LEA Ejendomspartner A/S Avis 123

TrustScore 3.5 sur 5

3,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Bliver altid mødt positivt og konstruktive i deres svar når vi henvender os til LEA Kolding afd. Svare også tit på spørgsmål, som ikke i første omgang er specifik deres område som aftalt i vores kon... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

SKÆGKRÆ BLOMSTERLUNDEN TILST I ALLE BLOKKE. Virker til i er fuldstændig ligeglade og kede af det med problemet men er jeg IKKE har boet her 4 måneder i en ejer bolig... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har gennem mange år haft et rigtig godt samarbejde med LEA Ejendomspartner A/S i vores grundejerforening Vestergade 17. Anne Månsson er vores administrator og en helt central nøgleperson. Hun... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service d'administration des entreprises

Écrit par l'entreprise

LEA Ejendomspartner administrerer ejendomme for udlejere og foreninger. Vi ejer således ikke selv ejendomme, men hjælper udlejere og foreninger med den daglige administration – fra opkrævninger, generalforsamling, budget, juridiske spørgsmål, til kontakt med beboere og myndigheder.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 72 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

LEA Ejendomspartner A/S

Jeg har nu fra flere sider hørt dårligt om dette selskab.
Måske er det overdrevet, så jeg vil da gerne høre, hvem står bag LEA Ejendomspartner A/S.
Det er et svensk firma, ved jeg. Men hvem er ejerne?
Og hvordan kommer man i direkte kontakte med dem?
Kunne godt tænke mig, hvis nogen har en mail adresse, navn og/eller telefonnummer

7 février 2026

Hej Karina

LEA Ejendomspartner A/S er et administrationsselskab og vi administrerer udlejningsejendomme, ejerforeninger og andelsboligforeninger.

Vores ejerforhold fremgår tydeligt på lea.dk. Som du kan se der, er vi ejet af en dansk almennyttig fond.

På vores hjemmeside finder du også vores kontaktoplysninger. Du er meget velkommen til at kontakte os i forhold til, hvordan vi kan hjælpe dig videre.

Noté 5 sur 5 étoiles

hjælpsomhed og vilje til dialog

hjælpsomhed og vilje til dialog, hvis der ikke er enighed.

21 janvier 2026

Hej Niels

Vi er glade for at hører om din oplevelse med vores afdeling i Kolding.

Din anmeldelse vil blive videregivet til afdelingen.

Administration med dygtig faglighed

Min tidligere administrator af udlejningsvirksomhed lukkede og sendte alle opgaver til LEA Ejendomme i Odense.

Efter transitionen kan man tydeligt mærke at LEA ejendomme er et netværk af kompetente mennesker og det er nemt at få fat i de personer man har brug for når der er emner som skal snakkes om.

Foruden at håndtere bogføring har de en række tillægsydelser som gør det nemt for udlejer at arbejde som investor, også selvom man kun har et par ejendomme.

Mange tak LEA for jeres dygtige håndtering og orden i tal og lovgivning - så kan jeg arbejde med det der gør mig glad nemmelig mennesker.

Skal i have en administrator som ligger i Mercedes eller klassen over i Danmark, så er det LEA.

2 janvier 2026

Hej Jonas

Mange tak for din gode anmeldelse.

Vi er glade for at hører om din oplevelse med vores afdeling i Odense.

Din anmeldelse vil blive videregivet til afdelingen.

Dybt amatøragtigt foretagende.

Dybt amatøragtigt foretagende.
Svarer ikke på mails... men sender i stedet betalingspåmindelser. Op til flere fejl i opgørelser (bl.a. havde de brugt forkerte andel af fællesudgifter). Efteregulerer talrige fejl - når de bliver påpeget. Vel og mærke efter de først holder fast I de har ret indtil man påpege fejlen talrige gange.

Når de så laver fejl, der er i deres egen favør - så er de hurtige til at kræve penge ind.

Lej ALDRIG lejemål gennem LEA!

10 décembre 2025

Kære Johan

Vi er kede af at høre om din oplevelse.

Jeg ved min kollega har behandlet dine henvendelser omkring fordelingsnøglen i forbrugsopgørelserne og svaret dig i den forbindelse.

Såfremt du fortsat mener, at der er ubesvarede henvendelser, er du velkommen til at kontakte os direkte.

Noté 1 sur 5 étoiles

1 stjerne er 1 for meget.

1 stjerne er 1 for meget.
Problemer med at få Indskud retur og fraflytningssyn er helt hen i vejret man skulle tro den sku total renoveres efter at have været lejet i 3mdr. også var det noget der kunne overstås på 2 dage.
Deres historier hænger ikke sammen.
De lejer 2 værelser og køkken ud som en 3 værelses lejlighed.
Tager sagen i retten hvis jeg ik får fuld indskud retur, så kan retten sætte huslejen ned for samtlige lejemål i ejendommen på Brendstrupgaardsvej 8200 Aarhus N.

10 juillet 2025

Tak for din henvendelse.

Vi har tidligere behandlet din indsigelse vedrørende fraflytningsrapporten og tilbagebetaling af depositum, og du har allerede fået delvist medhold i den forbindelse. Vurderingen af lejemålets stand ved fraflytning er foretaget i overensstemmelse med gældende regler og på baggrund af dokumenterede forhold. Det er korrekt, at lejemålet har været benyttet i en kortere periode, men den efterfølgende istandsættelse har været nødvendig som følge af den faktiske anvendelse og slid, som er konstateret.
Vedrørende din bemærkning om lejemålets indretning, kan vi oplyse, at lejemålet er udlejet som beskrevet i lejekontrakten, og der er ikke tale om vildledende markedsføring.
Vi gør samtidig opmærksom på, at enhver form for fremleje kræver skriftlig tilladelse fra udlejer, hvilket ikke har været tilfældet i denne sag.
Vi tager naturligvis enhver trussel om retssag alvorligt, men vi er trygge ved, at vores håndtering af sagen er i overensstemmelse med lejelovgivningen. Skulle du vælge at gå videre med sagen, vil vi fremlægge den fulde dokumentation for forløbet.

LEA Ejendomsadm. A/S

Noté 1 sur 5 étoiles

LEA gør intet godt for lejere

Hvis man overvejer at flytte ind et sted, der administreres af LEA, skal man tænke sig godt om.
LEA gør intet godt for lejerne, og de er 100% på udlejerens side.

Jeg boede i 3 år i en lejebolig på Skjeberg Alle i Taastrup. Udlejeren ville ikke udbedre byggefejl, og LEA trak bare tiden ud, og overholdt ikke aftaler. Mig bekendt er byggefejlene der stadig.

Alt hvad LEA foretog sig bar præg af at de blot ønskede at hjælpe udlejeren med at spare så mange penge som muligt.

11 septembre 2025

Hej Adam,

Vi er kede af at høre om din oplevelse. Det er naturligvis meget beklageligt, men det er nu ikke sådan, vi kan genkende vores kommunikation og håndtering af sager.

LEA administrerer boliger på vegne af mange forskellige udlejere, og det er den enkelte udlejer, der træffer beslutninger omkring vedligeholdelse osv.

Vi forsøger altid på bedste vis at være i god dialog med både lejer og ejer såfremt der er udfordringer.

God dag

LEA Ejendomsadministration A/S

Lej ALDRIG hos LEA

Lad være med at leje bolig igennem LEA.
Der var så mange fejl og mangler i den lejlighed min datter flyttede ind i. Rengøringen var så mangelfuld, en dør var i stykker, gulvene var ridsede og jeg kan blive ved.
Alting blev skrevet ned, taget billeder af og gennemgået med en ekstern partner, hvor jeg var til stede med min datter.
Trods det at alt var fremsendt i en indflytningsrapport til LEA, og at jeg havde haft kontakt med dem på mail og sms, hvori de skrev at min datter IKKE ville blive bonget for at skulle betale det der allerede var nedskrevet i rapporten, så fik hun alligevel en regning på 17000 kr UDOVER at de tog hendes depositum på 8000 kr.
Selvom der også er gjort indsigelse, så har de nedsat beløbet... men alligevel taget for f.eks døren der var i stykker da de flyttede ind og et guld der også var slidt.
Maling kan jeg forstå men alt det andet er fuldstøndig latterligt, når der var beviser på at der var slitage, mangelfuld rengøring og inventar der var i stykker.
Lad være med at leje hos dem.. uanset hvor desperat du må være. De holder ikke ord.

5 septembre 2025

Hej Heidi,

Vi administrerer boliger på vegne af mange forskellige udlejere, og det er derfor den enkelte udlejer, der træffer afgørelse i sager som denne. Din datters udlejer har behandlet hendes indsigelse, og hun har allerede modtaget svar på sin sag. Vi kan bekræfte, at hun har fået medhold i forhold til både døren og gulvbehandlingen.

Hvis din datter har behov for yderligere afklaring, er hun naturligvis meget velkommen til at kontakte os direkte.

LEA Ejendomsadm. A/S

Noté 1 sur 5 étoiles

Greedy landlord will try to charge you for documented damage upon moving out.

Greedy landlord will try to charge you for documented damage upon moving out. We have picture documentation which we submitted to them upon moving in which they are now attempting to charge us for upon moving out two years later.

They have been uncooperative and unprofessional. This may be the standard in Denmark, but this is unacceptable behavior from such a large corporate company. Avoid LEA.

2 septembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Total målløs, og burde simpelthen ikke være en mulighed…

Hurtigt svar og respons hvis noget i lejligheden var i udu, men lige det modsatte når det handler om at flytte ud.
Først 2 mdr. efter vi har opsagt lejligheden får vi en bekræftigelse. (Vi rykkede for en bekræftigelse 2 gange, selvom vi faktisk havde bedt om det allerede i vores opsigelse).

Først 1 mdr. efter vi skal være ude af lejligheden bliver vi kaldt til flyttesyn. (Loven her siger, de derfor mister retten til at opkræve os for betaling af “normal-istandsættelse”, men det mener de ikke, da de mener vi faktisk først rigtig er flyttet ud, da vi afleverede nøglerne til flyttesynet).

Knap 2 mdr. efter flyttesyn, får vi vores flytterapport.
Flytterapporten er til at tabe kæben over, og burde simpelthen ikke være en mulighed. Vi nåede at bo der i ca. 6 mdr, og står til at skulle have under 1/4 del af vores depositum tilbage…

Når det så er sagt, har de generelt slet ikke styr på deres lejere. Vi fik sendt en rykker for leje af sidste måned, som allerede var betalt ved indflytning. - Det er slet ikke alt, og vi har generelt bare skulle have fat i dem gentagende gange for at få rettet fejl og mangler…

14 mars 2025

Kære Ann-Louise

Vi er kede af at høre, at I har haft en utilfredsstillende oplevelse i forbindelse med jeres fraflytning.

Vi må anerkende, at forløbet omkring jeres fraflytning ikke har været håndteret optimalt, da flytttesynet først blev afholdt senere end normalt.

Vi har dog sikret os, at I økonomisk er blevet stillet præcis som hvis flyttesynet havde været afholdt tidligere.
I har deltaget på flyttesynet og kvitteret for de ting der skulle udbedres. Jeres fraflytningsrapport er udarbejdet på den baggrund.

Vi ved I er skuffede over ikke at blive fritaget for hele istandsættelsesforpligtelsen, men som vi skriftligt tidligere har redegjort for, er der en klar retspraksis på området og den henholder vi os til.

I er velkomne til at kontakte ejendommens administrator, såfremt I har indsigelser vedrørende flytteopgørelsen.

Scam firma

Elendigt firma, som ikke har styr på deres kunder, eller hvem der har en kontrakt under dem, de tog 15 minutter om at finde hvor jeg boede selvom alt var oplyst, de kunne ikke finde et svar på hvorfor jeg ikke fik svar på mine mails, og oven i det var de komplet ligeglade med at man som studerende bad om at finde en fælles aftale for udflytning af lejligheden, da man ikke kan sidde og betale 10000k i husleje for 2 steder, jeg havde renset alt den 15/12/2024 og var klar til at flytte til mit nye sted, jeg bad dem flere gange om at fremskynde synet, uden svar, til sidst møder jeg på datoen hvor synet er, og ingen dukker op til det, jeg venter i 2 timer. der er nu gået 4 måneder siden og de har ikke styr på noget, de venter stadig på 1 regning, og kan slet ikke forstå hvilken regning det er, da alt var vasket og gjort rent, ALDRIG kom med ind under de her skumle typer af firmaer som ikke har styr på deres arbejde.

28 février 2025

Réponse : LEA Ejendomspartner A/S

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at hører om din oplevelse. Det er ikke sådan vi kan genkende vores kommunikation og håndtering af sager.

Vi administrerer på vegne at mange forskellige ejere, der alle er forskellige. I denne situation har ejer selv håndteret fraflytningssynet.

Hvis du ønsker vi ser nærmere på din sag, er du meget velkommen til at kontakte os på lea@lea.dk.

God lejeoplevelse

God lejeoplevelse. Kommunikationen er hurtig og nem at forstå. De informerer om penge man skal have tilbage hvis man har betalt for meget og der var en fair omkostning forbundet med fraflytning/depositum.
Ville leje hos LEA igen hvis jeg skulle få brug for det.

3 février 2025

Kære William

Vi er glade for at høre om din gode oplevelse.

Noté 1 sur 5 étoiles

A Big NO to LEA. They are Cheaters !

Very much unprofessional Property Management Company operational through other third party comoanies at Aarhus C. They always have a tendency to extract Money through unfair means. While Moving In they did not gave any report and while moving out they made us sign without explaining and deducted 80% of the Deposit worth kr. 35.000,00 for Renovation Work which is unreasonably high and now after 9 months , they have sent an Invoice for Heating and Water worth kr. 1.075,00 , although they have retained kr. 2.000,00 from my Deposit towards adjustment of subsequent years Heating and Water Statement Charges, they are not refunding my money.

May be the Administrator doesn't understand English well or this is their way of malpractices to extract money through unfair means from Tenants.

NOT Recommemded at all !!

9 janvier 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Presset til at skrive under på urigtige oplysninger

Efter jeg havde set på en lejlighed i Vestsjælland, fik jeg tilsendt lejekontrakten (der ikke var underskrevet af udlejer), som jeg havde én uge til at underskrive OG betale indflytningsprisen.

Ikke kun var kontrakten mangelfuld og med urigtige oplysninger (fx så stod kælderrum ikke som en del af lejemålet selvom det faktisk var en del af det), så er en potentiel lejer ansvarlig for al vedligehold af lejligheden, hvilket må inkludere køleskab, fryser, tagrør, m.v.

Når dette blev påpeget til LEA, indrømmede de fejlene. Men da jeg bad LEA om at lave en ny lejekontrakt med de korrekte oplysninger, nægtede de at efterkomme disse yderst rimelige krav, idet “kontrakten er standard”.
Derefter gav LEA mig blot én time til at skrive under på en lejekontrakt som LEA selv indrømmer indeholder urigtige oplysninger. Dette slår mig som intet andet end afpresning og dybt uprofessionel adfærd.

Det blev selvsagt til et nej.

Hvis nogle overvejer at leje igennem LEA, så lad være. Jeg kan på ingen måde anbefale at man lader sig presse til at skrive under på forkerte oplysninger og unødige risici vedr. vedligehold

17 décembre 2024

Kære Patrick R.

Mange tak for din anmeldelse.

En lejekontrakt skal ud fra formkravene indeholde de korrekte oplysninger herunder vedligeholdelse. Om vedligeholdelsen er fuldt ud lejers eller kun den indvendige afhænger af lejemål og aftale.

Du ønskes held og lykke med din fremtidige boligjagt og en rigtig god jul samt et godt nytår.

Bund korrupti! Hold jer væk

Bund korrupte mennesker, så snart du flytter kræver de helt vanvittig regning fra rengøring, beskidt pga pga man gået frem og tilbage under flytningen, ender man med regning på 30.000 totalt sygt, de mente vi havde begået skader på gulvet, kommet dråbe af ske ind under trægulvet, nu skulle hele skiftet. Værste omgang har sagt til nægter betale noget af det, over de tog depositum på 25.000 selvom lejligheden ikke havde eneste problem krævede lige 30.000 mere oveni.

2 janvier 2024

Kære Peter

Vi er kede af at hører, at du oplever utilfredshed med udlejer ved fraflytning af din lejlighed.

LEA Ejendomspartner ejer ikke selv boligerne, men står for den daglige administration for ejerne, herunder udarbejdelse af kontrakter og opkrævning af boligafgift.

Det er derfor ikke LEA der bestemmer omkostningerne for udbedring, rengøring m.v. ved fraflytning. Vi udarbejder dokument for flytteopgørelse ud fra fremsendt materiale fra ejer eller vedkommendes team.

Du er velkommen til at kontakte ejendommens administrator, såfremt du har indsigelser vedrørende din flytteopgørelse.

Du ønskes en rigtig god weekend.

Noté 5 sur 5 étoiles

Kæmpe anbefaling til LEA Ejendomspartner KBH.

Jeg kan kun komme med en stor anbefaling af LEA Ejendomspartner KBH.

Hurtig svartid på spørgsmål, og stor hjælp på problemstillinger.

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Simon Toft fra deres team, så en varm anbefaling herfra!

4 juillet 2024

Kære Jeppe

Vi er glade for at høre om din gode oplevelse med vores kollega Simon.

Dine rosende ord vil blive sendt videre til Simon.

Dårlig service

Kære Lea. Gud hvor er I dårlige. Vi står for et salg af vores lejlighed, men kan ikke komme videre fordi I ikke kan finde ud af at få referaterne fra JANUAR OG APRIL færdige. De sidste 14 dage har I hold os hen. Gud hvor er det virkelig ringe. Man skulle tro i var profesionelle , men I er virkelige amatører.

26 mai 2024

Kære Raun

Vi forsøger at besvare alle vores anmeldelser, så selvom vi er opmærksomme på, at du tidligere er blevet informeret herom, så kommer her et kort svar.

Der har været afholdt 3 generalforsamlinger (blot i foråret 2024) i den omhandlende ejerforening.
Hver generalforsamling mundede ud i en beslutning, om et nyt og højere budget, samt bestyrelsesmandat til at igangsætte et stort byggeprojekt.

Af den grund alene kunne vi ikke blot fremsende det første referat til dig/ejendomsmægler da beslutningen løbende blev afløst af en ny og mere ”bebyrdende” beslutning.

Administrationen var bekendt med dit igangværende salg, og har også være i løbende dialog med din ejendomsmægler om årsagen til, at alle 3 referater mv., skulle være på plads før de samlet kunne sendes frem.
Dette bestemt ikke for at besværliggøre dit salg, men for at sikre, at vigtig og afgørende information og viden, både til dig, din ejendomsmægler, men i særdeleshed også din køber, var fuldstændig på plads.

Vi har i AB De Mezas Vej 10

Vi har i AB De Mezas Vej 10, i en lang årrække benyttet LEA Ejendomspartner i Kolding, som vores Ejendomspartner og administrator. Vi er meget tilfredse med den gode ydelse og imødekommenhed, vi modtager fra kontoret i Kolding. Vi kan derfor klart anbefale LEA kontoret i Kolding under ledelse af Afdelingsdirektør Henrik Larsen. Såfremt du er på udkik efter en troværdig og dygtig samarbejdspartner.
Bestyrelsesformand Per Asmussen
AB De Mezas Vej 10

16 mai 2024

Kære Per

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at foreningen oplever et godt samarbejde med vores kollegaer i Kolding.

Dine rosende ord bliver sendt videre til afdelingen.

Vi har fået fantastisk bistand i 2023

Vi har fået fantastisk bistand i 2023, hvor vi havde “en tung sag kørende”. Hjælpen var altid lige ved hånden. En generel tak til alle i LEA, som altid er behjælpelige

11 avril 2024

Kære Vagn

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på at høre at du er tilfreds med den service der ydes fra vores kollegaer i Kolding.

Tak for at dele din oplevelse med os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Har fået fantastisk service fra start…

Har fået fantastisk service fra start af. Simon Toft er altid kommet retur hurtigt og har gennem hele salget af min lejlighed været super professionel.

Skulle jeg nogensinde få en andelsbolig igen, så håber jeg det er LEA der er ejendomspartner der igen!

25 mars 2024

Kære Anders

Tusind tak for din anmeldelse.

Tak for at dele din oplevelse med os vedr. salg af din andel. Vi sørger for at dine rosende ord sendes videre til Simon.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus