Burger Palace Avis

TrustScore 2 sur 5

1,9

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Lille sted med 8 leveringsbiler som parker som deg passer dem. Fylder hele gade med dårlige parkeringer. Når man spørger om de kan parker så andre kom til,så siger de nej eller svar ikke. En flok narh... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fra man trådte ind, blev man mødt med en meget imødekommende og venlig tone. Det er et hyggeligt sted med en rar atmosfære, og virkelig sødt personale! Maden smager rigtig godt, og især deres jordb... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi ventede næsten 2 timer på vores mad, som kom frem 04:30 om morgenen. Fuldstændigt ubrugeligt, særligt madens ringe kvalitet taget i betragtning. Vi blev konsekvent lovet, at maden var lige på trapp... Voir plus

Bas

TrustScore 2 sur 5

153 avis

5 étoiles
4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Gamle råvarer

Første, eneste og sidste gang. Det er de mest elendige burgere vi nogen sinde har fået. Bollen var så tør, den skulle have været kasseret for flere dage siden. Bacon var sort og sej, den kunne ikke bides over. Det var en elendig og trist oplevelse. Der er mange take away muligheder på Vesterbro, så der kommer vi ikke igen. Husk nu Burger Place, i skal overleve på at kunderne kommer igen, hvis i ønsker det, skal i virkelig stramme op og bruge friske råvare.

28 mars 2018
Noté 1 sur 5 étoiles

elendigt! lige fra levering til returnering af mad!

Vi modtog vores mad næsten til tiden men ting kan ske. Da vi så åbner for maden er den kold der mangler bacon i vores XL bacon cheeseburger. Derudover mangler vi pomfritter, dip og cola. Vi ringer og rapportere dette til dem. De vælger at sige vi ikke skal spise mere. for så vil de hente maden og returnere noget nyt (fair nok siger vi). Han kom og hentede vores rester (uden noget nyt mad) og siden der har vi ikke hørt fra dem udover på vores kontoudtog.
Så nu har vi betalt 580 kr for en halv bestilling.
Vi håber stærkt på at få vores penge igen, i det mindste halvdelen da vi jo nåede og tage en bid af maden. Da vi sidder 6 mennesker på arbejde og ikke har en lang pause.

Det er vel fair nok? ikke Burger Palace?

Order nr: 1583474

13 mars 2018
Noté 3 sur 5 étoiles

Blandet oplevelse

Har tidligere bestilt take away fra burger palace, hvor jeg har haft nogle mindre gode oplevelser, med lang leveringstid og forkerte ordre. Dog har jeg stort set altid fået god service, når jeg har spist derinde og maden har også smagt fint. Lidt en blandet oplevelse.

18 février 2018
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg bestilte en pizza fra dem over …

Jeg bestilte en pizza fra dem over just-eat og halvanden time senere var pizzaen ikke kommet, så jeg ringede til dem, og de fortalte mig at de havde været ude hos mig og ikke kunnet finde det. I stedet for så at køre pizzaen ud igen og denne gang ringe til mig istedet for bare at køre tilbage med den, eller i hvert fald give mig mine penge tilbage, så insisterede de på at jeg betalte 40 kr mere for at køre pizzaen ud igen. Det ville jeg naturligvis ikke acceptere, så slutresultatet var at jeg har betalt 150 kr for ingenting andet end en ubehagelig snak med en ekstremt uhøflig medarbejder.

17 décembre 2017
Noté 1 sur 5 étoiles

Elendig kundeservice og Danmarks …

Elendig kundeservice og Danmarks dårligste app.
Jeg har prøvet flere gange at bestille mad via BPs app, men det er stort set umuligt. Hvis man fx vil bruge betalingskort beder app'en om en kode, som jeg aldrig har fået muligheden for at taste ind !
Jeg kan heller ikke få lov til at slette mine betalingskort oplysninger igen - det tror jeg ikke engang er lovligt.
Jeg har bestilt et par gange men hver gang over telefonen. Deres telefonpige er sød og god til at få tingene til at ske på den rigtige måde. De andre medarbejdere vil skide dig et stykke. Fx en fejl på regningen nægtede de at høre om ... tjaa de må have råd til at behandle deres kunder som det skidt de træder på... eller putter på deres pizzaer. Obs deres alm. burgere er ok men uden grøn salat, så risikerer du ikke dårlig mave. Deres shawarma pita også uden grøn salat er også ok. Men hold jer fra deres pizzaer, hjemmelavede burgere og deres salat!!
Jeg giver dem ikke flere chancer, SLUT

17 septembre 2017
Noté 5 sur 5 étoiles

Elsker deres mad !

Elsker deres mad !! Altid god service når jeg ringer derned, for at bestille mad :) Altid hurtig med at levere. Har intet dårligt at sige om Burger Palace. Fem stjerner fortjener de, intet mindre.

Hilsen en meget tilfreds og glad kunde. :)

26 juin 2017

Ok mad

Ok mad, hvis man ser bort fra afklippede negle og leveringstid længere end den nye Ferrari's

2 juin 2017
Noté 1 sur 5 étoiles

Madforgiftning - værste nat i mands minde.

Spiste en kyllingesalat i går, som jeg ofte gør og nyder, men aldrig har jeg været så syg pga. madforgiftning som i nat!

Sad på toilettet halvdelen af natten og først da jeg fik brækket mig og tømt mavesækken, fik jeg det en smule bedre.

Ved sQu ikke om det der er salaten der ikke var vasket tilstrækkeligt, om kyllingen var dårlig / gammel (sandsynligvis) eller et helt tredje scenarie, jeg ikke tør tænke på.

Virkelig nederen oplevelse!

12 mai 2017
Noté 4 sur 5 étoiles

Synes da de ok.

Synes da de ok.

Det måske fordi vi spiste indenfor og ikke fik noget leveret, men jeg synes sku at de var gode nok.

2 mai 2017
Noté 1 sur 5 étoiles

Denne ordrer var helt igennem …

Denne ordrer var helt igennem utilfredsstillende. Vi havde bestil overstående pizzaer, men der var ikke isat de trebenede forstærkere i pizzaerne, så den pizza med kødsauce, sad på låget da jeg åbnede den. Jeg har taget et billede af pizzaen, så i kan se den var helt uspiselig, med mindre man synes pap er en lækker add-on på ens pizza. I kan ikke kontaktes andet en telefonisk, hvilket er frustrerende, da det er svært at sende billede af dårlig mad til en servicetelefon.

Kontakt mig meget gerne, jeg har anmeldt ordret inde på Just-eat.dk med en ligende tekst.

19 avril 2017
Noté 1 sur 5 étoiles

3 gang er lykkens gang... Gid det var sådan!

Maden er virkelig øv... Har bestilt derfra før, men aldrig igen!
At være kåret som Just Eats top, spisestede forstår jeg simpelthen ik..
Tørt og krydderifattigt kød. Foccacia bollen er ligesom, at spise en bolle købt fra bakeoff, ikke fordi bakeoff fejler noget, men når man reklamerer med "hjemmelavet foccacia bolle, bagt på surdej etc" også får det der ligner en købt og optøet Foccacia bolle, er bare ikke godt nok!
Deres såkaldte "New Deluxe Heaven", var sat sammen på en usmagelig måde. Intet var ordentlig tilrettelagt, men nærmere smasket sammen som en klump så, der kunne være plads og på den måde efterkomme mit ønske, da jeg havde bestilt ekstra tilbehør( løgringe etc)
Kartoffelbådene var en JOKE!!!
Så hellere købe en frossen pose kartoffelbåde fra supermarkedet.
Nogle enkelte af kartoffelbådene havde et lag krydderi, hvor de andre både slet ikke havde rørt det. Det eneste positive var leveringstiden.
Havde også problemer sidst, hvilket blev løst, men så forventer man da også, at de har taget ved lære.
Bestilte endda samme menu.
De skal ASAP have en ny menu for det fungere slet ikke!!!!

Hos Burger Palace får man en skuffende smagsoplevelse, med den tørreste burger og de blegeste kartoffelbåde... Dog med en hurtig leveringstid.
Så hvis du virkelig virkelig virkelig, ikke kan finde noget så selv der ville jeg ikke anbefale Burger Palace.

7 avril 2017
Noté 1 sur 5 étoiles

Rådden mad, ubehøvlet kundeservice og ekstra opkrævninger 😡

Jeg forsøgte at bestille fra tre steder igår, via just-eats app.

Jeg bestilte først fra én restaurant, som annullerede bestillingen efter 20min (hvor jeg jo havde troet at bestillingen ville komme), dernæst bestilte jeg fra et andet sted som ligeledes annullerer bestillingen efter 20min.
Jeg har altså på nuværende tidspunkt cirka 400kr ude at svømme på to bestillinger.

Derefter bestilte jeg fra et tredje sted, Burger Palace, selvom jeg har hørt dårligt om dem. Burger Palace får så den forkerte adresse fra Just Eat, åbenbart, så min mad ikke bliver leverer til tiden.

Chaufføren ringer 4 gange fra 4 forskellige numre, men taler ikke dansk og er komplet uforståelig - jeg taler selv 4 sprog, men kunne ikke gøre mig forståelig overfor ham da jeg forsøger at guide ham til den rigtige adresse.

Jeg kontakter derefter Burger Palace som jo er den sidste restaurant jeg bestilte fra, og får fat i en ellers rar ung pige som forklarer at de har fået en forkert adresse og vil køre til den adresse jeg oplyser. På nuværende tidspunkt er der fået mere end 1,5 time
siden min bestilling.

Jeg tænker - fint! Godtnok er der gået cirka 2 timer siden jeg første gang bestilte noget via appen, men nu får jeg da mad. Tredje gang lader til ar være lykkens gang. Men nej.

Da maden fra Burger Palace endelig ankommer er chaufføren åbenlyst virkelig sur på mig, selvom jeg ikke har begået nogen fejl, han taler stadig ikke dansk, men lader mig forstå at jeg nu skylder 40kr ekstra for leveringen.
Det har Burger Palace oven i købet givet ham en kvittering med på. Noget jeg aldrig er blevet oplyst.

Jeg må finde en 50'er frem som er de eneste kontanter jeg har, for at få min mad. Mad der allerede er købt og betalt for!

Da jeg åbner maden er den mildest talt afkølet, og den mad jeg har ventet på i mere end 2 timer efterhånden viser sig at være RÅDDEN!!!!
Der er direkte mug i guacamolen og min kylling er frossen - jeg har billeder af det. Føj!

Med væmmelse stiller jeg maden væk og ringer endnu engang til Burger Palace og forklarer dem situationen - jeg får et aggressivt svar fra en fyr at jeg kan få 20% på næste bestilling hos dem eller glemme det. Han tror ikke en skid på mig.

Det er fuldkommen latterligt at jeg betale 40kr (50kr) ekstra for leveringen og derpå bliver tilbudt 20% rabat. Jeg har altså betalt fuld pris for rådden mad da ordren i sig selv var 200kr. Det er simpelthen under al kritik.

Jeg er dybt skuffet over Just-Eat hvis kundeservice sikkert kunne have løst problemet - men ikke var til at få fat på.
Og så er jeg skuffet over at man kan bestille fra restauranter, så pengene bliver reserveret men stadig få annulleret sin ordre.

Og så er jeg hamrende vred over den hovne og arrogante måde Burger Palace behandler sine kunder på. De burde lukkes ned af levnedsmiddelkontrollen og fjernes fra Just-Eat!

Fy for h*lvede.

19 mars 2017
Noté 1 sur 5 étoiles

Lad være med at bestille her!

Vi holdt stor fest og havde allerede tidligere på dagen bestilt 10 pizzaer til kl. 5 om natten. Burger Palace havde taget imod orden og sagt, at det var intet problem. Klokken 5:15 ringer vi og spørger, hvor pizzaerne bliver af. Burger Palace svarer, at de har valgt at 'annullere ordren, da de har for travlt'. For travlt kl 5 om natten... yeah right. Ham der tog telefonen lød mest bare som en, der gerne ville tage hjem og holde fri i stedet for at lave de pizzaer, vi havde bestilt.

Undgå for guds skyld at lade være med at bestille herfra, hvis du faktisk gerne vil have dine pizzaer.

23 février 2017
Noté 1 sur 5 étoiles

Føj hvor er jeg vred og skuffet

Under alt kritik,
Lang ventetid dårlig rådden salat, kold pizza.
Forkert levering og har aldrig oplevet så dårlig service før !!!
Aldrig bestilt herfra !!!
Hvis man kunne give 0 stjerner fik de det!!!!

8 février 2017

0 Stjerner :(

Hvis man kunne give 0 stjerner fik den det. Totalt uspiselige industriburgere, fritter, durum og pizza. Spild af penge.
Tog ungerne med til byen i et "anfald" af 80'er nostalgi, men det var ikke lige det billede de skulle have haft af vores ungdom ......skuffet :(((

14 janvier 2017
Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig service og alt for lang leveringstid

At vente næsten 2 timer på én pizza er fuldstændigt uacceptabelt. Når vi så ringer til stedet for at få en opdatering på vores mad, bliver det afbrudt i telefonen og man får bare afvide, at det går '5 minutter'. Dette får man afvide flere gange. Det virker ikke til, at der er styr på noget som helst.

11 décembre 2016

Svømmehalsburger

Jeg havde desværre ikke set trustpilot før jeg bestilte en slaten svømmehalsburger som mindede mere som en gammel pomfrit ind en rigtigt burger. Havde forventet mere af et sted der kalder sig burger palace. skuffende bestiller aldrig her igen.

Burger: elendig - frosen bøf
Pizza: uspiseligt
Pomfritter: uspiseligt

SPILD AF RÅVARE & PENGE.

send gerne mine 140 kr. samt en undskyldning.

27 novembre 2016
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus