Banner for Thisted Forsikring

Thisted Forsikring Avis

3 314
TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

God dialog og hurtige svar. Beskrivelse og fotografier af skade rakte og sagsbehandling var enkel og ligetil. Alt sammen klaret online. Har kun to gange på seks år haft brug for hjælp til mindre sk... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik svar på spørgsmålet jeg henvendte mig med. Endvidere hjælp til overblik og foreslag om dækning, som jeg ser fornuft i at tilvælge. God rådgivning generelt, som altid når jeg har været i kontakt me... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Opdateret den 18/9: Jeg må erkende, at jeg er positivt overrasket over Thisted Forsikring, og derfor har jeg også ændret min vurdering. På baggrund af den oprindelige samtale havde jeg egent... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

En meget flink dame der gav os en rigtig god forståelse af alle vores forsikringer og priserne herpå, fik også en vejledning ang. brug af hjemmesiden. Fik svar på alt det vi var i tvivl på enddog mere... Voir plus

À propos de l'entreprise

6. Compagnie d'assurance de responsabilité
  7. Compagnie d'assurance étudiant

À propos de Thisted Forsikring

Écrit par l'entreprise

Thisted Forsikring har rødder helt tilbage til 1853, hvor det blev etableret som et selvstændigt og gensidigt forsikringsselskab - ejet af kunderne.

I dag er Thisted Forsikring et aktieselskab med en særlig konstruktion, der betyder, at det stadig er 100% kundeejet. Det er din garanti for, at kundernes tryghed og tilfredshed stadig er vigtigere end størrelsen af selskabets overskud.

Attraktive forsikringer til alle behov
Vi har inddelt vores kundergrupper i privat, erhverv og landbrug, og det er vores klare mål at levere attraktive forsikringsløsninger til alle, der vælger at være kunde hos os i Thisted Forsikring. Derfor ligger vi os i selen for at have et tidssvarende produktsortiment, som opfylder alle vores kunders behov.

Solide værdier og solid service
Som en af de ældste virksomheder i Thy har vi en stolt tradition, og vi holder bevidst fast i vores solide og sunde, lokale værdier - herunder professionel, personlig service og rådgivning.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 90 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

(3 314)

931 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk god service- hjælper hvis…

Fantastisk god service- hjælper hvis uheldet er ude - havde samme person i telefonen fra start til slut.
Hvis man kunne give 6 stjerner havde de også fået det!

14 septembre 2026

Hej Andreas

Tusind tak for de fem stjerner. Vi er rigtig glade for at høre, at du er glad for og tilfreds med den hjælp, du har fået i forbindelse med din skade. En anmeldelse som din varmer meget hos os :-)

Hurtigt og præcist svar

Hurtigt og præcist svar. God service

11 septembre 2026

Hej jan

Mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du værdsætter den hjælp, du fik, og at du fik svar på dine spørgsmål :-)

Rar og venlig samtale.

Rar og venlig samtale.. Fik de oplysningerne skulle.
Tak for hjælpen.

Hej Dorte

Tusind tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du havde en god og venlig samtale, og du fik de informationer, du havde brug for :-)

Hurtig svar og erstatning

Hurtig svar og erstatning

11 septembre 2026

Hej Elsebeth

Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du fik svar på dine spørgsmål, og at du værdsætter, at du fik hurtig erstatning :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Sød, hurtig og kompetent betjening

Kom hurtigt igennem på telefonen og fik god og professionel betjening. Super service 😉

Hej Pia

Tusind tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du kom hurtigt igennem på telefonen, og at du fik kompetent og professionel hjælp. Det er nemlig præcis sådan, vi gerne vil hjælpe vores kunder :-)

God weekend til dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg var så uheldig at tabe mine briller…

Jeg var så uheldig at tabe mine briller i dag ringede til forsikringen og inden der var gået 3 timer stod der pege på min konto til at købe en par nye briller. Dog skulle jeg betale selvrisiko men det er jo det man skal😊

Hej Linda

Tusind tak for din anmeldelse. Det er rigtig ærgerligt at miste sine briller, så det er skønt at høre, at du fik hurtig hjælp, så du kunne få et nyt par :-)

Hej Klaus

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at rådgivningen om din bilforsikring var saglig og brugbar. Vi vil nemlig gerne give venlig og kompetent rådgivning :-)

Ha' en god weekend.

Rigtig god service

Rigtig god service, receptionen var venlig og hurtig til at stille mig videre til rette vedkomne, og der fik jeg også en mega go service, meget sød og venlig Trine som fik mig til at føle at jeg var vigtig og hjælpen til at få sendt det billede jeg skulle sende via et link, det fungerede bare. Tak Thisted Forsikring

Hej Lene

Tusind tak for din anmeldelse. Vi sætter en ære i at være lette at få fat i, så det er rigtig dejligt at høre, at du hurtigt blev stillet videre fra receptionen og ind til en sød skademedarbejder, der kunne hjælpe dig :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Blev vejledt på bedste vis og forstået…

Blev vejledt på bedste vis og forstået til fulde.

Hej René

Tusind tak for din anmeldelse. Det er vigtigt for os, at vi har god tid til at tale med vores kunder, så vi netop kan forstå deres behov og ønsker. Så det er dejligt at høre, at du sætter pris på det :-)

Super tilfreds med Thisted Forsikring

God dialog med agenten. Jeg er stadig meget tilfreds med mit forsikringsselskab.

Hej Jimmy

Mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du har haft en god dialog, og at du fortsat er tilfreds med os :-) Vi vil nemlig gerne give venlig og kompetent hjælp.

God weekend.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service ved skade via…

Super service ved skade via ulykkesforsikring.

Hej Jeppe

Tak for de fem stjerner. Det er dejligt at høre, at du er glad for og tilfreds med den hjælp, du har fået i forbindelse med din skade. Så kan vi også kun være tilfredse :-)

God personlig rådgivning

God personlig rådgivning

Hej Helge

Tak for den fine anmeldelse. Vi gør os umage for at give vores kunder personlig og nærværende rådgivning. Så det er rigtig dejligt at høre, at det er noget, du værdsætter :-)

Ha' en skøn dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service, ingen pres for tilkøb af ydelser

Hej Hanne

Tak for de fem stjerner. Du skal have de forsikringer, der passer til dine behov og ønsker - hverken mere eller mindre. Så det er dejligt at høre, at det også er den oplevelse, du har haft :-)

Ren besked

Ren besked, ingen ventetid i telefonen, alt er ok.

Hej Torben

Tak for din anmeldelse. Det er rigtig dejligt at høre, at du værdsætter, at vi er lette at komme i kontakt med. Det er nemlig vigtigt for os :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Skiftede til Thisted forsikring fordi…

Skiftede til Thisted forsikring fordi jeg var blevet anbefalet det. Fantastisk nem overgang fra tidligere selvskab. Kompetent og meget sødt personale og meget nemme at komme i kontakt med uden lange telefonkøer.

1 août 2026
Avis spontané

Hej Sille

Tusind tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at skiftet over til os gik nemt, og at du værdsætter, at det er let at komme i kontakt med os. Det er netop sådan, vi gerne vil have, det skal være :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Ingen ventetid personlig kontakt…

Ingen ventetid personlig kontakt præcise svar på de spørgsmål jeg havde

Hej Søren

Mange tak for din anmeldelse. Det er vigtigt for os, at vores kunder let kan få fat i os, og at de får venlig og kompetent hjælp, så det er rigtig dejligt at høre, du værdsætter den service hjælp, du har fået :-)

Rigtig god dag til dig.

Venlig betjening

Venlig, imødekommende, hjælpsom

Hej Gitte

Tak for den fine anmeldelse. Vi vil gerne give vores kunder venlig og imødekommende hjælp, så det er rigtig dejligt at høre, det er værdsat :-)

Hej Victor

Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med det hurtige svar og den venlige hjælp, du fik hos os. Så kan vi også kun være tilfredse :-)

God og venlig betjening 😊

God og venlig betjening 😊. Et sted man altid føler man er mere et bar et nummer i køen. Kan kun anbefales og rigtig gode priser og dækning

Hej Ole

Mange tak for din anmeldelse. Det er rigtig vigtigt for os, at vores kunder netop ikke føler sig som et nummer i køen. Så det er rigtig dejligt at høre, at det bliver bemærket og værdsat :-)

Ha' en dejlig dag.

Nærværende og kompetent rådgivning,

Nærværende og kompetent rådgivning,

9 septembre 2026

Hej Lisbet

Tak for den fine anmeldelse. Vi gør altid vores bedste for at give vores kunder kompetent og nærværende hjælp, så det er rigtig dejligt at høre, at det er værdsat :-)

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus