Jestem zachwycona jakością i bardzo profesjonalną obsługą. Czułam się wyjątkowo zaopiekowana moje oczekiwania odnośnie zapachu w 100 % trafione. Polecam wszystkim olejki cudowne, bardzo szybka wysył... Voir plus
Dzień dobry. Bardzo podoba mi olejki. Już dawno korzystam z ich olejków - zapomniałam o korzystaniu parfiumu. Bardzo miły kolektyw , jaki podbierze dla Ciebie ekskluzywny olejek, który będzie Tobie... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jestem klientką już od dłuższego czasu i muszę przyznać, że olejki są naprawdę świetniej jakości, w 100% naturalne przepięknie pachnące i rewelacyjnie opisane na stronie, co bardzo ułatwia wybór tego,... Voir plus
L'entreprise a répondu
Porównywałąm olejki trzech firm, wszystkie z opisów na stronie czyste i z certyfikatami. Skupiłam się na blendach. AromatheraphyOils zdecydowanie wygrywają, piękne zapachy, nie drażniące, nie "płaskie... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
AromatherapyOils to polska marka tworzona przez Barbarę Szczypiorską-Semik i Piotra Semika – specjalistów w dziedzinie aromaterapii klinicznej i psychologicznej. Barbara Szczypiorska-Semik to mgr psychologii (SWPS) oraz psychoaromaterapeuta, łącząca wiedzę psychologiczną z aromaterapią. Piotr Semik jest certyfikowanym Aromaterapeutą Klinicznym NAHA (NCCA), jako jedyny w Polsce posiadający ten tytuł. Łączymy czystą naturę z ekspercką wiedzą, oferując 100% naturalne olejki eteryczne pozyskiwane z najlepszych źródeł na świecie oraz tworząc autorskie, synergiczne mieszanki. Naszą misją jest rzetelna, bezpieczna i świadoma aromaterapia. W pracy opieramy się na międzynarodowych standardach oraz aktualnej wiedzy naukowej. Swoje kompetencje rozwijaliśmy m.in. w Tisserand Institute oraz podczas szkoleń prowadzonych przez światowych ekspertów, takich jak Robert Tisserand i Salvatore Battaglia. Każdy olejek AromatherapyOils powstaje z dbałością o pełną transparentność jakości. Zapewniamy szczegółowe informacje o nazwie botanicznej rośliny, kraju pochodzenia, metodzie pozyskiwania oraz składzie. Nasze produkty są w 100% naturalne, wegańskie i wolne od syntetycznych dodatków, sztucznych aromatów oraz barwników. W ofercie znajduje się ponad 150 czystych olejków eterycznych oraz ponad 80 autorskich synergicznych mieszanek, a także dyfuzory, inhalatory osobiste i oleje bazowe do bezpiecznego stosowania. AromatherapyOils to dla nas nie tylko praca, ale sposób życia. Wierzymy, że natura może realnie wspierać samopoczucie, emocje i codzienną równowagę. Dlatego stale rozwijamy naszą wiedzę i dzielimy się nią poprzez artykuły, materiały edukacyjne oraz kontakt z klientami. Dziękujemy za zaufanie. Z aromatycznymi pozdrowieniami, Barbara i Piotr AromatherapyOils
Coordonnées de contact
Katowice, Pologne
- +48 579 653 250
- sklep@aromatherapyoils.pl
- aromatherapyoils.pl
Rose Harmony
Jestem stałą klientką. Zawsze bardzo zadowolona z produktów ale olejek Rose Harmony przebił wszystko. Jest poprostu obłędny 🤩

Réponse de AromatherapyOils
Olejki eteryczne - wspaniałe ! Zamówienie elegancko zapakowane co jest…
Zamówienie elegancko zapakowane co jest miłą niespodzianką. Do zamówienia dołączono próbkę co także przyjemnie zaskakuje.
Sam produkt - świetny, zgodny z oczekiwaniami

Najlepsze produktu!
Olejki najwyższej jakości. Trwałe zapachy. Naturalny skład. Polecam, zdecydowanie!

The best ever!!!
Zaryzykowalam i bylo warto. Kupilam 3 olejki "na slepo" kierujac sie jedynie skladem i wyborem zastosowania(swieta, ciepla atmosfera, cos do spania). Jakosc olejkow od Aromatherapyoils przerosla moje oczekiwania. Olejki sa bardzo intensywne, do dyfuzora wkraplam max5 kropli i aromat wypelnia . Sa wydajeni i wysokiej jakosci. Po jakims czasie zadzwonialm tez do firmy i odbylam bardzo mila rozmowe z Panem z firmy. Uzyskalam informacje, o ktore pytalam. Na pewno bede wracac i kupowac kolejne zapachy. Serdecznie polecam.

Réponse de AromatherapyOils
bezpiecznie i dokładnie zapakowane…
bezpiecznie i dokładnie zapakowane produkty, przejrzyste etykiety, dobra jakość, szczegółowe opisy właściwości i pochodzenia dla każdego produktu, sprawna realizacja zamówienia, próbki nowych ciekawych olejków

Réponse de AromatherapyOils
Jestem bardzo zadowolona z zakupu…
Jestem bardzo zadowolona z zakupu produktów w tym sklepie :-) jakość na najwyższym poziomie, a zapachy umilają jesienne i zimowe wieczory. Polecam zarówno dla dorosłych jak i dzieci ! Od czasu używania olejków nie pamiętamy co to katar. Przepiękne dyfuzory, cudownie wyglądają :-)

Réponse de AromatherapyOils
O rany jak te olejki pachną😍.
O rany jak te olejki pachną😍.
Człowiek ma ochotę je zjeść😆.
Polecam bo olejki są na prawdę mega. Do tego działa tam niesamowicie empatyczna ekipa❤️.

Wszystko w porządku
Wszystko w porządku, szybka dostawa, a olejki dobrze i starannie zapakowane.

Gorąco polecam!
Szybka przesyłka, świetny kontakt ze sprzedającym, rzetelne odpowiedzi na nurtujące pytania. Bardzo dobra jakość olejków i niespotykanie duży wybór. Polecam!!!

Zadowolona
Olejki świetnej jakości,ładnie zapakowane,+ próbka innego olejku,szybka dostawa, polecam.

Réponse de AromatherapyOils
Bardzo szybka dostawa i piękne…
Bardzo szybka dostawa i piękne ekologiczne opakowanie 😍. Olejki używamy juz ponad rok sa rewelacyjne jakościowo zamieniłam je z MLM znanego na całym świecie D i żałuje, ze tak późno to zrobiłam ♥️ Dziękuję bardzo za kolejną porcję aromatherapy naszym domu i salonie holistycznym. Pozdrawiam serdecznie Maciej

Zawsze miło mi!
Zawsze cieszę się z darmowej próbki olejku dodawanej do każdej przesyłki i z jej pięknego opakowania!

Réponse de AromatherapyOils
Informacje o zamówieniu wysyłane na…
Informacje o zamówieniu wysyłane na bieżąco. Szybka wysyłka towaru. Olejki na razie w trakcie testowania ich działania, więc nie mogę powiedzieć więcej.

Réponse de AromatherapyOils
En savoir plus sur les différents types d'avis.