Bliver altid mødt positivt og konstruktive i deres svar når vi henvender os til LEA Kolding afd. Svare også tit på spørgsmål, som ikke i første omgang er specifik deres område som aftalt i vores kon... Voir plus
L'entreprise a répondu
SKÆGKRÆ BLOMSTERLUNDEN TILST I ALLE BLOKKE. Virker til i er fuldstændig ligeglade og kede af det med problemet men er jeg IKKE har boet her 4 måneder i en ejer bolig... Voir plus
Vi har gennem mange år haft et rigtig godt samarbejde med LEA Ejendomspartner A/S i vores grundejerforening Vestergade 17. Anne Månsson er vores administrator og en helt central nøgleperson. Hun... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi har i AB De Mezas Vej 10, i en lang årrække benyttet LEA Ejendomspartner i Kolding, som vores Ejendomspartner og administrator. Vi er meget tilfredse med den gode ydelse og imødekommenhed, vi mo... Voir plus
L'entreprise a répondu
LEA Ejendomspartner administrerer ejendomme for udlejere og foreninger. Vi ejer således ikke selv ejendomme, men hjælper udlejere og foreninger med den daglige administration – fra opkrævninger, generalforsamling, budget, juridiske spørgsmål, til kontakt med beboere og myndigheder.
Bremerholm 31, 1069, København K, Danemark
A répondu à 72 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Som lejer på det danske marked, vil jeg til enhver tid anbefale boliger som Lea Odense administrerer.
Jeg kunne skrive rigtig mange gode ting om dem, kort vil jeg sige de er ordenlige, de reagerer ved henvendelser, og som lejer får du en hurtig tilbagemelding, fejl og mangler bliver hurtigt udbedret.
Varmeste anbefalinger herfra

Réponse : LEA Ejendomspartner A/S
Lea Ejendomspartner har en professionel tilgang til deres lejere. Når der tages kontakt til dem har de alle dage været professionelle, hurtige med at vende tilbage og venlige i deres tone.
Kirsten som har været kontaktperson for os, har altid været hjælpsom med store og små spørgsmål ifm. med vores lejemål i Blomstergården.

Réponse : LEA Ejendomspartner A/S
Kontakter udlejer via en annonce på BoligPortalen, og måske lidt heldigt, går der er ikke mange minutter før jeg får et svar tilbage, derudover spørger jeg lidt ind til andre lejemål, lidt større, og bliver mødt med god service, så derfor kan der ikke gives andet end 5⭐️ til Kirsten herfra

Réponse : LEA Ejendomspartner A/S
Positiv oplevelse med Kirsten vedr. Blomstergården - intet og sætte en finger på.

Réponse : LEA Ejendomspartner A/S
Lea ejer ikke selv ejendommene?! Det kan jeg godt forstå de frasiger sig, for mage til råddent byggeri skal vi lede længe efter.
Larm, indelukket (svamp) og ufattelig ringe arkitektur.
Og et godt råd: Tjek dokumentation for fraflytningsarbejde, ellers tager de hele indskuddet.

Réponse : LEA Ejendomspartner A/S
LEA har ignoreret, at jeg i en periode på 5 dage i november måned, havde mellem 7 og 11 grader i huset.
Jeg har meddelt dem om skimmelsvamp i både køkken, gang, stue, badeværelse og børneværelse.
Min søn og jeg bliver syge af det, men det vil de tydeligt skide på.
Selvom her er lavet en DNA test for skimmelsvamp, og min søns læge har bedt om resultatet, så har henvendelse til 4 forskellige mennesker INTET hjulpet!
De lader simpelthen børn flytte ind i deres skimmelbefængte huse, og skider på det, så snart de har fået indskuddet.
Hold jer laaangt væk!
Nu skriver de og prøver at frasige sig alt ansvar, men de har allerede fået mails og beskeder, de undlader bare at svare.
Da jeg tidligere meddelte deres inspektør, at jeg havde 11 grader i stuen, og at reparatøren meldte afbud, dik jeg et “nå ok”.
Endnu engang har jeg bedt om at se resultatet af skimmeltesten, men de NÆGTER at oplyse mig om, hvad det er for et hus de har ladet mig flytte ind i.
Det er noget svineri!
De lover og lover, men lover betyder vist lyver.

Réponse : LEA Ejendomspartner A/S
Som afgående formand for ejerforeningen Ejboparken vil jeg gerne fremhæve mange års samarbejde med vores samarbejdspartner LEA. Vi har haft et rigtig godt samarbejde omkring økonomi og generalforsamlinger og nye strategier i forbindelse med byggesager. Tak til både Signe og Simon til jeres store indsats. Det er ikke altid nemt at navigere med frivilligt arbejde. I har en god evne til at hjælpe nye bestyrelsesmedlemmer i forhold til opgaver.

Réponse : LEA Ejendomspartner A/S
Gitte har været en kæmpe hjælp i forbindelse med salg af min lejlighed, hvor foreningen ikke var samarbejdsvillige og kun til besvær, oplevede jeg, at Gitte derimod var parat ved telefonen, når jeg havde brug for det /spørgsmål til processen. Jeg kan varmt anbefale LEA ejendomspartner A/S til andre!

Réponse : LEA Ejendomspartner A/S
Det største svindlerfirma. Pas på med at leje bolig igennem dem. Ved flytning flår de en fuldstændig hvis man ikke er vågen. Min sag kom i huslejeklagenævnet. Hvor jeg sparede 10.000 kr. De finder på beløb og længe efter man er flytter kan man pludselig få en opkrævning på ubetalt husleje.
Hold jer langt væk

Réponse : LEA Ejendomspartner A/S
Der blev hurtigt taget hånd om problemet og virksomheden var resultat søgende.
Der opleves en god, grænsende til hjertelig ånd, krydret med en stor professionel tilgang til sagen.

Réponse : LEA Ejendomspartner A/S
Vi er en del lejere som sidder i Emiliehaven 2665 vallensbæk strand.
Vi har LEA som administrator som er fuldkommen ligeglade med deres lejere. Vi flyttede ind i ufærdige lejemål, møgbeskidte, utætte vinduer, manglende el mm. Ingen ibrugstagningstilladelse osv. Skralemolokker udenfor bla. Mit lejemål som stænker så meget at jeg ikke kan lufte ud uden stanken kommer ind i mit lejemål og larm 24/7. Hos LEA er de fuldkommen uden for empati for deres lejere møg frække og uden kendskab til lejeloven eller også prøver de bevidst at omgås den. Vi har heller ikke haft det lovpligtige indflytningssyn ved indflytning, vi fik en tom indflytningsrapport vi skulle udfylde med fejl og mangler og så gik den såkaldte synsmand, hvis ikke vi underskrev rapporten som var tom fik vi af vide vi ingen nøgler fik til lejemålet, så vi var tvunget til at underskrive da vores flyttebiler var på vej. 4,5 måneder senere modtager vi en rapport fra LEA at vores indflytbingsrapport var klar men det var vores fejl og mangler, og modtaget alt forsent, så enten kender LEA ejendomspartner ikke lejeloven eller også er det bevidst fra deres side. Pgf 9 i lejenloven siger at udlejers krav mod lejer bortfalder hvis ikke det lovpligtige indflytningssyn afholdes ved indflytning. Ved fraflytninger prøver de alt for at få folk til at betale for alt muligt, så huslejenævnet får travlt.Vil strækt fraråde folk at flytte ind hvor LEA administrerer noget medmindre man er klar til at kæmpe. Vi sidder med den fjerde administrator på 14 måneder og tjaee lige så uvidende og ligeglad som de 3 andre.

Réponse : LEA Ejendomspartner A/S
LEA Ejendomspartner har gennemgået vores lynguide i, hvordan man som leder forebygger og håndterer digital chikane på digitalchikane.dk. De fortjener derfor 5 stjerner af os for at vise, at de tager digital chikane alvorligt som et arbejdsmiljøproblem!
Tak for at vise, at I står op mod digital chikane 👏

Réponse : LEA Ejendomspartner A/S
Vi flyttede ind i Emiliehaven 1 juli 2022. Vi er ikke blevet mødt af andet snyd og løgne fra Lea's side.
Når de så skifter ud i personalet sker det alligevel ikke en skid!!!
Man bliver talt ned til når man ringer ind og siger man dem i mod eller svare lidt hårdt tilbage skal VI holde den gode tone på trods af man skriver pænt.
De er så skide hamrende ligeglade med os herude.
Når folk taler sammen og hører det l**t de siger og skriver, så er det os der er noget galt med.
Så jeg kan ikke skrive det nok...
BLIV VÆK FRA EMILIEHAVEN OG LEA GENERELT!!!!!

Réponse : LEA Ejendomspartner A/S
aldrig er man blevet taget så hårdt bagi af et firma
de totalt snyder en ved flytte opgørelse

Réponse : LEA Ejendomspartner A/S
En savoir plus sur les différents types d'avis.