Gl. Køgelandevej 85, 2500 Valby, DK
L'entreprise a répondu
Jeg bestilte forskellige artikler og varer online på Silvan.dk. Efter ca. 45 min. modtog jeg en sms om, at bestillingen var klar til afhentning. Ved ankomst til butikken tastede jeg bestillingsnr. ind... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hurtig handel, hurtig respons på afhentning. Men ankom til forretningen og ledte efter afhentning, spurgte ved kasse og lidt væk fra kassen var en “stand” hvor jeg skulle “afhente” på skærm, men... Voir plus
Man-fre: 8-20, lør-søn: 8-19, helligdage: 8-19
Écrit par l'entreprise

Gl. Køgelandevej 85, 2500, Valby, Danemark
Demande des avis aux clients
Fik en god og grundig instruktion og hjælp ift materialer ift rullespartel/fuldspartling af væg

Réponse de SILVAN - Valby
Fed oplevelse og god service. Personalet er fantastisk nemme at snakke med og kommer med en masse gode råd

Réponse de SILVAN - Valby
Lars Hesselberg fra Valby butikken gav mig en sublim, hurtig og professionel service som fik mig til at købe et badekar hurtigt hos ham, selvom der var flere aktører der solgte samme model til en lidt billigere pris.
Han tog hurtigt sagen ind, undersøgte med leverandøren og fandt en løsning og gav mig så et tilbagekald indenfor 5 minutter.
Klasse service :)!

Réponse de SILVAN - Valby
Fik venlig og professionel betjening i malerafdelingen. Skønt når medarbejderen er så dygtig.

Réponse de SILVAN - Valby
Søde unge mennesker som står bag kassen og ved click and collec. Men selve systemet er lidt bøvlet. Bestilte briketter. Køre til click and collec, venter på min ordre bliver klar skal derefter tilbage til butikken for at indskrive den tilsendt kode og derefter tilbage til udleveringen.

Réponse de SILVAN - Valby
Søde og behjælpelige medarbejdere. Valby er uden tvivl min go-to Silvan butik!

Réponse de SILVAN - Valby
Jeg besøgte i dag (3-2-26) Silvan i Valby.
Oplevelsen var at der virkelig er mangel på personale. Der var (2) nye medarbejdere på arbejde og en der stod for kasse, service, toning af maling og alm besvarelser af faglige spørgsmål.
Det er simpelthen for lidt, og det virker lidt som man er ved at smide håndklædet til Bauhaus på den anden side af gaden?
Når det er sagt, så den medarbejder der kunne hjælpe mig (toning med mere) var både kompetent og smilende. Og da jeg kom til kassen kom hun løbende med et smil og klarede også den opgave. Men ærligt Silvan - pas på jeres medarbejdere - ellers mister I også kunderne.

Réponse de SILVAN - Valby
Nemt og hurtigt både i bestilling og ekspedition af udlejning af værktøj. Værktøjet levede op til mine forventninger

Réponse de SILVAN - Valby
Jeg bestilte via click and collect. Kort tid efter kunne jeg hente mine varer.

Réponse de SILVAN - Valby
Ok varer, men måtte 2 gange lede efter en medarbejder. Første gang i forbindelse med drive-in trælast - hvordan betaler jeg for mine varer og bliver 'lukket ud' af trælasten? Jeg måtte ind i butikken og lede efter en medarbejder ( han var dog meget serviceminded )Derefter skulle jeg hente store varer i vareudleveringen 'Click og Collect' - ingen bemanding - så jeg måtte igen ind i butikken og lede efter en medarbejder. ( fandt samme medarbejder og fik hurtig hjælp) Men jeg er tilfreds med mine varer - men bøvlet og tidskrævende var det

Réponse de SILVAN - Valby
Jeg havde problemer med at finde en oplader, som var i restordre, hvor jeg købte min vare. Fandt den hos Silvan på nettet der leverede den samtidigt med den købte vare. Kunne ikke være bedre