Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

bestelling afgezegt toch geleverd belooft op te halen versleept naar buiten komt niet katten hebben vannacht lol, ik kan ruimen, waneer ? morgenvroeg ziekenhuis ondanks dat ik duidelijk gem... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bezorgservice via Post NL Food werkt perfect. Leuk die extra cadeautjes en alle boodschappen perfect in gratis kartonnen dozen verpakt! Koel en vriesproducten werden in aparte boxen per klant bezorgd,... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Aktie prijzen folder vrijdag 2-1-2026 tm dinsdag 6-1-2026: Hoogvliet Wageningen Komkommer per stuk 0,79 net zo goedkoop als Aldi en Lidl, jammer bij zelfscan kassa 0,99 dus 20% duurder!! Groent... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Supermarché
  2. Épicerie

Informations provenant de diverses sources externes

Hoogvliet is een supermarktketen die in 1968 is opgericht en zit voornamelijk in Den Haag en omstreken.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Brood niet lekker.

Bij elk brood is de binnenkant erg slap en vooral de korst zo taai dat het bijna niet weg te kauwen is. Ik gooi bijna nooit eten weg, maar dit brood nu weggegooid.

28 mars 2026

bestelling afgezegt

bestelling afgezegt
toch geleverd
belooft op te halen
versleept naar buiten
komt niet
katten hebben vannacht lol, ik kan ruimen, waneer ?
morgenvroeg ziekenhuis
ondanks dat ik duidelijk gemaakt heb dat het om spoedopname gaat in ziekenhuis toch niet te filmen gewoon mij zieken
moet morgen weer in ziekenhuis zijn, weet niet hoelang
8 jaar vaste klant
echt walgelijk, ik probeer jumbo of plus wel
verschrikkelijke winkelervaring

19 mars 2026

Slechte werkgever

Een bedrijf dat slecht omgaat met zijn personeel. Mijn zoon komt al in deze winkel vanaf zijn geboorte. Fruit proeven bij de "groentenboer" als 3 jarige. Als 15 jarige werken als vakkenvuller. Iedere avond kapotte handen van de dozen klein maken. Zorgen dat alle karren in de schappen verdwijnen. En dan, als oud vuil aan de kant zetten. Zonder gesprek, zonder waarschuwing, gewoon een mail: je diensten afmaken en kleding inleveren. Wow, te schandalig voor worden. Je werkt met jong volwassenen, met gevoelens en vertrouwen. Die door dit soort bedrijven/ mensen kapot worden gemaakt.

15 mars 2026

Racist

Super slechte personeel! Nooit zet ik daar een voet binnen. Wat een racistische boel is dat!

14 mars 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Vandaag boodschappen afgerekend bij de…

Vandaag boodschappen afgerekend bij de zelfscan kassa, via het systeem een tasje ingevoerd, na het pinnen het tasje aan de andere kant van het systeem vandaan gehaald, binnen enkele seconden nadat ik wilde weglopen, vraagt een dame van denk ik de beveiliging of host medewerkster of ik nog het tasje wilde afrekenen, verbaasd overhandig ik haar de bon waarop staat dat het tasje netjes is betaald, geen observatie voorheen of wat dan ook, voelde mij zeer ongemakkelijk, wilde haar nog zeggen of ze nieuw hier was aangezien ik sinds de opening hier boodschappen doe, Hoogvliet jullie mogen de medewerkers beter opleiden, ikzie constant nieuwe medewerkers verschijnen, beter inwerken zou ik zeggen en de klant op hun gemak laten voelen.

10 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Statiegeld bonnetjes bij de Hoogvliet beperkt geldig ! ! !

Wordt er door supermarkten al niet genoeg gegraaid ! ! !
Winkel op Operaplein in Amersfoort .
Ik had nog een emballage bon (statiegeld) die ik vergeten was te verzilveren , het bonnetje was drie weken oud ! ! !
Na het scannen verscheen er de melding “niet meer geldig” op het scherm , hoe dan ?
Mag dit wettelijk zo maar ?

9 mars 2026

Nooit meer beschikbare bezorgmomenten

Ik bestelde eerst altijd online, maar dat is onmogelijk geworden. Alle bezorgmomenten zijn vol, al maanden, hoe vroeg je er ook bij bent. Heel slecht dit, dus maar terug naar AH, waar de bezorgmomenten wél volop beschikbaar zijn!

7 mars 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Hoogvliet admiraal is niet altijd even…schoon jammer genoeg

Hoogvliet admiraal is niet altijd even schoon kijk in de melk vakken en bij brood toch niet echt fris erg jammer want de aanbevelingen zijn perfect en t is erg fijn dat je extra geld kan bij pinnen dus hoef ik niet ook nog eens helemaal de andere kant op te lopen om te pinnen echt groot voordeel mvg Yvonne

2 mars 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Een geweldige winkel, belabberde ICT-afdeling

Een geweldige winkel. Ik kom er graag.

Maar ik heb ook ontdekt dat de website nooit zal worden gehackt. Die is zo vreselijk traag dat geen hacker het geduld heeft om hierop te wachten. Ook de app is slecht. Hij werkt niet samen met de wifi in de winkel. En in tegenstelling tot Albert Heijn heb je wifi nodig om de klantkaart te zien voor de zelfscan.

Ik wens de medewerkers van Hoogvliet Supermarkten veel sterkte met hun beroerde ICT-afdeling en ik hoop dat het voor hun allemaal beter is, dan voor de klant. Verder een prima winkel. Echt top.

1 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Heel vaak niet verse producten

Heel vaak niet verse producten. Voorbeeld: Twee dagen geleden 19-2-2026 pakje ham gekocht...smaakte gek totdat ik de tht datum zag van 9-12-2025!!...paprikas liggen al min of meer verrot in de schappen...zijn thuis max 2 dagen houdbaar...vandaag Optimel laten staan in de winkel...was nog 1 dag goed...en zo heb ik nog veel meer voorbeelden van de afgelopen jaren..gewoon geen verse spullen in de winkel. Hoogvliet Berkel en Rodenrijs en Zoetermeer

19 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Hoogvliet leyweg ben vaste klant loop…

Hoogvliet leyweg ben vaste klant loop 4rondjes om een mederwerker te vinden om een half van een heel brood te krijgen degene die wel werken zeggen is niet mijn afdeling weet niet hoe het moet
1 medewerker riep patricia om na 20minuten wachten en die meneer weer vragen of patricia wel aanwezig is zegt ie nee ze is na huis denk ik heb de rest van me boodschappen in mandje gelaten en ben weg gegaan
Gekukkig komt er een concurrent bij de leyweg binnekort dit is de laatste keer dat ik bij hoogvliet kom

12 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik ben al jaren klant bij de Hoogvliet…

Ik ben al jaren klant bij de Hoogvliet in Monster maar er gaat veel mis daar. Koeling waar de Salade en 2 vakken maaltijden in staan Salade is vaak bevroren geweest al een paar keer aangegeven de maaltijden van Daily Chef te zout en 2 vakken stamppot staan boven in de koeling onder de lampen waardoor je bijna warm eten hebt en het plastic wil er dan ook niet af hoe dom kan je zijn? Aanbieding puddingbroodjes voor E2,50 nou dat room is zo dun dat het op vla lijkt terwijl als je meer betaald de room lekker dik is. Verder de vlaaien zijn heerlijk maar de laatste tijden niet meer de deeg/koek en dan vooral de dikke rand daar zit zoveel zout in dat de vlaai niet meer lekker is. Vaak op woensdag heb je alle aanbiedingen dan mag je er toch van uit gaan dat ze ook in de winkel zijn maar nee hoor heel veel lege schappen en de op-op aanbiedingen zijn er vaak niet waardoor het op lokkertjes gaat lijken om je de winkel in te krijgen. En tot slot de kassa er staat iemand voor jouw af te rekenen en moet alles nog inpakken in de tas wat doet de vrouw achter de kassa ze begint dood leuk aan jouw boodschappen te scannen en druk alles maar verder tegen de vorige klant zijn boodschappen waardoor die zich weer opgejut voelt ze hebben er een zwarte tussen schot zitten maar gebruiken ho maar en als het nou echt druk was zeg ik van ik begrijp het maar als er niemand achter je staat vindt ik het onbeschoft dat je het zo doet.

5 février 2026

Zeer ontevreden over Klantenservice

We zijn al jaren klant bij hoogvliet en bestellen onze wekelijkse boodschappen daar. Echter, nu tot twee keer toe worden de boodschappen niet geleverd en worden wij hier noch telefonisch noch per mail hier niet van op de hoogte gebracht. Klantenservice hierover gebeld en krijgen een zeer onvriendelijk en onprofessioneel mevrouw aan de telefoon die de discussie met ons als klant aangaat en zegt dat zij daadwerkelijk wel een mail hebben gestuurd. Het werd een welles- nietes verhaal en er is niks gebeurd om onze ontevredenheid te compenseren. Boodschappen worden nu pas in de avond geleverd en is niks ter compensatie dat her eerder geleverd kan worden. Voor mensen die afhankelijk zijn van het laten thuis bezorgen van de boodschappen is dit benedenmaats!
Leidinggevende gesproken maar ook die komt niet met een gepaste oplossing en houd het hand boven haar eigen collega.
Aangegeven dat dit de laatste keer is dat wij bij hoogvliet bestellen en dat wij overstappen naar de concurrent.

Zeer jammer!!!!

27 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Aktie prijzen folder vrijdag 2-1-2026…

Aktie prijzen folder vrijdag 2-1-2026 tm dinsdag 6-1-2026: Hoogvliet Wageningen
Groente afdeling slecht bevoorraad, aanbieding
Nasi-bami groente zak 450 gr niet aanwezig!
Als aanbieding ingaan horen ze deze in winkel te hebben.

2 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

moest maar een pinpas aanschaffen

Ik vroeg of je bij de zelfscankassa of ik daar ook met cash kon betalen. Het antwoord was van dat ik maar een pinpas moest aanschaffen! Ik heb de boodschappen laten staan en ben weggelopen. Het was er nog een vaan het vaste personeel dus dat viel zwaar tegen

29 décembre 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus