Jaren geleden al afspraak niet nagekomen op laatste moment afzeggen daarna nog keer afzeggen dacht bekijk het maar. Nu wat anders ventilator vervangen bij cv ketel dacht zal wel goed komen eerste afsp... Voir plus
Lisez les avis des autres
Wat gaat er goed: De medewerkers die bij ons langskwamen zijn tot nu toe allemaal vriendelijk en service gericht. Wat kan beter: Het houden aan afspraken kan stukken beter. We hebben n... Voir plus
Voor wat ketelonderhoud geen problemen met de monteurs. Maar de planning en backoffice is echt een regelrechte ramp. Afspraken zijn verkeerd, materialen niet op orde en dit al jaren. Als ik niet afhan... Voir plus
Ik ben al 16 jaar klant bij van der Sluis, keurig mijn ketel in onderhoud, nooit problemen, de monteur komt elk jaar netjes langs en de ketel is nog lang niet op. Binnenkort ga ik verhuizen en benad... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Een sterke en betrouwbare partner voor elk integraal en duurzaam bouwproces. Dat is Van der Sluis Technische Bedrijven. De ruim tachtig jaar oude onderneming heeft door de jaren heen een bijdrage geleverd aan de bouw of renovatie van woningen, bedrijve...
Coordonnées de contact
Kamperzeedijk 107, 8281 PD, Genemuiden, Pays-Bas
- www.vd-sluis.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Zeer slechte communicatie
Dramatisch slechte installatie
Slechte kwaliteit! 10 jaar geleden hebben ze een nieuwe douchebak geplaatst. Nu blijkt dat de chiffon nooit goed is gemonteerd. Met als gevolg na 10 jaar een gigantische waterschade. Bedrijf geeft niet thuis, garantie op installatie is maar 2 jaar, dus zoek het maar uit met de verzekering is hun reactie.
Erg lomp en onvriendelijk email contact. Nul service en als klant mag je het uitzoeken.
Hoe krijg je het voor elkaar om als professioneel bedrijf een chiffon fout aan te sluiten! ik zou me schamen!
Vd Sluis laat liever een verzekeraar opdraaien voor hun problemen met als gevolg dat de premies voor consumenten weer lekker omhoog kunnen. Rekenschap nemen voor fouten kennen ze niet.
Horrible company
Horrible company, they installed floors and air-water system in my house, made a lot of mistakes in connections between floor heating to the control units; 6 month I had to wait for repair, then that send a colleague who does not know the system and does not have tools, and then extremely inflexible in planning fixing their own mistakes as administrative and technical!
Slechte communicatie
Het glas in de douchedeur is midden in de nacht geknapt. Een paar keer gebeld, ze beloven terug te bellen. Dus niet... elke keer weer zelf er achteraan bellen. Weten ze weer nergens van...
Ze zouden weer bellen als er een nieuwe deur binnen was. Weer niet gebeld, dus weer zelf er achteraan.
Ik ben het echt meer dan beu...
Wat een fijn bedrijf wat een fijne…
Wat een fijn bedrijf wat een fijne mensen, denken mee, helpen mee en nemen de tijd om alles goed mee te geven. Opladen minitrekker ging gesmeerd en nu op weg naar Spanje! Dank voor alle service en extraas!
Mark en Soley
2 ochtenden wachten op onderhoud ketel
2 ochtenden wachten op onderhoud ketel. Komen gewoon niet opdagen op af gesproken tijden en bellen ook niet. Vandaag was er dan een monteur, gaat tijdens onderhoud iets aan ketel kapot. Onderdeel moet besteld worden, zou gebeld worden. Zf maar gebeld hoop dat ze komen morgenochtend is bar koud. Hele galerij zijn afspraken niet na gekomen. En als je belt geen excuus.
Mijn vloerverwarming is geplaatst door vd Sluis
Mijn vloerverwarming is geplaatst door vd Sluis in een nieuwbouw appartement opgeleverd maart 2018. Deze week had ik een lekkage aan de pakking van de flensverbinding van de pompverdeler. GEEN draaiend onderdeel dus. vd Sluis gebeld er werd mij meteen al medegedeeld dat er GEEN garantie meer op zat, deze was maar 2 jaar en 3 maanden. Er werd mij gezegd om een installateur in mijn woonplaats te bellen omdat vd Sluis ook voorrijkosten berekende t.w € 95,00 omdat zij uit Genemuiden moesten komen. Ik heb een installateur in Arnhem gebeld en die kwam de volgende dag. Deze wist mij te vertellen dat er wel degelijk garantie op zat omdat het geen draaiend onderdeel was maar een pakking die lekte. Opnieuw vd Sluis gebeld met deze vraag en precies aangegeven wat het probleem was waar de installateur bij was. Weer kreeg ik het antwoord GEEN garantie omdat dat zo was afgesproken met de aannemer. De installateur die dit aanhoorde heeft voor mij KOSTELOOS geregeld met de fabrikant VTE van de vloerverwarming dat het gerepareerd zou worden ook KOSTELOOS wat ook 2 dagen later is gebeurd. Dit had ook vd Sluis kunnen doen maar daar hebben ze helemaal geen zin in om een beetje service te verlenen aan een klant maar alleen geld willen verdienen en verder homaar. Zoek het maar uit is daar het devies, schandalig gewoon. Nooit meer iets kopen van deze zaak.
Mijn 2e slechte review; 1 ster is veel te veel!!
Vandaag kwam voor de 3e keer een monteur langs (2x voor een storing, maar toen kon/mocht er geen controle plaatsvinden, alléén de storing). Helaas is er deze keer wéér niks gebeurd aangezien mijn wasmachine in het hok stond en monteurs mogen daar vanwege hun rug niet even overheen stappen (de monteur die hier was voor de storing had hier géén problemen mee). Nu zou ik voor de 4e keer moeten bellen. Niet dus, dan maar geen controle. Ik snap niet dat mijn woningbouwvereniging SSW (De Bilt/Bilthoven) met dit bedrijf in zee zijn gegaan. Wat ontzettend slecht. Er zijn duidelijk meer mensen die daar zo over denken, gezien de slechte reviews hier.
Ik probeer nu al maanden een…
Ik probeer nu al maanden een onderhoudscontract voor mijn Warmtepomp installatie af te sluiten. Dit was eerder per mail aangeboden door Van der Sluis. Echter, blijk het onmogelijk dit voor elkaar te krijgen. Ik heb meerdere keren gebeld en gemaild maar zonder succes. Uiteindelijk kreeg ik een contract opgestuurd wat geadresseerd was aan mijn buren. Weer contact op genomen, wederom zonder succes.
Op een klachten email word ook niet gereageerd. Ik ben er klaar mee, blijf weg bij dit bedrijf!
Storing CV ketel
Storing CV ketel, na vervangen expansievat en na onderhoud wederom een zelfde soort storing. Drie maal contact met vd Sluis, telkens beloofd dat monteur gaat bellen maar dat gebeurd niet. Bij derde contact de mededeling dat het vandaag niet meer gaat lukken en dat we de storing morgen maar opnieuw moeten inbellen. Gezegd dat monteur i.i.g. alsnog maar even moet bellen, dat is ok, maar dat gebeurd weer niet. We zitten in de kou en kunnen morgen voor na het werk gaan niet douchen. Het geld van het onderhoudscontract hebben ze natuurlijk wel aangepakt. Mijn voorstel: zoek een ander bedrijf !
Echt een verschrikkelijk slecht bedrijf
Echt een verschrikkelijk slecht bedrijf! De monteurs zijn prima maar als er om de 4 maanden een monteur moet komen om de ketel te repareren is er toch iets niet goed. Onderdelen die besteld moeten worden, worden niet besteld en iedereen wijst naar elkaar. Er is structueel iets fout met dit bedrijf.
Nooit meer van der Sluis en/of Intergas.
Wederom, dit is al de derde keer, tijdens de feestdagen een storing aan de Intergas-ketel. De klantenservice is alleraardigst en begripvol, maar de monteur, die niet komt maar belt, heeft een warrige instructie over het doorblazen van slangetjes en het dichthouden van tuutjes. Dat lijkt te werken, maar twee dagen later vertikt de ketel het opnieuw. Ik ben geen cv-monteur en en wil dat ook niet worden. Ik heb een reeds langlopend onderhouds- en serviceabonnement bij dit bedrijf en wil gewoon adequaat geholpen worden als er een storing is. Maar dat zit er klaarblijkelijk niet in.
Super slechte service
Wij hebben de badkamer en technische installaties van VDS in ons nieuwbouw huis. Aan het begin waren ze super vriendelijk en alles was mogelijk maar nu (1 1/2 jaar naar dat wij hier wonen) zijn sommige punten nog steeds open en wij krijgen gewoon geen reactie. Met hun te communiceren is zo vermoeiend. Wij zouden echt nooit meer voor hun kiezen zouden wij ooit nog een keer bouwen.
“Uitstekende” service vd Sluis...
In 2017 onze nieuwbouw woning opgeleverd en waar de installatiewerkzaamheden zijn uitgevoerd door vd Sluis. Nu 3 jaar later stopt de ketel ermee, contact gezocht met serviceafdeling om advies en afspraak te maken voor een reparatie/onderhoudsmonteur. Vervolgens krijg je het antwoord dat zij niets voor ons kunnen beteken aangezien wij geen onderhoudscontract hebben afgesloten. Wat een misselijkmakende manier om consumenten te verplichten een servicecontract af te sluiten (als wij er al op gewezen waren in 2017 maar dat terzijde)
Resumé: voor aanschaf en installatie van badkamer, cv, vloerverwarming etc wordt je met open armen ontvangen, is er service nodig (garantie is reeds verlopen) geven ze niet thuis. Tot slot durft men ook nog met mooie woorden op de bedrijfswebsite te vermelden dat het een betrouwbare partij is.
Van mij uit het advies aan de bedrijfsleiding / directie de definitie van betrouwbaar eens te onderzoeken.
Kees Jan van Bale
Zeer slechte service
Na 16 jaar klant en dan dit?????
Binnenkort ga ik verhuizen en benader van der Sluis voor het plaatsen van een nieuwe HR ketel in combinatie met een zonneboiler. Het antwoord was als volgt: Ketel kunnen we wel even doen hoor geen probleem, een zonneboiler is veel werk en daar hebben we geen tijd voor, en tja die zonneboiler kost ook wel €5000 tot €7000 dus denk er maar eens goed over na, maar wij hebben geen tijd.
WTF hoe durven ze, geen tijd en je wordt na 16 jaar gewoon even afgescheept. Hard hollend op zoek naar iemand die het wel wil plaatsen.
Ontzettend slechte service.
Ik ben niet te spreken over de slechte service van Van der Sluis Technische Bedrijven. Zij hebben meerdere klussen uitgevoerd in opdracht van de aannemer. Heel slechte service, lange wachttijden, komen afspraken hun niet na, Na iedere reparatie richten zij schade nieuwe schades toe en wijzen de garantie af. Alle opdrachten zijn zeer slecht uitgevoerd. Ik ben al een jaar bezig om bepaalde kwesties met ze op te lossen, helaas zonder resultaat.