Noté 5 sur 5 étoiles

Jestem zachwycona jakością i bardzo profesjonalną obsługą. Czułam się wyjątkowo zaopiekowana moje oczekiwania odnośnie zapachu w 100 % trafione. Polecam wszystkim olejki cudowne, bardzo szybka wysył... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Dzień dobry. Bardzo podoba mi olejki. Już dawno korzystam z ich olejków - zapomniałam o korzystaniu parfiumu. Bardzo miły kolektyw , jaki podbierze dla Ciebie ekskluzywny olejek, który będzie Tobie... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jestem klientką już od dłuższego czasu i muszę przyznać, że olejki są naprawdę świetniej jakości, w 100% naturalne przepięknie pachnące i rewelacyjnie opisane na stronie, co bardzo ułatwia wybór tego,... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Porównywałąm olejki trzech firm, wszystkie z opisów na stronie czyste i z certyfikatami. Skupiłam się na blendach. AromatheraphyOils zdecydowanie wygrywają, piękne zapachy, nie drażniące, nie "płaskie... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'aromathérapie
  2. Service d'aromathérapie

Écrit par l'entreprise

AromatherapyOils to polska marka tworzona przez Barbarę Szczypiorską-Semik i Piotra Semika – specjalistów w dziedzinie aromaterapii klinicznej i psychologicznej. Barbara Szczypiorska-Semik to mgr psychologii (SWPS) oraz psychoaromaterapeuta, łącząca wiedzę psychologiczną z aromaterapią. Piotr Semik jest certyfikowanym Aromaterapeutą Klinicznym NAHA (NCCA), jako jedyny w Polsce posiadający ten tytuł. Łączymy czystą naturę z ekspercką wiedzą, oferując 100% naturalne olejki eteryczne pozyskiwane z najlepszych źródeł na świecie oraz tworząc autorskie, synergiczne mieszanki. Naszą misją jest rzetelna, bezpieczna i świadoma aromaterapia. W pracy opieramy się na międzynarodowych standardach oraz aktualnej wiedzy naukowej. Swoje kompetencje rozwijaliśmy m.in. w Tisserand Institute oraz podczas szkoleń prowadzonych przez światowych ekspertów, takich jak Robert Tisserand i Salvatore Battaglia. Każdy olejek AromatherapyOils powstaje z dbałością o pełną transparentność jakości. Zapewniamy szczegółowe informacje o nazwie botanicznej rośliny, kraju pochodzenia, metodzie pozyskiwania oraz składzie. Nasze produkty są w 100% naturalne, wegańskie i wolne od syntetycznych dodatków, sztucznych aromatów oraz barwników. W ofercie znajduje się ponad 150 czystych olejków eterycznych oraz ponad 80 autorskich synergicznych mieszanek, a także dyfuzory, inhalatory osobiste i oleje bazowe do bezpiecznego stosowania. AromatherapyOils to dla nas nie tylko praca, ale sposób życia. Wierzymy, że natura może realnie wspierać samopoczucie, emocje i codzienną równowagę. Dlatego stale rozwijamy naszą wiedzę i dzielimy się nią poprzez artykuły, materiały edukacyjne oraz kontakt z klientami. Dziękujemy za zaufanie. Z aromatycznymi pozdrowieniami, Barbara i Piotr AromatherapyOils

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Rose Harmony

Jestem stałą klientką. Zawsze bardzo zadowolona z produktów ale olejek Rose Harmony przebił wszystko. Jest poprostu obłędny 🤩

10 novembre 2025

Réponse de AromatherapyOils

Pani Marleno, serdecznie dziękujemy za tę wspaniałą opinię. To dla nas wielka radość, że jako stała klientka czuje się Pani zadowolona z naszych produktów, a informacja, że mieszanka Rose Harmony „przebiła wszystko”, jest dla nas największym komplementem. Ta mieszanka była przez nas tworzona od dłuższego czasu z dbałością o każdy detal, dlatego niezwykle cieszy nas, że jej głęboki, różany aromat tak bardzo przypadł Pani do serca. Dziękujemy.

Noté 5 sur 5 étoiles

Olejki eteryczne - wspaniałe ! Zamówienie elegancko zapakowane co jest…

Zamówienie elegancko zapakowane co jest miłą niespodzianką. Do zamówienia dołączono próbkę co także przyjemnie zaskakuje.
Sam produkt - świetny, zgodny z oczekiwaniami

3 novembre 2025

Réponse de AromatherapyOils

Pani Iwono, bardzo dziękujemy za tak ciepłą opinię. Ogromnie cieszy nas, że zarówno sposób zapakowania, jak i próbka sprawiły Pani przyjemność. Staramy się, aby każde zamówienie było miłym doświadczeniem od otwarcia po ostatnią kroplę. Gdy będzie Pani potrzebowała nowych aromatów lub inspiracji, z radością pomożemy.

Najlepsze produktu!

Olejki najwyższej jakości. Trwałe zapachy. Naturalny skład. Polecam, zdecydowanie!

5 novembre 2025

Réponse de AromatherapyOils

Pani Magdaleno, serdecznie dziękujemy za tak piękną opinię. To ogromna radość słyszeć, że nasze olejki spełniają Pani oczekiwania zarówno pod względem jakości, jak i naturalnych, trwałych aromatów. Jeśli będzie Pani szukała nowych zapachów lub inspiracji aromaterapeutycznych, z przyjemnością pomożemy.

The best ever!!!

Zaryzykowalam i bylo warto. Kupilam 3 olejki "na slepo" kierujac sie jedynie skladem i wyborem zastosowania(swieta, ciepla atmosfera, cos do spania). Jakosc olejkow od Aromatherapyoils przerosla moje oczekiwania. Olejki sa bardzo intensywne, do dyfuzora wkraplam max5 kropli i aromat wypelnia . Sa wydajeni i wysokiej jakosci. Po jakims czasie zadzwonialm tez do firmy i odbylam bardzo mila rozmowe z Panem z firmy. Uzyskalam informacje, o ktore pytalam. Na pewno bede wracac i kupowac kolejne zapachy. Serdecznie polecam.

9 décembre 2024

Réponse de AromatherapyOils

Pani Małgorzato, bardzo dziękujemy za tak piękną opinię.
Cieszymy się ogromnie, że zaufała nam Pani, a wybrane olejki spełniły Pani oczekiwania. To dla nas największa satysfakcja, wiedzieć, że nasze olejki tworza w Pani domu atmosferę ciepła, relaksu i świątecznego nastroju.
Dziękujemy również za miłe słowa o rozmowie, zawsze staramy się, by kontakt z nami był równie przyjemny jak zapach naszych olejków. Serdecznie zapraszamy ponownie – nowe zapachy już czekają.

Noté 5 sur 5 étoiles

bezpiecznie i dokładnie zapakowane…

bezpiecznie i dokładnie zapakowane produkty, przejrzyste etykiety, dobra jakość, szczegółowe opisy właściwości i pochodzenia dla każdego produktu, sprawna realizacja zamówienia, próbki nowych ciekawych olejków

5 octobre 2025

Réponse de AromatherapyOils

Panie Tobiaszu, serdecznie dziękujemy za tak szczegółową i pozytywną opinię. Cieszy nas, że docenia Pan jakość naszych olejków, opisy i sposób pakowania. Dokładność i autentyczność to dla nas podstawa. Mamy nadzieję, że próbki nowych zapachów również przypadły do gustu. Zapraszamy do naszego sklepu ponownie.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jestem bardzo zadowolona z zakupu…

Jestem bardzo zadowolona z zakupu produktów w tym sklepie :-) jakość na najwyższym poziomie, a zapachy umilają jesienne i zimowe wieczory. Polecam zarówno dla dorosłych jak i dzieci ! Od czasu używania olejków nie pamiętamy co to katar. Przepiękne dyfuzory, cudownie wyglądają :-)

16 octobre 2025

Réponse de AromatherapyOils

Pani Ewelino, dziękujemy z całego serca za tak ciepłą opinię. Ogromnie cieszy nas, że nasze olejki i dyfuzory wprowadzają tyle przyjemności w jesienno-zimowe dni. To właśnie dla takich chwil tworzymy nasze olejki, aby dom wypełniał się zapachem, spokojem i dobrym nastrojem.

Noté 5 sur 5 étoiles

O rany jak te olejki pachną😍.

O rany jak te olejki pachną😍.
Człowiek ma ochotę je zjeść😆.
Polecam bo olejki są na prawdę mega. Do tego działa tam niesamowicie empatyczna ekipa❤️.

22 octobre 2025

Réponse de AromatherapyOils

Pani Iwono, bardzo dziękujemy za te słowa. To ogromna radość wiedzieć, że nasze olejki aż tak trafiają w zmysły – zapach to właśnie nasza pasja i serce całej marki. Cieszymy się też, że docenia Pani nasz zespół – staramy się, by w każdym zamówieniu czuć było odrobinę empatii i dobrej energii. Zapraszamy ponownie, a w przypadku pytań prosimy o kontakt.

Wszystko w porządku

Wszystko w porządku, szybka dostawa, a olejki dobrze i starannie zapakowane.

2 octobre 2025

Réponse de AromatherapyOils

Pani Katarzyno, serdecznie dziękujemy. Cieszymy się, że wszystko przebiegło pomyślnie, a olejki dotarły szybko i bezpiecznie.
Niech ich aromaty wniosą dużo relaksu i dobrej energii na co dzień. Zapraszamy ponownie, a w przypadku pytań prosimy o kontakt.

Gorąco polecam!

Szybka przesyłka, świetny kontakt ze sprzedającym, rzetelne odpowiedzi na nurtujące pytania. Bardzo dobra jakość olejków i niespotykanie duży wybór. Polecam!!!

29 septembre 2025

Réponse de AromatherapyOils

Pani Anno, serdecznie dziękujemy za tak ciepłą i pozytywną opinię!
Ogromnie się cieszymy, że jest Pani zadowolona zarówno z jakości naszych olejków, jak i z naszej obsługi. Zależy nam na tym, by każdy klient czuł się zaopiekowany, a dobór produktów był trafiony i bezpieczny. Zapraszamy serdecznie ponownie, zawsze służymy pomocą i aromatyczną inspiracją.

Przesyłka doszła bardzo szybko

Przesyłka doszła bardzo szybko, kontakt z firmą super

28 août 2025

Réponse de AromatherapyOils

Pani Zuzanno, dziękujemy serdecznie za pozytywną opinię! Bardzo się cieszymy, że przesyłka dotarła szybko i że kontakt z nami spełnił Pani oczekiwania. To dla nas ogromna motywacja, aby dalej dbać o najwyższą jakość obsługi. Zapraszamy ponownie do AromatherapyOils!

Wszystko ok

Szybko i sprawnie, jestem bardzo zadowolona z zakupu

28 août 2025

Réponse de AromatherapyOils

Pani Aleksandro, serdecznie dziękujemy za miłą opinię. Cieszymy się, że zakupy przebiegły szybko i sprawnie. Zapraszamy ponownie do AromatherapyOils, a w przypadku pytań prosimy o kontakt.

Super jakość

Super jakość

27 août 2025

Réponse de AromatherapyOils

Dziękujemy, Panie Mateuszu, za miłe słowa! Bardzo się cieszymy, że jest Pan zadowolony z jakości naszych olejków. To dla nas ogromna motywacja do dalszej pracy i dbania o każdy szczegół. Zapraszamy ponownie do AromatherapyOils – mamy nadzieję, że kolejne zakupy również przyniosą dużo satysfakcji!

Zadowolona

Olejki świetnej jakości,ładnie zapakowane,+ próbka innego olejku,szybka dostawa, polecam.

30 août 2025

Réponse de AromatherapyOils

Pani Barbaro, bardzo dziękujemy za tak miłą opinię. Cieszymy się, że olejki spełniły oczekiwania i że doceniła Pani zarówno jakość, jak i nasze pakowanie. Staramy się, aby każda przesyłka była wyjątkowa – stąd również małe niespodzianki w postaci próbek. Zapraszamy ponownie i życzymy pięknych aromatycznych chwil z naszymi olejkami!

idealnie :)

Bardzo szybka wysyłka, przystępna cena, idealna jakość, fajne gratisy :)

31 juillet 2025

Réponse de AromatherapyOils

Pani Doroto, bardzo się cieszymy, że wszystko spełniło Pani oczekiwania — od szybkiej wysyłki po jakość naszych olejków oraz dodatki 🎁😊. Zapraszamy ponownie, a w przypadku pytań prosimy o kontakt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bardzo szybka dostawa i piękne…

Bardzo szybka dostawa i piękne ekologiczne opakowanie 😍. Olejki używamy juz ponad rok sa rewelacyjne jakościowo zamieniłam je z MLM znanego na całym świecie D i żałuje, ze tak późno to zrobiłam ♥️ Dziękuję bardzo za kolejną porcję aromatherapy naszym domu i salonie holistycznym. Pozdrawiam serdecznie Maciej

29 juillet 2025

Réponse de AromatherapyOils

Panie Macieju, serdecznie dziękujemy za tak piękną opinię i zaufanie, jakim obdarzył Pan nasze olejki. Cieszymy się, że są one obecne zarówno w Pańskim domu, jak i w salonie holistycznym – to dla nas ogromna satysfakcja, że mogą wspierać codzienny relaks i pracę z klientami. To dla nas zaszczyt, że wybrał Pan nasze produkty zamiast globalnego MLM i że spełniają one oczekiwania jakościowe. Zapraszamy do naszego sklepu ponownie, a w przypadku pytań prosimy o kontakt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Pomóc przy zakupie przez personel…

Pomóc przy zakupie przez personel sklepu.

4 août 2025

Réponse de AromatherapyOils

Panie Krzysztofie, serdecznie dziękujemy za opinię! Bardzo się cieszymy, że nasz zespół mógł Panu pomóc przy zakupach. Zawsze staramy się, aby wybór olejków był jak najprostszy i dopasowany do indywidualnych potrzeb. Zapraszamy do naszego sklepu ponownie, a w przypadku pytań prosimy o kontakt.

Zawsze miło mi!

Zawsze cieszę się z darmowej próbki olejku dodawanej do każdej przesyłki i z jej pięknego opakowania!

9 août 2025

Réponse de AromatherapyOils

Dziękujemy serdecznie za tak miłe słowa! Cieszymy się, że nasze próbki oraz opakowanie sprawiają radość – wkładamy w to wiele serca. Niech każdy olejek wnosi do Pani codzienności odrobinę natury i harmonii. Zapraszamy do nas ponownie, a w przypadku pytań prosimy o kontakt.

Duży wybór olejków

Duży wybór olejków, dobra jakość

30 juillet 2025

Réponse de AromatherapyOils

Pani Janino, serdecznie dziękujemy za miłe słowa. Cieszy nas, że szeroki wybór oraz jakość naszych olejków przypadły Pani do gustu. Staramy się, aby każdy produkt spełniał najwyższe standardy i odpowiadał różnym potrzebom naszych Klientów. Jeśli będzie Pani potrzebowała pomocy w wyborze lub chciała poznać nowości, zapraszamy do kontaktu.

Noté 5 sur 5 étoiles

Informacje o zamówieniu wysyłane na…

Informacje o zamówieniu wysyłane na bieżąco. Szybka wysyłka towaru. Olejki na razie w trakcie testowania ich działania, więc nie mogę powiedzieć więcej.

3 août 2025

Réponse de AromatherapyOils

Pani Katarzyno, dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszy nas, że realizacja zamówienia i komunikacja spełniły Pani oczekiwania. To dla nas bardzo ważne, aby każdy etap zakupów był przejrzysty i komfortowy. Życzymy, aby testowanie olejków przyniosło same pozytywne doświadczenia, a w przypadku pytań zapraszamy do kontaktu.

Bardzo dobry olejek

Bardzo dobry olejek.
Pomógł . Polecam👍❤

27 juillet 2025

Réponse de AromatherapyOils

Pani Mirosławo, bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię. Cieszymy się, że nasz olejek Boswellia carterii, okazał się pomocny i spełnił Pani oczekiwania. Serdecznie pozdrawiamy i zapraszamy ponownie!

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus