Levererar hälften, kundtjänst svarar ej Beställde 4 däck 19/3. 2 kollin med 1 däck vardera anlände efter 14 dagar. Mailat flera ggr, inget svar annat än från deras spårningssystem för de 2 paket som... Voir plus

Mycket snabb leverans, uppdateringar och till montören som jag valt att montera däcken. Det enda är att det är viktigt att hålla kolla på fraktföretaget, i detta fall DHL som inte hade sin bästa sid... Voir plus

Bra och snabb leverans av däcken. Det enda problemet var att de avgifter som angavs för den firma som skulle ta emot och montera däcken inte alls stämde. Det blev nästan dubbelt så dyrt som det som an... Voir plus

Däckonline e väl bra, men deras fraktpartner Postnord är den absolut sämsta fraktfirma man kan tänka sig. Över 3 veckors leveranstid och beställt för hemleverans och så får man köra och hämta på... Voir plus

1. Magasin de pneus
  2. Magasin d'accessoires automobiles
  3. Magasin de roues

À propos de dackonline.se

Dackonline.se är din personliga online-specialist för däck av alla märken och storlekar. Hitta rätt däck för ditt fordon i ett exceptionellt brett urval – oavsett om det är en liten bil, limousine, motorcykel eller lätt lastbil, kommer du alltid att hitta rätt däck till ett bra pris.

Snabbhet är Dackonline.se:s styrka: direkt från internet till vägen. Även under högsäsonger på våren och hösten säkerställer denna online-däckåterförsäljare kontinuerlig tillgänglighet tack vare sitt stora lager.

Dackonline.se erbjuder ett exceptionellt brett utbud av däck och biltillbehör i olika produktkategorier, såsom:

Delticom AG, företaget bakom Dackonline.se, är en av pionjärerna inom online-däckhandel och driver webbutiker i över 40 länder. Sedan millennieskiftet 1999/2000 har företaget erbjudit ett brett sortiment av däck online.

Tack vare ett omfattande nätverk av monteringspartners kan kunderna skicka sina nya däck direkt till en professionell monteringsverkstad vid beställning.

3,3

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

16 k avis

A répondu à 34 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Samma här! Jätte dålig service

Samma här. Först levererades ett däck. Sedan de 3 till men fanns ingen på verkstan (Äpplekullens Bil och däckservice i Kållered) för att ta emot dem då PostNord kom fram kl 11 då alla där tar lunch!!! och ingen som ansvarar för leverans. Hamnade mellan stolarna och åkte till Postnord Central och till verkstaden ovan för att plocka upp alla däck själv. Den anställde som tog emot mitt samtal på Deckonline var väldigt oartig, pratade över mig och lade på luren dessutom när jag påpekade 2 olika leveranser samt att ingen informerade mig om att 3 däck inte hade levererats. Han lät mig inte prata och nekade allt ansvar trots att avtalet inte hölls. Tog reda på allt själv! Kommer aldrig beställa därifrån och givetvis aldrig välja denna verkstad som också gav ett kaxigt svar tillbaka.

15 avril 2026
Avis spontané

Jag hade gett 0 stjärnor om möjligheten…

Jag hade gett 0 stjärnor om möjligheten fanns, jag fick vänta 4 månader på däck som inte ens existerade. Jag fick bara notiser om att min leverans hade försenats medan det inte fanns en leverans i första hand. Även katastrofal kundtjänst. Undvik de till all pris

16 avril 2026

Beställde två däck

Beställde två däck, som skickades i två olika omgångar. Paket 1 tog 15dagar att levereras. Paket 2 när det väl kommer till Sverige skickas det tillbaka till leverantören.
Inget svar på mail, Facebook. Verkar vara totalt avsaknad av kundtjänst.

16 avril 2026
Avis spontané

Levererar hälften Kundtjänst svarar ej på e-post

Levererar hälften, kundtjänst svarar ej
Beställde 4 däck 19/3. 2 kollin med 1 däck vardera anlände efter 14 dagar. Mailat flera ggr, inget svar annat än från deras spårningssystem för de 2 paket som kommit. Telefonsupporten helt ohörbar. PostNord uppger vikt 10 kg o höjd 23 cm på vardera paketen därav bevis att endast 2 däck skickats från lagret. 1 däck väger ca 9 kg. Har pausat fakturan hos Klarna. Nu har det gått en månad. Överväger anmälan till ARN.

15 avril 2026

600kr i frakt

600kr i frakt, även fast det står att fraktkostnaderna är inkluderade i priset
2-5 arbetsdagar leverans tid,
Inne på 10e arbetsdagen nu och inte fått några däck ännnu
Kontakade dom om det och fick ett "jag förstår det" tillbaka sen stängdes chatten ner

Inte speciellt hjälpsamma

10 avril 2026
Avis spontané

Värdelösa att ha och göra med.

Värdelösa att ha och göra med.
Har fått hemlevererat 3 av 4 beställda däck.
Trots flera mail till dem , absolut INGEN återkoppling från dem.
Betalning spärrad.
Kommer INTE att beställa härifrån igen och absolut INTE att rekommendera dem

31 mars 2026

Riktigt struliga

Riktigt struliga, okompletta leveranser. Leveranser som aldrig blir kompletta förrän man säger till, noll uppföljning och noll koll på ordrarna.

Billigt, men krångligt. Inte värt strulet. Tar en månad för att få fyra däck...

Tröga och kommunicera med.

13 mars 2026

I ordered the tires

I ordered the tires, and the installation spot refused to take the tires from the deliverytruck.
And now I'm without tires.
Why the hell were they even allowed to be an installation point when they are allowed to refuse.

30 mars 2026

Oseriöst hanterande av reklamation

Däckstommen på mitt nya bakdäck (Metzeler 200/50/18) på motorcykeln kollapsade på väg ner till Österrike. Lyckades att få tag i ett nytt däck i Österrike och byta innan hemresan så jag kunde åka hem. Däckonline vägrar ge mig ersättning för det kollapsade däcket trots att jag bifogat ett flertal bilder som styrker mitt skadeanspråk. Däckonline menar att jag skulle tagit hem däcket (200x50x18) från Österrike på min MC så de kunde göra en egen bedömning !!!!!!!! Jag anmälde ärendet till ARN som beslutade till min förmån. Men Däckonline vägrar följa ARN’s uppmaning att betala ut mitt skadeståndsanspråk till mig. Däckonline hävdar också att man inte ansvarar för reklamationer och garanti utan att det gör tillverkaren. Det är i strid med svensk lag, säljföretaget som avtalspart ansvarar för reklamationer och garanti enligt lagstiftningen. Det som skiljer seriösa företag från oseriösa företag märks tydligt när det gäller reklamationer och hur kundtjänst arbetar. Min uppfattning är att Däckonline arbetar väldigt oseriöst med reklamationer och kundtjänst. Något att ha med i bedömningen när du skall köpa däck via nätet. Jag kommer aldrig mer att handla från Däckonline. /Leif

27 mars 2026
Avis spontané

Beställde sommardäck men fick levererat…

Beställde sommardäck men fick levererat året runt däck. Går endast att maila kundtjänst och efter 2 dgr inget svar.
Updatering: De svarade på chatten och skall skicka retursedel, bådar gott

13 mars 2026
Avis spontané

Något så otroligt seg leverans

Något så otroligt seg leverans. Beställde på Måndagen, däcket var i lager. Tog dom över en vecka att ens skicka däcket… löjligt dåligt. Beställ någon annanstans!

12 mars 2026
Avis spontané

Monteringsverkstaden jag valde hade…

Monteringsverkstaden jag valde hade tydligen flyttat för flera år sedan. Det fick jag reda på när jag själv kontaktade ägaren. Har nu under två veckor försökt kontakta dackonline för att reda ut detta och ta reda på var mina däck har tagit vägen. Dackonline har inte återkommit på något sätt. Har jag blivit blåst på däcken?

10 mars 2026
Avis spontané

DON'T WASTE YOUR MONEY !!

I bought a 4 set tires from däckonline, they sent 3 tires then after 2 days they sent the fourth one.
Tires have a defect, they are not even which made my new car ( just bought it 2026) vibrates over 70 km.
Now they are trying to avoid refunding me.
They want me to pay for a specialist to provide a report, they are thieves.
STAY AWAY FROM THEM.

18 février 2026

26.01 Placed the order

26.01 Placed the order. Package left next day, 09.02 No movement of the package, package still in the same adress, and dack online dont care, aonly after phonecall they offered 5% discount, for the reneved order.

What a scam

9 février 2026
Avis spontané

Lång leveranstid på lagerförda däck

Företaget skryter om däck i lager, 2-4 dagars leveranstid, Snabb och gratis leverans står det på hemsidan uppe till vänster. Idag fick jag 2/4 däck 1,5 vecka efter jag lagt min order. Kundtjänsten är seg, skriver generiska svar. Så här skrev dom om varför mina däck inte skickats på 3 vardagar: "Please note that items are not shipped immediately upon being marked as in stock, as they must first undergo careful packing, quality inspection, and final assembly before being released for dispatch. This process ensures that your order is complete, accurate, and delivered in optimal condition."

Däcken skickas lösa med 4 olika kolli-id, dom har plasten på sig från fabriken. Företaget vilseleder. Jag skulle inte rekommendera någon att beställa härifrån. Jag reklamerade ordern & fakturan, då ringde en kundtjänstmedarbete upp mig och sa att betalar jag inte så hamnar jag hos Kronofogden. Seriöst företag?

6 février 2026
Avis spontané

Akta er för detta bluff företag som…

Akta er för detta bluff företag som skicka fel och krånglar enormt utan att kunna ha en bra kundservicen som kan svara på frågor på och även inte kunna tala om när man tänker leverans på hela ordern.
Ljuger om allt konstigt och skyller på sina anställda.

23 décembre 2025