1. Véhicules & transport

Prisjämförelse, hitta onlinebutikernas bästa erbjudanden för just dina däck, fälgar och biltillbehör. På Dack-online.com hittar du alltid återförsäljarnas bästa priser

1,3

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

122 avis

A répondu à 22 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Det här är inget annat än ett… Varning! Bedrägeriförsök och urusel kundservice

Det här är inget annat än ett bedrägeriförsök. Däckonline försökte tvinga mig att betala för varor jag aldrig tagit emot, trots att jag redan betalat min order via Klarna. De skickade en felaktig faktura till Inkasso (Alektum) och vägrade lyssna på logik eller se mina bevis från PostNord.
Kundtjänsten är en katastrof. De hittar på nya lögner varje gång man motbevisar dem. Det krävdes hot om polisanmälan och anmälan till ARN innan de äntligen gav upp och makulerade fakturan. De har orsakat mig enorm stress och slösat bort min tid med sina oseriösa metoder.
Köp aldrig från detta företag! De har inget system för att hålla koll på sina leveranser och de tvekar inte att skicka oskyldiga kunder till Inkasso för pengar de inte är skyldiga. Ni har blivit varnade. Ordernummer (86450650)

1 mars 2026

Beställde 29 oktober

Beställde 29 oktober, väntade i en vecka och fick ett meddelande om försening med ca 4 dagar, nån dag senare fick jag meddelande om att mina varor lämnat deras lager. 4 november fick jag ett meddelande om att min beställning av avbruten. Kort därefter fick jag ett nytt meddelande där det stod att min beställning var överlämnad till deras lager för leverans. Den 18 november fick jag ännu ett meddelande om avbruten order.
Det är nu den 26 november och ännu ingen återbetalning eller förklaring till vad som hänt.
Ringer deras support och får prata med en handläggare som knappt förstår svenska eller engelska, hon är mycket kort i tonen och förstår inte mitt problem.
Så jag vet ännu inte när eller om jag ska få tillbaka några pengar eller om mina varor trots allt ska levereras. Tydligen så hör dom av sig via mail..

Ärligt talat en av de sämsta beställningar jag någonsin varit med om. Oklar information, endast "automatiska assistenter" som svarar på frågor i "live chatt" och sjukt otrevligt när man väl kommer fram till en faktisk människa.
Skulle jag kunna sätta minus så hade jag givit minus 5 stjärnor!

26 novembre 2025
Avis spontané

Kastar på luren mitt i samtalet, falsk information om leverans, betalningsproblem, dåligt bemötande!

Det gick inte att betala med vanligt VISA-kort. Fick till slut betala via Klarna. När jag betalat fick jag först en beställningsbekräftelse, sedan fick jag en faktura trots att jag betalat med Klarna swish. När jag pratade med de sa de att "Räkningen" bara var ett kvitto.
De sa att däcken kunde levereras till hemadressen och att det inte var jag som behövde ta emot de då, att det inte behövdes något bud som skulle legitimeras sig och mig (via id-kort). Och att ingen behövde skriva under. Däcken levererades till hemadressen, kunde inte alls tas emot av min son, och jag var tvungen att både skriva på och legitimera mig.
Jag pratade med de flera gånger då det var många turer hit och dit med både betalning, faktura och leverans. Jag blev väldigt otrevligt bemött i telefonen. När jag ställde flera frågor för att få klarhet i allt, sa mannen bl.a. "Nu har vi pratat i 6 minuter och det är kö, så jag har inte tid att prata mer med dig". Sedan lade han på luren mitt i örat på mig, mitt i samtalet!
Gjorde ett klagomål via webben. Jag blev erbjuden 5 % på mitt nästa köp som kompensation. Vilket skämt! Vilket nästa köp? Jag tänker aldrig mer beställa från dem och hoppas att ingen annan gör det heller!

11 novembre 2025
Avis spontané

Beställde kompletta vinterdäck och fick…

Beställde kompletta vinterdäck och fick bekräftelse på att ordern gått vidare. Pengarna drogs men sedan var det tyst. Hörde av mig efter ca 14 dagar och fick besked om att de skulle återkomma till mig, efter det knäpptyst. Pengarna är däremot tillbaka på mitt konto men absolut sämsta hanteringen jag varit med om! Kan verkligen inte rekommendera någon att köpa härifrån!

20 octobre 2025
Avis spontané

Har bestilt en fælg den 29 september og…

Har bestilt en fælg den 29 september og der sket ikke noget så skrev jeg med dem og de lavede en ny ordrer den kom heller ikke med de har så trukket pengene. Skrev så med dem igen og de lavede et nyt ordrer nr og der stadig ikke dukket nogen fælg op. Men mine penge vil de godt have. Hold jer langt væk fra den skod forretning

29 septembre 2025

Däckets ålder för gammalt

Jag beställde ett bakdäck till motorcykel och betalade extra för att jag skulle få ett däck tillverkat 2025. När däcket väl dök upp visade det sig att det var från 2024.

30 octobre 2025
Avis spontané

Förtjänar inte få en stjärna men har…

Förtjänar inte få en stjärna men har inget val. Lockar med bra priser men kan inte leverera vad man lovar!
Finns flera sidor som alla är knutna till Delticom och alla bör undvikas.
Handla med fördel hos Svenska leverantörer till liknande priser och få mycket bättre service.

18 octobre 2025
Avis spontané

Ordered Hakkapelitta winter tires.

Ordered Hakkapelitta winter tires.
Got them to Sweden 4 days later. Soft rubber and "only" 2 years old since production. I was skeptic at first ordering tires online, i was expection much older and harder tires.. but im happy now!

25 septembre 2025

VARNING - Däckskojare av rang

En beställning omfattande fyra däck samma fabrikat samma modell dock två olika dimensioner! En beställning , en orderbekräftelse- i denna inget om delad leverans, inget om delad faktura!
Döm om min förvåning då helt plötsligt delas ordern i två fakturor och varje däck skickas separat- eget försändelse- id!

Vid kontakt med kundservice möts jag av en arrogant och rent av otrevlig kvinna med initialerna J M. Löste absolut inte mitt problem med uppdelade leveranser!
Kan ju inte ha splitter nya däck ligga helt öppet - finns ju tjuvar i vårt samhälle!
Nu står jag med flera leveranser, fått ta ledigt från jobb, ställa in en resa…

Köp aldrig däck från Däckonline det som verkar smart och vettigt enligt deras hemsida blir krångel, dyrt och synnerligen uselt! Kommer aldrig att handla här igen!

10 septembre 2025

Bluff företag

Jag råkade beställa fyra däck istället för två. Leveransen kom inom rimlig tid, vilket jag uppskattar.

Däremot visade det sig att däcken var över tre år gamla, något jag inte anser är acceptabelt för nya däck. Jag försökte returnera dem, men det har varit omöjligt att komma i kontakt med företaget.

Jag har mejlat flera gånger och ringt, suttit i telefonkö i över tre timmar. Telefonsvararen upprepar bara att man har plats nummer 9 i kön – utan att något händer.

Extremt dålig kundservice och oseriöst bemötande.

Varning – undvik detta företag!

8 septembre 2025
Avis spontané

Sämsta stället att köpa däck ifrån

Sämsta stället att köpa däck ifrån. De har ingen lagerstatus på sin hemsida. Däcken vi hade beställt var slut på lager och istället för att höra av sig och meddela skickade de två däck i fel storlek samt två i rätt storlek. Var väldigt svårt att få kontakt med kundservice då de inte har någon per telefon och bara via mejl. Tog ca 4 månader att få återbetalt och då fick vi bara för de två däcken som var i fel storlek. Tror de att man kan köra en bil med bara två vinterdäck!!!

10 février 2025
Avis spontané

Sämsta stället att beställa däck på

Dålig information om leverans, värdelös support. Beställ inte här!! Fick beställningen efter 1 vecka, initialt dålig information om när leveransen skulle komma. När jag fick leveransen av 2 däck var det ena däcket av fel storlek. Gjorde ombeställning via supporten och fick återigen ingen info när jag skulle få däcket levererat. Kontaktade supporten flera gånger men de kunde inte göra något då de hänvisade till lagret.

24 juillet 2025

Vi beställde 4 däck och fick bara 2

Vi beställde 4 däck och fick bara 2. Dessutom inget meddelande om att dom skulle levereras. Helt plötsligt stod postnord utanför dörren och endast med 2 däck. Har försökt både maila, ringa och skriva meddelande till dem men ordernummer finns inte får vi som svar. Jag vill att däckonline häver köpet ordernummer RD 55234774
Omgående. Rekommenderar att handla hos någon mer seriös firma.

14 juillet 2025

Värdelöst

Värdelöst! Beställ inget från detta bluff företag. Väntar fortfarande på mina däck som beställdes och betalades 10e juni. Kundtjänst återkopplar inte.

10 juin 2025

Bedrövligt!

Bedrövligt!
Beställde 4 st däck den 19/5 som skulle finnas i lager med 4-5 dagars leveranstid. Några dagar senare får jag ett mail att leveransen kommer delas och fördröjas ca 3 dagar.
Sedan trillar däcken (3 av 4) in, ett och ett lite närsomhelst. i samband med att det tredje däcket levereras får jag en faktura på ett av däcken (tror jag, framgår inte på fakturan var det avser...)
Försöker nå dem via kontaktformuläret som (surprice, surprice) inte fungerar.
Den 19/6, efter 45 minuters telefonkö kommer jag fram till en kundtjänst som inte kan kolla upp vad som hänt eftersom det är midsommarafton dagen efter, ber mig ringa tillbaka efter helgen och slänger därefter på telefonen i örat på mig.
Nu är det den 7/7 och fortfarande är leveransen ej komplett.
Mitt ordernummer: RD 54946454
Förväntar mig svar omgående när leverans kommer att ske, i annat fall får ni ordna så att de 3 levererade däcken återhämtas och köpet hävs.
Tacksam att jag valt Klarna som betalningsmetod som naturligtvis är informerade om läget.

7 juillet 2025

It's a scam

It's a scam ordered new tires took a week and then they sent a mail that the order has been annulated, and it's been 4 days now no money back and they don't respond to my mail.

30 juin 2025
Avis spontané

Däckonline är ett mycket oseriöst företag utan ansvar

jag köpte 2 däck som var enligt deras lagersaldo fans på lager. Betalade i förskott den 23 Juni.
1 veckar senare återkommer de meed att däcken inte finns och erbjuder ett mycket dyrare däck.
Inget ansvar och med samtal med deras kundtjänst i på nummer 08-52500608, När jag påtalar att detta inte är seriöst lägger deras medarbetare på luren mitt i samtalet.
Däckonline tar de inget ansvar utan mer eller mindre tycker att det är mitt fel att jag handlade på Däckonline.
Så mitt förslag är att välja ett annat företag.

1 juillet 2025