BikeFriend Avis 337

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer goede en uitgebreide uitleg gekregen van Tim zodat we heel goed konden vergelijken en kiezen wat voor ons belangrijk was. Geen push om te verkopen. ALLE vrijheid om te kijken, kiezen, testen,…... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Zowel bij Bikefriend Hasselt als bij Bikefriend Gent genoten van een Top service. E-bike voor zoonlief gevonden in Hasselt, enkel de fietsmaat was enkel nog voorradig in Gent. Alles perfect gereg... Voir plus

À propos de l'entreprise

Écrit par l'entreprise

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Kom langs bij BikeFriend. Met een breed assortiment elektrische fietsen, stadsfietsen, mountainbikes, bakfietsen, kinderfietsen, fietsaccessoires en meer. Bij BikeFriend vind je A-merk fietsen van bijvoorbeeld Cube, Sparta, Flyer, Kalkhoff, Cortina en Stromer voor vaste lage prijzen. Onze fietsexperts staan voor je klaar om je te helpen met het uitzoeken van de perfecte fiets en het maken van een testrit. Heb je een fietsenmaker nodig omdat je je fiets wil laten repareren of langsbrengen voor een onderhoudsbeurt? Bezoek het atelier in onze fietsenwinkel voor professioneel nazicht en herstel door onze monteurs.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Zeer professioneel personeel.

Zeer professioneel personeel.
Ik was aangenaam verrast door hun vriendelijkheid.
Geen opdringerigheid, alle vragen werden beantwoord. Dikke proficiat aan de verantwoordelijke en zijn medewerkers.

22 mai 2026

Goed!

Zeer goede uitleg en info gekregen voor de aankoop van onze eerste e-bikes (merci Luc @ Bike Friend Schoten). De bestelde fiets werd binnen de afgesproken tijd geleverd en rijdt geweldig. Goede ervaring, hartelijk aanbevolen!

20 mai 2026

TOP service!

(BikeFriend Leuven) wij hebben hier reeds meerdere fietsen aangekocht. super tevreden over de service; altijd vriendelijk, behulpzaam en professioneel. de verkopers in de winkel maken écht tijd voor jou, weten waarover ze spreken en de mensen in de werkruimte zijn bekwaam en zoeken een oplossing voor elk probleem.
onze nieuwe fiets werd besteld zonder aankoopverplichting, zodat we eerst vrijblijvend konden testrijden. de medewerkers stellen alles in het werk om de fiets zo snel mogelijk te kunnen afleveren (zodat we met de nieuwe fiets op vakantie konden vertrekken). kleine herstellingen worden in de mate van het mogelijke per direct uitgevoerd. heel fijn!

15 mai 2026
Avis spontané
Noté 4 sur 5 étoiles

Wij hebben de aanpak van Tom

Wij hebben de aanpak van Tom, met zijn technische uitleg en niet-agressieve begeleiding voor onze keuze van elektrische fiets erg geapprecieerd. Enkele malen de levering uitstellen stelde ons dan weer enigszins teleur. Maar alles kwam uiteindelijk toch goed.

13 mai 2026

Topklantbeleving!

Zowel per telefoon als in de winkels van Gent en Hasselt perfect verder geholpen geweest. Zeer vriendelijk en klantvriendelijk, bedankt!

10 mai 2026

Aanrader!

Alles perfect geregeld en afgehandeld.
Ook eens gaan kijken bij concurrenten maar deze kunnen niet tippen aan toonzaal, beschikbaarheid in filialen en service.

10 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Onbetrouwbaar adres voor herstlling of nazicht

Wat staat er op de Website:
Op zoek naar een hersteldienst in Leuven?
Ben je op zoek naar een betrouwbaar adres voor een nazicht of herstel van je fiets? Je bent van harte welkom om langs te komen bij onze eigen reparatiedienst. Neem telefonisch contact met ons op, dan zorgen we dat je snel geholpen wordt.

In werkelijkheid menen ze dit absoluut niet en worden alleen fietsen onderhouden die bij hen werden aangekocht aanvaard. Zelfs voor de kleinste herstelling wordt er geen uitzondering gemaakt.

Triestige service, niks klantvriendelijk en kortzichtig want iedereen is potentieel klant om in de toekomst er een fiets te kopen.

8 mai 2026
Avis spontané
Logo de BikeFriend

Réponse de BikeFriend

Beste Geert,

Dankjewel voor je feedback.

Jammer om te lezen dat je dit zo hebt ervaren. Onze reparatieservice is bedoeld voor fietsen die bij ons zijn gekocht. Dat communiceren we niet altijd duidelijk genoeg en dat nemen we mee. We begrijpen je teleurstelling en waarderen dat je dit deelt.

Groetjes,
Team Bikefriend 🚴‍

Noté 4 sur 5 étoiles

Zeer tevreden

Zeer tevreden, enkel de communicatie wanneer de fiets nu juist geleverd kon worden, kon beter, maar dit ligt niet aan de verkopers van de winkel in Gent.

6 mai 2026

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus