Copenhagen Coffee Lab Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Wonderful coffee.. I found out about this brand because my local cafe had their beans at their place, and they said they used only the beans from Cph lab. Absolutely the best 🩷

Noté 5 sur 5 étoiles

Hjemmesiden var overskuelig, beskrev kaffen så det var muligt at vælge ift behov og vi fik den hurtigt leveret. Kvalitet og smag er super 👍🏻

Noté 2 sur 5 étoiles

Simpelthen den dårligste kop kaffe, som nogensinde har betalt for! Jeg køber en kaffe latte og en dobbelt espresso. Espressoen var nærmest ikke til at hælde ud af koppen, til min store ove... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Mein 2. Besuch im Coffee Lab Köln Breite Str. mit gleicher Erfahrung: Der Kaffee (Flat White/Hafermilch) hat normalen Standard, den Service fand ich etwas rüde und herablassend. Situation, die ich tä... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Torréfacteurs

Écrit par l'entreprise

Copenhagen Coffee Lab is a hand-craft coffee roastery, wholesaler, cafe and bakery chain founded in Copenhagen in 2013. Since 2013 have we marked our presence in Denmark and throughout Europe with 40+ cafes in Denmark, Germany, France, and Portugal.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

32 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Smidig bestilling og levering

Smidig bestilling og levering

25 avril 2025

Hej Marlene

Tusind tak for din feedback!

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse ved at bestille hos os, og at leveringen gik som forventet.

Vi håber på at sende mere kaffe din vej i fremtiden :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Nogle af de bedste espressobønner jeg…

Nogle af de bedste espressobønner jeg har prøvet indtil nu. De får helt sikkert en fast plads hos mig.

25 avril 2025

Hej Jørn

Tusind tak for din feedback!

Det er vi meget glade for at høre, og vi ser frem til at sende mere kaffe til dig i fremtiden.

Fantastiske bønner og hurtig sending

Fantastiske bønner og hurtig sending

1 mars 2025

Hej Margit

Tusind tak for din feedback!

Vi håber på at sende mere kaffe din vej i fremtiden :-)

Fin levering

Fin levering, dejlig kaffe!
Dog dyrt!

24 février 2025

Hej Ida

Tusind tak for din feedback!

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse ved at bestille på vores webshop, og at du har nydt kaffen. De stigende priser på kaffe har desværre også ramt os, men vi er stadig overbeviste om, at vores priser retfærdiggører kvaliteten af vores kaffebønner. Det håber vi, at du er enig i :-)

Vi håber på at sende mere kaffe din vej i fremtiden.

kaffen er god

kaffen er god, men man skulle tro det var det nye joe and the juice med den musik, og ikke mindst musikkens lydvineaue.

20 février 2025

Hej Amalie

Tusind tak for din feedback!

Først og fremmest er vi glade for at høre, at du synes godt om vores kaffe. Vi er dog kede af, at lydniveauet var for højt til dig. Det er ikke meningen, at der skal spilles op til fest, men vi stræber efter at skabe en hyggelig stemning med den musik, vi har valgt at spille i vores caféer.

Jeg håber, at du har lyst til at give os en chance igen en anden gang, og at forholdene er mere rolige ved dit næste besøg.

Noté 5 sur 5 étoiles

Uden tvivl noget af det bedste kaffe…

Uden tvivl noget af det bedste kaffe jeg har drukket i meget langt tid :)

30 janvier 2025

Hej Jon

Tusind tak for din feedback!

Det er vi da helt vildt glade for at høre. Vi gør altid en dyd ud af at skabe gode kaffeoplevelser, så at høre at det er blandt det bedste, du har smagt i lang tid, gør os meget stolte. Tak!

Vi håber på at sende mere kaffe din vej i fremtiden.

Noté 5 sur 5 étoiles

dejlig kaffe vi er glade..

dejlig kaffe vi er glade..

27 janvier 2025

Hej Tommy

Mange tak for din feedback!

Det glæder os, at I er glade for vores kaffe. Vi håber at kunne levere mere kaffe til jer i fremtiden.

Rigtig god dag :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Super high-quality coffee and quick…

Super high-quality coffee and quick delivery

27 janvier 2025

Hi Kasper

Thank you very much for your kind feedback!

We're happy you are satisfied with our coffee and delivery. We will continue that way!

Hopefully, we can deliver fresh coffee to you again soon.

Have a nice day!

Kind regards,

Noté 1 sur 5 étoiles

War jetzt vier mal im Kopenhagener…

War jetzt vier mal im Kopenhagener einen Mocca trinken. Das Getränk wurde von mal zu mal schlechter zubereitet. Hafermilch kostet extra, dabei ist sie im Einkauf günstiger als Kuhmilch, warum? Weil man eine andere Kanne nehmen muss?

2 février 2025

Hi Dana

Thank you for your feedback. I'm sorry to hear that our coffee hasn't fulfilled your expectations. May I ask, what made the coffee bad except the extra fee of the oat milk?

We are working on removing the fee for oat milk. This will be implemented soon.

We hope to see you at one of our cafés in the future and we hope to offer you a better experience next time.

Have a nice day!

Kind regards,

Noté 1 sur 5 étoiles

Super søde ekspedient, men

Super søde ekspedient - tak for det
Men jeres grovbolle med ost kan I ikke være bekendt.
En klat smør i midten og to skiver ost. Osten uden for bollen var som gummi så den er sikkert smurt for et døgn siden.
Samlet selv om man smurte det lidt ud var smagsløst.
En alm. kaffe og den her bolle - 92 kr
Tak for kaffe - bollen rød ud

22 janvier 2025

Hej Mikkel

Tak for din feedback.

Dejligt at du syntes godt om vores kaffe. Vi er selvfølgelig ikke glade for at høre, at din bolle med ost ikke levede op til dine forventninger - det lyder heller ikke til, at den har ramt vores standard, vil jeg skynde mig at indskyde. Må jeg spørge, hvilken café du besøgte, så vi har mulighed for at rette op på det til fremtiden?

Vi håber selvfølgelig, at du stadig har lyst til at komme på vores caféer. Måske du har været der siden og har haft en bedre oplevelse :-)

Noté 3 sur 5 étoiles

2 mdr gammel kaffe

Anbefalede familien at prøve Copenhagen Coffee Lab. Da det altid har været ny ristet velsmagende kaffe. Har dog nu modtaget kaffe fra midt november. Det er ikke godt nok, til 250 kroner kiloet

Efter lidt frem og tilbage fik vi 3 nye poser af den ældste kaffe, så det var ok.

12 janvier 2025

Hej Morten

Tak for din feedback.

Jeg er glad for, at vi fik løst problemet hurtigt, og at du er tilfreds med de nye bønner. Vi går altid meget op i at sende friskristede bønner, som du også har oplevet de mange gange, du har bestilt hos os. Det sætter vi stor pris på, og vi ser frem til at sende flere bønner til dig i fremtiden.

Håber at I får nydt kaffen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Delicious coffee and on-time delivery

Thank you very much for a quick delivery and for your delicious Finca Ceylan coffee from Guatemala. We love it!

30 décembre 2024

Hi Nihad

Thank you very much for your kind feedback!

We are happy you have had a good experience when you purchased coffee beans from us. The Finca Ceylan is excellent, I agree :-)

Have a lovely day and we hope to see you again on our website.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god service ved fejllevering

Super god service ved fejllevering!
Jeg var uheldig at få tilsendt en forkert levering men virksomhedens service og venlighed gjorde alting godt igen. Og deres kaffe er bare lækker!

2 décembre 2024

Hej Karina

Mange tak for din feedback. Det sætter vi stor pris på!

Vi beklager endnu engang for fejlleveringen, men det var super, at vi kunne løse det hurtigt, så du ikke skulle vente alt for længe :-)

Skønt at høre at du er glad for vores kaffe. Vi håber at levere flere bønner til dig i fremtiden.

Nem og overskuelig hjemmeside

Nem og overskuelig hjemmeside. Der var hurtig levering og kaffen smager fantastisk:)

29 novembre 2024

Hej Line

Tusind tak for din feedback. Det sætter vi pris på!

Hvor skønt at høre at du har haft en god oplevelse på vores webshop, at leveringen var hurtig og selvfølgelig, at du er vild med kaffen :-)

Vi ser frem til at sende mere kaffe til dig i fremtiden.

Go kaffe! Go service!

Go kaffe! Go service. Fik super gode råd og vejledning til køb af kaffekværn.

29 novembre 2024

Hej Kathrine

Mange tak for din feedback. Det sætter vi stor pris på!

Er glad for, at du kunne bruge vejledningen og har fundet den rette kaffekværn, og det er selvfølgelig dejligt at høre, at du er tilfreds med vores kaffe og service. Vi ser frem til at levere mere kaffe til dig i fremtiden, og du må endelig sige til, hvis der er andet, vi kan hjælpe med :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Amazing coffee and great personal…

Amazing coffee and great personal service!! Love it that it is so freshly roasted!

27 novembre 2024

Hi Luis

Thank you for your feedback!

We're happy that you're satisfied with our coffee and service. We always have freshly roasted beans so hopefully, we can send you more soon :-)

Have a lovely day!

Bedste kaffe 🤩

Virkelig gode espressobønner. Hurtig bestilling og levering.

24 novembre 2024

Hej Jacob

Mange tak for din feedback. Det sætter vi stor pris på!

Hvor fedt at du er glad for vores kaffe og levering. Vi ser frem til at sende mere kaffe din vej i fremtiden :-)

Dejlig velsmagende kaffe

Dejlig velsmagende kaffe. Og hurtig levering.
Ikke sidste gang jeg køber kaffe hos Copenhagen coffee lab.

31 octobre 2024

Hej Theis

Mange tak for din feedback. Det sætter vi stor pris på!

Vi er glade for at høre, at du er vild med vores kaffe og service. Vi ser frem til at levere mere kaffe til dig i fremtiden :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

My review is for Copenhagen Coffee Lab…

My review is for Copenhagen Coffee Lab - Strandlodsvej I'm not from Denmark but twice I have had two fantastic mochas at this establishment. The staff are so pleasant and welcoming. Please keep up the great work.

10 novembre 2024

Hi Steel

Thank you very much for your positive review!

We're happy you're satisfied with our café in Copenhagen. We hope to see you again soon!

Have a nice day.

Noté 5 sur 5 étoiles

Amazing coffee at your door :)

Amazing coffee at your door :)

26 octobre 2024

Hi Antonio

Thank you for your feedback! We're happy to hear that you enjoy our coffee.

We look forward to deliver more coffee at your door soon :-)

Best regards

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus