Jestem zachwycona jakością i bardzo profesjonalną obsługą. Czułam się wyjątkowo zaopiekowana moje oczekiwania odnośnie zapachu w 100 % trafione. Polecam wszystkim olejki cudowne, bardzo szybka wysył... Voir plus
Dzień dobry. Bardzo podoba mi olejki. Już dawno korzystam z ich olejków - zapomniałam o korzystaniu parfiumu. Bardzo miły kolektyw , jaki podbierze dla Ciebie ekskluzywny olejek, który będzie Tobie... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jestem klientką już od dłuższego czasu i muszę przyznać, że olejki są naprawdę świetniej jakości, w 100% naturalne przepięknie pachnące i rewelacyjnie opisane na stronie, co bardzo ułatwia wybór tego,... Voir plus
L'entreprise a répondu
Porównywałąm olejki trzech firm, wszystkie z opisów na stronie czyste i z certyfikatami. Skupiłam się na blendach. AromatheraphyOils zdecydowanie wygrywają, piękne zapachy, nie drażniące, nie "płaskie... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
AromatherapyOils to polska marka tworzona przez Barbarę Szczypiorską-Semik i Piotra Semika – specjalistów w dziedzinie aromaterapii klinicznej i psychologicznej. Barbara Szczypiorska-Semik to mgr psychologii (SWPS) oraz psychoaromaterapeuta, łącząca wiedzę psychologiczną z aromaterapią. Piotr Semik jest certyfikowanym Aromaterapeutą Klinicznym NAHA (NCCA), jako jedyny w Polsce posiadający ten tytuł. Łączymy czystą naturę z ekspercką wiedzą, oferując 100% naturalne olejki eteryczne pozyskiwane z najlepszych źródeł na świecie oraz tworząc autorskie, synergiczne mieszanki. Naszą misją jest rzetelna, bezpieczna i świadoma aromaterapia. W pracy opieramy się na międzynarodowych standardach oraz aktualnej wiedzy naukowej. Swoje kompetencje rozwijaliśmy m.in. w Tisserand Institute oraz podczas szkoleń prowadzonych przez światowych ekspertów, takich jak Robert Tisserand i Salvatore Battaglia. Każdy olejek AromatherapyOils powstaje z dbałością o pełną transparentność jakości. Zapewniamy szczegółowe informacje o nazwie botanicznej rośliny, kraju pochodzenia, metodzie pozyskiwania oraz składzie. Nasze produkty są w 100% naturalne, wegańskie i wolne od syntetycznych dodatków, sztucznych aromatów oraz barwników. W ofercie znajduje się ponad 150 czystych olejków eterycznych oraz ponad 80 autorskich synergicznych mieszanek, a także dyfuzory, inhalatory osobiste i oleje bazowe do bezpiecznego stosowania. AromatherapyOils to dla nas nie tylko praca, ale sposób życia. Wierzymy, że natura może realnie wspierać samopoczucie, emocje i codzienną równowagę. Dlatego stale rozwijamy naszą wiedzę i dzielimy się nią poprzez artykuły, materiały edukacyjne oraz kontakt z klientami. Dziękujemy za zaufanie. Z aromatycznymi pozdrowieniami, Barbara i Piotr AromatherapyOils
Coordonnées de contact
Katowice, Pologne
- +48 579 653 250
- sklep@aromatherapyoils.pl
- aromatherapyoils.pl
Olejki z duszą
Zamówiłam olejek Migraine Gone oraz różowy inhalator. Olejek dobrze sprawdza się przy bólach głowy, szczególnie po stresujących i intensywnych dniach. Inhalator jest solidnie wykonany, poręczny i wygodny do używania w ciągu dnia.
Przesyłka dotarła bardzo szybko, wszystko było starannie zapakowane z dbałością o każdy detal, a dodatkowo otrzymałam próbkę innego olejku – miły gest. Aromatherapy Oils oferują fachową pomoc i dysponują ogromną wiedzą – kontakt telefoniczny jest świetny, a odpowiedzi na pytania szybkie i konkretne. Obsługa na najwyższym poziomie.
Na pewno zostanę z tymi olejkami na dłużej❤️.

Réponse de AromatherapyOils
Polecam z całego serca. Jako laik w temacie aromaterapii to właśnie na Państwa blogu najlepiej zgłębiłam temat. Obsługa klienta jest na najwyższym poziomie. Zawsze służą radą, odpowiadają na wszystkie pytania. Myślę, że każdy klient ma poczucie, że w danej chwili jest ważny i słuchany. Same olejki wg mnie są super jakości. Kompozycje zapachowe powalają na kolana. Szybka wysyłka.

Wszystko co trzeba
Szybka dostawa, olejki skuteczne i ładnie pachną, w zamówieniu zawsze to co trzeba i jakaś niespodzianka. :-)

Szybka przesyłka
Szybka przesyłka, olejki pięknie zapakowane, dobrze zabezpieczone podczas transportu.

Réponse de AromatherapyOils
Doskonały kontakt i dbałość o klienta
Doskonały kontakt i dbałość o klienta. Olejek eteryczny jest bardzo dobrej jakości.

Bardzo przyjemne olejki
Bardzo przyjemne olejki, szeroki wybór i próbka w gratisie. Dziękuję 🙂

Polecam!
Świetny kontakt ze Sprzedającym,zarówno mailowy,jak i telefoniczny. Duża dawka wiedzy, pomoc w doborze odpowiednich olejków z uwzględnieniem posiadanych w domu kotów i psa.
Olejki są zawsze pięknie zapakowane, a dodatkowo można zapoznać się z ciekawymi zapachami olejków, dołączanych jako próbki.
Przesyłki są zawsze błyskawicznie realizowane.
To sklep, w którym warto się zatrzymać. Zamawiałam olejki w kilku innych miejscach, ale tylko tu wróciłam i będę wracać, bo nie dość, ze zamawiane produkty są wysokiej jakości, to tylko tu poczułam się potraktowana indywidualnie, ze zrozumieniem i otrzymałam mądrą, fachową poradę.
Polecam gorąco.

Rzetelna Firma
Fachowa prezentacja olejków, dobre ceny, przyjazna strona internetowa, sprawna przesyłka, ładnie i starannie zapakowany towar - dbałość o klienta.

Rewelacyjne produkty.
Świetne olejki ! Wcześniej stosowałam olejki także z czystym składem ale bardzo drogie i postanowiłam poszukać troszkę tańszej alternatywy i udało się bo skład i działanie jest rewelacyjne. To olejki godne polecenia w przystępnych cenach, a jednocześnie z czystym składem, cudowne ! Dziękuję za profesjonalna obsługę oraz za każdym razem mały prezent w postaci próbki. 🫶

Réponse de AromatherapyOils
Jeśli aromaterapia to tylko z…
Jeśli aromaterapia to tylko z AromatherapyOils. Wspanialłe miejsce i kompendium wiedzy. Każdy olejek szczegółowo opisany, fantastyczne wpisy na blogu i dużo cennych porad poczas rozmów telefonicznych. A olejki same w sobie są cudowne. Już tworze nowa listę olejków do poznania i bardzo cieszę się że odkryłam to miejsce zamiast przepłacać w tzw'' olejkach klasy terapeutycznej"

Bardzo szybka wysyłka
Bardzo szybka wysyłka
Starannie zapakowane produkty
Profesjonalne doradztwo

Réponse de AromatherapyOils
Obsługa klienta - Świetna!
Obsługa klienta na bardzo wysokim poziomie. Reakcje na zapytania i prośby bardzo sprawne i pozytywne. Treści merytoryczne na blogu poparte badaniami to świetne źródło edukacyji o aromaterapii. Polecam aromatherapyoils.pl każdej osobie zainteresowanej rzetelną wiedzą i naturalnymi czystymi olejkami.

Szukając sprawdzonych olejków…
Szukając sprawdzonych olejków eterycznych trafiłam na AromatherapyOils. Świetnie prowadzona strona, na niej mnóstwo wiadomości na temat olejków, ich przydatności i możliwości łączenia (co dla mnie początkującej jest mega pomocne), szybka wysyłka, starannie spakowana paczką bez plastiku, gratis do każdego zamówienia. Polecam i myślę, że zostanę tu na dłużej :)

Cała rodzina zadowolona
Bardzo dobra jakość zakupionych olejków. Ich aromaty wpływają pozytywnie na atmosferę w domu. Dziękuje za próbki niektóre z nich będą moim kolejnym zakupem.

Najlepsze!
Trafiłam tutaj przypadkiem szukając alternatywy dla dotychczasowych olejków i już wiem, że rozsiądę się na dłużej.
Po otwarciu butelki od razu wiadomo, że to czysta natura. Do tego profesjonalna, przemiła obsługa, gratisy plus przepięknie i starannie zapakowana paczka z dbałością o każdy nawet najmniejszy produkt. No i jeszcze ten blog- merytoryczna treść poparta obszerną bibliografią. Już nie szukam dalej, zostaję tuta:)

Réponse de AromatherapyOils
En savoir plus sur les différents types d'avis.