Wat gaat er goed: De medewerkers die bij ons langskwamen zijn tot nu toe allemaal vriendelijk en service gericht. Wat kan beter: Het houden aan afspraken kan stukken beter. We hebben n... Voir plus
Lisez les avis des autres
Let hierop, Ik hoop niet dat je je dag, je geld en je reputatie wilt verpesten. Ik raad ten zeerste af om dit bedrijf in te huren voor residentiële of commerciële projecten. Mijn ervaring werd geke... Voir plus
Ik ben al 16 jaar klant bij van der Sluis, keurig mijn ketel in onderhoud, nooit problemen, de monteur komt elk jaar netjes langs en de ketel is nog lang niet op. Binnenkort ga ik verhuizen en benad... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Een sterke en betrouwbare partner voor elk integraal en duurzaam bouwproces. Dat is Van der Sluis Technische Bedrijven. De ruim tachtig jaar oude onderneming heeft door de jaren heen een bijdrage geleverd aan de bouw of renovatie van woningen, bedrijve...
Coordonnées de contact
Kamperzeedijk 107, 8281 PD, Genemuiden, Pays-Bas
- www.vd-sluis.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Let hierop met Van der Sluis
Let hierop,
Ik hoop niet dat je je dag, je geld en je reputatie wilt verpesten.
Ik raad ten zeerste af om dit bedrijf in te huren voor residentiële of commerciële projecten. Mijn ervaring werd gekenmerkt door een compleet gebrek aan professionaliteit, afwezig management en het chronisch niet nakomen van afspraken. Van begin tot eind was de hele operatie ongeorganiseerd en onbetrouwbaar. Samenwerken met Van der Sluis zal uw reputatie beschadigen, onnodige stress veroorzaken en leiden tot kostbare financiële tegenslagen.
Betreft: Van der Sluis CV-installatie in Genemuiden
Betreft: Van der Sluis CV-installatie en onderhoud.
Na jaren een CV-onderhoudscontract te hebben is dit echt een reden tot scheiding. De monteurs zijn prima maar de afdeling planning en uitvoering is drama. Drukte, vakanties, ziekte en de post, overal gaat het mis. De afspraakbrief tbv onderhoud is 3 maanden onderweg. Eindelijk half juni een afspraak half juli, denk je, dus vrije dag opnemen. ‘S morgens de afzegging wegens “noem een reden”, volgende poging eind juli, wederom een vrije dag opnemen. ‘S morgens 29 juli en weer is het raak door “noem een reden” en of ik op 9 september weer een vrije dag kan opnemen!!!? Zij gaan er nog vanuit dat de monteur dit jaar (2026) onderhoud gaat doen - ik overigens niet meer- ‘maar ik kan altijd bellen als er storing is hoor’.
Volgens mij valt dit in de categorie “niet nakomen van contractuele verplichtingen” en ik ga uitzoeken of ik een nota kan sturen voor mijn opgenomen dagen!!!
Een heel boze klant.
Slechte planning en langzaam
Het grote probleem bij Van der Sluis zit hem in de planning. Telefonisch worden we hierover onvriendelijke te woord gestaan, en er wordt geen urgentie gegeven wanneer dat wel noodzakelijk is. Over het algemeen zijn er te weinig monteurs en duren alle reparaties te lang (minimaal 2 weken voor een afspraak ingepland kan worden). Niets ten nadele van de monteurs die tot nu toe zijn langs geweest, en allemaal hard werken. Afgelopen winter is onze warmtepomp (en daarmee ons enige verwarmingsmiddel in huis) uitgevallen. In totaal hebben we meer dan 3 maanden letterlijk in de kou in ons huis gezeten, met een klein elektrisch kacheltje. Terwijl wij ondertussen veel stress ervaarden om te onderhandelen over eerdere reparatiedata. Onze beschikbaarheid was ruimschoots aanwezig, maar de planning liet het niet toe dat wij eerder geholpen konden worden. Nu is er een hittegolf gaande en heeft de warmtepomp het opnieuw begeven. Temperaturen lopen op tot 28 graden in huis, terwijl ik met een meerlingzwangerschap en herstellende van een medische ingreep thuis zit. Deze medische urgentie (hitte, slecht slapen en stress) wordt niet serieus opgepakt door de planning. Het ziet ernaar uit dat ook dit probleem pas minimaal in 1,5 maand opgelost gaat worden. Kortom, zoek een ander onderhoudsbedrijf, want je zit er meteen 2 jaar aan vast.
Monteur kwam keurig op tijd en was zeer…
Monteur kwam keurig op tijd en was zeer vriendelijk
Disfuncitonerende warmtepomp als onderaannemer geplaatst
Warmtepomp als onderaannemer geplaatst. Al sinds het begin problemen. Ook de afgelopen winter met een disfunctionerende pomp in de kou gezeten. Van der Sluis wil niet en doet niets. Moet zelf installateur inschakelen om aan te tonen dat hun pomp niet deugt. Geen enkele hulp. Wat een drama bedrijf
Komen afspraken niet na op tijd
Komen afspraken niet na op tijd. Superslecht communicatie. Tig keer doorverbonden. Blijkt die mafkees die moest komen verkeerde materiaal te hebben "zeggen" ze. 2 uur later weer gebeld; ja je wordt "straks" teruggebeld. Wat een baggerbedrijf. Bellen ze daarna ja er moet een nieuwe afspraak gemaakt worden want er is geen materiaal. Ik snap niet dat deltawonen met deze mensen samenwerkt.
De monteur was netjes op tijd en deed…
De monteur was netjes op tijd en deed zijn werk goed. Het ging om onderhoud.
Vriendelijk maar onderlinge communicatie kan beter.
Wat gaat er goed:
Wat kan beter:
Het houden aan afspraken kan stukken beter. We hebben nu al een paar keer meegemaakt dat een afspraak vlak voor of zelfs tijdens de afgesproken periode werd afgezegd. Dus je verzet voor niets afspraken of je zit zinloos te wachten.
De communicatie tussen afdelingen kan vele malen beter. De telefoniste weet je niet te verbinden met de juiste afdeling en personen. De ene afdeling weet niet dat jij filters hebt besteld. Weer een andere weet niet of ze voorradig zijn of hoe te bestellen.
Op die manier krijgen wij het gevoel dat problemen worden doorgeschoven.
van der sluis is echt een bedrijf dat…
van der sluis is echt een bedrijf dat geld wil zien maar ook echt niets doet met klachten
ze begrijpen bij de planning zelfs de code,s niet die de centrale verwarming aan geven. Ze pakken een lijst die daar lig en datgeven ze aan je door terwijl er niets van dat lijstje klopt
groot onderhoud 15 min klaar
eigelijk moeten we met zijn alle die een huur woning hebben flink klagen bij de verhuurder
misschien dat er dan iets gebeuren gaat
ben niet de enige die klaagt ,bekijk hun reveuws ook maar eens
hun mensen die terug bellen voor afspraak weten het zo goed maar praten uit de nek gewoon steeds weer het zelfde bandje
lijkt wel een telefoon bandje
gewoon niet aan beginnen met deze lui is mijn mening
medewerkers van de PLANNING zijn er op getraind om te doen als of ze er verstand van hebben
terwijl ze praten als een kip zonder kop niet normaal
slecht ervarings genoeg met dit bedrijf
Slecht bedrijf
Wij zitten al 3 weken zonder warm water. De eerste afspraak kwam er gewoon niemand opdagen en werd er niet eens gebeld. Als je zelf belt komen zij met vage verhalen over waarom de monteur niet is gekomen. Konden pas over twee weken een nieuwe afspraak maken, oke het is niet anders. De ochtend van de afspraak belde ze ineens dat de afspraak misschien niet doorgaat omdat zij het benodigde onderdeel misschien niet hebben..? je weet toch van tevoren dat je dit nodig hebt?.. Wij even later nog gebeld of het nog doorging, ja de monteur was onderweg en zou er spoedig zijn. Gelukkig was de monteur niet lang daarna gekomen! hele aardige en professionele man, niets slechts over te zeggen. Had ons nog uitleg gegeven over hoe alles werkte. Ons probleem is dus gelukkig verholpen maar ik zou hier niet snel weer aan de bel trekken voor reparaties.. Probleem ligt echt bij de planning/back office.
Komt afspraken niet na op de gemaakte…
Komt afspraken niet na op de gemaakte tijdstippen beloven later langs te komen maar ook weer geen gehoor . De hele dag blijf je er voor thuis . Tot 3x zelf achter dingen aan ik raad dit bedrijf niet aan.
Zeer teleurstellende service en klantgerichtheid
Ik had een onderhoudsafspraak voor mijn warmtepomp en WTW-unit gepland tussen 10:00 en 12:00 uur. Toen er om 12:15 nog niemand was verschenen, heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Daar kreeg ik te horen dat de monteur nog op een andere locatie was, zonder verdere informatie over de verwachte aankomsttijd.
Omdat ik om 13:45 de deur uit moest, vroeg ik of de monteur eventueel later op de dag terug kon komen. Ondanks dat ik speciaal vrij had genomen voor deze afspraak, bleek dat niet mogelijk. Er werd geen enkele flexibiliteit geboden. De eerstvolgende mogelijkheid voor een nieuwe afspraak was pas over twee maanden, wat ik onredelijk vond, aangezien de gemiste afspraak volledig aan het bedrijf te wijten was.
Uiteindelijk heb ik alsnog opvang voor mijn kinderen kunnen regelen en gaf ik aan dat de monteur dan tóch langs kon komen. Helaas bleek dit ineens niet meer mogelijk – terwijl dit slechts vijf minuten na het vorige contact was. De enige toezegging was dat ik maandag teruggebeld zou worden.
De klantenservice liet in dit hele proces zien weinig begrip te hebben voor de situatie en was niet oplossingsgericht. Ik heb dit als erg frustrerend ervaren. Er wordt geen verantwoordelijkheid genomen voor het niet nakomen van afspraken en klanten lijken volledig afhankelijk van hun agenda, zonder enige compensatie of flexibiliteit.
Kortom: een slechte ervaring. Ik raad dit bedrijf dan ook niet aan op basis van mijn ervaringen met betrouwbaarheid en klantgerichtheid.
23% prijsstijging!
Al 10 jaar hebben we een onderhoudscontract. Nu is de ketel 10 jaar oud en verhoogt men het maandbedrag met 23%. Dit is niet normaal! De eerste 10 jaar was de ketel relatief nieuw en dus weinig kans op storingen…….maar dat zie je niet in de contractprijs. Dit bedrijf maakt misbruik van de omstandigheden en daarom heb ik per direct het onderhoudscontract opgezegd. Er zijn voldoende bedrijven die dit beter en zeker ook tegen een nette prijs kunnen doen. Hoogmoed komt voor de val…u bent gewaarschuwd
Er wordt een nieuwe ketel geplaatst
Er wordt een nieuwe ketel geplaatst, deze werkt niet en desbetreffende monteur weet niet hoe dit op te lossen. Deze zelfde monteur beloofd!!! Dat er dezelfde avond iemand langskomt, uiteraard niemand gezien en bij nabellen blijkt dat er niets is doorgegeven. Wat een drama bij dit bedrijf!
Non-communicatief bedrijf
Wij hebben al meer als 20 jaar een onderhoudscontract voor onze cv-ketel en in die jaren weinig problemen gehad, tot deze week.Van de week komt er een monteur voor onderhoud. Hij gaat naar boven en komt even later weer terug. Ik kan geen onderhoud plegen zegt hij, want deze ketel is 22 jaar oud, daar zijn geen onderdelen meer voor. Dat hij zo oud is weten wij wel maar hij doet het nog goed. Bel maar met kantoor was zijn advies dan krijg je wel een mooie aanbieding. Nou dat kun je vergeten. De prijs die we moeten betalen is gewoon standaard en ligt bij andere bedrijven behoorlijk lager. Volgens “meneer hoofd van de afdeling offertes” is onze kijk op prijzen niet realistisch. Op het verzoek om geld terug te krijgen van het onderhoudsabonnent omdat we eigenlijk voor niks betalen kregen we ook nul op ons request. Als we onderhoud willen dan kan dat, hij stuurt een monteur en die MOET dat doen, terwijl de monteur zegt als ik de ketel open maak krijg ik hem nooit meer dicht. Voor de monteurs niets dan lof, maar die vent van de offertes, wat een zak. Ik ben er klaar mee. Mijn advies, mijdt dit bedrijf. 1 ster is nog te veel
Om te janken…
Al een maand of 9 zit ik zonder verwarming en nu [ November ] is het bar koud in huis.Heb al die tijd wel gebeld en ook een keer of 6 een monteur gehad die zeer aardig was. Die ster is dus voor de monteur . maar om eéń of andere reden krijgen ze mijn ketel niet aan de praat. laatste keer hebben ze een blok onder de ketel weg gehaald want ik moest een nieuwe krijgen. Al maanden zit ik daar op te wachten . De laatste keer zou de monteur 28 October tussen 9-11 uur komen want het blok was eindelijk binnen. Je raad het al...ze kwamen niet en nu 3 November zit ik nog zonder verwarming. Waarschijnlijk lachen ze zich een hoedje als ze onze revieuws lezen want ze doen er niets mee.Morgen maar eens de huisvesting bellen.
Voor wat ketelonderhoud geen problemen…
Voor wat ketelonderhoud geen problemen met de monteurs. Maar de planning en backoffice is echt een regelrechte ramp. Afspraken zijn verkeerd, materialen niet op orde en dit al jaren. Als ik niet afhankelijk was van mijn verhuurder had ik dit bedrijf 6 jaar geleden al achter me gelaten. Het is al jaren rommelig daar.
Weet niet wat dit voor een bedrijf…
Weet niet wat dit voor een bedrijf is,maar de telefoon opnemen gebeurt niet,hang bijna een half uur,of hebben maar 1 telefoniste,zeer slecht als je zolang in de wacht staat...bewust of onbewust.
Niet mijn aanbeveling zou ik zeggen tegen mensen.
Maar lees hier ook wel dat niet meer dingen goed gaan.
Van der Sluis -slechte nazorg
Van der Sluis heeft in 2021 graag een opdracht van bouwbedrijf Trebbe uitgevoerd voor de alle technische installaties in drie appartementen complexen in Oldenzaal. Als er problemen zijn met de installatie geeft van der Sluis niet thuis. Onderhoudscontract is niet af te sluiten want “buiten de regio” “te ver weg”.
Bah wat een slecht bedrijf is dit. Op hun website verklaren ze als een project klaar is “niet de deur achter zich dicht te trekken”. Dat is precies wat ze wel doen.
Zeer slechte communicatie
L’expérience Trustpilot