Eftersom jag var osäker och inte hittade just de däcken jag ville ha (olika storlekar bak och fram) till min Audi Q4 så kontaktade jag deras support och fick fantastisk bra hjälp med allt och dessutom... Voir plus
Snabb leverans och billigt för både fälg/däck med montering osv! Fick 2 hjulmuttrar som var fel och det tveka inte en sekund och skicka 20st nya utan frågor. Grymt
Jag sökte prisvärda fälgar och hittade precis det på Däckline! Var väldigt lätt att hitta det man ville ha, väldigt bra översikt på sidan. Råkade till och med välja fel dimension på däck varpå man kon... Voir plus
Däck och fälg sedan 1996. Din pålitliga e-handel för däck, fälgar eller kompletta hjul.
Suède
- dackline.se
A répondu à 58 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Bra pris och leverans tidigare än planerat.
Bra pris och leverans tidigare än planerat. Rekommenderas och kommer att köpa igen.
Snabb leverans till dörren med DHL
Snabb leverans till dörren med DHL
Bra däck till ett lågt pris
Så besviken på Däcklines bemötande
Efter Däcklines 3 försök att skicka rätt däckbultar så fick jag personligen köra in till Däckline i HBG och hämta bultarna.
Däckline efter alla problem de skapade tog inget som helst ansvar för alla problem de ställt till med!
Grymt
Snabbt smidigt och skäligt pris
Snabbt smidigt och skäligt pris. Dock så passade inte hjulbultarna som följde med men det gör inget då original passade till fimrabilen.
Håller inte levenstiden.
Oseriöst företag
Beställde däck och fälg nu nästa tre veckor senare har du fortfarande inte kommit ! Nu har de slutat svara på mail efter det att DHL uppgivit att de lämnat felaktig information till dem om leveransen…. Välj annat och mera seriöst företag!
Bästa priset online som stod att finna…
Bästa priset online som stod att finna för de däck fr hancock jag blivit rekommenderad. Lång leveranstid varnades för //20/4!!// men mirakulöst kom de redan idag! Bra jobbat och bästa kommunikationen med DHL för leveransen! Mycket nöjd och tacksam.
har inte fått däcken ännu
Fick ej alla varor då jag på något sätt…klickat bort monteringssats
Fick ej alla varor då jag på något sätt klickat bort monteringssats, fast jag köpte både däck och fälg och då ska monteringssats vara med , ringer företaget som jag får till svar att jag uppskattar om du inte ringer på min lunchrast, herregud svara inte då, inga fler köp där,
Bra bris och snabb leverans!
Leverans perfekt
Leverans perfekt, fick inte däck jag beställde men goda alternativ dock dyrare än de beställda..viktigast är väl hur kördugliga däck är men tror på dessa..ej monterat dom än.
Däcken kom snabbt och är bra
Mycket nöjd kund
Snabbt leverans, mycket att välja på hemsidan, det varit min andra gången söm jag handlar hos er och inte sist.
Mycket möjlighet för priserna från budget till lyx.
En savoir plus sur les différents types d'avis.