bestelproces en producten zijn erg goed. Kookt fantastisch en is heel veel sneller als de BBQ in ieder geval. De levering met DHL is onhandig, zowel de vuurschaal en de plancha hebben een deuk opgelop... Voir plus
L'entreprise a répondu
5 sterren voor het de winkel, max 1 ster voor de Bonfeu buitenkachel. Winkel is online goed bereikbaar en behulpzaam. Het product (ic bonfeu Bonton 40) is echter belabberd. Ook de 2e vervan... Voir plus
L'entreprise a répondu
Prima info, meteen, ook dat er vertraging was met bezorgen, Product 60 cm vuurschaal groot genoeg, 2 grepen opzij fijn ivm gewicht met mijn arthrose, op mooie ronde soort buizen als poten Voor mij... Voir plus
L'entreprise a répondu
Goede product, snel geleverd ondanks de drukte van sinterklaas. 5 sterren met een aantekening: Een mooie buitenhaard besteld, ik was vergeten hoes mee te bestellen. Meteen e-mail achteraan gestuurd... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vuurkorfwinkel.nl is dé specialist in vuur, warmte en gezelligheid. Het enorme assortiment bestaat uit de meest uiteenlopende sfeerartikelen variërend van vuurkorven en tuinhaarden tot vuurtafels en terrasverwarming. U vindt nergens anders een uitgebreider aanbod!
Jan Frederik Vlekkeweg 12, 5026RJ, Tilburg, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Vriendelijke klantenservice, producten snel ontvangen en heel blij mee! Wij gaan deze zomer genieten van onze tuinhaard.

Réponse de Vuurkorfwinkel.nl
Product zoals omschreven. 100cm diameter genomen, prijs kwaliteit scheelt dit toch een pak tegenover de 150cm . Maar past perfect. Je kan er een aardig kampvuurtje in stoken.

Réponse de Vuurkorfwinkel.nl
Super snelle respons, super snelle levering en super behulpzaam door Ofyr direct op de juiste plek te zetten ipv op de oprit te zetten en je het verder uit te laten zoeken.
Kortom, zeker een aanrader!

Réponse de Vuurkorfwinkel.nl
Prachtige degelijke vuurschaal heb hem voor in de tuin en voor meditatieve doeleinden heel blij mee

Réponse de Vuurkorfwinkel.nl
Mooie dingen, snel opgestuurd, fouten heel snel en vriendelijk verholpen. Mijn complimenten !

Réponse de Vuurkorfwinkel.nl
Snelle levering van de haard. Had ook extra accessoires besteld en miste (dacht ik) één item. Heb dit gemeld en kreeg gelijk de volgende ochtend al excuses per mail en de tip om even in het andere pakket te kijken omdat het soms vanuit de leverancier al wordt samengevoegd. Dit bleek inderdaad hier ook het geval.

Réponse de Vuurkorfwinkel.nl
Bespaar jezelf de moeite, onbetrouwbaar bedrijf , er zijn betere winkels met dezelfde producten.
De geleverde grill bevatte zowel een oud, roestig en krom onderdeel, als dat de ketting ontbrak. Toen ik daar, 10 dagen na bestelling, over mailde, werd mij een onwettige 5 dagen termijn voorgehouden en een vraag om de ontbrekende ketting maar te fotograferen. Na de winkel erop te wijzen dat ik bewust ben van mijn rechten, en dit niet accepteerde, werd nog steeds geweigerd de kapotte en ontbrekende delen te vervangen. Ik heb het geld terug moeten eisen.
Toevoeging op basis van reactie: Dus er word geen beterschap beloofd mbt het liegen over de retourtermijn. Goed dat toekomstige slachtoffers dit kunnen lezen.

Réponse de Vuurkorfwinkel.nl
Een vlugge levering.Houtkachel was super goed ingepakt,en uitzicht kachel zoals beschreven.

Réponse de Vuurkorfwinkel.nl
Hele prettige communicatie. Goede levering. Goede producten. Betrouwbare partij.

Réponse de Vuurkorfwinkel.nl
De vuurschaal is erg vies en nat afgeleverd. We kregen na het versturen van een mail wel direct antwoord maar daar kan je als klant niet veel mee; De winkel gebuikt de mooiste plaatjes op de website, zij krijgen de vuurschalen in plastic binnen, worden buiten opgeslagen en worden op deze manier weer (door)geleverd aan de klant. Op zijn minst zorg je als winkel ervoor dat je een product naar je klant verstuurd die schoon en droog is.

Réponse de Vuurkorfwinkel.nl
Goede product voorlichting, levering op tijd, prachtig product.

Réponse de Vuurkorfwinkel.nl
Bestellen ging gemakkelijk en de bezorging was ook goed en snel.

Réponse de Vuurkorfwinkel.nl
Aanmaakblokjes van Fire-up gekocht, scherp geprijsd, snel geleverd ....

Réponse de Vuurkorfwinkel.nl
Vandaag besteld en morgen al op kunnen halen in Tilburg
Vriendelijk personeel

Réponse de Vuurkorfwinkel.nl
na bericht dat voorradig is direct de bestelling geplaatst
Kort daarop de aanwinst ontvangen en ziet er mooi uit.
Blij mee.