Computrain werkt voor ISTQB Foundation samen met hun partner ICT Improve. Mijn slechte ervaring heb ik vooral met het laatste, maar omdat Computrain ervoor kiest om samen met hen te werken geldt de be... Voir plus
L'entreprise a répondu
Nadat ik eerst voor een cursus aangemeld had welke meerdere malen geannuleerd werd in verband met tekort aan aanmeldingen heb ik binnen ons bedrijf de cursus in-house gehaald. Dit leek redelijk goed t... Voir plus
L'entreprise a répondu
De TOGAF foundation cursus is theoretisch ingesteld. De trainer wist de 'droge' materie leuk te combineren met voorbeelden uit zijn cariere. Hier ontstond meer context.
L'entreprise a répondu
Ik vond deze cursus echt fantastisch. Ondanks dat ik veel gebruik maak van Excel en gevoelsmatig veel wist leerde ik echt super handige trucs en snelle werkwijzen die ik nu bijna dagelijkst toepas in... Voir plus
L'entreprise a répondu
De trainer stond letterlijk met zijn rug naar ons toe slides te lezen. De diepgang van de cursus was er niet, we liepen gewoon de Azure catalogus door. De informatie op Microsoft.com was daadwerkelijk completer en duidelijker. De omgeving waarin we opdrachtjes konden doen was lachwekkend. Het was letterlijk klik hier en kopieer dit stukje tekst daar. Geen uitleg over het waarom, over de opties. Alleen dom klikken. Ik heb totaal niets geleerd van waarvoor ik kwam en heb mijn manager afgeraden om hier verdere cursussen in te kopen.

Réponse de Computrain
Zeer kundige leraar en duidelijke theorie opdrachten maakten samen dat deze cursus een goede fundering is. Wanneer men niet of enige kennis heeft van Excel is de basis cursus aan te bevelen. Het is niet moeilijk maar wel de juiste manier van werken ermee wordt aangeleerd, deze advanced cursus gaat hiermee inhoudelijk verder waardoor enige basis kennis wenselijk is. Veel tips en tricks werden gegeven en de juiste manier van Excel gebruik aangeleerd.

Réponse de Computrain
Waardeloze training. Trainer had inhoudelijk wel kennis maar kon dit niet overbrengen en enthousiasmeerde niet. Heel veel geld voor het voorlezen van slides.
De lab exercises waren ongeïnspireerd en misten een doel. Het was letterlijk een lijstje acties om te doorlopen. Een beschrijving van het doel had al veel geholpen maar ik voelde me alsnog een robot tijdens het aflopen van het lijstje.

Réponse de Computrain
Als beheerder ben ik altijd op zoek naar opleidingen die niet alleen inhoudelijk sterk zijn, maar ook aansluiten op de specifieke behoeften van mijn werk. Computrain weet hierin echt het verschil te maken. Hun vermogen om maatwerk te leveren op basis van concrete vragen en praktijkgerichte situaties is indrukwekkend. Of het nu gaat om een individuele leerbehoefte of een teamgerichte aanpak, ze denken mee en leveren oplossingen die direct toepasbaar zijn.
Wat mij vooral aanspreekt, is hun aanbod op het gebied van Artificial Intelligence. De lessen zijn actueel, goed opgebouwd en sluiten aan bij de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. De trainers zijn deskundig en weten complexe materie helder en toegankelijk over te brengen. Hierdoor krijg je niet alleen theoretische kennis, maar ook praktische inzichten die je direct kunt gebruiken in je werk.
Kortom: Computrain is een betrouwbare opleider die uitblinkt in maatwerk en actuele kennis, vooral op het gebied van AI. Een aanrader voor iedereen die zich professioneel wil blijven ontwikkelen.

Réponse de Computrain
Fijne opbouw in de lesdag met een professionele docent. Theorie en praktijk zijn goed samengekomen, ik heb eruit gehaald wat ik wilde leren. Nu nog toepassen in mijn eigen praktijk, maar lukt nu een stuk makkelijker!

Réponse de Computrain
Training was precies wat ik nodig had. Training had genoeg kennis en enthousiasme om de grote groep actief bezig te houden.

Réponse de Computrain
Professionele trainer met ervaring en kennis van zaken. Goede balans tussen theorie en praktische toepassing van de leerstof.

Réponse de Computrain
We hadden een incompany training georganiseerd en de docente was bedreven en kon de theorie goed uitleggen.

Réponse de Computrain
Duidelijk doelstelling en opbouw van training. Mooie praktijkvoorbeelden

Réponse de Computrain
Het was een goede kennismaking met CoPilot. Onze leraar was zelf bezig met AI ontwikkelingen en mede daarom erg enthousiast over het onderwerp.

Réponse de Computrain
Ondanks de last minute inschrijving, was alles goed voorbereid. Goede, centraal in het land gelegen locatie. Docent die professioneel, serieus maar ook met de nodige humor de stof behandelde en veel tijd uittrok voor vragen vanuit (en discussies met) de cursisten, zonder dat dit ten koste ging van de te behandelende stof.

Réponse de Computrain
Vriendelijke en goede begeleiding door Computrain betreffende het inschrijven, en snelle reactie op gestelde vragen.
De cursus die ik heb gevolgd bevatte prima stof, en was to-the-point. De leraar had goede kennis van zaken, en had op eigenlijk alle vragen wel een antwoord.

Réponse de Computrain
De trainer week veel van de methode af om ons te 'inspireren' met z'n eigen ervaringen. Zijn eigen stijl die hij daarin kiest sluit niet aan bij ons bedrijf.
Trainer gaf de hele tijd aan dat de training zelf niet voldoende zou zijn om het examen te halen, en dat we zelf nog het boek moeten lezen. Daar huren we jou voor in. Als ik het boek had willen lezen had ik de training niet hoeven volgen.
De methode zelf komt op mij ook vrij zwak en behoorlijk gedateerd over.
Geen aanrader.

Réponse de Computrain
Goede trainer, goede locatie. Veel geleerd. Ging soms wel erg snel, maar er was genoeg ruimte om dit aan te geven en weer in te lopen.

Réponse de Computrain
Meerdere trainingen gehad inmiddels van computrain, ook wat webinars gevolgd. Je krijgt hierdoor meer inzichten en kennis om toe te passen in je werkgebied.

Réponse de Computrain
En savoir plus sur les différents types d'avis.