Computrain Avis 195

TrustScore 4 sur 5

4,0

Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Computrain werkt voor ISTQB Foundation samen met hun partner ICT Improve. Mijn slechte ervaring heb ik vooral met het laatste, maar omdat Computrain ervoor kiest om samen met hen te werken geldt de be... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Nadat ik eerst voor een cursus aangemeld had welke meerdere malen geannuleerd werd in verband met tekort aan aanmeldingen heb ik binnen ons bedrijf de cursus in-house gehaald. Dit leek redelijk goed t... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

De TOGAF foundation cursus is theoretisch ingesteld. De trainer wist de 'droge' materie leuk te combineren met voorbeelden uit zijn cariere. Hier ontstond meer context.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik vond deze cursus echt fantastisch. Ondanks dat ik veel gebruik maak van Excel en gevoelsmatig veel wist leerde ik echt super handige trucs en snelle werkwijzen die ik nu bijna dagelijkst toepas in... Voir plus

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Dom klikken en PowerPoint slides voorgelezen krijgen

De trainer stond letterlijk met zijn rug naar ons toe slides te lezen. De diepgang van de cursus was er niet, we liepen gewoon de Azure catalogus door. De informatie op Microsoft.com was daadwerkelijk completer en duidelijker. De omgeving waarin we opdrachtjes konden doen was lachwekkend. Het was letterlijk klik hier en kopieer dit stukje tekst daar. Geen uitleg over het waarom, over de opties. Alleen dom klikken. Ik heb totaal niets geleerd van waarvoor ik kwam en heb mijn manager afgeraden om hier verdere cursussen in te kopen.

9 octobre 2025

Beste,

Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. We vinden het erg jammer om te horen dat de training niet voldeed aan je verwachtingen en dat je weinig toegevoegde waarde hebt ervaren.

Je feedback over de training en de trainer nemen we zeer serieus. We gaan dit intern bespreken om te zorgen dat de inhoud en aanpak beter aansluiten bij de behoeften van onze deelnemers.

We waarderen je openheid en hopen dat we in de toekomst weer het vertrouwen kunnen verdienen.

Noté 5 sur 5 étoiles

de beste fundering voor werken met Excel.

Zeer kundige leraar en duidelijke theorie opdrachten maakten samen dat deze cursus een goede fundering is. Wanneer men niet of enige kennis heeft van Excel is de basis cursus aan te bevelen. Het is niet moeilijk maar wel de juiste manier van werken ermee wordt aangeleerd, deze advanced cursus gaat hiermee inhoudelijk verder waardoor enige basis kennis wenselijk is. Veel tips en tricks werden gegeven en de juiste manier van Excel gebruik aangeleerd.

9 octobre 2025

Beste Richard,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je de cursus als een goede basis hebt ervaren en dat onze docent de theorie en opdrachten duidelijk overbracht. We zijn blij dat de tips en praktische aanpak je verder hebben geholpen in het gebruik van Excel.

Noté 1 sur 5 étoiles

Waardeloze training

Waardeloze training. Trainer had inhoudelijk wel kennis maar kon dit niet overbrengen en enthousiasmeerde niet. Heel veel geld voor het voorlezen van slides.
De lab exercises waren ongeïnspireerd en misten een doel. Het was letterlijk een lijstje acties om te doorlopen. Een beschrijving van het doel had al veel geholpen maar ik voelde me alsnog een robot tijdens het aflopen van het lijstje.

7 juillet 2025

Beste Camiel,

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Wat vervelend om te horen dat dit voor jou minder positief was. We gaan de feedback over de trainer en de lesinhoud intern doorzetten om onze leskwaliteit voor de training in de toekomst te verbeteren.

Computrain – Sterk in Maatwerk en Actuele AI-lessen

Als beheerder ben ik altijd op zoek naar opleidingen die niet alleen inhoudelijk sterk zijn, maar ook aansluiten op de specifieke behoeften van mijn werk. Computrain weet hierin echt het verschil te maken. Hun vermogen om maatwerk te leveren op basis van concrete vragen en praktijkgerichte situaties is indrukwekkend. Of het nu gaat om een individuele leerbehoefte of een teamgerichte aanpak, ze denken mee en leveren oplossingen die direct toepasbaar zijn.
Wat mij vooral aanspreekt, is hun aanbod op het gebied van Artificial Intelligence. De lessen zijn actueel, goed opgebouwd en sluiten aan bij de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. De trainers zijn deskundig en weten complexe materie helder en toegankelijk over te brengen. Hierdoor krijg je niet alleen theoretische kennis, maar ook praktische inzichten die je direct kunt gebruiken in je werk.
Kortom: Computrain is een betrouwbare opleider die uitblinkt in maatwerk en actuele kennis, vooral op het gebied van AI. Een aanrader voor iedereen die zich professioneel wil blijven ontwikkelen.

Beste Dave,

Wat mooi om te lezen dat je onze trainingen als zo praktijkgericht en actueel ervaart. We vinden het belangrijk om onze opleidingen goed te laten aansluiten op de specifieke leerbehoeften van professionals en organisaties, dus het is fijn om te horen dat dit ook zo is overgekomen. Mooi dat de AI-lessen je zowel theoretische als direct toepasbare kennis hebben opgeleverd. Bedankt voor je uitgebreide en positieve review!

Zeer leerzaam

Beste Busra,

Bedankt voor je reactie. Fijn om te horen dat je de training leerzaam vond.

Noté 5 sur 5 étoiles

Inhoudelijk sterk en professioneel verzorgt

Fijne opbouw in de lesdag met een professionele docent. Theorie en praktijk zijn goed samengekomen, ik heb eruit gehaald wat ik wilde leren. Nu nog toepassen in mijn eigen praktijk, maar lukt nu een stuk makkelijker!

Beste Nadine,

Bedankt voor je positieve feedback. Fijn om te horen dat de opbouw van de lesdag je goed beviel en dat de combinatie van theorie en praktijk goed tot zijn recht kwam. Goed om te weten dat je er nu makkelijker mee aan de slag kunt in je eigen praktijk. Veel succes!

Noté 5 sur 5 étoiles

Top trainer, engagement en diepgang.

Training was precies wat ik nodig had. Training had genoeg kennis en enthousiasme om de grote groep actief bezig te houden.

25 juillet 2025

Beste Lennard,

Bedankt voor je review. Wat goed om te horen dat de training precies aansloot bij wat je nodig had. Fijn dat de trainer met kennis en enthousiasme de groep actief wist te betrekken. Dat is precies wat we willen bereiken in onze trainingen. Mooi dat je er zoveel aan hebt gehad.

Noté 5 sur 5 étoiles

Professionele trainer met ervaring en…

Professionele trainer met ervaring en kennis van zaken. Goede balans tussen theorie en praktische toepassing van de leerstof.

Beste Martijn,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Wat goed om te horen dat je de trainer als professioneel hebt ervaren en dat de combinatie van theorie en praktijk goed in balans was. We vinden het belangrijk dat deelnemers de leerstof direct kunnen toepassen in de praktijk, dus fijn dat dit ook voor jou zo was.

Zeer leerzaam

Zeer leerzaam en prettig.

Beste Omur,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je de training als leerzaam en prettig hebt ervaren. Goed om te weten dat het naar wens was.

Noté 5 sur 5 étoiles

We hadden een incotrampany training…

We hadden een incompany training georganiseerd en de docente was bedreven en kon de theorie goed uitleggen.

14 août 2025

Beste Serge,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring. We zijn blij om te horen dat je zo tevreden was met de incompany training! Fijn dat de docent zo goed overkwam. Veel succes met het toepassen van de opgedane kennis!

Goede docent

Goede docent

13 août 2025

Beste Ghassan,

We zijn blij om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad met de opleiding. Ook goed om te weten dat je te spreken bent over de docent. Veel succes met het toepassen van de opgedane kennis!

Noté 4 sur 5 étoiles

Duidelijk doelstelling en opbouw van…

Duidelijk doelstelling en opbouw van training. Mooie praktijkvoorbeelden

1 août 2025

Beste Mical,

Dankjewel voor het delen van je positieve ervaring. We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent. We hopen je nog eens terug te zien bij een toekomstige training.

Een goede kennismaking met CoPilot

Het was een goede kennismaking met CoPilot. Onze leraar was zelf bezig met AI ontwikkelingen en mede daarom erg enthousiast over het onderwerp.

17 juillet 2025

Beste Iris,

Dankjewel voor het delen van je positieve ervaring! Wat goed om te horen dat het een goede kennismaking voor je was met CoPilot. Fijn ook dat je een enthousiaste leraar had! We hopen je nog eens terug te zien bij een toekomstige training.

Goede training

Goede training, flexibele trainer.

10 juillet 2025

Beste Janny,

We zijn blij om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad met de training. En fijn ook dat de trainer flexibel was! We hopen je nog eens terug te zien bij een toekomstige training.

Beste Vinko,

Dankjewel voor het delen van je positieve ervaring. Wat fijn om te horen dat het leerzaam voor je was! We hopen je nog eens terug te zien bij een toekomstige training of cursus!

Noté 5 sur 5 étoiles

Alles goed georganiseerd en prima geregeld.

Ondanks de last minute inschrijving, was alles goed voorbereid. Goede, centraal in het land gelegen locatie. Docent die professioneel, serieus maar ook met de nodige humor de stof behandelde en veel tijd uittrok voor vragen vanuit (en discussies met) de cursisten, zonder dat dit ten koste ging van de te behandelende stof.

2 juillet 2025

Beste,

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Fijn om te lezen dat alles goed geregeld was, ook bij een last minute inschrijving. We streven ernaar om onze trainingen soepel te laten verlopen, dus het is mooi om te horen dat dat gelukt is.

Goed om te zien dat je de locatie als prettig hebt ervaren en dat de docent de juiste balans wist te vinden tussen inhoud, interactie en een beetje humor. Daar doen we het voor!

Hopelijk zien we je in de toekomst nog eens terug bij een van onze trainingen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vriendelijke en goede begeleiding…

Vriendelijke en goede begeleiding door Computrain betreffende het inschrijven, en snelle reactie op gestelde vragen.

De cursus die ik heb gevolgd bevatte prima stof, en was to-the-point. De leraar had goede kennis van zaken, en had op eigenlijk alle vragen wel een antwoord.

26 juin 2025

Beste Wilco,

Dankjewel voor het delen van je ervaring met de cursus die je hebt gevolgd en over het contact met Computrain. We zijn blij om te horen dat je er zo positief over bent! Dankjewel voor je inhoudelijke feedback en we hopen je nog eens terug te zien bij een toekomstige cursus.

Noté 2 sur 5 étoiles

Slechte trainer; zwakke en gedateerde methode

De trainer week veel van de methode af om ons te 'inspireren' met z'n eigen ervaringen. Zijn eigen stijl die hij daarin kiest sluit niet aan bij ons bedrijf.
Trainer gaf de hele tijd aan dat de training zelf niet voldoende zou zijn om het examen te halen, en dat we zelf nog het boek moeten lezen. Daar huren we jou voor in. Als ik het boek had willen lezen had ik de training niet hoeven volgen.
De methode zelf komt op mij ook vrij zwak en behoorlijk gedateerd over.
Geen aanrader.

25 juin 2025

Beste,

Bedankt voor je feedback. Het is jammer om te horen dat de training niet aan je verwachtingen voldeed. We nemen je opmerkingen over de trainer, de methode en de ondersteuning richting het examen serieus mee.

We blijven onze trainingen verbeteren en gebruiken jouw ervaringen om onze aanpak verder te optimaliseren. Mocht je nog aanvullende suggesties hebben, dan horen we dat graag.

Goede trainer

Goede trainer, goede locatie. Veel geleerd. Ging soms wel erg snel, maar er was genoeg ruimte om dit aan te geven en weer in te lopen.

19 juin 2025

Beste Jolanda,

Dankjewel voor het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden was met de trainer, de locatie en dat je veel hebt geleerd! We waarderen ook je inhoudelijke feedback over dat het soms wat snel ging. Dat helpt ons te kunnen blijven werken aan het verbeteren van onze opleidingen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Leren van skills is leuk en goed verzorgd door Computrain

Meerdere trainingen gehad inmiddels van computrain, ook wat webinars gevolgd. Je krijgt hierdoor meer inzichten en kennis om toe te passen in je werkgebied.

13 juin 2025

Beste Gerard,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Wat leuk om te horen dat je inmiddels al meerdere trainingen hebt gevolgd bij Computrain. Goed om te weten dat de opgedane kennis je zo goed verder helpen!

Computrain

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus