I kan roligt melde jer ind i Vestjylland Forsikring, for det er et super godt selskab og med venlige og imødekomne medarbejdere. Jeg har selv en bilforsikring der koster lige knap 4000 kr. årligt med... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Vestjylland forsikring. Hver gang jeg har haft brug for dem, har de været der uden det mindste problem. Dem man snakker med er søde, imødekommende... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har haft skade på bilen. Sikken en behagelig og fantastisk oplevelse, man er meget sårbar i situationen, men bliver modtaget med ro og forståelse. Ingen dumme spørsmål, kun positivt reaktion. Mvh. V... Voir plus
L'entreprise a répondu
Er bestemt ikke imponeret. Har haft 6 skader på 5 år, og kun én har vi fået dækket tilfredsstillende (beløb på under 3.000,-) resten er blevet afvist, eller de har fundet en paragraf i betingelserne s... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Bredgade 17-21, 6920, Videbæk, Danemark
Demande des avis aux clients
Ved aflysningen af rejsen ingen problemer med SOS Har fået betalt hvad der er spurgt om.

Réponse de Vestjylland Forsikring
Jeg er simpelthen så glad for mit forsikringsselskab VESTJYLLAND. Har haft brug for dem nogle gange efterhånden, og ALDRIG har der været problemer med dem. Billig forsikring der yder en service helt i top.

Réponse de Vestjylland Forsikring
Et forsikringsselskab der svarer telefonen med det samme når man ringer.
Og så er der hurtig og fuldstændig hjælp ved uheld.
Prøv det for priserne er ovenikøbet meget konkurrencedygtige

Réponse de Vestjylland Forsikring
Jeg havde en skade men kunne ikke få noget alligevel

Réponse de Vestjylland Forsikring
Har aldrig haft nogen problemer med Vestjyllands forsikring som ikke blev løst til alles tilfredshed . Super service

Réponse de Vestjylland Forsikring
Synes man får svar på det som man spørger om. Altid venlig personale at tale. De ringer op hvis man ønsker det

Réponse de Vestjylland Forsikring
Vi har altid fundet en løsning der har fungeret for mig/os, og jeg føler mig altid godt behandlet, når jeg har været i kontakt med Vestjylland.

Réponse de Vestjylland Forsikring
Altid fin og god betjening når der er spørgsmål. Vi har haft Vestjyllands forsikring i mange år

Réponse de Vestjylland Forsikring
Nemt at anmelde skade online og man kontaktes ret hurtigt.
Dog er kundeservice noget svingende i niveau.

Hurtigt og effektivt sagsbehandling
Aktiv venlige personer

Réponse de Vestjylland Forsikring
Har haft dem i mange år og de har altid hjulpet når der har været brug for det.

Réponse de Vestjylland Forsikring
Bedste forsikringsselskab. Kundeservice er altid hjælpsom og let at komme i kontakt med. Der bliver fulgt godt op på henvendelser og skader. Det giver en stor tryghed at vide, at der altid er hjælp at hente, når man har brug for det.