I kan roligt melde jer ind i Vestjylland Forsikring, for det er et super godt selskab og med venlige og imødekomne medarbejdere. Jeg har selv en bilforsikring der koster lige knap 4000 kr. årligt med... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Vestjylland forsikring. Hver gang jeg har haft brug for dem, har de været der uden det mindste problem. Dem man snakker med er søde, imødekommende... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har haft skade på bilen. Sikken en behagelig og fantastisk oplevelse, man er meget sårbar i situationen, men bliver modtaget med ro og forståelse. Ingen dumme spørsmål, kun positivt reaktion. Mvh. V... Voir plus
L'entreprise a répondu
Er bestemt ikke imponeret. Har haft 6 skader på 5 år, og kun én har vi fået dækket tilfredsstillende (beløb på under 3.000,-) resten er blevet afvist, eller de har fundet en paragraf i betingelserne s... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Bredgade 17-21, 6920, Videbæk, Danemark
Demande des avis aux clients
Jeg har gode erfaringer med ordentlighed og en sjældent skadesbehandling. Pris og dækning er fornuftig…..mangler måske lidt opfølgning fra assurandøren.
Fin betjening hvis man ringer 👍😊

Réponse de Vestjylland Forsikring
Var ude for en ulykke, men fik hverken hjælp eller erstatning

Réponse de Vestjylland Forsikring
Jeg har altid brugt Vestjyllands forsikring og jeg vil altid blive ved med at bruge det fordi det er rigtig godt og det tager ikke ret lang tid hvis man har fået en skage det tager allerhøjest nu så ved man om man har fået betalt eller de ikke vil betale det er kun fem stjerner her for mig og det kan ikke hvis jeg kunne give dem 40.000 stjerner så vil jeg gøre det

Réponse de Vestjylland Forsikring
Jeg kan kun give rosende ord til Vestjylland forsikring for de få gange vi har haft brug for dem, venlig og behjælpsom i tlf, jeg kan kun anbefale, Vestjylland👍

Réponse de Vestjylland Forsikring
Altid en god modtagelse når man ringer for at få hjælp, altid en flink person i røret. Tak for det

Réponse de Vestjylland Forsikring
Vestjylland Forsikring har altid ydet en rigtig god service. Det er heldigvis sjældent jeg har haft brug for mit forsikringsselskab, men de har været der for mig, da jeg havde brug for det.

Réponse de Vestjylland Forsikring
Hurtig, professionel og venlig betjening - hver gang!

Réponse de Vestjylland Forsikring
Har gennem mange år haft forskellige forsikringer hos Vestjyllands Forsikring - henvendelser, og dette hvad enten det bare er et spørgsmål eller en skadesanmeldelse, bliver altid besvaret / behandlet hurtigt, høfligt og professionelt.

Réponse de Vestjylland Forsikring
Vi har vært rigtig godt tilfreds med jeres måde at håndtere vores sag i byretten og landsretten
Vi hørte ikke fra jer, I betalte bare
Mvh Jørgen og Oda

Réponse de Vestjylland Forsikring
Fantastisk personer der tager sig tid og hører om ens spørgsmål

Réponse de Vestjylland Forsikring
Der er altid levende venlige mennesker i røret nå man ringer og tak for det

Réponse de Vestjylland Forsikring
Nem at ringe til. Ingen robot og lang tidsudtræk og ventetider, bare et hjælpsom menneske. Det må I aldrig lave om på.