Dragkrokexperten Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,4

Bra och trevlig personal i kundtjanst, dom hjälpte mig hitta en verkstad som kunde göra jobbet att sätta på en dragkrok på min bil på en Söndag. Trevlig och bra mekaniker på Ea Rosengrens gata i Göt... Voir plus

Beställde en dragkrok som va på rea, fick ingen orderbekräftelse så fick ringa för att få en bekräftelse. När jag äntligen fick den så saknades alla bultar ,muttrar och såg väl använd ut. Saknade or... Voir plus

Det blev fel sorts elsats trots att jag angivit reg nr. Dragkroksexperten löste det snabbt och skickade en passande elsats utan kostnad. Självklart vore det bättre om det var rätt från början men alla... Voir plus

Beställde hem och monterade dragkrok och el enligt anvisning. Efter montering ger boxen fel spänning ut, 12V -> 15V på en samt en sladd som är helt död ut. Kontaktar support, och blir ignorerad... Voir plus

1. Atelier de mécanique automobile
  2. Garage automobile

Dragkrokexperten är din pålitliga dragkroksbutik och med över 5000 krokar i lager. Vi har även ett flertal egna verkstäder runt om i landet. Genom stora, prispressande inköp från Europas ledande dragkrokstillverkare kan du förvänta dig dygnssnabba leveranser av högkvalitativa dragkrokar till marknadens bästa priser. Vi har försett hela Sverige med dragkrokar sedan 2008. Vi erbjuder omsorgsfullt utvalda och välkända dragkroksmärken till nästan alla dragkroksgodkända fordon på marknaden.

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

377 avis

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

66 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Monterade en avtagbar dragkrok på en…

Monterade en avtagbar dragkrok på en Volvo XC90 2016 och regerade på att Dragskrokexpertens verkstad hade kapat en mindre del av kofångarehöljet bak, kollade med en auktoriserad Volvo verkstad direkt och urkapningen måste ske. Prissättning får man vad betalar för, jag tog det billigaste alternativet och är nu beroende av en liten nyckel när jag sätta på eller ta bort dragkulan = råder andra att ta dyrare alternativ och låset används enbart för att förhindra stöld och har ingenting med funktionen gällande monteringen av dragkulan att göra.

12 septembre 2024
Avis spontané

Avtagbar dragkrok till bil med sensorer

Beställde en avtagbar dragkrok till min bil, och angav att det fanns sensorer bak. montering gjordes av DKK i Nyköping. Dragkroken fungerar bra förutom när man har släp och backar då låter sensorerna hela tiden. Dragkrock.net säger att så fungerar det på alla bilar?
DKK säger att Dragkrok.net skickat fel elsats? Alla skyller på någon annan. Har inte haft detta problem på fabriksmonterade dragkrokar.

11 septembre 2024

Prisvärt och bra montage

Prisvärt och bra montage. Bilen behövde bilspecifik elsats och allt funkar bra. Lite trixigt att man har flera olika hemsidor med olika erbjudanden. Drag.net beställde jag från då man hade erbjudande där.

19 août 2024

Oris är inte Brink?

Jag ringde runt och jämförde och dragkrokexperten kändes bäst och sa att det är en Brink avtagbar dragkrok som ingår i dessa drygt 9000 kronor. Jobbet gick på 3timmar och det var ett ok ingrepp på bilen men där satt det en annan krok vid namn Oris.

6 août 2024
Avis spontané

Billigast i flera avseenden.

Montering på verkstad tog dubbelt så lång tid som utlovat.
Vattenläckage uppstår/upptäcks efter tid pga ej återmonterad tätning vid dragkroksmontaget. (Konstateras av oberoende verkstad).

5-års garantin gäller tydligen inte då vattenläckaget inte "orsakat skada på inredning/elektronik".

Orsakade tillräckligt stor skada i min plånbok hur som helst då en seriös verkstad inte ville utföra felsökning/åtgärd av läckaget gratis, konstigt nog...

24 juin 2024

Beställde hos Dragkrok.net

Beställde hos Dragkrok.net, fick bekräftelse från Dragkroksexperten och faktura från Bilx Nordic AB...och fick kompletteringserbjudande från Dragkrokskungen = alla samma företag med lite variation i priserbjudande för att vi konsumenter ska tro att det är olika företag i konkurrens.
Dessutom anges på fakturan att betalning ska ske 30 dagar efter beställning, men vid kontroll per tel är det 30 dagar från montering. Ovan kan kanske vara bra att känna till?

5 juin 2024

Fel med Thule cykelhållare

Jag beställde cykelhållare. Modellen jag beställde utgick skrev Dragkrokexperten Kajsa, ett alternativ produkt erbjudit.
När leverans kom fick jag inte samma produkt som lag på websidan. Ett 7 poligt kontakt istället av 13 polig kontakt är levererat. Samtidigt sitter el kabel inte under hållare men övan. Skickade bilder med.
Jag har skickar 4 mejls, ringt (mycket jobb) men få ingen svar. Nu är jag 10 dagar senare utan lösning eller kommunikation.

15 juin 2024

Inga reservdelar

Initially I have ordered a takräcke which came all as expected and did fit my KIA sportage, after less than a year i manage to loose 2 screws , that are holding 2 bars together and are all but crucial in order to support the weight, I contacted the support and after numerous mails and detailed explanation, have I got reassurance that they will order 2 screws as reserv parts, I am going on vacation in few days and obviously as I am writing this review , they have not arrived , and after several talks on the phone and mails , it seems they will arrive (perhaps/maybe) in mid july when I am already out of the country, needless to say that the whole process of contacting the support and them replying took over several months , so be aware if you order anything from them, make sure to ask if they provide any parts for your item after purchase, the railings I bought , was not bad so mixed emotions altogether

31 mai 2024