Wonderful coffee.. I found out about this brand because my local cafe had their beans at their place, and they said they used only the beans from Cph lab. Absolutely the best 🩷
Lisez les avis des autres
Hjemmesiden var overskuelig, beskrev kaffen så det var muligt at vælge ift behov og vi fik den hurtigt leveret. Kvalitet og smag er super 👍🏻
Simpelthen den dårligste kop kaffe, som nogensinde har betalt for! Jeg køber en kaffe latte og en dobbelt espresso. Espressoen var nærmest ikke til at hælde ud af koppen, til min store ove... Voir plus
Mein 2. Besuch im Coffee Lab Köln Breite Str. mit gleicher Erfahrung: Der Kaffee (Flat White/Hafermilch) hat normalen Standard, den Service fand ich etwas rüde und herablassend. Situation, die ich tä... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Copenhagen Coffee Lab is a hand-craft coffee roastery, wholesaler, cafe and bakery chain founded in Copenhagen in 2013. Since 2013 have we marked our presence in Denmark and throughout Europe with 40+ cafes in Denmark, Germany, France, and Portugal.
Coordonnées de contact
Bådehavnsgade 44F, 2450, København SV, Danemark
- hello@cphcoffeelab.com
- copenhagencoffeelab.com
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs

Réponse de Copenhagen Coffee Lab
Nogle af de bedste espressobønner jeg…
Nogle af de bedste espressobønner jeg har prøvet indtil nu. De får helt sikkert en fast plads hos mig.

kaffen er god
kaffen er god, men man skulle tro det var det nye joe and the juice med den musik, og ikke mindst musikkens lydvineaue.

Réponse de Copenhagen Coffee Lab
Uden tvivl noget af det bedste kaffe…
Uden tvivl noget af det bedste kaffe jeg har drukket i meget langt tid :)

Réponse de Copenhagen Coffee Lab
War jetzt vier mal im Kopenhagener…
War jetzt vier mal im Kopenhagener einen Mocca trinken. Das Getränk wurde von mal zu mal schlechter zubereitet. Hafermilch kostet extra, dabei ist sie im Einkauf günstiger als Kuhmilch, warum? Weil man eine andere Kanne nehmen muss?

Super søde ekspedient, men
Super søde ekspedient - tak for det
Men jeres grovbolle med ost kan I ikke være bekendt.
En klat smør i midten og to skiver ost. Osten uden for bollen var som gummi så den er sikkert smurt for et døgn siden.
Samlet selv om man smurte det lidt ud var smagsløst.
En alm. kaffe og den her bolle - 92 kr
Tak for kaffe - bollen rød ud

2 mdr gammel kaffe
Anbefalede familien at prøve Copenhagen Coffee Lab. Da det altid har været ny ristet velsmagende kaffe. Har dog nu modtaget kaffe fra midt november. Det er ikke godt nok, til 250 kroner kiloet
Efter lidt frem og tilbage fik vi 3 nye poser af den ældste kaffe, så det var ok.

Réponse de Copenhagen Coffee Lab
Delicious coffee and on-time delivery
Thank you very much for a quick delivery and for your delicious Finca Ceylan coffee from Guatemala. We love it!

Réponse de Copenhagen Coffee Lab
Super god service ved fejllevering
Super god service ved fejllevering!
Jeg var uheldig at få tilsendt en forkert levering men virksomhedens service og venlighed gjorde alting godt igen. Og deres kaffe er bare lækker!

Nem og overskuelig hjemmeside
Nem og overskuelig hjemmeside. Der var hurtig levering og kaffen smager fantastisk:)

Go kaffe! Go service!
Go kaffe! Go service. Fik super gode råd og vejledning til køb af kaffekværn.

Réponse de Copenhagen Coffee Lab
Amazing coffee and great personal…
Amazing coffee and great personal service!! Love it that it is so freshly roasted!

Dejlig velsmagende kaffe
Dejlig velsmagende kaffe. Og hurtig levering.
Ikke sidste gang jeg køber kaffe hos Copenhagen coffee lab.

Réponse de Copenhagen Coffee Lab
My review is for Copenhagen Coffee Lab…
My review is for Copenhagen Coffee Lab - Strandlodsvej I'm not from Denmark but twice I have had two fantastic mochas at this establishment. The staff are so pleasant and welcoming. Please keep up the great work.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.