Har bestilt og modtaget en to julegaver online, hvoraf den ene var forkert leverance. Har prøvet at komme i kontakt med jer på mail og telefon flere gange uden held. Og med jeres tidsfrist for bytning... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg kan klart anbefale at du tager på shoppetur i Heroines i Køge. Fruen havde ønsket sig en ny ring, og da vi kom ind i butikken, blev vi straks mødt af en superengageret og hjælpsom pige med mørk... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har fået en julegave som jeg ønsker byttet. Men pga. nedlukning af jeres butikker, kan jeg ikke få byttet dem inden i morgen dvs. d. 8/1-21 - jeg har forgæves prøvet at kontakte jer, på telefon, email... Voir plus
L'entreprise a répondu
Heroines. Et selekteret udvalg af trendy smykker og accessories fra eftertragtede designere.
Danemark
Hurtig til acceptere Når der er problemer, du bliver mødt med et smil

Réponse de Heroines
Hurtig levering og god service. Varen er pakket pænt ind til modtagelse, lækkert.

Réponse de Heroines
Har igen besøgt Heroines i RC og fået udsøgt betjening og super styling tips af Atyia

Réponse de Heroines
Varen kom hurtigt, hvilket var super, da det var en gave. Desværre var den blevet købt allerede, hvorfor ringen er sendt retur for snart en uge siden, og her har jeg endnu ikke hørt noget. Hverken om modtagelse eller beløb retur.

Réponse de Heroines
Enorm god og hurtig service. Fik i første omgang ikke den rabat jeg skulle have. Men efter henvendelse blev det straks rettet☺️

Réponse de Heroines
Min veninde og jeg var i Heroines inde i Amagercentret torsdag eftermiddag. Vi skulle have lavet nogle huller i ørerne. Selvom der var andre kunder blev vi mødt med et smil og et venligt hej!
Den ansatte var så sød og det var så hyggeligt! Hun var imødekommende, glad og vejledte os helt perfekt! Jeg håber I holder fast i hende, for hun er virkelig den perfekte ansatte for jeres brand.
vi kommer i hvert fald helt sikkert igen!

Réponse de Heroines
Dårlig kundeservice… vi har skrevet lidt frem og tilbage omkring bytning af et par øreringe som jeg havde fået i gave. Skal returnere dem inden søndag. Problemet er at jeg bor i Jylland, så det er ikke en mulighed. Spurgte så om jeg kunne få et par dage mere så jeg kunne sende den til min kusine, som så kunne få pengene tilbage i butikken, men den mail har de valgt ikke at svare på selvom jeg skrev den kl 12. Virkelig dårlig oplevelse. 14 dage er ikke nok, når i kun har butikker på Sjælland, og især ikke når man ikke kan sende dem til jer, og så få pengene tilbage. Øv. Nu bliver jeg nødt til at sælge dem, da jeg allerede har 2 par af dem

Réponse de Heroines
Super sød og service mindet personale i Frb centeret.
Jeg var idag i frb centeret og få laver huller i øerne. Den ansatte var så sød og hjælpesom. Hun tog sig god tid til at sætte prikker til hullerne og tjekke at de sat som de skulle.
Vildt god service.
Fem stjerne herfra! ✨

Réponse de Heroines
Helt fantastisk service hos Heroines i centeret på Frederiksberg. Jeg blev budt pænt velkommen af den sødeste unge kvinde med et helt formidabelt stort hår. Jeg bliver hurtigt introduceret til de forskellige brands og bliver meget betaget af ekspedientens store kendskab, og ikke mindst hendes evne til en helt vidunderlig styling som jeg bare måtte eje. Et stort tak fra mig for den fremragende service. Jeg kommer helt sikkert igen!

Réponse de Heroines
Vil lige give ros til Rødovre butikken, sælgeren var rigtig sød, imødekomme og vidste ud fra mit look hvilken smykker jeg skulle have, da hun sat mig på stolen og lavede mega flot sæt øreringe i, var jeg helt solgt og selvf blev jeg nød til at eje hvert stk af de øreringe. Hilsen en fast kunde fremover :)

Réponse de Heroines
Super dejlig forretning...og man føler at der er tid til en....man får vejledning

Réponse de Heroines
Jeg har flere gange handlet hos Heroines i Rødovre centrum og har fået den mest fantastiske service. Hver gang har Atja givet mig den skønneste betjening. Hun er dygtig, sød og virkelig fantastisk til at vejlede en 🤩
5 STORE stjerner fra mig ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mvh. Mie

Réponse de Heroines
Super tilfreds med at bytte og handle i Jeres afdeling i Rødovre centret.
God oplevelse, lækre smykker m.m. og sødt personale 😗👍

Réponse de Heroines
Købte et gavekort online lørdag formiddag med forventningen om at jeg ville få det tilsendt på mail med det samme.. Gavekortet blev ikke tilsendt, med fik gavekortet mandag efter jeg havde kontaktet dem, og en medarbejder havde taget sig af det.