keeps calling and hanging up for 4 weeks now, multiple times a day. Never gave a permission to call. Scammers, reported to ACM (everyone, who's receiving unsolicited calls from them should do the... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ooit geïnteresseerd geweest maar afgehaakt. Nu continu telefoonterreur. Ondanks meerdere verzoeken wordt ik nog steeds regelmatig gebeld. Wat een stom bedrijf. Ik ga er werk van maken. Update: Ik heb... Voir plus
BOEVENTUIG een ander woord is er niet voor ! Deze liegende lieden geven foutieve misleidende en onjuiste informatie. In eerste instantie willen ze u doen geloven dat ze van het Energie b... Voir plus
L'entreprise a répondu
West Bespaarcoach uit Leiden blijft de wet overtreden door mensen ongevraagd, ongewenst en zonder verkregen toestemming vóóraf mensen lastig vallen met telefoonterreur. Als je hen benadert zeggen z... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
De West Bespaar Coach is uw onafhankelijke adviesbureau op gebied van energie!
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- www.westbespaarcoach.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
ze bellen namens onze energie…
ze bellen namens onze energie leverancier maar weten niet eens welk dit is

Réponse de West Bespaar Coach
Dit bedrijf negeert gewoon het bel me…
Dit bedrijf negeert gewoon het bel me niet register en valt je in het weekend toch gewoon telefonisch lastig. Alleen dit laat al zien hoe onbetrouwbaar dit bedrijf is.

Misleid en opgelicht!
Ik ben op 03-06-2021 om 13.53 uur benadert door een medewerker van Westcoach .Deze medewerker heeft mij voorgehouden dat ik met een medewerker van Eneco sprak. Zij gaf aan dat ik al bij Innova zat??Voel me zwaar misleid en opgelicht! Dit telefonisch gesprek heb ik inmiddels met spoed opgevraagd bij Westcoach. Dit zijn ze volgens Innova verplicht om mij te verstrekken. Ik ben het namelijk zeeeeeeer oneens met hoe het contract met Innova (door misleidende informatie van Westcoach) tot stand is gekomen! Vervolgens zou ik 250 boete moeten betalen om hier onderuit te komen! Ik laat het hier dan ook niet bij zitten en maak hier verder werk van.
Bellen ongevraagd op met een onwaar…
Bellen ongevraagd op met een onwaar verhaal overtreden de wet
Geen respect voor bel me niet registrer
Ze bellen en hangen op als je op neemt, terwijl ik in het bel me niet register sta !!
Pleur op en zoek echt werk ipv van mensen lastig vallen !!
ergernis
Ben al diverse malen gebeld door West Bespaar coach over mijn energiecontract bij Eneco. Dat zou goedkoper kunnen. Ik heb helemaal geen contract bij Eneco en nog nooit gehad ook. Nou hij belde ook namens Vattenvall. Heb al diverse malen aangegeven dat ik niet meer gebeld wil worden. Nu ook weer en nu werd dat knulletje vervelend. Uiteindelijk kon ik als ik aan de lijn bleef aangeven dat ik niet meer gebeld wil worden door dit bedrijf. Dat heb ik gedaan dus hoop er nu vanaf te zijn.
2 jaar geleden mooi telefoontje dat we…
2 jaar geleden mooi telefoontje dat we enorm konden besparen... Overstap van Eneco naar Essent. Hele hoge boete en overdrachtsbelasting contract van 3 jaar. Allemaal niet vermeldt in het praatje.nu werd ik gister gebeld door hetzelfde bedrijf. Ik gaf aan dat ik niet meer met ze in zee wilde gaan .
Gelijk de hoorn erop, onbeschoft gedrag.. eigen gewin, en mensen komen door dit bedrijf in de problemen als je niet oplet.
Niet kloppende contracten en asociale marktwervings praatjes... En blijven bellen . Wat tegenwoordig niet meer mag... Ik wil ze gewoon nooit meer aan de lijn krijgen..

Misleiding
Afgelopen week gebeld door iemand die zich voordeed alls mijn huidige energie leverancier. Omdat ik daarbij wil blijven, vond ik het prima om een verlenging te accepteren. Beller zei dat alleen de naam even anders was, maar alles verder hetzelfde. Krijg ik een contract van een andere energie leverancier, Eneco! Voor mij is dit bedrog en pure misleiding. Waarschijnlijk is men zo slim geweest om op de rand van bedrog te balanceren, en kan ik uiteraard niets bewijzen. Maar ik voel mij ronduit bedrogen. Onbegrijpelijk dat Eneco met zo'n bedrijf in zee gaat

pas op!
Vergelijkbare ervaring als ik in de andere reviews lees. s Avonds uitgeblust op de bank overvallen door een snel praatje. Daarna rustig achter de pc de contracten vergeleken en er klopte niets van; veel minder verbruik in dit bedrag, geen 100% boete vergoeding, geen lagere kosten per gebruikte eenheid, niet de beloofde gegevens in de mail van diegene die ik aan de lijn had...niets van dat alles. Omdat het al laat was kon ik niemand bereiken. direct zowel hen als innova waar je dan opeens klant van ben een mail gestuurd waarin ik het contract annuleerde. Zo ook nog even voor de zekerheid achteraan bellen. Zonde van mn tijd dit allemaal, slecht geslapen en een hoop gedoe. Belachelijk dit (vooral ook waarom ik daar dan wer instink??IAls ik al denk dat het interessant is laat ik altijd per mail sturen zodat ik op mn gemak kan vergelijken voor ik ja zeg. Sluwe mensen dit)

Réponse de West Bespaar Coach
Zeer slecht, onbeleefd, nutteloos, niet opnemen
mijn eerste woord toen men belde was al NEE en toch bleef de verkoper doorgaan ook na aangegeven te hebben geen interesse te hebben. Toen ik meldde dat het nummer in het bel me niet register stond ingeschreven wist hij wel meteen te vertellen dat dat inmiddels is opgeheven, en dat ze wel het recht hadden om ongevraagd te bellen. Alles werd ingefluisterd door zijn leidinggevende. STOP dit soort oplichtersbedrijven en deze oplichterspraktijken nou eens. Wanneer mensen willen overstappen doet men dat zelf wel of kan men op internet zoeken.

Dit is echt nasty
Dit is echt nasty. Ik ben er vanmiddag ook ingetrapt. Dacht echt (dat laten ze je ook geloven) dat ik door Vattenfal gebeld werd. Ik was eerder in de week al gebeld en diegene zei: dan laat ik u door een collega van Vattenfal terugbellen. Ik vond dat al zo raar maar toen ik vanmiddag door een jongen, Bo Wuytens genaamd, werd teruggebeld was ik echt in de veronderstelling dat het om een medewerker van Vattenfal ging. Wat een ellende😓 Achteraf zat het mij toch niet lekker. Na de emails nagekeken te hebben had ik door dat ik opgelicht ben. Mag toch hopen dat dit heel snel teruggedraaid gaat worden😠

Réponse de West Bespaar Coach
Ze bellen dat ze van vattefal zijn ze…
Ze bellen dat ze van vattefal zijn ze zeggen dat alles het zelfde blijft alleen dat je 200 euro terug krijgt naar een jaar. Ze zei dat het voor 1 jaar was in de mail staat er dan opeens 4 jaar Ze geven je zelf een nummer en naam voor vragen kan je daar op bellen echter als je dat nummer belt is er geen gehoor. Nu via internet een ander nummer gebeld en daar gezet dat ik wil annuleren omdat alles in de mail niet klopt met wat afgesproken is. Gelukkig was dat een lieve vrouw die zei dat dat niet de bedoeling is en heeft geannuleerd

Réponse de West Bespaar Coach
Ook ik ben gisteren opgebeld door een…
Ook ik ben gisteren opgebeld door een verkoper van West Bespaar Coach.
Deze stelde zich voor als medewerker van Vattenfall, die mij vertelde dat mijn contract nog niet was verlengd.
Ik had mijn contract al in April dit jaar vernieuwd (vast voor 3 jaar).
Deze verkoper beloofde mij een termijnverlaging van 200 euro, en omdat ik al 5 jaar geen cadeau van Vattenfall had gehad , nog eens 200 euro als cadeautje. Ik geef toe ik zat wat te slapen, en het klonk eigenlijk al te mooi om waar te zijn.
Nadat het nieuwe contract was afgesloten, bekeek ik de email nog eens.
Blijkt dat ik dus over ga stappen naar Innova met een contractduur van 4 jaar.
Gelukkig heb je met het afsluiten van een contract altijd 2 weken bedenktijd, voordat het echt officieel wordt, dus meteen de telefoon gepakt en geannuleerd, wat geen probleem was.
dit soort opdringerige telefoon-verkoperij moest maar eens aangepakt worden, er zijn andere manieren om geld te verdienen dan mensen voorliegen en oplichten,
groet Haeye

Réponse de West Bespaar Coach
Dit zijn oplichters ze vertellen mij…
Dit zijn oplichters ze vertellen mij dat ik klant van hun ben en hun mij een nieuw contract bieden met besparing. Wij zijn al 10 jaar direct klant van Nuon/VattenFall. Pas maar op ze kennen de woorden/zinnen geen interesse & hou op met bellen niet

Zeer misleidend en onbeschoft
Zeer misleidend en onbeschoft. Blijven bellen en beweren dat ik een contract heb bij Essent wat niet waar is.
Dat heb ik namelijk een half jaar geleden niet genomen omdat West bespaarcoach me had voorgelogen. Zij konden zogenaamd zien dat ik geen overstapboete zou krijgen. Onwaar.
Als ik niet wil zeggen wanneer mijn huidige contract afloopt, is het antwoord 'Nou zeg, ik vraag u niet om uw pincode. U kunt ook NORMAAL antwoorden'.
Ook schadelijk voor de goede naam van Essent lijkt me.
Gelukkig is het goed opgelost
Gelukkig is het goed opgelost
Muzikake groet Susan de Groot 🎉🎶🎁
Zeer misleidend
Zeer misleidend. Ze liegen gewoon aan de telefoon. Vertelde mij dat het alleen om het doorvoeren ging van een prijs verandering. Zat ondertussen aan een heel nieuw contract, tewijl ze vertelde dat ik niet van leverancier zou switchen. Je hebt btw 14 dagen bedenktijd dus kon het gelijk annuleren. Tuig!
Zijn benadert met het verhaal dat Oxio…
Zijn benadert met het verhaal dat Oxio overgenomen wordt door Eneco, we zijn hier in getrapt nu na nader onderzoek blijkt Oxio niet overgenomen te worden. Wij willen niet weg bij Oxio en gaan nu stappen ondernemen willen geen contract bij Eneco! Wordt hier ontzettend boos opzouten West Bespaar coach.