Computrain Avis 195

TrustScore 4 sur 5

4,0

Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Computrain werkt voor ISTQB Foundation samen met hun partner ICT Improve. Mijn slechte ervaring heb ik vooral met het laatste, maar omdat Computrain ervoor kiest om samen met hen te werken geldt de be... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Nadat ik eerst voor een cursus aangemeld had welke meerdere malen geannuleerd werd in verband met tekort aan aanmeldingen heb ik binnen ons bedrijf de cursus in-house gehaald. Dit leek redelijk goed t... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

De TOGAF foundation cursus is theoretisch ingesteld. De trainer wist de 'droge' materie leuk te combineren met voorbeelden uit zijn cariere. Hier ontstond meer context.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik vond deze cursus echt fantastisch. Ondanks dat ik veel gebruik maak van Excel en gevoelsmatig veel wist leerde ik echt super handige trucs en snelle werkwijzen die ik nu bijna dagelijkst toepas in... Voir plus

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 4 sur 5 étoiles

Leuke cursus werd op een leuke…

Leuke cursus werd op een leuke ontspannende manier les gegeven.
Voldoende pauze en zeer verzorging wat eten en drinken aangaat

13 juin 2025

Beste Tom,

Wat goed om te horen dat de cursus op een leuke ontspannende manier is gegeven. We hopen dat hierdoor de kennis extra goed is bijgebleven. Ook fijn dat je tevreden was met de hoeveelheid pauzes en de catering!

Beste Chris,

Wat fijn om te horen dat je een positieve ervaring met de training hebt gehad. We hopen je nog eens te mogen verwelkomen bij een andere toekomstige training!

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne persoonlijke en kundige training

Fijne Training, kundige en ervaren docent voor de groep. Mogelijkheid om vragen te stellen via het portaal. Naslagwerk mee gekregen. Praktijkvoorbeelden helpen de stof behapbaar te maken.

D.m.v. de training heb ik bij de officiële instantie mijn certificaat gehaald. Later nog contact gehad met docent om het examen te bespreken. Overall een hele fijne ervaring.

7 juin 2025

Beste Robbert,

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je de training als persoonlijk, kundig en prettig hebt ervaren. Goed om te weten dat je mede dankzij de training je certificaat bij de officiële instantie hebt behaald, gefeliciteerd!

Ook mooi dat het contact met de docent na afloop je verder heeft geholpen. We vinden het belangrijk dat er ruimte is voor vragen en verdieping, zowel tijdens als na de training.

Dank voor het delen van je ervaring!

Noté 5 sur 5 étoiles

Prima training met ook een hele fijne…

Prima training met ook een hele fijne docente. Veel kennis en ervaring ook.

5 juin 2025

Beste Gerard,

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Wat goed om te horen dat je zo tevreden was met de docente voor de training. Veel succes met het toepassen van de opgedane kennis en we hopen je nog eens terug te zien bij een toekomstige training!

Prima cursus

Prima cursus
In twee dagen tijd een duidelijke uitleg
Voor beginners prima cursus
Uitleg docent en vragen werden goed beantwoord

30 mai 2025

Beste Henk,

Dankjewel voor het delen van je ervaring! Wat fijn om te horen dat je ervaring met de cursus en de docent zo positief was. Ook fijn dat vragen goed werden beantwoord. We hopen je nog eens terug te zien bij een toekomstige cursus!

Fijn DevOps training gehad

Hele fijn trainer die kennis van zaken heeft.

28 mai 2025

Beste Frouke,

Dankjewel voor het delen van je ervaring! We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met de trainer. We hopen je nog eens terug te zien bij een toekomstige training!

Geen voucher ontvangen

. De training was verdr prima, maar ...... Ik heb geen examenvoucher ontvangen, heb hier over gebeld maar na twee weken nog niets vernomen. Nu komt wel deze enquete....

23 mai 2025

Beste Oscar,

Bedankt voor je bericht en fijn om te horen dat je tevreden was over de training zelf. Wat betreft de examenvoucher: we begrijpen dat het vervelend is dat je deze nog niet hebt ontvangen. Op dit moment ligt dit bij een andere afdeling, maar er wordt hard aan gewerkt om dit zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak. We zorgen dat je hier snel een terugkoppeling over krijgt.

Noté 2 sur 5 étoiles

De training Devops was te algemeen

De training Devops was te algemeen, we kregen heel veel informatie in korte tijd, maar weinig praktische tips wat we hier in ons team mee moesten.

23 avril 2025

Beste Emine,

Dankjewel voor je feedback. Het spijt ons te horen dat de training DevOps niet volledig voldeed aan je verwachtingen. We nemen je opmerking over de hoeveelheid informatie en de praktische toepasbaarheid serieus en zullen dit meenemen bij het verder ontwikkelen van de training. We hopen je in de toekomst alsnog beter van dienst te kunnen zijn en wensen je veel succes met het toepassen van DevOps binnen je team.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede docent die theorie naadloos weet…

Goede docent die theorie naadloos weet te vertalen naar de eigen organisatie.
Chapeau!

7 mai 2025

Beste Michelle,

Bedankt voor je review. Wat fijn dat je zo te spreken was over de docent! We hopen je nog eens terug te zien bij een toekomstige cursus of training.

Noté 5 sur 5 étoiles

Helder en duidelijke training die…

Helder en duidelijke training die geschikt is voor mensen die al een klein beetje ervaring hebben met MS Project. Erg leuke training waarin alle vragen die boven zijn gekomen beantwoord zijn.

6 mai 2025

Beste Douwe,

Dankjewel voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je de training als helder en duidelijk hebt ervaren. We zijn blij dat de training goed aansloot bij je ervaring met MS Project en dat alle vragen beantwoord zijn.

We hopen dat je de opgedane kennis goed kunt toepassen en veel plezier hebt met MS Project!

flexibel, enthousiast en ondersteunend

flexibel en vriendelijk in (her)plannen van je training. informatie via een digitaal platform/webpagina. Enthousiaste trainer.

24 avril 2025

Beste,

Dankjewel voor het delen van je review. We zijn blij om te horen dat je een positieve ervaring hebt met Computrain. We hopen je nog eens terug te zien bij een toekomstige training!

Noté 3 sur 5 étoiles

Prima cursussen maar aansluiting moet beter

Organisatie van de cursussen is prima.

BCS Foundation is een training die het speelveld van de Business Analist goed in kaart brengt. Sterk theoretische focus.
De geadviseerde combi met Business- en Informatie analyse (BIA) vind ik echter zwak. De cursussen sluiten in mijn optiek niet goed op elkaar aan.
Pluspunt is dat ik kostenloos kon switchen naar een andere cursus.

10 avril 2025

Beste Henk,

Dankjewel voor je review en de waardevolle feedback! We zijn blij dat je de organisatie van de cursussen als prima hebt ervaren en dat de BCS Foundation training het speelveld van de Business Analist goed in kaart brengt. We nemen je opmerking over de aansluiting tussen de Business- en Informatie Analyse cursussen serieus en gaan kijken hoe we dit kunnen verbeteren. Fijn om te horen dat de mogelijkheid om kosteloos te switchen naar een andere cursus een positieve ervaring was. We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen voor een andere training!

Niet reageren op email

Niet reageren op email. Ook niet opvolgen van een aanvraag voor een offerte per telefoon.

15 avril 2025

Beste Vivian,

Ons excuus dat je langer hebt moeten wachten op onze mail met de efforte. In ons systeem zien we dat hij gisteren wel nog naar je is gestuurd naar aanleiding van jouw mail. We hopen dat je de offerte goed hebt ontvangen. Als je verder nog vragen hebt, kun je het ons altijd laten weten. We helpen je namelijk graag!

Professionele vaardigheden met PowerPoint Advanced

De PowerPoint Advanced-training heeft mijn vaardigheden naar een nieuw niveau gebracht. Je kunt animaties naadloos integreren en door het gebruik van sneltoetsen, sjablonen toe te passen, kun je sneller en productiever werken.

3 avril 2025

Beste Ron,

Dankjewel voor het delen van je ervaring met de Powerpoint Advanced-training bij Computrain! We zijn blij om te horen dat je veel hebt opgestoken van de training. We hopen dat de kennis veel kan bijdragen aan je toekomstige carrière!

Noté 1 sur 5 étoiles

Computrain leverde geen meerwaarde voor deze training

Ik heb 2 contactmomenten gehad met Computrain; mijn inschrijving en een telefonisch moment waarop ik belde voor informatie over mijn cursus die zou beginnen. De rest is uitbesteed aan een andere partij.
Tijdens mijn aanmelding heb ik een allergie doorgegeven; Deze is vervolgens níet doorgegeven aan de trainingsinstantie waardoor ik van de 8 cursusdagen 4x geen correcte lunch kreeg.
1 dag voor aanvang van de cursus had ik nog altijd geen informatie ontvangen. Toen ik hierover belde met Computrain werd ik direct doorverwezen naar de cursus gever. Ik heb een overeenkomst met Computrain, niet met de partij die wordt ingehuurd door Computrain echter heeft Computrain niets gedaan om mij te voorzien van informatie om mijn cursus te kunnen volgen.
Wil je een Lean Six Sigma cursus volgen? Mijn advies: Direct bij Symbol aanmelden, dan krijg je dezelfde training maar dan wél direct de juiste contactpersoon.
Kortom: erg kwalijk.

2 avril 2025

Beste Pim,

Hartelijk dank voor je review en het delen van je ervaring. Het spijt ons om te horen dat je ervaring met Computrain niet naar wens is verlopen. We begrijpen hoe frustrerend het is wanneer belangrijke informatie, zoals je allergie, niet goed wordt doorgegeven en wanneer communicatie rondom je cursus te wensen overlaat.

Onze excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren, zowel met de lunch als de gemiste informatie. Dit is zeker niet de service die we willen bieden. We hebben je feedback intern gedeeld en zullen dit gebruiken om ons proces te verbeteren, zodat dit in de toekomst niet meer voorkomt.

We waarderen je eerlijkheid en hopen dat je ondanks dit alles alsnog een waardevolle leerervaring hebt gehad. Mocht je verdere vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijk groet,

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik vond de diepgang en breedte van de…

Ik vond de diepgang en breedte van de training erg beperkt de verstrekte informatie geen volle dag behoeven, en de prijs daardoor erg hoog voor deze training.

21 mars 2025

Beste Ingrid,

Bedankt voor het delen van je feedback. Het spijt ons te horen dat de training niet aan je verwachtingen voldeed, zowel qua diepgang als qua prijs-kwaliteitverhouding. We streven er altijd naar om onze trainingen zo waardevol mogelijk te maken en nemen je opmerkingen mee in de evaluatie van onze programma's.

We zouden graag meer van je horen over je ervaringen, zodat we kunnen kijken hoe we onze trainingen voor toekomstige studenten kunnen verbeteren. Neem gerust contact met ons op, we staan open voor je opmerkingen en suggesties.

Deze cursus was online

Deze cursus was online, en een zeer leerzame cursus!

21 mars 2025

Beste Majanka,

Dankjewel voor het delen van je ervaring! Goed om te horen dat de cursus leerzaam voor je was. We hopen dat de nieuwe opgedane kennis je goed kan helpen in je toekomstige carrière!

Goede basis cursus

De basis geleerd van Excel duidelijke uitleg.

18 mars 2025

Beste ED,

We zijn blij om te horen dat je door de cursus de basis van Excel goed onder de knie hebt weten te krijgen. We wensen je veel succes met het toepassen van de kennis en hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Computrain!

Leerzame en prettig

De cursus werd op leerzame en prettige wijze gegeven en gaf me vertrouwen om het examen met succes af te ronden.

15 mars 2025

Beste John,

Dankjewel voor het delen van je review! Wat fijn om te horen dat je een positieve ervaring had met de wijze waarop de cursus werd gegeven en dat dit je vertrouwen gaf het examen met succes af te ronden. We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen voor een nieuwe cursus. Veel succes met de toepassing van de opgedane kennis!

Noté 4 sur 5 étoiles

Lessen waar leerzaam en veel tips…

Lessen waar leerzaam en veel tips meegekregen.

Hoewel de stof behoorlijk droog was van zichzelf heeft de docent haar uiterste best gedaan om het wat beter te snappen door praktijkvoorbeelden te gebruiken.

15 mars 2025

Beste Jane,

Bedankt voor je positieve feedback! Het is fijn om te horen dat je de lessen leerzaam vond en dat de docent haar uiterste best heeft gedaan om de stof begrijpelijker te maken. We begrijpen dat de stof soms droog kan zijn, maar het is goed om te weten dat de praktijkvoorbeelden hebben geholpen om het duidelijker te maken. We hopen dat je de opgedane kennis en tips goed kunt toepassen in de praktijk!

Computrain

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus