Skandic & Nordic Reisemobile Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

God service og dygtig mekaniker.( Daniel) Fandt hurtigt løsning på vores problem og fik det ordnet med det samme. Venlig og imødekommende person,som sidder på kontoret( Klaus, snakkede sønderjysk... Voir plus

Fühlten uns beim Kauf unseres ersten Wohnmobils Knaus 550, gut aufgehoben! Beratung gut und freundlich, .nahmen sich Zeit. Bei der Übergabe wurde uns das top gereinigte und vorbereitete Wohnmobil... Voir plus

Leider nicht zu empfehlen, Werkstatt Personal sehr unfreundlich und schlechter Service. Die “Fachkraft” hat es beim Gastest tatsächlich nicht geschafft auch nur eins der vier gasbetriebene Geräte zu s... Voir plus

Wir kamen in einem Notfall zu dieser Werkstatt und haben herausragenden, kompetenten und überaus freundlichen Service erhalten. Die Freundlichkeit des Personals war über dem, was man normalerweise erw... Voir plus

1. Agence de location de voitures
  2. Concessionnaire automobile
  3. Service de leasing automobile

Informations provenant de diverses sources externes

Sie sind auf der Suche nach dem Reisemobil, das perfekt zu Ihnen und Ihrer Familie passt? Wir sind kompetent und erfahren in allen Bereichen.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Uacceptabel afslutning af leje af autocamper

Jeg havde i marts 2021 lejet en sprit-ny Carado Clever+ CV600 hos Skandic & Nordic Reisemobile GmbH, Skandinavien-Bogen 4, D-24983 Handewitt.
Alt var OK indtil jeg afleverede vognen rengjort og i orden, bortset fra en ridse i bordpladen på 1-1,5 cm.
Firmaet ønskede bordet udskiftet og fakturerede 635 EUR / 4.750 DKK af det tilbageholdte depositum på 1.000 EUR, hvilket efter min mening er en voldsom udgift for en ridse i bordpladen.
Jeg henvendte mig efterfølgende pr. telefon og ønskede bordpladen udleveret, da jeg jo har betalt for den.
Det kunne ikke lade sig gøre, da firmaet havde sendt det til deres forsikringsselskab !!! ???
Jeg ønskede derfor beløbet tilbagebetalt, eller forsikrings-erstatningen udbetalt. Dette blev også afvist.
Altså: firmaet får bordet betalt dobbelt !!
og jeg kan ikke få bordpladen udleveret. Mystisk... !!!

13 avril 2021

Elendig kundeservice

Vores kontakt med dette firma - starter i 2017 hvor de monterer et cykelstativ på vores autocamper forkert i forhold til hvad vi har bedt om - fordi de ikke lige kunne finde de rigtige beslag til cykelstativet - i følge dem selv. . Vore autocamper er på det tidspunkt tre måneder gammel. Vi er MEGET skuffede og vrede. Ingen hjælp. Vi skriver en dårlig anmeldelse her. Ca 12 måneder efter bliver vi kontaktet - firmaet vil gøre alt for at vi bliver tilfredse og hvis vi så lige vil fjerne den dårlige anmeldelse. Det gør vi - synes det er fantastisk med den service. Det skulle vise sig at være ikke at være tilfældet. Da vi så tager turen til Tyskland - sidste år - er vedkommende medarbejder sørme holdt op - og de andre i firmaet kender ikke noget til det. Vi taler med en anden medarbejder, som skal sætte sig ind i sagen først. Da vi henvender os en lille måned senere er han også holdt op !! - vi prøver at få chefen i "tale" pr mail -så værkstedet - sender div billeder og gammel mail korrespondance gentagne gange. De skal nok kigge på det - men efter 1/2 år bliver der nu blot sendt auto mail retur. Og er der gået endnu et halvt år - og ingenting er sket !!! Så derfor denne anmeldelse !

1 juillet 2020