Jeg lagde en kontorstol i kurven og og 3 timer senere stod sælgeren ved døren med den, det m da vist være danmarksrekord !God og seriøs betjening hele vejen. God stol, kvaliteten virker fin, mange in... Voir plus
Lisez les avis des autres
Har for år tilbage købt en Milano kontorstol. Efter en del år, blev gaspatronen "træt". Tænkte så at jeg måtte se at få en ny. Da jeg kontaktede kontorstole.dk, blev jeg oplyst om, at den stol jeg hav... Voir plus
Fantastisk god oplevelse med Dansk Kontorstole Forsyning (kontorstole.dk). Jeg havde en virkelig god korrespondance med Thomas (responderer altid hurtigt og professionelt), som gav gode råd t... Voir plus
Bestilte en Presidentstol. Fikk beskjed om at ordren var effektuert 30. november. Har enda ikke sett noen stol. Har sendt spørsmål til salg at kontorstole.dk et par ganger. De svarer ikke på mail.... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Dansk forhandler af gode ergonomiske kontorstole. Køb en god kontorstol med tilfredshedsgaranti hos Kontorstole.dk
Coordonnées de contact
Naverland 34, 2600, Glostrup, Danemark
- salg@kontorstole.dk
- kontorstole.dk
A répondu à 33 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Godt udvalg af stole til forskellige priser.
Vi fik en virkelig god service, da vi efter mange år fik problemer med vores stol
Virkelig god service
Virkelig god service både til at vælge stol og udbringelse af stol. Jeg er meget glad for min nye Kingdom XXL stol. Købsoplevelse er helt i top.
Servicen hos kontorstole forsyning er ikke til at regne med
Servicen hos kontorstole forsyning er god, men desværre leverer de med Postnord. Postnord leveret ikke min kontorstol og nægter at hente den. Derfor bliver jeg selv nødt til at hente og bære en 25kg kasse hjem.
Postnord har ikke fortalt mig hvilken posthus de har leveret til og Kontorstole forsyning har en utrolig kort telefon tidsrum som jeg ikke nået at ringe i. Derfor bliver jeg, med stor sandsynlighed, nødt til at vente en yderligere 3 dage fordi jeg kan ikke kontakte nogen. Som gør at min pakke er samlet set blevet forsinket med 7 dage.
Jeg forslår ikke at bruge kontorstole forsyning da de bruger postnord og er derfor fuldkommen utilregnelig om du får din pakke leveret eller ej.
Kontorstol ankom inden for 3 dage som…
Kontorstol ankom inden for 3 dage som lovet.
Online Chat: var SUPER hjælpsom med kort og præcis svar mine spørgsmål.
Lille Historie-
Have glemt at ændre Hjul type, Skrev til deres Chat. Supporteren ændret bestilling med det samme.
Da stolen ankom og fik den samlede og fandt jeg ud at stolen skulle have et andet stemple. Skrev igen til deres Support. De sender et nyt som ankom inden for 1 dag og som bonus et link til hvordan man skifter stemple.
Længe siden jeg har modtaget så perfekt en support oplevelse.
Jeg bestilte en kontorstol efter flere…
Jeg bestilte en kontorstol efter flere spørgsmål som blev besvaret lynhurtigt igennem chatten - Stolen ankom fra Tyskland efter 4 dage, den blev samlet og der fandt jeg ud af det ikke lige var mig alligevel - Jeg tager kontakt til kontorstole og spørger hvad jeg kan gøre? - Den skulle bare sendes tilbage, ingen spørgsmål ingenting, selvom den havde været samlet og siddet i - Det kostede 250 kr at sende retur også var det det, fik en email dagen efter også stod pengene på min konto dagen efter - Fantastisk kundeservice!
talte med chatten og fik at vide BARE 6…
talte med chatten og fik at vide BARE 6 skruer, LET at samle. PRØV SELV !!!!! Fortalte jeg ikke har hjælper og døjer med rygskade, knæ og skuldre. NU er jeg ½ død, ALT gør ONDT, men nu er det KUN det ene armlæn der må hænge og dingle, for skidtet er SÅ Unøjagtig, værre end da Ikea startede, NU fungere DERES, PERFEKT. ELENDIG tegning,og huller under stof passer MEGET RINGE ,så man må BAKSE med MEGET TUNGE dele, og intet forslag i de TYSKE papire hvordan man lettest holder sæde og ryglæn sammen og samtidig får bakset de meget korte skruer i hullerne så skruen griber fat.Kikset jeg må undvære armstøtten. Så IKKE HER jeg lægger HELE min ordre , stolen her var en test om den var brugelig, før jeg købte flere. Og jeg NÆVNTE jeg havde DÅRLIG erfaring med hjh-office.dk, TYSKE lignende stole, LIGNER de kommer fra netop SAMME fabrik, INTET blev nævnt på chatten. SÅ havde jeg også annuleret ordren,Men fortielse holder IKKE, så må finde et sted der har KVALITETS stole.
Verdens hurtigste levering!
Verdens hurtigste levering!
Kl 11.30 bestilte jeg en kontorstol fra dette firma.
Kl 16.30 stod en storsmilende mand ved min dør med stolen, som han ovenikøbet havde samlet for mig.
Helt imponerende og en meget hyggelig overraskelse
Dejlig stol
Venligt personale, købte en stol i læder XXL... fint pakket ind..derfor let at pakke ud .leveret indenfor de 3 dage .......faktisk en meget pæn stol... Sidder behageligt i stolen......... Eneste lille minus var, at leveringen foregik til min gadedør og ikke døren til min lejlighed........ Jørn B., Skanderborg
Blev tilbudt lige præcis den kontorstol…
Blev tilbudt lige præcis den kontorstol jeg skulle bruge.
Det var ikke den dyreste eller billigste, men absolut den bedste
Bjarne Madsen
"Levering foran døren"
Bestile en stol, men den blev kun leveret til opgangsdøren. Jeg var altså nødt til at løfte den tunge stol op af flere etager - ikke den bedste øvelse for en der køber en kontorstol pga. ryg-problemer.
Jeg kontakter kontorstole.dk, og forklarer at jeg har betalt for et produkt og service (levering til døren), men reelt ikke har fået servicen.
De beklager hændelsen, som andre åbenbart også har oplevet grundet PostNords sjusk.
Jeg beder om, i det mindste at få refunderet et beløb der svarer til den manglende service, men det vil de ikke give mig.
Jeg får i stedet beskeden om at jeg er "velkommen til at reklamere over mangelfuld service" - det kan jeg bare ikke bruge til noget, når jeg har brugt den energi og tid på at bære stolen hjem, bygge den og fået den afprøvet.
Stolen er fin, og jeg har tænkt mig at beholde den, men jeg bliver ikke en tilbagevendende kunde, taget i betragtning af hvordan forløbet er gået - Postnord kan godt være dem der kvajer sig, men det er Kontorstole.dk jeg er kunde hos og har betalt, og det er dem der skal værne om kunde-oplevelsen.
Vi har købt 2 nye kontorstole
Vi har købt 2 nye kontorstole i april 2024.
Efter at have set på nettet, tog vi ud i showroom for at kigge nærmere på stolene vi havde udset os.
Efter præsentation og hvad vi var ude efter, fik vi grundig vejledning i stole i det hele taget, og blev anbefalet to andre stole. De var endda billigere end dem vi først havde set på.
Det var en virkelig god oplevelse, og vi endte med at købe dem vi blev anbefalet. Og det er jeg virkelig glad for. Min stol støtter min lænd og ryg, Og jeg sidder virkelig godt.
Så tak for grundig og kyndig vejledning. Det var en sjælden god oplevelse.
10 års garanti er ikke på hele stolen
Opdatering på baggrund af svar fra Kontorstole:
“Slet din anmeldelse også kan jeg kigge på den mekanisme til dig” var svaret på denne anmeldelse. Vilkårene er som de er, og jeg forsøger ikke at få noget, som jeg ikke har ret til.
Det jeg siger i min anmeldelse er, at garantien kun dækker “stellet” - alt der sidder ovenpå gasliften er ikke dækket. I din optik er stolens vippemekanisme, sæde, ryglæn og armlæn ikke essentielle dele af en kontorstol, da det sidder ovenpå gasliften. Kan man så stadig skrive, at der er 10 års garanti på kontorstolen? For at blive i dit eksempel med en bil svarer det jo til, at fabriksgarantien dækker karosseriet - kan en dør ikke åbnes er det ikke omfattet. Knækker sædet i bilen er det ikke omfattet. Bliver gearkassen defekt er det ikke omfattet. Synes ikke stolens vippemekanisme kan sammenlignes hverken med sprinklervæske, dæk eller bremser - men det er heller ikke noget vi skal blive enige om.
Målet med anmeldelsen er, at andre kunder skal være opmærksomme på at læse hele garantiafsnittet, og ikke at tro, at udsagnet 10 års garanti på kontorstole dækker hele stolen - med mindre man synes det er opfyldt bare man har hjul, kryds og en gaslift at sidde på :-)
Oprindelig anmeldelse:
Vær opmærksom på den detaljerede beskrivelse af garanti! Man kan fejlagtigt få den opfattelse, at der er 10 års garanti på hele stolen ud fra tekst på forsiden og måden garantiafsnittet er skrevet på, men garantien gælder kun kryds, hjul og gaslift. Bliver stolens vippemekanisme defekt er det IKKE omfattet af de 10 års garanti, men kun den almindelige reklamationsret.
Der svares dog hurtigt på henvendelser, og det skal retfærdigvis nævnes, at der blev tilbudt en mekanisme, der måske virker, men kun ved afhentning. Det er åbenbart kun muligt at sende en ny stol, men ikke reservedele (der måske virker) skal man selv hente….

Réponse : Kontorstole.dk - Dansk Kontorstole Forsyning
Glimrende hjælp til at finde en ny…
Glimrende hjælp til at finde en ny gaspatron til min 20 år gamle designerstol!
Nu kører den 20 år mere.
Tak for god service og hjælp.
Arrogant chat
Har bestilt en stol hos dem online og modtog en ordre bekræftelse.
Da stolen efter en uge ikke var ankommet kunne jeg se at man skulle lave en forudbetaling via faktura, men havde bare aldrig modtaget en faktura sammen med mailen.
Efter to dage i træk at have lagt besked på deres telefon svarer, da de åbenbart havde meget travlt, men modtog aldrig et returkald, så i 3 forsøg opgav jeg at indtale besked men tog dem via live chat.
Personen der synes så åbenbart jeg skulle læres op i hvordan man handler på nettet men hos dem betaler man som sagt forud selvom man beder om en faktura. Jeg er så som firma vant til at bestille og beder man om faktura ankommer varen og derefter betaler man, men det er så ikke gældende her. Vidste jeg det kunne jeg bare betale med kort. Jeg sad med deres mail foran mig da jeg chattede med dem og fik af vide flere gange at den vedhæftede faktura var med. Selvom jeg sagde det var den ikke, skruede de lige op for deres arrogance, da de sendte en ny mail til mig, med beskeden "Jeg har sendt den foregående mail - 100% som den var første gang" - Der lykkedes det så at få den vedhæftede fil og inden man fik sagt tak for hjælpen, fik man følgende besked "Og er der andet jeg kan hjælpe med ved du hvor vi er" "God dag"
Jamen hej hej med dig.
Var det ikke fordi min kollega meget gerne ville have den stol, var handlen blevet annulleret med det samme, men med den arrogance der blev vist overfor for en kunde, købes der ikke der igen.
Super god service
Super god service. Jeg var i deres showroom, for at se hvilken stol, der passede bedst til mig. Jeg blev mødt af en rigtig flink medarbejder, som havde styr på de ting jeg ledte efter i en stol. Der var massere af tid til at jeg kunne prøve alle stolene, og blev anbefalet at jeg valgte den jeg kom tilbage til mest. Jeg er utrolig glad for den stol jeg modtog igår. Jeg modtog den før den forventede dato, og fik god service hele vejen igennem. Jeg kan stærkt anbefale dette firma, især hvis man bor i nærheden af deres showroom. For mig er det vigtigt at prøve en stol før jeg køber den. Da alle er forskellige og der er stol forskel på hvad du leder efter i en stol. Jeg kiggede efter en stol til at bruge mens jeg arbejder ved computeren derhjemme og til at kunne bruge til lange gaming session. Men fandt hurtigt ud af at en ergonomisk stol er væsentligt bedre til det en de almindelige gaming stole. Dette fandt jeg ud af i showroomet, med hjælp fra den utrolig flinke medarbejder, som virkelig havde styr på kontorstolene. Jeg vil helt sikkert komme her, hvis jeg står og mangler en kontorstol igen. Vi fik også vejledning i hvordan vi kunne fixe min partners stol, hvor gasliften var gået i stykker. Hvilket hun også er utrolig glad for. Så alt i alt en utrolig oplevelse, det er længe siden jeg har fået så god service nogle steder.

Réponse : Kontorstole.dk - Dansk Kontorstole Forsyning
Købte en stol til børneværelset
Jeg ønskede at opgradere børneværelset med en ny stol og fandt den perfekte løsning hos kontorstol.dk. Jeg var imponeret over den fremragende kvalitet af stolens materialer og konstruktion, hvilket gav mig fuld tillid til mit køb. Da jeg havde afgivet min ordre, blev jeg behageligt overrasket over den hurtige leveringstid. Stolen ankom før forventet, og hele processen var ekstremt problemfri.
Det var tydeligt, at virksomheden sætter en ære i at levere ikke kun førsteklasses produkter, men også en førsteklasses kundeoplevelse. Fra det øjeblik jeg besøgte deres hjemmeside til det øjeblik jeg pakkede stolen ud, var alt professionelt håndteret. Deres effektive service og opmærksomhed på detaljer gjorde hele forskellen.
Jeg kan med fuld tillid anbefale kontorstol.dk til enhver, der søger kvalitetsprodukter og en problemfri købsoplevelse. Tak til kontorstol.dk for at gøre mit børneværelsesprojekt til en glædelig og tilfredsstillende oplevelse!
God service og rådgivning
God service og rådgivning. Fik endda leveret stolen samme dag.
God service. Fik et rigtigt godt tilbud på en lækker stol. Har ingen forstand på stole, så var glad for der var en til at hjælpe mig.
Lang leveringstid og dårlig kvalitet
Jeg har i noget tid trængt til en ny kontorstol og jeg valgte at bestille den på kontorstole.dk, fordi det skulle være nemt og hurtigt. Desværre har processen været alt andet det.
For det første, så er deres leveringstider meget misvisende. De reklamerer med, at de leverer "inden for 1-3 dage", men der gik over en måned, fra jeg lavede min bestilling, til jeg havde en funktionel stol. Jeg kender andre, der har handlet hos kontorstole.dk og der er ingen af dem, der har modtaget deres varer inden for 3 dage. Så forvent nærmere 1-3 UGER end 1-3 DAGE.
For det andet, så er jeg meget skuffet over kvaliteten af det produkt, jeg har modtaget. Flere af de dele jeg har modtaget, har været direkte defekte og det er min erfaring, at man generelt skal forvente mange "skønhedsfejl". Til sidst i processen havde jeg fornemmelsen af, at kontorstole.dk selv gav lidt op på deres produkt og jeg blev bedt om at fikse de sidste småfejl selv.
Jeg har undervejs været i kontakt med deres kundeservice over 20 gange og selvom jeg er blevet mødt med en relativt venlig attitude, så har hele processen været for besværlig til min smag.
Hvis du vil have hurtig levering og ingen bøvl, så skal du overveje, om kontorstole.dk er det rigtige sted for dig at handle.

Kontorstol - sort
Købte en ny kontorstol i sidste uge hos Thomas. Fin pris! Rigtig god service. Support hele vejen fin !
For nogen måske en ulempe at man selv skal samle stolen !
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.