Bythjul Avis 12 394

TrustScore 3.5 sur 5

3,6

Stort urval av däck. Det framgår vilka leveranstider olika däckval har. Bra pris. Samarbete med olika föregag som kan montera däck. Blev väldigt nöjd med det valet jag gjorde, Däckskiftarna i Uppland... Voir plus

L'entreprise a répondu

Köpte nya sommardäck och en av ventilerna var trasiga när bilfirman sate på den nya däcken. Jag åkte från bilfirman och väl hemma försvann luften helt ur ena däcket helt under natten. Så var utan bil... Voir plus

L'entreprise a répondu

Beställde 4 st däck , superbilligt, fraktfri , otroligt snabbt ( 4 dagar inkl helgdagar ) leverans , jätte jätte nöjd Verkligen kanonbra service , för första gången är så nöjd med beställning på d... Voir plus

L'entreprise a répondu

Inga problem med däcken, däremot så köpte jag även av företaget montering och balansering hos en däckfirma, och uttalat leveransdatum stämde inte. Så jag åkte dit och stod i kö i onödan – fick vänta t... Voir plus

1. Magasin de pneus

Fälgar
Kompletta hjul
Outlet
Mc däck
Störst på däck och fälg i Sverige. Här kan du enkelt söka efter de däck och fälgar som passar just din bil. Vi har allt inom sommardäck, vinterdäck och fälg. Beställ direkt från vår hemsida. Jämfört med din fysiska däckbutik så erbjuder vi ett brett sortiment med över 25 000 produkter av bildäck, fälgar och kompletta hjul och där du kan spara upp till 40 % när du handlar hos oss.
Tips & råd
Facebook

100% passningsgaranti

Köp däck & fälg med passningsgaranti!

Om du köper kompletta hjul genom att slå in ditt registreringsnummer erbjuder vi er 100% passningsgaranti! Enkelt och säkert!

3,6

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

12 k avis

Enkelt

Enkelt, snabbt och smidigt- från beställning till leverans!

18 avril 2026

Inga däck, bara returkostnad

Beställde nya däck till bilen från byt hjul. Fick ett mail från dom där det stod att leveransbolaget försökt få tag på mig för att leverera däcken och att jag måste kontakta dom så inte däcken går i retur. Jag gjorde detta direkt och då sa leveransbolaget att dom kontaktat byt hjul om detta för två dagar sedan (alltså två dagar innan byt hjul kontaktade mig via mail) och att däcken nu gått i retur. Leveransbolaget sa att dom upplevt liknande problem med Byt hjul flera gånger tidigare.
Jag fick förklarat från byt hjul att det var en siffra i telefonnumret jag skrivit in som var fel och sånt kan ju hända. Men när jag frågade om underlag / bevis på vart jag skrivit in detta felaktiga telefonnummer kunde de inte visa det. Hursomhelst borde de ha underrättad om att leveransen inte kunde göras INNAN den gick i retur.

Orkade inte tjafsa och betalade iaf returen. Men jag kommer inte handla här något mer. Skulle läst recensionerna här på trustoilot innan 😅

Ps:
Kundsupporten är också väldigt dålig. Du pratar alltid med en ny person som säger att dom ska undersöka ärendet och återkomma (vilket dom aldrig gör). När du ringer tillbaka för att se hur det gått, är det nån annan som svarar och som inte har nån aning om ärendet.
Man får verkligen ligga på.

25 novembre 2025

Pyspunka från fabrik?!!

1 däck var uppumpat till 5 kg?! och ett däck är det pyspunka på, innan jag ens monterat de!!?? Men nu är de försent att lämna tillbaka när de sitter på, väldigt tråkigt när de är helt nytt.

3 avril 2026

Dobbeltordre etter feil i bestillingen og dårlig oppfølging

Jeg opplevde at bestillingen hang i betalingsøyeblikket, uten tydelig bekreftelse på om kjøpet var gjennomført. Da jeg prøvde igjen senere, ble det registrert to like ordre på samme dekk til samme bil. Jeg hentet og brukte bare ett sett, men fikk likevel krav knyttet til den andre ordren.

Det mest frustrerende var ikke bare selve feilen, men oppfølgingen etterpå. Jeg måtte bruke mye tid på å forklare saken overfor både Bythjul/Byttdekk og Qliro. Hovedkravet ble senere kreditert, noe som etter mitt syn viser at dette ikke var to reelle kjøp fra min side. Likevel har det fortsatt vært uklarhet rundt restbeløp og kostnader.

Min opplevelse er derfor at bestillingsflyten og kundebehandlingen ikke var gode nok da noe gikk galt.

Sliter med å gi mer enn 1 stjerne etter dette samt masse tid på at de drenerer og vanskeliggjør saksgangen

17 novembre 2025

Jag känner mig faktiskt lurad

Jag känner mig faktiskt lurad, jag viste inte att bythjul och skruvat.se är samma företag annars skulle inte handla hos dem. Jag har redan skrivit om skruvat.se och dåliga dem är på att ta hand om kunden efter att man handlat.

17 avril 2026

Dålig och trög kommunikation, AI roboten visste ingenting kunde inte ge svar på vad som skett med min beställning kände inte ens igen ert eget beställnummer.

Ja jag har ännu inte fått besked om att min beställning fälgar är på väg efter mer än 3 veckor. Hade kontakt för några dagar sedan om varför? Skulle checkas upp men har ännu inte fått något besked.
Överväger att avbeställa om jag inte får beskedet att de fälgarna har skickats iväg i början av nästa vecka. Kan inte vänta längre.

17 avril 2026