Der var sket nogle fejl i kommunikation samt hos Dao MEN Rene, ejeren, tog mig alvorligt med det samme og imens han satte en efterforskning igang efter pakken, sendte han hurtigt en ny omgang kapsler.... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg bestilte for nyligt en Lavazza Desea-maskine og skulle derfor finde en kapsel-pusher. Valget faldt på Den Lune Kop, efter en hurtig søgning afslørede, at de må være nogle af de billigste på mark... Voir plus
Nu har jeg prøvet de fleste af de bestilte kapsler der er beregnede til Dolce Gusto. Kan absolut anbefales, god smag i espressoen, "pudsige" og sjove blandinger, bl.a. den blå uni corn latte og andre... Voir plus
"dag til dag levering" ... NOT Hjemmesiden lover højt og flot dag-til-dag levering, men min ordre blev først afsendt tre dage senere. Til gengæld er DAO hurtige – men det er jo ikke jeres fortje... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Den Lune Kop er en lille dansk familievirksomhed med afsæt i det Italienske højland. Herfra smagstester vi alle vores produkter for at sikre at du får en god smag og høj kvalitet som ikke slår hul på pengepungen. Her finder du kapsler til lige netop din maskine.
Coordonnées de contact
Industrivej 12, 7430, Ikast, Danemark
- Info@denlunekop.dk
- denlunekop.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 60 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Thumbs up
Jeg har handlet med firmaet før....super hurtig levering......og så er deres kaffeprodukter suveræne.

Réponse de Denlunekop
Super hurtig levering og varen lever op…
Super hurtig levering og varen lever op til forventning

Alt er bare perfekt…
Hjemmesiden er let at finde de ønskede varer og nem udtjekning, så var der hurtig og effektiv levering

Réponse de Denlunekop
Super service og super lækker kaffe
Super service og super lækker kaffe, ikke sidste gang jeg bestiller der .

Réponse de Denlunekop
Hurtig levering og god/billig kaffe
Hurtig levering og god/billig kaffe.
Bestilte kapsler til Nespresso, de fungerer og efter min smag er de gode!
Så kan kun anbefale at købe jeres kaffe her.

Réponse de Denlunekop
Super hurtig levering !!!.
Super hurtig levering !!!.
Købte te til min Nespresso som smager fantastisk dejligt ikke sidste gang jeg handler her

Réponse de Denlunekop
Kaffen i sig selv var udemærket
Kaffen i sig selv var udemærket, men langt over halvdelen virkede ikke i min maskine..
———————
Rettelse, det vidste sig at være en specifik prøve pakke der ikke duede til min maskine.
De har advaret om køb af den pakke til den maskine nu.
Jeg modtog en ordenlig spandfuld andre kapsler som virkede og smagte super godt..
Mange tak for god service og god kaffe

Réponse de Denlunekop
Bryder mig desværre ikke om kaffen
Bryder mig desværre ikke om kaffen. Har ellers prøvet flere forskellige

Hurtig levering og fine varer
Hurtig levering og fine varer
Samtidigt til en god pris. Kommer helt sikkert tilbage

Réponse de Denlunekop
Bestilte nogle kaffebønner på tilbud 4…
Bestilte nogle kaffebønner på tilbud 4 kg til en god pris. Hurtigt levering

Réponse de Denlunekop
Dejligt med hurtig levering og en god…
Dejligt med hurtig levering og en god blanding af kaffe.

Réponse de Denlunekop
Kan ikke anbefale Dolce vita Gran gusto…
Kan ikke anbefale Dolce vita Gran gusto til Dolce Gusto. smagen er god, men kvaliteten af kapslen er elendig. De fleste sprænger i limningen så man ender med grums i koppen og kaffe ud over bordet.
Servicen fra dem eller viljen til at svare på klagen er ikke tilstede.
Så +3 stjerner til kaffen -10 til kvaliteten
Svar til besvarelse.
Jeg har handlet med den lune kop ikke jeres leverandør. Hvad i har af problemer med at de svarer er ikke mit problem.
Og til info er hele l…. smidt ud. Da jeg ikke gider bruge 4-5 stk pr kaffe kop.
Jeg går tilbage til starbucks kapsler de er billigere i det lange løb.
Og derfor står jeg også ved min anmeldelse.

Réponse de Denlunekop
Du får hvad du betaler for
Du får hvad du betaler for - så er den ikke længere. Halv pris af Starbucks, og halv kvalitet. Alligevel 3 stjerner, for der er sikkert nogen der kun går op i pris. Nu er vi flere her i husstanden og venner, der har smagt Nespresso kapslerne, og det er deværre ikke pengene værd hvis du spørger os. Som også nævnt af andre smager de meget vandet og af pap. Jeg skriver her da andre skal være opmærksomme på at intet i livet er gratis. Kvalitet koster. Og det er dette ikke.

Réponse de Denlunekop
Jeg har kun gode ting at sige!😍 Mega…
Jeg har kun gode ting at sige!😍 Mega hurtig levering - jeg kunne hente min pakke dagen efter jeg havde bestilt. Derudover er det lækker kaffe og andre specielle “drinks” som jeg indtil videre er helt vild med. Helt klart ikke min sidste ordre hos den lune kop!
Super hurtigt levering, MEN…
Super hurtigt levering, men hvis du elsker fyldig kaffe med smag og kraft, som når du får en god cortado på en kaffebar, så køb Lavazza egne kapsler.
What's not to like
Fantastisk service og lynhurtig levering.
Vender helt klart tilbage
Super fint udvalg og rigtig hurtig…
Super fint udvalg og rigtig hurtig leveringstid! Men jeg ved ikke om det bare er mig der ikke kan finde det, men kan det passe at man skal ind på hjemmesiden for at finde ud af hvor mange streger den skal køres på?

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.