L'entreprise a répondu
Jestem klientką już od dłuższego czasu i muszę przyznać, że olejki są naprawdę świetniej jakości, w 100% naturalne przepięknie pachnące i rewelacyjnie opisane na stronie, co bardzo ułatwia wybór tego,... Voir plus
L'entreprise a répondu
Porównywałąm olejki trzech firm, wszystkie z opisów na stronie czyste i z certyfikatami. Skupiłam się na blendach. AromatheraphyOils zdecydowanie wygrywają, piękne zapachy, nie drażniące, nie "płaskie... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
AromatherapyOils to polska marka tworzona przez Barbarę Szczypiorską-Semik i Piotra Semika – specjalistów w dziedzinie aromaterapii klinicznej i psychologicznej. Barbara Szczypiorska-Semik to mgr psychologii (SWPS) oraz psychoaromaterapeuta, łącząca wiedzę psychologiczną z aromaterapią. Piotr Semik jest certyfikowanym Aromaterapeutą Klinicznym NAHA (NCCA), jako jedyny w Polsce posiadający ten tytuł. Łączymy czystą naturę z ekspercką wiedzą, oferując 100% naturalne olejki eteryczne pozyskiwane z najlepszych źródeł na świecie oraz tworząc autorskie, synergiczne mieszanki. Naszą misją jest rzetelna, bezpieczna i świadoma aromaterapia. W pracy opieramy się na międzynarodowych standardach oraz aktualnej wiedzy naukowej. Swoje kompetencje rozwijaliśmy m.in. w Tisserand Institute oraz podczas szkoleń prowadzonych przez światowych ekspertów, takich jak Robert Tisserand i Salvatore Battaglia. Każdy olejek AromatherapyOils powstaje z dbałością o pełną transparentność jakości. Zapewniamy szczegółowe informacje o nazwie botanicznej rośliny, kraju pochodzenia, metodzie pozyskiwania oraz składzie. Nasze produkty są w 100% naturalne, wegańskie i wolne od syntetycznych dodatków, sztucznych aromatów oraz barwników. W ofercie znajduje się ponad 150 czystych olejków eterycznych oraz ponad 80 autorskich synergicznych mieszanek, a także dyfuzory, inhalatory osobiste i oleje bazowe do bezpiecznego stosowania. AromatherapyOils to dla nas nie tylko praca, ale sposób życia. Wierzymy, że natura może realnie wspierać samopoczucie, emocje i codzienną równowagę. Dlatego stale rozwijamy naszą wiedzę i dzielimy się nią poprzez artykuły, materiały edukacyjne oraz kontakt z klientami. Dziękujemy za zaufanie. Z aromatycznymi pozdrowieniami, Barbara i Piotr AromatherapyOils
Coordonnées de contact
Katowice, Pologne
- +48 579 653 250
- sklep@aromatherapyoils.pl
- aromatherapyoils.pl
super zapach
Piękne zapachy, pięknie zapakowane z pięknym prezentem i szybką dostawą. Polecam. Patryk
Jak zawsze najwyższy poziom .
Jestem zachwycona jakością i bardzo…
Jestem zachwycona jakością i bardzo profesjonalną obsługą. Czułam się wyjątkowo zaopiekowana moje oczekiwania odnośnie zapachu w 100 % trafione. Polecam wszystkim olejki cudowne, bardzo szybka wysyłka ,wyjątkowy sklep prowadzony przez ludzi z autentyczną pasją. Wrócę tu niebawem z wielką przyjemnością. Ela
Dzień dobry
Dzień dobry. Bardzo podoba mi olejki. Już dawno korzystam z ich olejków - zapomniałam o korzystaniu parfiumu. Bardzo miły kolektyw , jaki podbierze dla Ciebie ekskluzywny olejek, który będzie Tobie pasował. Dziękuję, że znalazłam Was!
Polecam ! Polecam! Polecam! Wy- najlepszi!

Czuć że Olejki w 100% naturalne
Czuć że Olejki w 100% naturalne. Pięknie pachną! Polecam mieszkanki olejków, zrobione przez osobę która wie co robi i robi to z pasja. Jeszcze raz serdecznie polecam ten sklep. Pozdrawiam stały klient

Zamawiam od wielu miesięcy
Zamawiam od wielu miesięcy. Stały wierny klient. Mam już kilkadziesiąt ulubionych zapachów. Mega jakość. Polecam z czystym sercem.

Réponse de AromatherapyOils
Chciałabym ogromnie polecić olejki z…
Chciałabym ogromnie polecić olejki z AromatherapyOils - codziennie używam olejków w mieszkaniu. Z powodu 8 miesięcznego dziecka obawiałam się olejków, natomiast wybrałam te które są opisane na stronie jako dostępne dla dzieci i się nie zawiodłam. Zdecydowanie mniej kataru i kichania odkąd stosujemy olejki w dyfuzorze. Ponadto chciałam ogromnie pochwalić obsługę klienta, ponieważ po mailowej prośbie że będę poza domem zamówienie zostało wysłane expresowo i dotarło do mnie przed wyjazdem.
+ do każdego zamówienia jakiś gratis.
Produkty owszem nie należą do najtańszych ale widać że w tej cenie mamy dużo więcej niz tylko produkt.

tymianek biały
Najczęściej kupujemy olejek tymianku białego i pięciu mocarzy. Olejki poza swoimi podstawowymi właściwościami są bardzo przyjemne w zapachu. Zapach tymianku jest różny i inny w każdej firmie i ten po prostu jest na prawdę przyjemny. I cena też nie jest wygórowana. Więc polecam.

super firma
Jestem początkującą klientką i czekam na zamówienie [ już w drodze] Jestem zachwycona instrukcjami wspaniale opisanymi. Nigdzie indziej nie czytałam tak cudownie zawartych informacji. Myślę, że ta firma jest najlepsza w Polsce. Ceny przystępne.

Rozpieszczona 😊
Informacje na temat olejków na stronie, pomocne artykuły, przepisy z proporcjami, pięknie zapakowane zamówienie i jeszcze te próbki dobierane do osoby 🩷

Réponse de AromatherapyOils
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Profesjonalne i życzliwe podejście i szeroka wiedza na temat produktów. Niezwykle estetycznie zapakowane przesyłki. Bardzo duży wybór olejków - poznałam zapach lawendy himalajskiej i greckiej a także ylang ylang z pierwszej frakcji destylacji.

Réponse de AromatherapyOils
En savoir plus sur les différents types d'avis.