L'entreprise a répondu
Vil lige give ros til Rødovre butikken, sælgeren var rigtig sød, imødekomme og vidste ud fra mit look hvilken smykker jeg skulle have, da hun sat mig på stolen og lavede mega flot sæt øreringe i, var... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg kan klart anbefale at du tager på shoppetur i Heroines i Køge. Fruen havde ønsket sig en ny ring, og da vi kom ind i butikken, blev vi straks mødt af en superengageret og hjælpsom pige med mørk... Voir plus
L'entreprise a répondu
Heroines. Et selekteret udvalg af trendy smykker og accessories fra eftertragtede designere.
Danemark
Fremragende service og hjælp. Rigtig god og brugbar vejledning.

Réponse de Heroines
Havde købt en ørering on-line i januar måned, som viste sig, ikke lige var, hvad jeg havde forventet. Har nu i dag den 23. april 2021 været i Rødovre Centrum for at bytte.
Super professionel service - meget sød og hjælpsom personale, som også kom med gode ideer for sammensætning af forskellige øreringe - :-)
Jeg kommer bestemt igen - stor hilsen fra Lette

Réponse de Heroines
SUPER service! Sendte en brugt ørering retur, som var knækket. Fik den ombyttet til en helt ny! Hurtig kontakt på mail - meget venlig og hjælpende.
Kan klart anbefales! :-)
Virkelig dårlig bytteservice, tænk jer om, når I handler her.
Som jeg kan læse af jeres anmeldelser, er der andre kunder, som har haft lignende dårlige oplevelser, når de har forsøgt at bytte deres julegaver.
Da landet lukkede ned pga corona, var det af gode grunde ikke muligt at byttet vores julegave, men for at gardere mig, skrev jeg til jeres kundeservice, for at få en afklaring på, hvordan jeg skulle forholde mig. Her fik jeg oplyst, at jeg bare kunne komme forbi i en af jeres butikker, når de fik mulighed for at åbne op igen. Godt så, alt i skønneste orden tænke jeg, men jeg blev klogere... kundeservice havde glemt at skrive til mig, at jeg kun havde en byttefrist på 14 dage, til trods for at jeres nærmeste åbne butik, ligger meget langt væk fra min bopæl. Da jeg så forsøgte at byttet min julegave i jeres butik i Roskilde, fik jeg på en temmelig flabet måde oplyst, at fristen var overskredet med 2 dage! Jeg forsøgte at forklare ekspedienten, at jeg ikke skulle have pengene tilbage, men blot bytte til en anden størrelse... altså intet tab for jeres forretning , i øvrigt havde jeg lige kørt 44 km, men der var intet at stille op.
For det første glemmer jeres kundeservice at oplyse mig om, at jeg kun har 14 dages bytteret fra butikken åbner op. Øhhh vi er midt i en særlig situation pga corona, mon ikke det havde været på sin plads med en længere frist?
For det andet ligger jeres nærmeste åbne butikker meget langt væk fra min bopæl, hvilket krævede at jeg måtte holde en fridag.
Jeg har forsøgt at skrive til jeres kundeservice, som har oplyst mig om, at jeg kan få byttet min julegave så snart jeres centerbutikker åbner op, og her har jeg så 14 dage. Et svar jeg ikke kan bruge til noget, da der ikke er noget som helst logik i det. Øv for en dårlig kundeoplevelse... jeg skal selvfølgelig ikke længere kun have byttet min julegave, men have pengene tilbage, da jeg ikke ønsker at handle med jer længere.

Réponse de Heroines
Super god oplevelse i Heroines’ butik i Køge. God service. Jeg bliver mødt med smil af den sødeste ekspedient så snart jeg træder ind i butikken. Ekspedienten overhører, at jeg snakker med min veninde om, at min ring fra Maria Black, er blevet helt mat og ridset af bare brug og hun tilbyder derfor at pudse og rense ringen, som godt nok var købt i selv samme butik. Det var super pænt af hende nu hvor der alligevel ikke var andre kunder i butikken! Virkelig en skøn oplevelse i butikken.
Hilsen en glad og tilfreds kunde, som med garanti vil fortsætte med at gøre brug af jeres butik i Køge. :-)

Réponse de Heroines
Jeg kan klart anbefale at du tager på shoppetur i Heroines i Køge.
Fruen havde ønsket sig en ny ring, og da vi kom ind i butikken, blev vi straks mødt af en superengageret og hjælpsom pige med mørkt hår.
Hun spurgte interesseret ind til hendes ønsker, og fandt nogle forskellige muligheder ud fra dette.
Jeg kom fra butikken med en glad kone, som dog havde købt lidt mere end forventet – men klart en god oplevelse.

Réponse de Heroines
Jeg blev mødt af den dårligste kundeservice jeg nogensinde har oplevet i deres butik i Køge.
Min kæreste og jeg skulle bytte julegaver her d. 14 marts og grundet COVID-19 blev dette ikke gjort tidligere.
Da vi kommer ind i butikken og fortæller, at vi skal bytte julegaver mødes vi med en flabet tone, ubehjælpelig service og dertil ingen undskyldninger.
Vi fik at vide, at returneringsfristen var overskredet, men da der står på deres hjemmeside, at der er 14 dages returret giver dette ikke mening. Dertil synes jeg personligt man burde slække på disse regler, nu hvor vi står i en pandemi. Det burde simpelthen ikke være muligt, at ens returneringsfrist kun ligger på 10 dage fra d. 1-10 marts. Dertil står dette ikke oplyst på deres hjemmeside - i hvert fald ikke så det fremkommer tydeligt. Jeg mener selv, at når det er et så aktuelt emne, som det er med en pandemi, burde det stå helt forrest på hjemmesiden.
Jeg synes også det er hensigtsmæssigt at nævne, at en 10 dages frist i mine øjne ikke er nok til at holde store menneskemasser fra at besøge butikken på samme tid. Når vi står i en pandemi burde man gå efter at fordele menneskemasser som mest muligt. Dette var nemlig også en af grundene bag vi ikke byttede gaverne tidligere, da vi ikke ville være en del af de mange mennesker der stod i kø til butikker og dermed kunne være blevet smittet.
Altså: Lad være med at købe herfra da du vil blive mødt af flabede medarbejdere der er ligeglad med en og svarer igen når man blot ber om kundeservice og hjælp. En anbefaling til Køge er at ansætte nye medarbejdere, da ekspedienten var en af de mest uprofessionelle og flabede jeg endnu har mødt.

Réponse de Heroines
Virkelig dårlig kundeservice og bytteservice i butikken i Køge, hold jer langt væk fra dette firma.
Tak for svar, men kommer ikke til at besøge jer, bruge penge hos jer eller anbefale jer. Blev lovet ved køb af medarbejderen at der var 14 dages retur, da det så skal byttes til en anden str er byttetiden nu lavet om til 10 dage på jeres hjemmeside. Kommer derfor 2 dage for sent og selvom det kun er en gode i tilbyder at bytte så synes jeg bestemt ikke det er iorden at lave om bagefter, og nej jeg stod ikke som en af de første da i åbnede op igen da jeg er både i højrisiko og gravid, så ville ikke stå sammen med alle andre der sku bytte julegave.

Réponse de Heroines
Bestilte nogle øreringe hos dem online da butikkerne ikke havde åben pga. restriktioner, og de kom virkelig hurtigt 1-2 dage efter. Samt at indpakningen af øreringene og æsken var rigtig fin. Nemt at bestille og flotte smykker.

Réponse de Heroines
Utrolig dårlig service - Flere dage tog det dem om at svare, derudover har jeg brugt er gavekort online. Jeg kan kun få pengene tilbage, 500kr, hvis jeg kommer ind i en af deres butikker og bytter min vare, og den nærmeste butik ligger 2 timer væk fra mig, og dette lader ikke til de tager hensyn til.

Réponse de Heroines
Har bestilt og modtaget en to julegaver online, hvoraf den ene var forkert leverance. Har prøvet at komme i kontakt med jer på mail og telefon flere gange uden held. Og med jeres tidsfrist for bytning d 8/1-21 er det jo umuligt at få de ting jeg har fået leveret forkert byttet. Er det måden I behandler jeres onlinekunder generelt, eller er dette bare en uheldig episode????

Réponse de Heroines
Har fået en julegave som jeg ønsker byttet. Men pga. nedlukning af jeres butikker, kan jeg ikke få byttet dem inden i morgen dvs. d. 8/1-21 - jeg har forgæves prøvet at kontakte jer, på telefon, email og facebook i lang tid, men uden svar! Giv nu jeres kunder lidt kunderservice og skriv at man muligvis kan returnere i 14 dage efter genåbning af butikkerne!

Forsvundet pakke/Røveri i GLS bil
Hej Heroines
Jeg skriver, fordi jeg har haft en meget dårlig oplevelse ved at handle hos jer. Jeg bestilte julegave til min kæreste d. 18/12-20 på webshop og den er endnu ikke ankommet. I dag har vi 6/1-21.
Den 28/12-20 skrev I en mail til mig, hvori der stod, at den GLS varevogn, der har skullet fragte netop min pakke, er blevet røvet. I skrev i mailen d. 28/12-20, at jeg kunne vælge mellem at få den bestilte varer + en gaveboks som kompensation eller pengene retur. Jeg valgte første mulighed, da halskæden, jeg bestilte, er en, hun har ønsket sig.
Har i den forbindelse haft kontakt med GLS og de kan ikke bekræfte, at der har været røveri i en af deres biler den pågældende dag og henviste mig tilbage til jer, hvilket er totalt latterligt når der alligevel ikke bliver svaret tilbage på mailkorrespondance.
Jeg har siden d. 28/12-20 skrevet et utal af mails og kontaktet jer både på telefon opringninger og gennem jeres formular på jeres hjemmeside. ALLE UDEN SVAR FRA JER. I øvrigt har I allerede hævet pengene på min konto. GLS påpeger, at de ikke har haft varerne på deres depot, så i følge dem, kan det ikke være deres pakkebil, der er røvet. Jeg føler mig SNYDT OG BEDRAGET!
Jeg er meget frustreret over jeres behandling, da I formår at sende mig en mail d. 28/12-20 og derefter overhovedet ikke svarer. Jeg forstår lang ventetid, men der er heller ikke svaret i tråden i skrev til mig. Simpelthen for dårligt og det rene fup hvis jeg blev spurgt.
Jeg ser frem til, at I kontakter mig. Så kan det være stjernerne kan ændres til det bedre.
Kasper

Réponse de Heroines
Jeg har fået en julegave som er købt online, som jeg desværre ikke kan passe.
Jeg har nu i flere dage forsøgt at få kontakt til Heroines via mail og Facebook, desværre uden held. Kan ej heller ringe til dem.
Jeg har fået en julegave som skal returneres og desværre er den indformation man finder på deres hjemmeside ikke fyldestgørende. Et sted står der julegaver kun kan returneres til og med 8/1, samtidig står der returnering først må ske efter 4/1, da der først her er personale til at modtage returvarer. Et andetsted på hjemmesiden henvises til øvrig nedlukning grundet Corona, men det er ikke tydeligt om dette er relevant for online køb.
Det er en rigtig træls situation at blive sat i som kunde, da man egentlig bare gerne vil sikre at man returnere på korrekt vis.
Desuden kan det som kunde føles lidt provokerende at de har tid til at slå ting op på Facebook, men ikke tid til at svare på kundehenvendelser. Her føler man ikke at kunden har 1. Prioritet.

Réponse de Heroines
Har købt flere gange via Heroines online butik og er meget tilfreds med både varerne og kundeservicen! Havde bestilt en ring som ikke var på lager men fin kommunikation via mail. Er meget tilfreds og kommer helt sikkert igen 🙂

Réponse de Heroines
Det er simpelthen for bøvlet at kommunikere med dem når man bor i Jylland og derfor vælger at bruge online-shoppen.
Nu hvor butikkerne har lukket er der intet telefon nr at ringe til.
De svarer ikke på Instagram.
Desuden er det umådeligt bøvlet at sende en vare retur. Der er ikke nogen returlabel man kan printe, og det er lidt uklar, hvor man skal sende til nu hvor butikkerne er lukket og uvist hvornår man kan forvente at få pengene retur.
Vi handler der ikke igen.

Réponse de Heroines
En savoir plus sur les différents types d'avis.