God dialog og hurtige svar. Beskrivelse og fotografier af skade rakte og sagsbehandling var enkel og ligetil. Alt sammen klaret online. Har kun to gange på seks år haft brug for hjælp til mindre sk... Voir plus

L'entreprise a répondu
Fik svar på spørgsmålet jeg henvendte mig med. Endvidere hjælp til overblik og foreslag om dækning, som jeg ser fornuft i at tilvælge. God rådgivning generelt, som altid når jeg har været i kontakt me... Voir plus
Opdateret den 18/9: Jeg må erkende, at jeg er positivt overrasket over Thisted Forsikring, og derfor har jeg også ændret min vurdering. På baggrund af den oprindelige samtale havde jeg egent... Voir plus
L'entreprise a répondu
En meget flink dame der gav os en rigtig god forståelse af alle vores forsikringer og priserne herpå, fik også en vejledning ang. brug af hjemmesiden. Fik svar på alt det vi var i tvivl på enddog mere... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Thyparken 16, 7700, Thisted, Danemark
Demande des avis aux clients
A répondu à 90 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Rolig, ærlig, konstruktiv, nærværende samtale som gav svar på mine spørgsmål. Kort ventetid på telefonen og hurtigt et rigtigt menneske i den anden ende af røret.

Réponse de Thisted Forsikring
Jeg har haft Thisted Fodsikring i mange år efterhånden! Altid med god service, og de gange vi har gjort brug af en forsikring, har der aldrig været problemer!! Så tak for det Thisted!!
Mvh Mads

Réponse de Thisted Forsikring
Yderst hjælpsomme meget god betjening dem har jeg været forsikret ved i 10 12 år kan jeg kun varmt anbefale

Réponse de Thisted Forsikring
Høflig og hjælpsom, dog dårlig forbindelse så vi faldt ud engang imellem

Réponse de Thisted Forsikring
Altid hjælpsomme og søde medarbejdere, der giver den bedste vejledning/rådgivning.

Réponse de Thisted Forsikring
God dialog, hurtig opfølgning på spørgsmål. Følte ikke man blev prakket noget på som ikke var nødvendigt.

Réponse de Thisted Forsikring
God dialog med skadesafdelingen, som hurtigt fik oprettet en henvisning til værkstedet.
Det er det man kan med et lokalt selvskab 👊

Réponse de Thisted Forsikring
Vi fik vores forespørgsel dækket ind som vi havde brug for..

Réponse de Thisted Forsikring
Super venlig og imødekommende service. Altid flinke medarbejdere.

Réponse de Thisted Forsikring
Jeg fik en virkelig god og kompetent forklaring på de spørgsmål jeg stillede, således at jeg følte mig tryk med hensyn til min fremtidige dækning. TJ

Opdateret den 18/9:
På baggrund af den oprindelige samtale havde jeg egentlig forventet at skifte selskab, og at det ville være enden på sagen. Thisted Forsikring har dog efterfølgende taget kontakt til mig, og denne opfølgning har været meget positiv.
Det fortjener respekt, at de rent faktisk tager en enkelt kundes dårlige oplevelse seriøst og gjorde en indsats for at rette op på det.

Réponse de Thisted Forsikring
Yderst sød og venlig kundebetjening og fik yderligere råd med på vejen. I alt en dejlig samtale ☺️

Réponse de Thisted Forsikring
Altid god service og man kommer altid hurtigt igennem når man ringer ind.
Man får virkelig det indtryk, at de vil deres kunder det bedste 😊