Vestjylland Forsikring Avis

5 400
TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

I kan roligt melde jer ind i Vestjylland Forsikring, for det er et super godt selskab og med venlige og imødekomne medarbejdere. Jeg har selv en bilforsikring der koster lige knap 4000 kr. årligt med... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Vestjylland forsikring. Hver gang jeg har haft brug for dem, har de været der uden det mindste problem. Dem man snakker med er søde, imødekommende... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har haft skade på bilen. Sikken en behagelig og fantastisk oplevelse, man er meget sårbar i situationen, men bliver modtaget med ro og forståelse. Ingen dumme spørsmål, kun positivt reaktion. Mvh. V... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Er bestemt ikke imponeret. Har haft 6 skader på 5 år, og kun én har vi fået dækket tilfredsstillende (beløb på under 3.000,-) resten er blevet afvist, eller de har fundet en paragraf i betingelserne s... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence d'assurance

À propos de Vestjylland Forsikring

Écrit par l'entreprise

Vestjylland Forsikring er anderledes
Vi er nemlig ejet af vores kunder, og vores vision er at have Danmarks mest tilfredse kunder.

Du er i centrum
Fordi vi er ejet af kunderne, arbejder vi ikke for at skaffe afkast til aktionærer. Vi arbejder for din og andre kunders tilfredshed.

Ingen telefonkø
Det har betydning i hverdagen. Fx har selskabet ingen telefonkø, så man kommer til at tale med en medarbejder inden for 20. sekunder. Det er også nemt at kontakte os på mail, chat eller via kundeportalen Mit Vestjylland.

Velkommen – også når du har en skade
Vi er der, når du har brug for os. Det er nemlig vigtigt for os, at du også er velkommen, når du har skader. Det er netop dér, vi beviser vores værdi for dig.

Nem og hurtig behandling af skader
45 % af alle tingskader er behandlet inden for et døgn. Du kan anmelde skader via telefon eller online.

Ens pris til nye og gamle kunder
Vores prispolitik er, at du får den bedste pris, uanset om du er gammel eller ny kunde.

Vi forbedrer jævnligt dækningerne og sænker priserne
Når selskabet har økonomisk overskud til det, kommer det kunden til gode. Fx er prisen på hus- og bilforsikringer sænket med hhv. 15 % og 10 % de seneste år.

Kompetent og personlig rådgivning
Vores assurandører tager gerne hjem og besøger dig, når der er behov for at tale om forsikringer. Du kan også møde engagerede medarbejdere i telefonen eller på kontoret i Videbæk. Uanset hvor, arbejder vi for at give dig, de forsikringer, du har brug for, og en hurtig og kompetent behandling af skader.

Kundernes værdier
Vestjylland Forsikringer har sikret vestjydernes værdier i mere end 180 år. Det moderne forsikringsselskab har det til fælles med de tidligere, at forsikringerne afspejler kundernes hverdag og virkelighed. Det er stadig kundernes værdier, der er vigtigst for Vestjylland Forsikring.

Vores værdier
Vestjylland Forsikrings værdier har rødder i den midt- og vestjyske kultur. Det betyder, at vi er troværdige, ihærdige og proaktive. Kundernes hverdag er vigtig for os. Derfor støtter vi lokalt, der hvor vi og vores kunder bor. Vi har tradition for at gøde jorden dér, hvor vi også høster.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(5 400)

718 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid god og hurtig service

Altid god og hurtig service, når man har brug for dem.

Hej Lotte

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐

Det glæder os at høre, at du oplever god og hurtig service, når du har brug for os. Det er netop sådan, vi gerne vil være for vores kunder.

Hej Kristian

Det er dejligt at høre, at du oplever os som rare at snakke med. Vi lægger stor vægt på at møde vores kunder i øjenhøjde og tage os tid til en god dialog. 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Et forsikringsselskab du kan regne med 🤩

Kan kun sige godt om Vestjylland Forsikring, vi har haft dem i nogen år efterhånden og har aldrig været skuffet.

Hurtig respons på telefonen og eventuelle sagsbehandlingstider.

Priserne er gode, der er endnu ikke ét forsikringsselskab der har kunne hamle op med priserne vi har på indbo- og rejseforsikring, ulykkesforsikring, bilforsikring.

Så kan ikke andet sige, at der er gode anbefalinger herfra.

🤩🤩🤩🤩🤩

Hej Simon,

Mange tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner ⭐

Det er skønt at høre, at I gennem flere år har haft gode oplevelser hos os, og at I oplever både hurtig respons, god sagsbehandling og konkurrencedygtige priser på jeres forsikringer. Vi arbejder hver dag for at gøre det nemt at være kunde hos os, så det glæder os, at det også er jeres oplevelse.

Tak for den varme anbefaling og de mange stjerner sendt vores vej. 😊

Bedste service - faglig kompetent

Bedste service, faglig kompetent - og hurtig betjening.

Hej Inga
Tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐

Det glæder os at høre, at du oplever både faglig kompetence, god service og hurtig betjening. Det er netop sådan vi gerne vil være over for vores kunder.

Hej Vibeke,

Det er dejligt at høre, at du altid oplever god service hos os. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Forsikringsselskab der udviser troværdighed, god service og hjælp.

I begyndelsen af december 2025 fik vi en rørskade i vores badeværelset. Det viste sig at være ret omfattende og det blev nødvendigt at fjerne alt inventar og bryde hele gulvet op. Reparationen / genopbygningen strakte sig over julen og blev først færdig i Januar. Da vi kun har det ene badeværelse, fik vi et mobilt badeværelse stillet op ved huset i 6 uger.

Vi var jo noget utrykte ved hele denne situation, men fra Vestjylland Forsikring sagde man at de nok skulle hjælpe os igennem processen, hvilket var meget betrykkende når man står i denne situation.

Da projektet var færdig vil der selvfølgelig være en regning der skal betales. Vestjylland Forsikring betalte regningen mobilt badeværelse og reparation af ny rørføring og gulv m.v. uden at gøre indsigelser.

Jeg er meget tilfreds med projektets forløb og kan absolut anbefale Vestjylland Forsikring fordi man altid får:
Venligt, hjælpsomt og professionelt personale.
En rigtig god service
Et forsikrings selskab man stole på og som lever op til forventningerne.

Med Venlig hilsen
Sten Berntsen

12 mars 2026

Hej Sten

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐

Det glæder os meget at læse om din oplevelse i forbindelse med jeres skade og det efterfølgende forløb. Vi ved, at det kan være en stor omvæltning, når der opstår en omfattende skade i hjemmet, og derfor er vi glade for at høre, at du følte dig godt hjulpet og tryg gennem hele processen.
Det er også dejligt at høre, at du oplevede vores medarbejdere som venlige, hjælpsomme og professionelle.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og for din varme anbefaling. 😊

Hurtig service

Rigtig fin og hurtig service af skades udbetaling på hundesygeforsikring

Hej Hans

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐

Det glæder os at høre, at du oplevede en fin og hurtig behandling af din skade. Når der opstår en skade, skal hjælpen være nem og effektiv, så det er dejligt at høre, at du har haft den oplevelse hos os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god service når man ringer til…

Super god service når man ringer til dem 👍😊

Hej Jacob

Det er dejligt at høre, at du oplever super god service, når du ringer til os. Hos os er du ikke et nummer i køen – vi har nemlig ingen telefonkø, hvilket er noget vi er særligt stolte af. 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Nem og hurtig kontakt og respons

Altid hurtig og venlig oplevelse!😊

1 juin 2026

Hej Lars

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐

Det glæder os at høre, at du oplever hurtig kontakt, hurtige svar og en venlig betjening. Vi mener, at det skal være nemt at komme i kontakt med sit forsikringsselskab, så det er dejligt, at det også er din oplevelse. 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Forsikring som er til at overskue hvad…

Forsikring som er til at overskue hvad pris angår.
Samtidig er der altid en god betjening også om man anmelder en skade.
Kan bestemt anbefales!

Hej Kurt

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐

Det glæder os at høre, at du oplever vores forsikringer som overskuelige, og at du har fået en god betjening – også i forbindelse med en skade. Det er vigtigt for os, at det er nemt at være kunde hos os.

Tak for anbefalingen. 😊

Noté 3 sur 5 étoiles

Nogle mega gode oplevelser i mange år…

Nogle mega gode oplevelser i mange år og så også en træls oplevelse

Hej Vivi

Det betyder meget, at du deler både de gode og de mindre gode oplevelser.

Hvis du ønsker at uddybe den mindre positive oplevelse, er du velkommen til at kontakte vores drift koordinator, Alexandra Kristensen direkte på 96 94 45 51.

Vivian, Vestjylland Forsikring

Super= Vestjylland Forsikring

Telefon bliver taget straks man ringer op- ingen ventetid og hurtige svar- bare super service👍👏👏👏👏

Hej Erik,

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐

Det er dejligt at høre, at du oplever, at telefonen bliver taget hurtigt, og at du får svar uden ventetid. Vi mener, at det skal være nemt at komme i kontakt med sit forsikringsselskab. Af samme årsag mødes du aldrig af kø eller en robot på telefonen. Det glæder os derfor at høre, at det er noget, du har bidt mærke i.

Søde og venlige

Søde og venlige

Hej Dorte

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐

Det glæder os at høre, at du oplever vores medarbejdere som søde og venlige. Vi lægger stor vægt på den personlige kontakt, så det er dejligt, at du har haft den oplevelse hos os. 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Gode priser hurtig service når skaden…

Gode priser hurtig service når skaden er sket

Hej Jan

Det glæder os at høre, at du oplever gode priser, og at du har fået hurtig hjælp ved en skade. Når uheldet er ude, skal hjælpen være nem og effektiv, så det er dejligt at høre, at du har oplevet netop det. 😊

Hej Lisbeth

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐

Det er dejligt at høre, at du altid oplever en venlig og hurtig betjening hos os. Det er netop den oplevelse, vi gerne vil give vores kunder, når de er i kontakt med os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid hurtig til at tage tlf venlig…

Altid hurtig til at tage tlf venlig betjening man får altid et svar med venlige personale

Hej Tove

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐

Vi er glade for at høre, at du oplever, at telefonen bliver taget hurtigt, og at du altid møder venlige medarbejdere, som kan hjælpe med svar på dine spørgsmål. Vi lægger stor vægt på at være nemme at få fat på, så det er dejligt at høre, at det også er din oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Når jeg har et problem eller ikke forstår ringer jeg til Vestjylland’s forsikring

Når jeg har et problem eller ikke forstår, ringer jeg til Vestjylland’s forsikring og straks bliver jeg omstillet til den relevante medarbejder, der kan svare på mit spørgsmål. Vi har haft deres forsikringer i mange år og er meget tilfredse med deres service og hjælp. Vi er elitebilister og prisen for bilforsikringen, er derfor nedsat. Alle vores forsikringer har vi hos Vestjyllands forsikring.

Hej Grethe

Mange tak for din anmeldelse og de flotte ord.

Det glæder os at høre, at du altid får den hjælp og vejledning, du har brug for, når du kontakter os, og at du hurtigt bliver hjulpet videre til den rette medarbejder. Vi er glade for at du er en glad og tilfreds kunde.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. 😊

Med dig hele vejen

Med dig hele vejen , når skaden opstår ,

Hej Svend

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐

Det glæder os at høre, at du oplever, at vi er med hele vejen, når skaden opstår. Når uheldet er ude, er det vigtigt for os at skabe tryghed og hjælpe vores kunder godt gennem forløbet.

god og professionel service

god og professionel service

26 mai 2026

Hej Bjarne,

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐

Det glæder os at høre, at du oplever en god og professionel service hos os. Det er netop den oplevelse, vi gerne vil give vores kunder.

Vestjylland Forsikring har været der

Vestjylland Forsikring har været der, når uheldet er ude! Så kort kan det siges!

26 mai 2026

Hej Ole

Det glæder os at høre, at du oplever, at vi er der, når uheldet er ude. Det er netop i de situationer, vi skal gøre en forskel og hjælpe vores kunder godt videre. 😊

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus