Deras säljare ber om information och säger han ska lösa allt, har behövt ringa dom 5 gånger och suttit i telefonkö med ngn sinnesjuk hissmusik i 30 minuter varje gång. Deras support har så dålig mic s... Voir plus
Nya terminaler som inte var laddade korrekt och gick inte att nå supporten eller säljaren på flera veckor. Alla lovade fixa men inte. Sen låg inte möjligheten att göra retur inne på oss, vilken butik... Voir plus
Jon Oseku på Verifone måste jag framhålla. Han har inte varit något annat än proffsig och serviceminded när jag kontaktat er. Fem stjärnor till honom! Nu efter många år som kund har jag dock valt en a... Voir plus
Jag fick fantastisk hjälp av Kacper på kundservice! Han var mycket trevlig, tålmodig och engagerad i att lösa mitt ärende med Klarna. Kacper tog sig tid att förklara allt tydligt och följde upp til... Voir plus
Med Verifone kan du ta emot betalning i butik, online och på mobilen och du kan identifiera kunden över alla kanaler. Ge dina kunder en unik shoppingupplevelse idag.
Suède
- www.verifone.se
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 22 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Bästa Omar hjälpte oss med vår…
Bästa Omar hjälpte oss med vår terminal. Tack så jätte mycket. Du är bäst.

Réponse de Verifone Sweden
Vår support Linus gjorde ett…
Vår support Linus gjorde ett utomordentligt arbete med att hjälpa oss att få igång vår nya terminal

Réponse de Verifone Sweden
Hade en teknisk samtal med Mohamed…
Hade en teknisk samtal med Mohamed bemöt av trevligt samtal och lösningen perfekt.

Réponse de Verifone Sweden
Fantastisk support från, Omar!
Grym hjälp från, Omar på Verifone!
Han räddade dagen med sin kunskap och sitt professionella bemötande!
Med vänlig hälsning, Eminette AB

Absolut sämsta leverantören!
Sedan början av april har vi försökt få deras hjälp med en kortterminal som krånglar. De undviker att svara men fortsätter att skicka fakturor för hyra av terminalen.
Vill ni ändra min upplevelse så ring mig på 023-666 50 50.
Orimligt långa bindningstider
Dom sätter orimligt långa bindningstider utan att informera om det, i mitt fall 3 år för att få hyra en kortterminal. Avtalet förlängs automatiskt.
Mvh Hotellgruppen Stockholm AB
Känslan av att känna sig grundlurad …
Känslan av att känna sig grundlurad Inte ens om man har varit kund i över 20 år så kan man få lite mänsklig hjälp när det väl gäller. Företaget som älskar att skickafakturor
Filip som jag pratade med var mycket…
Filip som jag pratade med var mycket hjälpsam och kunde vägleda mig på ett bra sätt.
Att återkoppla via mejl eller samtal är…
Att återkoppla via mejl eller samtal är helt omöjligt tydligen. Har försökt få kontakt med Verifone i drygt ett halvår utan resultat. Undrar om någon har direktnummer till Filip?
Om du ens kommer fram till kundtjänst…
Om du ens kommer fram till kundtjänst så blir du runtskickad tills dess att ingen svarar. Både mindre trevlig och trevlig personal men det spelar ingen roll för du får inte hjälp och de ringer heller inte upp.
Snabb och bra feedback
Snabb och bra feedback. Bra kundbemötande och service
Opålitlig betalningslösning
Driver tre restauranger där vi använder oss utav Verifone och har i mer än tre år haft problem med att de ej levererat en pålitlig produkt. Terminalerna fungerar från och till och trots kontakt med supporten som inte kunnat hjälpa till mer än att skicka nya terminaler så har problemen alltid återkommit. Vi har avslutat avtalet med Verifone och använder oss utav annan leverantör idag.
Filip är trevlig i telefon och snabb…
Filip är trevlig i telefon och snabb med att följa upp med mailsvar. Fin service.
Dåligt kundbemötande, kass support
Vi tecknade 2023 ett avtal med Verifone för en betalterminal. Den betalterminalen som de skulle tilhandahålla kunde inte genomföra manuella transaktioner, vilket vi var i behov utav, och vi fick därför även en äldre lånerterminal gratis som hade den funktionaliteten.
Efter första året så började plötsligt Verifone att fakturera oss för låneterminalen, då vi uttryckligen haft en överenskommelse med dem om att låneterminalen inte skulle kosta något. De hänvisar till ett avtal, i vilket de i finstil skrivit in att avtalet efter 12 månader börjar kosta, trots att handläggaren som vi talade med när vi tecknade avtalet inte informerat om detta utan försäkrade om att terminalen skulle vara kostnadsfri.
Vi känner oss bedragna och deras kundbemötande när vi kontaktat dem i detta ärende är under all kritik. De hävdar att det enda som gäller är skriftlig kommunikation, och att de inte hittar några anteckningar i deras system att vi varit i kontakt med dem angående detta, trots att vi upprepade gånger under mer än ett års tid ringt in till deras support och gång efter annan ifrågasatt varför vi ska betala för en gratis terminal. Svaret vi fått alla gånger har varit att vi skulle makulera fakturorna, aldrig har de informerat att avtalet skall gå över till betalavtal (förrän nu, ett år senare).
När vi sedermera efter mycket frustration bestämt oss för att avsluta alla tjänster och avtal med dem och då ringer in, så får vi ett kopiöst dåligt bemötande av handläggaren som skall sköta detta åt oss, som gång efter annan i en mycket nedsättande ton klipper av oss mitt i samtalet, förhindrar oss att tala till punkt, höjer rösten och inte låter oss framföra det vi har att säga. Det slutar med att vi är tvugna att via e-post efter samtalet skicka in de uppgifter vi ville framföra då handläggaren helt sonika inte lät oss prata färdigt.
Vi kommer aldrig mer använda oss av Verifone utan vänder oss hädanefter till andra aktörer som har mer seriöst kundbemötande.
Avoid by all means!
Avoid by all means!
Contract finished - after 5 years as customer - dec 2024.
They continue sending invoices
They admit false invoices and send credit and promise to stop invoicing
And continue to send invoices
Called to support, accepted being called back. A call one hour later, but they hang up after one signal.
A call to sales was answered direcly... wow, wonder why :P
AVOID BY ALL MEANS!
Filip är väldigt trevlig och hjälpsam :)
Filip hjälpte oss snabbt å lätt med vårat problem :)
Tack Filip för en fantastiskt bemötande…
Tack Filip för en fantastiskt bemötande och snabbt hjälp!
Mvh Natalia.
Snabb återkoppling efter kontroll vad…
Snabb återkoppling efter kontroll vad som krävdes
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Hela Sverige 🇸🇪 super dåligt 👎
Kortläsare verifon företag.
Mina företag 3 dagar utan kortläsare. Deras kundservice
Hjälper ingenting. Helt nya kortläsare de fungerar inte!
Mina företag jätte mycket drabbade försäljning utan kortläsare. De hjälper ingen.
Därför jag skulle Rekommendera
Alla företag ägaren använder inte Verifoon aldrig i livet 👎 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Jag fick snabbt hjälp med omprogammering
Jag fick snabbt hjälp med omprogrammering av en terminal och trevligt bemötande