Det er rigtig behagelige sokker, bløde og rare at have på og holder godt i vask. De fås i forskellige farver. Servicen hos Seniorland er også god.

18 septembre 2025

Virkelig god personlig betjening

Virkelig god personlig betjening
Jeg har efterhånden handlet hos Seniorland flere gange, og hver gang har det været trygt og sikkert. De har fine varer til gode priser og derudover hurtig levering. Seniorland kan varmt anbefales.

1 septembre 2025

Svindler firma

Den har på intet tidspunkt virket optimalt og gør det stadig ikke.
I påstår at den går i stykker fordi hun sidder forkert i den. En kvinde i 80’erne sidder forholdsvis roligt vil jeg mene. Så må stolen være af utrolig ringe kvalitet på trods af at den kostede 22.000. Fair nok at I ikke overholder jeres forpligtelse, men den måde I snakker til hende på er så nedladende…

29 janvier 2025

Réponse de seniorland.dk

Hej Lasse. Det var da ellers noget af en påstand du kommer med.

Vi har været forbi Vita så mange gange og gratis ordnet den stol, som har været anvendt forkert. Vi har gjort det uden omkostninger for Vita. Det måtte stoppe. Leverandøren var forbi i maj måned og i starten af juni skrev vi at stolen kan repareres for ca. 2000,00 kr., som var i stykker pga fejlbrug. Vita svarede at det havde hun ikke råd til lige nu. Vi har ikke hørt fra hende siden.
Vi ved ikke hvem du er, men du har ikke været til stede nogle af de gange vi har repareret stolen.

Hold dig væk

Jeg bestilte et toiletsæde til min mor, som hun ikke fik brug for. Jeg har skrevet til dem og sendt det retur med track and trace nummer d 30 juli og de svarer ikke på mail og ingen penge modtaget retur trods jeg har fulgt firmaets retningslinjer . Det er sidste gang jeg handler her

19 août 2025

Hej Githa
Den 1/8 har vi skrevet til din oplyste mail som er en Hotmail, at du mangler at returnere monteringsskruerne sædet og vi først refunderer når de kommer retur. Den mail har du ikke svaret på. Måske skulle du tjekke din uønsket post eller spam mappe.
Vi refunderer altid, men varen skal komplet retur.

Hurtig levering😊

Hurtig levering😊
God rollator, nem at bruge😊

31 juillet 2025

Hej
Tusinde tak for stjernerne. Håber, at du får mange gode ture med din rollator.

Overskuelig hjemmeside

Overskuelig hjemmeside, gode brugbare varer, hurtig levering. Har bestilt der mange gange til min far på 91 år. Meget tilfreds.

24 juillet 2025

Hej Betina
Hvor er det rart at høre og tak for den tid du har brugt på at skrive anmeldelsen her på Trustpilot.