Hans Høj Lagerinventar A/S Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Ordremodtager meget opmærksom på valg af varer, og kontaktede os, da der var spørgsmål vedr. Bestillingen hvor enkelte emner ikke passede sammen. Ved ordreafgivelsesfasen bliver man bedt om at skrive... Voir plus

Duidelijke site , simpel zelf samen te stellen. Zeer snelle levering !! Bij uitpakken bleek hier en daar beschadigd maar na mail met foto's en kort telefoon gesprek kostenloos nageleverd ( ook wee... Voir plus

Fra kundens perspektiv…vent med at afsende mail omkring købsoplevelse indtil man ved varen er kommet frem. Det bliver spam og irritation og slet ikke en mail man ville vende tilbage til og vurdere på.... Voir plus

Jeg har kun to gange i mit liv oplevet en service som den, Thomas fra Hans Høj Lagerinventar leverer. Jeg har både privat og i arbejdsregi handlet her, og der har været nogle småskader i forbindelse... Voir plus

1. Construction & fabrication

Informations provenant de diverses sources externes

Hos Hans Høj Lagerinventar A/S lagerfører vi store mængder af inventar til forskellige typer af virksomheder. Vi lagerfører store mængder af pallereoler, lagerreoler og arkivreoler både til større opbevaring på lageret eller arkiv til mapper på kontoret. Vores udvalg er meget bredt uagtet om du har egen produktion, et autoværksted eller andet - se alle vores produkter på vores webshop.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

36 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hurtig levering nem bestilling

Nemt at bestille hurtig levering
Kunne godt have brugt en melding hvornår de kom

12 juillet 2023

Tak for din anmeldelse.
Godt at høre at det var nemt og leveringen hurtig.

Meget hurtigt levering

Meget hurtigt levering, lagt det rigtige sted, kun +++++ herfra

19 juin 2023

Réponse de Hans Høj Lagerinventar A/S

Tak for den fine anmeldelse.
Det er vi glade for.
/Annette

nem at finde varen og bestille den og…

nem at finde varen og bestille den og kom 2-3 dage efter men mangler faktura den kommen nok senere på Email

22 mai 2023

Réponse de Hans Høj Lagerinventar A/S

Tak for din fine anmeldelse.
Jeg håber at fakturaen er nået frem til dig :)

Bare godt.

Sådan 👏
Yderst behjælpelig kundeservice og hurtig levering. Tak for det.

8 mai 2023

Tusind tak.
Dejligt at høre.
/Annette

Spam mails når man først er i deres system

Når man køber noget af firmaet skal man være forberedt på at modtage spam e-mails, selv om man gentagne frabeder sig det.

8 mai 2023

Réponse de Hans Høj Lagerinventar A/S

Hej Søren. Hans Høj Lagerinventar støtter spillefilmen Asfalt og du har modtaget invitation med gratis biografbilletter. Helt uden betingelser! Og helt uden salgs tilbud på vores produkter. Det er den eneste gang du har mails fra os, siden du købte vare hos os flere år tilbage. Du har også skrevet til mig og ringet til mig. Begge gange har vi aftalt at jeg sletter din mail, så du får ikke mere fra os. Jeg håber dermed at du er tilfreds? Med venlig hilsen Hans Høj

Eminent rådgivning

Tilslutter mig koret af 5-stjerner. Når man i forvejen ikke er erfaren i indkøb af lagerinventar, så er rådgivning vigtig. Den har vi fået hos Hans Høj. Udvalget er bredt med mange farvevalg, konfigurator på hjemmesiden fungerer upåklageligt, forpakning super, levering som aftalt. Og så er de bare super flinke :) Stort 5-tal fra os!

1 mai 2023

Réponse de Hans Høj Lagerinventar A/S

Tak for den flotte anmeldelse.
Vi er også meget glade for farve-konfiguratoren på vores lagerreol. Vi er glade for at kunne hjælpe.