Kontorstole.dk - Dansk Kontorstole Forsyning Avis 199

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Jeg lagde en kontorstol i kurven og og 3 timer senere stod sælgeren ved døren med den, det m da vist være danmarksrekord !God og seriøs betjening hele vejen. God stol, kvaliteten virker fin, mange in... Voir plus

Har for år tilbage købt en Milano kontorstol. Efter en del år, blev gaspatronen "træt". Tænkte så at jeg måtte se at få en ny. Da jeg kontaktede kontorstole.dk, blev jeg oplyst om, at den stol jeg hav... Voir plus

Fantastisk god oplevelse med Dansk Kontorstole Forsyning (kontorstole.dk). Jeg havde en virkelig god korrespondance med Thomas (responderer altid hurtigt og professionelt), som gav gode råd t... Voir plus

Bestilte en Presidentstol. Fikk beskjed om at ordren var effektuert 30. november. Har enda ikke sett noen stol. Har sendt spørsmål til salg at kontorstole.dk et par ganger. De svarer ikke på mail.... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Magasin de meubles de bureau

Écrit par l'entreprise

Dansk forhandler af gode ergonomiske kontorstole. Køb en god kontorstol med tilfredshedsgaranti hos Kontorstole.dk

4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

199 avis

A répondu à 33 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Jeg giver aldrig 5 stjerner og får de…

Jeg giver aldrig 5 stjerner og får de det er det også et fantastisk handelsted. Købte 2 stole hos dem og de blev forsinket et sted fra leverandøren, men efter et telefonopkald var der hurtig hjælp at få, og stolene var hos mig en 4 dage efter. De gav en flot hjælp, langt over hvad jeg forventede og jeg vil uden tvivl købe stole der igen hvis det viser sig nødvendigt og anbefale andre det samme uden tvivl.

24 mars 2025

Useriøst!

Mage til useriøs virksomhed skal man lede længe efter.

Jeg kørte ud til deres showroom i dag, der skulle være åben kl. 10-12. Der var så ingen medarbejdere derude overhovedet. Man kunne heller ikke få fat på nogen på telefonen. Men så er man da blevet advaret om, at de har en ufattelig dårlig kundeservice.

Så der kommer jeg absolut ikke til at handle.

14 mars 2025

Sådan en vil jeg også have

Sådan en vil jeg også have. Det var den første reaktion fra konen, da hun havde prøvet at sidde i min nye Ergo Back kontorstol fra Kontorstole.dk. Så jeg kontaktede Thomas, og vi blev hurtige enige om en god pris. Skulle jo have lidt rabat, da det var stol nummer to, jeg købte.
Dejligt firma at handle med. Kan varmt anbefale at handle der.

24 février 2025

Jeg søgte hjælp til at finde den…god service og vejledning

Jeg søgte hjælp til at finde den rigtige kontorstol til mig. Jeg kontaktede Thomas, og han var ikke i tvivl, hvilke stol han ville anbefale mig, da han havde hørt mine krav. Han anbefalede Ergo-Back Kontorstol og jeg må sige, det var lige stolen, jeg savnede. Den opfylder alle de krav, jeg har til en god kontorstol.
Desværre var plastikbeklædningen beskadiget, da jeg pakkede stolen ud. Tre dage efter havde jeg en ny stol. Det kan da ikke gøres hurtigere.
Jeg kan kun anbefale Dansk Kontorstole Forsyning. Virkelig god vejledning og service. Gode priser.
Frank

4 février 2025

Fremragende kundeservice og produkter til at stole på ;-)

Jeg skulle bruge en ny kontorstol og efter at have researchet markedet grundigt, valgte jeg en kontorstol hos Kontorstole.dk, desvære var den valgte stol udsolgt, men Thomas og teamet var gode til at guide og komme med et super tilbud! Så jeg købte en lækker og komfortabel President Exclusive Chefstol, som jeg er yderst tilfreds med. En god slat tid senere, da gasliften skulle skiftes var de hurtige til at hjælpe. Gode produkter der holder, kvalitet og hurtig levering! Varm anbefaling herfra.

18 février 2025

Yderst positiv oplevelse

Jeg har haft en yderst positiv oplevelse med dette firma, specielt Erdal har virkelig været hjælpsom, og det var enda selvom jeg valgte at købe min stol brugt igennem den Blå Avis. Alligevel hjalp Erdal mig med at vise stolen frem i deres firma, og forklarede i detaljer hvad jeg skulle være opmærksom på ift. sidde højde og sidde stilling. Så hvis jeg skal købe en ny stol vil jeg uden tvivl kontakte dette firma igen og benytte deres super gode service og anatomiske indsigt, således at jeg kommer til at sidde helt rigtigt. Man sidder jo mange timer i en kontor stol, så den rigtige sidde position er yderst vigtig og det er der ingen tvivl om Erdal ved utrolig meget om. Kan derfor varmt anbefale dette firma.

1 février 2025

Fantastisk service, god kvalitet

Ekstrem hurtig levering. Fik brug for ombytning som i den grad levede op til vores forventninger. Fandt den rigtige stol efter god vejledning - igen hurtig levering.
Er nu 3 gang vi har købt herfra og kan kun anbefale, hvis du leder efter en god kontorstol, høj kvalitet til meget rimelige priser.

2 janvier 2025

Fantastisk komfort og støtte!

Fantastisk komfort og støtte!

Jeg har for nylig investeret i en kontorstol, og det har virkelig været en game changer for min arbejdsdag. Stolen er både stilren og funktionel, og den tilbyder en fremragende komfort hele dagen. Den ergonomiske design giver perfekt støtte til ryggen og nakken, og justerbare funktioner som højde, armlæn og ryglæn gør det nemt at tilpasse stolen til min krop og arbejdsstilling.

Stolen er også nem at samle, og materialet føles holdbart og af høj kvalitet. Jeg har nu brugt den i flere uger, og jeg har allerede mærket en markant forbedring i min kropsholdning og komfort. Den er ideel til lange arbejdsdage, hvor man sidder meget ned.

Jeg kan klart anbefale denne kontorstol til alle, der ønsker en god kombination af funktionalitet og komfort!

20 janvier 2025

Perfekt stol efter perfekt kundeforløb 10/10

Efter virkelig kyndig vejledning er jeg endt med en stol der er helt perfekt. Ikke det jeg først havde valgt, men efter en god snak med Thomas landede jeg på en stol der virkelig er over al forventning. Jeg er så tilfreds.
Stolen ankom i første omgang med en skade på ryggen, men den blev lynhurtigt erstattet uden problemer. Oven i købet nem at samle - kort sagt: en rigtig varm anbefaling!

3 janvier 2025

IKKE ANBEFALELSESVÆRDIGT

Jeg har købt en kontorstol som jeg ikke er tilfreds med. Jeg har skrevet og ringet til Dansk Kontorstol Forsyning flere gange uden respons. De yder tilfredshedsgaranti på 14 dage som jeg agtede at udnytte og evt. bytte til en ny stol, men der er ikke nogen respons, hvorfor jeg på ingen måde kan anbefale andre i at købe ved dette firma. Jeg er meget skuffet da det på deres hjemmeside brøster sig med gode anmeldelser og tilfredshedsgaranti. IKKE ANBEFALELSESVÆRDIGT!

30 novembre 2024

Fanme go' stil :-)

Min kontorstol kunne ikke holde højden, skrev og spurgte om der var noget jeg kunne gøre, fik svar med det samme at de sender en ny reservedel, samt et link til en video hvordan jeg gør!, det er fanme go' stil :-)

7 novembre 2024

Langsom service

Firmaet har begge gange jeg haft noget med dem at gøre ikke levet op til nogle forventninger.

Første gang da jeg bestilte stolen var den flere måneder undervejs.

Nu her i anden omgang hvor stolen er gået i stykke har de i første omgange ikke kunne modtage mine mails til at starte med, og da de endelig modtog dem og fik sendt nogle reserve dele afsted blev de sendt til forkert adresse og skulle sende nye afsted.

Og i forbindelse med problemer med installation af disse dele, skrev jeg hvad jeg havde gjort og der blev sagt at det plejer at virke uden at tilbyde nogle yderligere form for hjælp eller andet konstruktivt.

26 octobre 2024