Banner for Tyred.se - Din däck och fälgspecialist

Tyred.se - Din däck och fälgspecialist Avis 338

TrustScore 5 sur 5

4,8

Hade satt 6 stjärnor av 5 om jag kunnat. Jag beställde fälgar av Tyred och de passade inte på bilen för att leverantören hade fel information. Tyred ordnade så att jag fick en annan fälg istället och... Voir plus

Bra priser i jämförelse med konkurrenterna, och det var väldigt enkelt att hitta passande hjul på hemsidan med registreringsnumret. Hjulen levererades direkt till verkstaden efter bara 3 arbetsdagar t... Voir plus

Förra gången fick underbara personalen på Tyred "bara" 4 stjärnor från mig. Själv trodde jag att det var högt nog att ha dem på hugget framöver... :-) Nu har jag tagit med mig flera kollegor til... Voir plus

1. Magasin de pneus
  2. Magasin d'accessoires automobiles
  3. Accessoires pour voitures
  4. Service e-commerce
  5. Prestataire spécialisé dans l'équilibrage des roues
  6. Magasin de roues

Hos Tyred.se gör vi det enkelt för dig att köpa rätt däck och fälgar till din bil. Vi är ett familjeföretag med kunskap och erfarenhet av däck och fälgar sedan 1992. Som en väletablerad e-handlare och lokal verkstad, med många års erfarenhet, erbjuder vi de bästa produkterna till konkurrenskraftiga priser. Vårt mål är att leverera högkvalitativa lösningar som passar dina behov, oavsett om du handlar online eller besöker oss i Oskarshamn. Vi har skapat en e-handelsplattform som gör det enkelt och smidigt att hitta bra däck och fälgar. Vår sökfunktion matchar enkelt din bils registreringsnummer och tar automatiskt fram produkter som är 100% kompatibla med din bil. Detta garanterar en smidig köpupplevelse där du kan vara säker på att de valet av däck, fälgar eller kompletta hjul du gör passar perfekt. Vill ni inte ange bilmodell eller registreringsnummer så kan du alltid ange däckets dimensioner. Dessutom finns vi alltid här med experthjälp när du behöver råd kring ditt val av däck eller fälg. Vi guidar er genom hela köpprocessen – från att välja olika typer av däck till att boka tid för montering hos oss eller någon av våra monteringspartners. Vi erbjuder även smidig leverans direkt hem till dörren oavsett vart ni befinner er i landet.

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

338 avis

Beställde däck och fälgar inkl…

Beställde däck och fälgar inkl montering och tpms monterade till min bil men bilen kan inte programmeras till dom tpms ventilerna, Har pratat och besökt flera däckverkstäder och även bilmärket som testat att söka samt monterat av däcken för att få till sig fabrikat och lagt in det manuellt i systemet men dom går inte att hitta någon av dom 4. Sätt på original tpms i framtiden. Tur att jag vart sjukt nöjd med uppsättningen men detta drar ned betyget ordentligt.

Uppdatering; Fick nu bra kontakt med deras support så därav ändras betyget från en tvåa till en fyra! Tack för bra service.

17 avril 2026
Avis spontané
Logo de Tyred.se - Din däck och fälgspecialist

Réponse : Tyred.se - Din däck och fälgspecialist

Hej Frasse!

Det låter inte alls bra. Har ni kontaktat oss om detta tidigare? För jag känner inte till ärendet nämligen.

Vänligen återkom med ditt ordernummer så hjälper vi er att fixa till det. Sensorerna ska vara programmerade till bilen så det ska absolut inte vara några konstigheter att hoppa igång det i bilen.

Det låter som att man har gjort många åtgärder som kanske inte är rätt väg att gå i detta fallet. Bilen ska inte programmeras till sensorerna utan tvärt om, vilket vi redan har gjort innan leverans. Däremot kan vissa bilar vara lite knepigare med hur bilen ska läsa in de nya sensorerna. Men det ska absolut fungera i varje fall.

Kontakta oss om detta på kundservice@tyred.se eller ring in till oss så hjälper vi er självklart att ordna det.

Med vänlig hälsning, Christian på Tyred.se

Köpte däck

Köpte däck och fick de 4 dagar efter jag hade beställt de. Inget fel allt funkade super och bra billiga däck!

5 février 2026
Avis spontané

Bra och snabb service

Jag fick väldigt bra service när jag behövde spacers till mina vinterhjul.
Jag kontaktade Tyred en fredag och redan på tisdagen efter helgen fick jag nytillverkade spacers levererade till mitt hem.

18 novembre 2025

Alltid lika bra service och ett enormt…

Alltid lika bra service och ett enormt kunnande! Bra utbud av fälgar och däck till riktigt bra priser. De lyssnade på mig som kund vad jag sökte och återkom med ett oslagbart komplett paket med fälgar och däck som jag köpte.

22 septembre 2025