Banner for Thisted Forsikring

Thisted Forsikring Avis

3 314
TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

God dialog og hurtige svar. Beskrivelse og fotografier af skade rakte og sagsbehandling var enkel og ligetil. Alt sammen klaret online. Har kun to gange på seks år haft brug for hjælp til mindre sk... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik svar på spørgsmålet jeg henvendte mig med. Endvidere hjælp til overblik og foreslag om dækning, som jeg ser fornuft i at tilvælge. God rådgivning generelt, som altid når jeg har været i kontakt me... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Opdateret den 18/9: Jeg må erkende, at jeg er positivt overrasket over Thisted Forsikring, og derfor har jeg også ændret min vurdering. På baggrund af den oprindelige samtale havde jeg egent... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

En meget flink dame der gav os en rigtig god forståelse af alle vores forsikringer og priserne herpå, fik også en vejledning ang. brug af hjemmesiden. Fik svar på alt det vi var i tvivl på enddog mere... Voir plus

À propos de l'entreprise

6. Compagnie d'assurance de responsabilité
  7. Compagnie d'assurance étudiant

À propos de Thisted Forsikring

Écrit par l'entreprise

Thisted Forsikring har rødder helt tilbage til 1853, hvor det blev etableret som et selvstændigt og gensidigt forsikringsselskab - ejet af kunderne.

I dag er Thisted Forsikring et aktieselskab med en særlig konstruktion, der betyder, at det stadig er 100% kundeejet. Det er din garanti for, at kundernes tryghed og tilfredshed stadig er vigtigere end størrelsen af selskabets overskud.

Attraktive forsikringer til alle behov
Vi har inddelt vores kundergrupper i privat, erhverv og landbrug, og det er vores klare mål at levere attraktive forsikringsløsninger til alle, der vælger at være kunde hos os i Thisted Forsikring. Derfor ligger vi os i selen for at have et tidssvarende produktsortiment, som opfylder alle vores kunders behov.

Solide værdier og solid service
Som en af de ældste virksomheder i Thy har vi en stolt tradition, og vi holder bevidst fast i vores solide og sunde, lokale værdier - herunder professionel, personlig service og rådgivning.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 90 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

(3 314)

931 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget god meget komponent personNu

Meget kompetent person

2 septembre 2026

Hej Peder

Mange tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, du har fået god og kompentent hjælp. Det er nemlig præcis det, vi gerne vil give vores kunder :-)

Hjælpsomhed

Hjælpsomhed.
Personlig, venlig og resultatorienteret hjælp.

Hej Else Marie

Mange tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at hjælpen var både venlig og fokuseret på at finde en løsning, der passer til dine behov. Det er netop sådan, vi gerne vil hjælpe vores kunder :-)

Rigtig god dag til dig.

Hej

Tak for de fem stjerner. Vi er glade for at høre, at du værdsætter den hurtige og venlige betjening, du fik hos os :-) Vi nemlig gerne give vores kunder god og venlig rådgivning.

Noté 5 sur 5 étoiles

Venlig og effektiv og forståelig…

Venlig og effektiv og forståelig respons til mit spørgsmål ☺️

Hej Anita

Tak for din tilbagemelding. Det er godt at høre, at du fik et hurtigt og forståeligt svar på dit spørgsmål :-)

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt, godt nok på et simpelt svar.
Men receptionen tog telefonen på et min og jeg blev sendt videre og det tog også under et min. Og en samtale på omkring 1 min så 3 min. På at få at hvide noget ang min forsikring

Hej Jesper

Tak for de fem stjerner. Det er vigtigt for os, at vi er lette at få fat i. Så det er rigtig dejligt at høre, at det netop er noget, du værdsætter som kunde :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Løsningsorienteret medarbejder i godt…

Løsningsorienteret medarbejder i godt humør

Hej Ole

Tak for den fine anmeldelse. Det er godt at høre, at du blev mødt af en medarbejder med godt humør og fokus på at finde en løsning. Vi vil nemlig gerne hjælpe vores kunder bedst muligt :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

En meget sympatisk mand i telefonen

En meget sympatisk mand i telefonen, som var yders faglig dygtig og kunne svare på vores spørgmål

Hej Mikkel

Tusind tak for din anmeldelse. Vi vil rigtig gerne give vores kunder venlig og kompetent rådgivning, så det er dejligt at høre, at I værdsætter den gode og faglige hjælp, I fik :-)

Det var bare en super god oplevelse

Det var bare en super god oplevelse

Hej Ole

Tak for de fem stjerner og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en supergod oplevelse hos os :-)

Ha' en dejlig dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig svar og personlig kontakt

Hurtigvsvar og personlig kontakt

Hej Kent

Mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med det hurtige svar og den personlige kontakt. Så kan vi også kun være tilfredse :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Super venlige at snakke med og kanon…

Super venlige at snakke med og kanon god service.

Hej Kristian

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du værdsætter den venlige samtale og gode service. Det er netop det, vi gerne vil give vores kunder :-)

Rigig god dag.

God oplevelse

Hej Frederik

Tak for de fem stjerner. Det er dejligt at høre, at det var en god oplevelse at være i kontakt med os :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Efter lidt mistforståelser blev begge…

Efter lidt mistforståelser blev begge parter enige om en løsning vi begge var tilfredse med. 5 stjerner herfra.

Hej Mikael

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at I fandt en løsning, som du er tilfreds med. Vi sætter pris på den gode dialog undervejs, og det er dejligt at høre, at forløbet endte med en god oplevelse :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Super serviceminded og professionel…

Super serviceminded og professionel håndtering af skades henvendelse. Eksempel til efterlevelse alle andre steder - han aldrig oplevet en så hurtig sagsbehandling

Hej :-)

Tusind tak for din anmeldelse. Vi forstår godt, at vores kunder gerne vil have svar på deres skadesanmeldelser, og netop derfor gør vi os altid umage med, at hjælpe dem hurtigst og bedst muligt. Så det er rigtig dejligt at høre, det er værdsat :-)

God dag.

Fantastisk behandling super…

Fantastisk behandling super professionel dejligt at have så godt et forsikringsselskab

Hej Bettina

Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du er en glad og tilfreds kunde. Vi vil gerne give vores kunder venlig og professionel hjælp, så det er skønt at høre, det er værdsat :-)

Hurtig og personlig betjening

Hurtig og personlig betjening

Hej Marianne

Mange tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, du værdsætter den hurtige og personlige betjening, du fik :-)

God dag.

Hurtig respons

Hurtig respons

Hej Selvavathany

Tak for de fem stjerner. Det er godt at høre, at du værdsætter det hurtige svar fra os :-) Vi vil nemlig gerne være lette at få fat i.

Hej Jesper

Mange tak for din anmeldelse. Det er rigtig dejligt at høre, at du fik den hjælp, du havde brug for. Det er netop derfor, vi er her :-)

God dag!

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget venlig og forståeligt vejledning på hvad vi skal gøre.

Meget venlig ansat som hjalp mig hvordan vi kommer videre med vore skader. Dejligt at blive hørt og få god vejledling. Top karakter fra mig

Hej Benedikte

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi gør altid vores bedste for at imødekomme og hjælpe vores kunder bedst muligt, når de står i med en skade. Så det er rigtig dejligt at høre, at du er glad for og tilfreds med den hjælp, du har fået :-)

Ha' en dejlig dag.

Venlig og imødekommende betjening

Venlig og imødekommende betjening

Hej Nancy

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du føler dig mødt af venlige og imødekommende medarbejdere. Det er nemlig præcis den service, vi gerne vil give vores kunder :-)

Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtig og nem løsning

Hej Christoffer

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede processen som både hurtig og nem. Vi synes, forsikring skal være så enkelt og overskueligt som muligt, så det er dejligt at høre, at det var din oplevelse.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus