Vestjylland Forsikring Avis

5 400
TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

I kan roligt melde jer ind i Vestjylland Forsikring, for det er et super godt selskab og med venlige og imødekomne medarbejdere. Jeg har selv en bilforsikring der koster lige knap 4000 kr. årligt med... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Vestjylland forsikring. Hver gang jeg har haft brug for dem, har de været der uden det mindste problem. Dem man snakker med er søde, imødekommende... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har haft skade på bilen. Sikken en behagelig og fantastisk oplevelse, man er meget sårbar i situationen, men bliver modtaget med ro og forståelse. Ingen dumme spørsmål, kun positivt reaktion. Mvh. V... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Er bestemt ikke imponeret. Har haft 6 skader på 5 år, og kun én har vi fået dækket tilfredsstillende (beløb på under 3.000,-) resten er blevet afvist, eller de har fundet en paragraf i betingelserne s... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence d'assurance

À propos de Vestjylland Forsikring

Écrit par l'entreprise

Vestjylland Forsikring er anderledes
Vi er nemlig ejet af vores kunder, og vores vision er at have Danmarks mest tilfredse kunder.

Du er i centrum
Fordi vi er ejet af kunderne, arbejder vi ikke for at skaffe afkast til aktionærer. Vi arbejder for din og andre kunders tilfredshed.

Ingen telefonkø
Det har betydning i hverdagen. Fx har selskabet ingen telefonkø, så man kommer til at tale med en medarbejder inden for 20. sekunder. Det er også nemt at kontakte os på mail, chat eller via kundeportalen Mit Vestjylland.

Velkommen – også når du har en skade
Vi er der, når du har brug for os. Det er nemlig vigtigt for os, at du også er velkommen, når du har skader. Det er netop dér, vi beviser vores værdi for dig.

Nem og hurtig behandling af skader
45 % af alle tingskader er behandlet inden for et døgn. Du kan anmelde skader via telefon eller online.

Ens pris til nye og gamle kunder
Vores prispolitik er, at du får den bedste pris, uanset om du er gammel eller ny kunde.

Vi forbedrer jævnligt dækningerne og sænker priserne
Når selskabet har økonomisk overskud til det, kommer det kunden til gode. Fx er prisen på hus- og bilforsikringer sænket med hhv. 15 % og 10 % de seneste år.

Kompetent og personlig rådgivning
Vores assurandører tager gerne hjem og besøger dig, når der er behov for at tale om forsikringer. Du kan også møde engagerede medarbejdere i telefonen eller på kontoret i Videbæk. Uanset hvor, arbejder vi for at give dig, de forsikringer, du har brug for, og en hurtig og kompetent behandling af skader.

Kundernes værdier
Vestjylland Forsikringer har sikret vestjydernes værdier i mere end 180 år. Det moderne forsikringsselskab har det til fælles med de tidligere, at forsikringerne afspejler kundernes hverdag og virkelighed. Det er stadig kundernes værdier, der er vigtigst for Vestjylland Forsikring.

Vores værdier
Vestjylland Forsikrings værdier har rødder i den midt- og vestjyske kultur. Det betyder, at vi er troværdige, ihærdige og proaktive. Kundernes hverdag er vigtig for os. Derfor støtter vi lokalt, der hvor vi og vores kunder bor. Vi har tradition for at gøde jorden dér, hvor vi også høster.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(5 400)

718 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

God og hjælpsomhed ifm

God og hjælpsomhed ifm. med skader

23 juin 2026

Hej Inger,
Det glæder os at høre, at du har oplevet god hjælp i forbindelse med dine skader. Når der opstår en skade, skal hjælpen være nem og effektiv, og det er vi glade for, at du har mærket. 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er glad for min forsikring af flere…

Jeg er glad for min forsikring af flere grunde. Bla fordi der ikke er så lang tid fra tale til handling. Og jeg føler mig ikke kriminel for at anmelde en skade. De tror på hvordan skaden er sket og det er dejligt når man selv er et ærligt menneske.. Og så er selvrisikoen lavere eller 0 kr for langt de fleste forsikringer. Og ikke dyere end andre steder nærmere tvært imod.

Hej Birthe,
Tak for din fine anmeldelse og de fem stjerner ⭐
Vi er glade for at høre, at du oplever, at der er kort vej fra ord til handling, når du har brug for os. Samtidig er vi glade for, at du føler dig mødt med tillid og ordentlighed, når du anmelder en skade. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig godt behandlet og får en fair oplevelse hele vejen igennem.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

God pris på div.

God pris på div. forsikringer....altid venlig og hurtig tlf. betjening, ved henvendelser om skader og andre forsikrings spørgsmål.

Hej John,
Tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐
Det glæder os at høre, at du oplever både konkurrencedygtige priser, venlig betjening og hurtig hjælp, når du kontakter os. Vi lægger stor vægt på at være nemme at få fat på og give en god oplevelse – uanset om det handler om skader eller spørgsmål til forsikringer.

Noté 5 sur 5 étoiles

De er altid lette at få fat på

De er altid lette at få fat på.
Hurtig og professionel service.

Hej Ivan,
Det er dejligt at høre, at du oplever, at vi er lette at få fat på, og at du får hurtig og professionel service. Det er netop den oplevelse, vi gerne vil give vores kunder. 😊

Hej Per,
Det er dejligt at høre, at du altid oplever god service hos os. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Anmeldte skade på bagrude i bilen

Vestjyllands forsikring tog kontakt til leverandøren og gav mig kompensation for den manglende film i bagruden.
Tak for det, så jeg er meget tilfreds.

Hej Poul,
Tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med forløbet, og at vi kunne hjælpe med at finde en løsning. Når der opstår noget uventet, skal det være nemt at få hjælp, og vi er glade for, at du har haft en god oplevelse.

Har lige skiftet bil

Har lige skiftet bil, denne er også forsikret i Vestjylland, let og problemfri som altid hos Vestjyllands Forsikring 😊

Hej Ejvind,
Tillykke med den nye bil 😊Vi er glade for at høre, at forsikringen af den nye bil igen blev klaret let og problemfrit. Vi gør os umage for, at det skal være nemt at være kunde hos os, så det er dejligt at høre, at det også er din oplevelse.

Det er nemt og ingen problemer

Det er nemt og ingen problemer

Hej Claus,
Tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐
Det glæder os at høre, at du oplever, at det er nemt at være kunde hos os, og at alt fungerer uden problemer. Det er netop sådan, vi gerne vil gøre forsikring – enkelt og ligetil.

Noté 5 sur 5 étoiles

Heldigvis kun behov for kontakt et par…

Heldigvis kun behov for kontakt et par gange, god personlig kontakt og hurtig ekspedition.

Hej Bjarne,
Tak for din anmeldelse 🙌
Det glæder os at høre, at du har oplevet en god personlig kontakt og hurtig ekspedition, de gange du har haft brug for at kontakte os. Vi lægger stor vægt på at være nemme at få fat på og hjælpe hurtigt videre.

Hej Tage,

Det er dejligt at høre, at du oplever venlig betjening hos os. Vi lægger stor vægt på at møde vores kunder i øjenhøjde og give en god oplevelse, hver gang de er i kontakt med os. 😊

Noté 3 sur 5 étoiles

Dårligere dækning/stigende præmie som pensionist

Jeg har stort set været godt tilfreds med servicen i de mange år som kunde.
Som pensionist/ældre er jeg dog ikke tilfreds med at blive dårligere stillet/stige i præmie for at yngre kan slippe billigere, end den præmie jeg har betalt gennem alle årene!

Hej Karin,
Vi er glade for, at du gennem mange år har været kunde hos os.
Vi forstår godt, at det er frustrerende, når prisen stiger, eller når en dækning ikke længere opleves som den rigtige for dig. Prisen på en forsikring afhænger blandt andet af den risiko og de skadeserfaringer, der knytter sig til den konkrete dækning.
Du er meget velkommen til at kontakte os, så vi kan se på dine konkrete forsikringer og muligheder.

Professionel

Professionel, kompetent og hurtig afgørelser/sagsbehandling.
Kun kæmpe ros til dem :-)

Hej John
Tusind tak for din positive anmeldelse og for fem flotte stjerner. Vi sætter stor pris på din ros og er glade for, at du har haft en god oplevelse med Vestjylland Forsikring.

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid en venlig og dygtig betjening og…

Altid en venlig og dygtig betjening og fair priser vi er super tilfredse

Hej Allan
Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot.
Vi er glade for at høre, at du har oplevet en god betjening – det er netop den service, vi gerne vil give.

Noté 5 sur 5 étoiles

Topkarakter til Vestjylland forsikring.

Har i den tid jeg har brugt Vestjylland forsikring været meget tilfreds og der har aldrig været problemer ved dækning af skader. Blev, ved "prischeck" af konkurrerende selskab, anbefalet, at blive i Vestjylland, da det ikke kunne gøres billigere og de endda har et godt ry, for at være "gode ved deres kunder" . Så når nogen er i tvivl om, hvilken forsikrings selskab de skal tegne forsikring i, er jeg ikke i tvivl om, hvilket de skal vælge. Vestjylland forsikring får top karakter herfra........

Hej Susanne

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har været tilfreds gennem hele din tid som kunde – og især at du oplever, at det bare fungerer, når der opstår en skade. Det er præcis den tryghed, vi gerne vil skabe.
Vi er også glade for at høre, at du blev anbefalet at blive hos os – det tager vi som et stort skulderklap.

Tak fordi du vil anbefale os til andre. Det er den bedste anerkendelse, vi kan få.

Bedste forsikring

Bedste forsikring. Aldrig problemer når uheldet er ude, og er meget hjælpsom. Har været kunde i ca. 30 år uden en eneste klage. Kan stærk anbefale dem.

Hej Thorkil
Tak for anmeldelsen her på Trustpilot.
Vi vil gerne takke dig, fordi du gennem 30 år har betroet os at varetage dine forsikringer.
Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Super servise.

Hej Iwona
Tak for din anmeldelse og for de fem stjerner, du har sendt i vores retning. Vi er glade for at høre, at du har oplevet en god service hos os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid hurtig og høflig betjening

Altid hurtig og høflig betjening, ikke de mange spørgsmål, helt en 5 stjerner værd 😀

Hej Kaj
Tak for din positive bedømmelse og de fem stjerner.
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse.

Super forsikringsselskab

Altid god service og hurtig svar

Hej Brian
Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os her på Trustpilot. Vi har stor fokus på at hjælpe vores kunder hurtigt videre. Det er derfor dejligt at høre, at du har oplevet en god og hurtig service hos os 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi er bare så godt tilfreds med dem og…

Vi er bare så godt tilfreds med dem og de høre til vore ønsker.

Hej Preben
Tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐

Vi er glade for at høre, at I er godt tilfredse med Vestjylland Forsikring. Det er vores fornemmeste opgave, at give en god service til vores kunder.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har altid fået den bedste…

Jeg har altid fået den bedste behandling af vestjyllandsforsikring og jeg bliver hvor jeg er for jeg rigtig godt tilfreds.

Hej Ulla
Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os her på Trustpilot.
Det glæder os, at du er en tilfreds kunde. Faktisk, har vi Danmarks mest tilfredse kunder, og vi er glade for at du er en af dem 😊

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus