SOVA - E-Commerce Avis

1 048
TrustScore 4 sur 5

Hyllie Boulevard, 21532 Malmö, Väster, SE

Det som kallas kuvert lakan är alldeles för stort och måste bäddas om varje morgon för att vara slätt. Stor skillnad gentemot Kungsängens kuvertlakan.

Stort utbud av varor i många olika prisklasser. Blev lite besviken då påslakansettet jag köpte var betydligt mörkare i färgen än vad bilderna gjorde gällande. Jag är medveten om att färgen kan ski... Voir plus

Beställde Movesgood bambu-påslakan via SOVA till ett bra pris och allt fungerade precis som man hoppas. Enkel beställning, snabb leverans och en produkt som verkligen lever upp till beskrivningen. Lak... Voir plus

Produkten bra och enligt förväntan men lång leveranstid som jag hade velat ha information om i samband med beställningen. De gav intryck på hemsidan av att det skulle gå snabbt att få hem grejerna när... Voir plus

1. Magasin de lits
  2. Magasin de literie
  3. Magasin de meubles de chambre à coucher
  4. Magasin de matelas

À propos de SOVA - E-Commerce

Sängexpert sedan 1989

Certifierade sängexperter

Våra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.

Garantier

På SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.

Servicetjänster

Vi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.

Välkommen!

Sängvaruhuset SOVA

• Hyllie Boulevard, 21532, Malmö, Väster, Suède

Bien

TrustScore 4 sur 5

1 k avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(1 048)

1 303 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Bra service och bra produkter

Bra service och bra produkter

22 août 2025

Hej Patric,
Vi är glada att du är nöjd med våra produkter och vår service. Tack för din recension! Varmt välkommen åter. Vänligen SOVA

Bäddmadrass

Köpte en Ekens fast bäddmadrass, väldigt skön att sova på. Gillar den. Det tog lite tid att tillverka den, men det var värt att vänta.

19 septembre 2025

Hej Elena,
så roligt att höra att du är nöjd med din Ekens bäddmadrass. Vi förstår att väntan kan kännas lång, men är glada att du tycker det var värt det. Sov gott!

Snabb leverans!

Bra urval. Köpte Quilt Madrasskydd från Borås Cotton. Hög kvalité.

19 août 2025

Hej Birgitta,
Vi är glada att du är nöjd med utbudet och kvalitén på madrasskyddet. Tack för din recension! Sov gott.
Vänligen SOVA

Sängen uppfyller förväntningarna, men …

… 2 veckors försening sänker betyget till fyra

9 septembre 2025

Hej Pär!
Vi beklagar förseningen av din säng och det besvär det kan ha orsakat. Ibland uppstår tyvärr förseningar som ligger utanför vår kontroll, men vi förstår att det påverkar upplevelsen.
Vi är glada att du är nöjd med sängen och vi tar till oss din synpunkt – vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra leveranstider. Sov gott!

Fin service och hjälp.

Fin service och hjälp.

7 août 2025

Réponse de SOVA - E-Commerce

Vad glada vi blir! Tack för ditt besök & tack för recensionen. Sov gott!

Leveranstid var lång

Leveranstid var lång, men kom på tomtgränsen och var välpackad. Information om leveransen var bra

2 septembre 2025

Hej Airi,

Vi beklagar verkligen förseningen av din produkt och det besvär det kan ha orsakat. Ibland uppstår tyvärr förseningar som ligger utanför vår kontroll, men vi förstår att det påverkar upplevelsen.
Sov gott!

Vänligen SOVA

Fick en kudde utan skyddsplast.Känns…

Fick en kudde utan skyddsplast.Känns inte fräscht hoppas ingen har använt den.

29 août 2025

Hej Agneta,

Så tråkigt att höra om din upplevelse. Kuddar ska alltid vara inplastade. Vänligen kontakta vår kundservice så hjälper de dig vidare. Önskar dig en fin dag!

Vänligen SOVA

Efter 27 dagar fick jag reda på att…

Efter 27 dagar fick jag reda på att hälften av min order var slut (fanns i lager då jag beställde!!! Så skitsnack), efter precis en månad!!! fick jag hem resterande order. Kommer aldrig mer beställa härifrån!

30 août 2025

Hej Joanna,

Vi beklagar verkligen förseningen av din beställning och det besvär det kan ha orsakat. Ibland uppstår tyvärr förseningar som ligger utanför vår kontroll, men vi förstår att det påverkar upplevelsen.

Vi hoppas att du nu är nöjd med det du beställt, och vi tar till oss din feedback – vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra leveranstider. Sov gott!

Kudden tempur cloud är

Kudden tempur cloud är
Helt fantastisk! Jag sover hela nätterna nu utan att vakna! Den är
Så bra, tack😊😊

Réponse de SOVA - E-Commerce

Tack för din fina recension Gisela! Vi är så glada att höra att du är nöjd med Tempur kudden och att den hjälper dig att sova bättre. Vänligen SOVA

Fick vänta nästan 1 månad på det vi…

Fick vänta nästan 1 månad på det vi beställde under all kritik

Hej Anita,

Vi beklagar verkligen att leveransen tog så lång tid och förstår att det var frustrerande. Tyvärr kan det ibland uppstå förseningar som ligger utanför vår kontroll. Vi tar till oss din feedback – vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra leveranstider. Sov gott!

Vänligen SOVA

Varan var fin och levererats som…

Varan var fin och levererats som avtalat.

29 juillet 2025

Hej Christina,

Tack för er recension, vad glada vi blir att allt gick smidigt. Vi önskar er många goda nätters sömn. Sov gott!

Perfect pillow for me

Love my new pillow but it was a bit difficult to exchange the first one I bought. But then again it’s like buying shoes online- it takes a bit to find the right fit. Thanks for a quality product.

31 juillet 2025

Hej Susan,
Tack för din recension! Vi är glada att du är nöjd med produkten, och vi förstår att det ibland kan ta lite tid att hitta rätt kudde. Vi hoppas du nu sover gott på din nya kudde!
Vänligen SOVA

Det tog över 30 dagar att få varan och…

Det tog över 30 dagar att få varan och ingen uppföljningen eller information

Hej Robert,

Vi beklagar verkligen förseningen med er vara och det besvär detta har orsakat. Tyvärr kan det ibland uppstå förseningar som ligger utanför vår kontroll, men vi tar till oss din feedback och arbetar kontinuerligt med att förbättra både våra leveranstider och vår kommunikation. Sov gott!

Bra service (Bromma)

Bra service (Bromma), inget onödigt pushande. Vi är nöjda med sängen och fick hjälp över telefon i samband med ett par frågor som uppstod vid montering.

29 juillet 2025

Hej Jonas,
Vad glada vi blir att höra det! Så kul att vi kunde hjälpa till även efter köpet – det ska vi absolut hälsa vidare till butiken i Bromma.
Tack för ert besök och för att ni tog er tid att lämna en recension.
Vi önskar er många goda nätters sömn – sov gott!

Vänligen SOVA

Mycket bra produkt som väl motsvarade…

Mycket bra produkt som väl motsvarade beskrivningen på hemsidan. Mycket väl hanterad beställning också. Fint också att frakten var inluderad i priset.

23 août 2025

Hej Peter,
Stort tack för din fina recension! Vi är glada att produkten motsvarade dina förväntningar och att beställningen fungerade smidigt. Sov gott!

Absurd leveranstid

Absurd leveranstid, annars bra produkt.

22 août 2025

Hej Mikael,

Vi är glada att du är nöjd med produkten, och vi tar till oss din feedback – vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra leveranstider. Sov gott!