Thegemgirl Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,5

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Een paar dingen: De marge op de producten is bizar hoog. Haar project einddoel is geheel gevallen nadat het geld binnen was, zelfs zo dat mailtjes en brieven erover maanden "vertraagd" zijn en... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Jaartje of 3 nu klant en mijn verzameling is aardig uitgebreid. Van 2 plankjes naar 3 vitrinekasten. Afwisselend aanbod waardoor altijd wel voor iemand iets moois bij zit ❤️ als iets niet klopt, een m... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer tevreden over The Gem Girl. Ik heb nu meerdere bestellingen bij haar gedaan. Je vindt bij haar echte mooie en eerlijke edelstenen voor hele schappelijke prijzen. Alles wordt zeer netjes verpa... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 33 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Prachtige sieraden starborn

Prachtige hangers ontvangen welke via de website zijn besteld. Goed verpakt en prachtige kwaliteit! Zo fijn dat ze starborn verkoopt! Ik raad deze shop aan!!

16 octobre 2023

Erg goed ingepakt

Haar pakketjes zijn altijd super goed ingepakt (vind dit altijd spannend bij andere shops vanwege breekbaarheid) en de stukken zien er altijd prachtig uit! Als er iets mis is, is ze ook heel makkelijk bereikbaar. Dit is een van mijn favoriete edelstenenshops!

19 août 2023

Meer dan tevreden

Dit is mijn favoriete shop om statement pieces te kopen. Prachtige kwaliteit voor een scherpe prijs. De service is top en de live sales zijn mega gezellig. Ik ben hier al jaren vaste klant en dat blijf ik ook wel, omdat de gemgirl unieke schitterende stukken heeft.

6 août 2023

Unieke service

Ik had een verzoek ingediend bij Thegemgirl voor een bepaald mineraal wat ik elders had gezien. Thegemgirl is speciaal hiervoor naar Duitsland gereden en heeft uitgebreid de tijd genomen om mij te informeren over de beschikbare stukken. Ik heb hierbij eerste keuze gehad en heb uitgebreid foto's gekregen van de beschikbare stukken. Omdat dit mineraal nogal prijzig was heeft de eigenaresse van Thegemgirl het stuk met minimale winstmarge aan mij verkocht. Dit is een service die je alleen bij Thegemgirl zult zien! Ga zo door Rowan, dit maakt je uniek in deze branche!

17 juillet 2023

1 van de beste!

Prachtige stenen! Supermooie kwaliteit voor een mooie prijs! Leuke acties ook.

Groot gedeelte van mijn stenen komen daar vandaan, altijd zeer tevreden. Bij vragen binnen een aantal uur antwoord terug.

En de lives...die zijn hilarisch, wat een gezellige ontspannen sfeer. Alles verloopt eerlijk! 1 van mijn favoriete shops, so go check it out!

🔮🌈🫶🏼

Favo edelstenenwinkel

Al jaren m'n favo crystal shop, altijd fijne ervaringen gehad. Zorgvuldige verzending, duidelijk liefde voor en kennis van d'r producten en ze werkt wat mij betreft net iets te hard om zo snel mogelijk alles de deur uit te krijgen. (Serieus Rowan, als je dit leest, go get some sleep at night???)
Ondertussen is m'n verzameling aardig compleet en val ik eigenlijk nog zelden voor een stuk, toch blijf ik de live sales graag "bijwonen" voor de gezelligheid en om al het moois te bekijken. En dan soms alsnog weer iets prachtigs te kopen.
Zo heb ik 16 juni weer een prachtige citrien punt geclaimd in haar live sale en ik kan niet wachten tot deze binnen is!

Noté 5 sur 5 étoiles

Eerlijke en leuke zaak en eigenaresse

Goed bedrijf, eigenaresse is zeer duidelijk in haar lives en het voelt altijd als een gezellige avond. Als er wat aan de hand is met je order word het altijd in je voordeel opgelost. Leuk om ook reacties te zien van mensen die je in de live leert kennen. TGG is meer dan een shop, het word zelfs een soort leuke groep met mensen die allemaal hetzelfde leuk vinden.

Super shop!

Super shop! Een van de weinige vanwaar ik koop. Correcte informatie, leuke deals, goede sfeer. Rowan heeft een hart van goud x net nog geschopt terwijl ik al 2 bestellingen onderweg heb ( cadeau voor vriendin, dus zo goed dat je er zelfs cadeaus koopt voor andere haha)

Noté 1 sur 5 étoiles

Vermoedelijk nepreviews en onwaarheden in reacties

Helaas worden er onwaarheden geimpliceerd in een reactie een jaar na dato van mijn eerste review.
Vervolgens komen er tientallen positieve reviews binnen 2 dagen door allemaal mensen die maar 1 review hebben geschreven op Trustpilot. Deze reviews hebben allemaal alleen een voornaam en stippen exact dezelfde woorden aan in andere zinnen. Vermoedelijk geen echte reviews maar slechts ingezet om de (meerdere) negatieve reviews naar beneden te laten zakken.
Komt niet geloofwaardig over.

Edit: wederom een zeer onprofessionele reactie. Ik heb screenshots van deze gebeurtenissen. Het bedrijf heeft een jaar na dato gereageerd en geeft dus ook aan dat wat ik hierboven zeg op waarheid berust.

Logo de Thegemgirl

Réponse de Thegemgirl

Jij moet je echt even op jezelf gaan focussen. Ik heb deze trustpilot pagina maar geclaimd gezien jij deze trustpilot hebt aangemaakt uit haat omdat je geen kiyoh review kan plaatsen omdat je niks gekocht hebt. Ik doe dit al 5 jaar en heb een flink klantenbestand. Ik heb de mensen die daadwerkelijk klant bij mij zijn gevraagd een review te plaatsen om een beeld van de echte realiteit te schetsen. Jij daarintegen blijft maar doorgaan met onzin verspreiden en proberen mijn bedrijf zwart te maken. Zal je dan ook gaan rapporteren want het wordt steeds gekker.

En mensen die twijfelen door deze dame.
Google me even, dan vind je 100en positieve reviews van echte, geverifieerde klanten.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestelling uit de live sale

Uit de livesale een bijzondere bol gekocht. In de avond afgerekend op de site. Snelle verzending en het pakketje was goed ingepakt. Als leuk extraatje zaten er nog een paar kleine steentjes in.

16 février 2023

Geweldig!

Altijd mooie stenen! En de live sales zijn super leuk en gezellig om te kijken. Ik ben erg blij met mijn aankopen. En hoop in de toekomst nog veel meer moois te kunnen bestellen. Het is ook goed verpakt en er zitten leuke freebies bij. 😊 Echt een aanrader!

Noté 5 sur 5 étoiles

Laat je verrassen door kwaliteit, service en eerlijkheid!

Als je zeker wil weten dat je een prachtig pronkstuk binnen krijgt, moet je bij deze lieve vrouw zijn!
Gegarandeerd de laagste prijs, eerlijke informatie, geweldige klantenservice.
Waar openheid, eerlijkheid, kwaliteit en echtheid centraal staat.

Ik zou een ieder willen adviseren/aanraden om eens op haar website te kijken en haar te volgen op haar social media kanalen.

Ik heb mijn vaste adresje wel gevonden voor m’n verzameling!

Complimentje aan Rowan;
Je bent een geweldig mooi mens!
Heel veel mensen / collega’s kunnen nog heel wat van jou leren. Zoals jou zijn er maar weinig!
Blijf vooral zo doorgaan, dan zal The GemFam alleen maar blijven groeien.

Suepr fijne winkel

Suepr fijne winkel. Je kan met al je vragen bij de eigenaresse terecht en ze beantwoordt het ook altijd. Suepr goede prijs kwaliteit verhouding. Meerdere keren al besteld en keer op keer super blij met de geleverde producten ♥️♥️♥️

Bijna 3 jaar vaste klant

Ik ben bijna 3 jaar vaste klant bij Rowan. Prachtige kwaliteit tegen hele leuke prijzen. Deze week mijn mega rozenkwarts bol ontvangen! Ik denk dat 90% (misschien wel meer) van mijn collectie bij Rowan vandaan komt.
Haar live sales zijn gezellig en door de afspraken/regels duidelijk en overzichtelijk voor iedereen. Topper!

Ter info: Rowan werkt normaal met Kiyoh ipv Trustpilot. Aangezien er mensen zijn die helaas menen te moeten liegen in hun review, heb ik mijn Kiyoh review ook hier geplaatst. Vandaag 17-6 weer mooie aankopen gedaan bij Rowan!

13 juin 2023
Noté 4 sur 5 étoiles

Tevreden Klant

Vaste adres voor Gemmies! Inmiddels al ontzettend veel moois besteld bij TheGemGirl. Altijd mooi optijd geleverd, goed stevig verpakt & een kleinigheidje erbij (snoepjes/confettigems)! De Livesales op instagram zijn altijd mega gezellig (& druk!!!) wat ik genoeg vind zeggen opzich. Voor een eenmanszaak vind ik dat Rowan het echt mega goed doet! Klantvriendelijk, oplossingsgericht & gewoon duidelijke taal.

12 mai 2023

Super!

Hele goede en snelle service, zeker voor een one woman business. En freebies zijn altijd goed :)

2 juin 2023
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus