LEA Ejendomspartner A/S Avis 123

TrustScore 3.5 sur 5

3,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Bliver altid mødt positivt og konstruktive i deres svar når vi henvender os til LEA Kolding afd. Svare også tit på spørgsmål, som ikke i første omgang er specifik deres område som aftalt i vores kon... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

SKÆGKRÆ BLOMSTERLUNDEN TILST I ALLE BLOKKE. Virker til i er fuldstændig ligeglade og kede af det med problemet men er jeg IKKE har boet her 4 måneder i en ejer bolig... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har gennem mange år haft et rigtig godt samarbejde med LEA Ejendomspartner A/S i vores grundejerforening Vestergade 17. Anne Månsson er vores administrator og en helt central nøgleperson. Hun... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har i AB De Mezas Vej 10, i en lang årrække benyttet LEA Ejendomspartner i Kolding, som vores Ejendomspartner og administrator. Vi er meget tilfredse med den gode ydelse og imødekommenhed, vi mo... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service d'administration des entreprises

Écrit par l'entreprise

LEA Ejendomspartner administrerer ejendomme for udlejere og foreninger. Vi ejer således ikke selv ejendomme, men hjælper udlejere og foreninger med den daglige administration – fra opkrævninger, generalforsamling, budget, juridiske spørgsmål, til kontakt med beboere og myndigheder.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 72 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Lea Odense

Som lejer på det danske marked, vil jeg til enhver tid anbefale boliger som Lea Odense administrerer.
Jeg kunne skrive rigtig mange gode ting om dem, kort vil jeg sige de er ordenlige, de reagerer ved henvendelser, og som lejer får du en hurtig tilbagemelding, fejl og mangler bliver hurtigt udbedret.
Varmeste anbefalinger herfra

15 février 2024

Kære Helle

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at hører om din gode oplevelse og værdsætter at du vil dele den med os.

Dine rosende ord bliver sendt videre til afdelingen i Odense.

Venlighed og hurtighed

15 mars 2024

Kære Miriam

Vi er glade for, at du vil dele din oplevelse med os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Godt samarbejde i en positiv ånd

11 mars 2024

Kære Aage

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi sætter pris på et godt samarbejde og vi er glade for, at du vil dele din oplevelse med os.

Lea Ejendomspartner i Næstved

Lea Ejendomspartner har en professionel tilgang til deres lejere. Når der tages kontakt til dem har de alle dage været professionelle, hurtige med at vende tilbage og venlige i deres tone.
Kirsten som har været kontaktperson for os, har altid været hjælpsom med store og små spørgsmål ifm. med vores lejemål i Blomstergården.

6 mars 2024

Kære Trine

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os og vi er glade for at hører om det gode samarbejde I har med vores kollega.

Dine rosende ord vil blive bragt videre.

God service fra udlejer

Kontakter udlejer via en annonce på BoligPortalen, og måske lidt heldigt, går der er ikke mange minutter før jeg får et svar tilbage, derudover spørger jeg lidt ind til andre lejemål, lidt større, og bliver mødt med god service, så derfor kan der ikke gives andet end 5⭐️ til Kirsten herfra

27 février 2024

Kære Mathias

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at hører om din oplevelse og vi sender dine rosende ord til vores kollega videre.

Tak for at dele din oplevelse med os.

Positiv oplevelse med Kirsten vedr

Positiv oplevelse med Kirsten vedr. Blomstergården - intet og sætte en finger på.

27 février 2024

Kære Samuel

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for du vil dele din positive oplevelse du har haft med vores kollega.

Vi sender dine rosende ord videre.

Noté 3 sur 5 étoiles

Lea ejer ikke selv ejendommene?

Lea ejer ikke selv ejendommene?! Det kan jeg godt forstå de frasiger sig, for mage til råddent byggeri skal vi lede længe efter.
Larm, indelukket (svamp) og ufattelig ringe arkitektur.
Og et godt råd: Tjek dokumentation for fraflytningsarbejde, ellers tager de hele indskuddet.

12 janvier 2024

Kære Lene

Det er korrekt at LEA Ejendomspartner ikke selv ejer boligerne men står for den daglige administration for ejerne, herunder lejekontrakter, opkrævning af boligafgift og udarbejdelse af flytteopgørelse ud fra det materiale som fremsendes af ejerne.
Vi har derfor ej heller stået for byggeriet.

Det er naturligvis meget beklageligt at hører, at du ikke er tilfreds med den bolig du har lejet. Vi forsøger på bedste vis at være i god dialog med både lejer og ejer såfremt der er udfordringer.

Hvis du ønsker vi kigger nærmere på din sag, er du velkommen til at sende en mail til lea@lea.dk.

Du ønskes en rigtig god aften.

Noté 1 sur 5 étoiles

Fremgår af netop udfyldte formular

29 décembre 2023

Hej Morten

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at skrive til lea@lea.dk, så hjælper vi gerne.

Noté 1 sur 5 étoiles

Skimmelsvamp i deres lejebolig!!

LEA har ignoreret, at jeg i en periode på 5 dage i november måned, havde mellem 7 og 11 grader i huset.
Jeg har meddelt dem om skimmelsvamp i både køkken, gang, stue, badeværelse og børneværelse.
Min søn og jeg bliver syge af det, men det vil de tydeligt skide på.
Selvom her er lavet en DNA test for skimmelsvamp, og min søns læge har bedt om resultatet, så har henvendelse til 4 forskellige mennesker INTET hjulpet!
De lader simpelthen børn flytte ind i deres skimmelbefængte huse, og skider på det, så snart de har fået indskuddet.
Hold jer laaangt væk!

Nu skriver de og prøver at frasige sig alt ansvar, men de har allerede fået mails og beskeder, de undlader bare at svare.
Da jeg tidligere meddelte deres inspektør, at jeg havde 11 grader i stuen, og at reparatøren meldte afbud, dik jeg et “nå ok”.
Endnu engang har jeg bedt om at se resultatet af skimmeltesten, men de NÆGTER at oplyse mig om, hvad det er for et hus de har ladet mig flytte ind i.
Det er noget svineri!
De lover og lover, men lover betyder vist lyver.

24 novembre 2023

Hej Harald

Vi beklager meget at hører du har oplevet store udfordringer i dit lejemål.

LEA Ejendomspartner ejer ikke selv boligerne, men står for den daglige administration for ejerne, herunder udarbejdelse af kontrakter og opkrævning af boligafgift.

Vi vil meget gerne kigge nærmere på din sag med boligens ejer, hvis du sender en mail til lea@lea.dk.

Vi håber at hører fra dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Som afgående formand for ejerforeningen…

Som afgående formand for ejerforeningen Ejboparken vil jeg gerne fremhæve mange års samarbejde med vores samarbejdspartner LEA. Vi har haft et rigtig godt samarbejde omkring økonomi og generalforsamlinger og nye strategier i forbindelse med byggesager. Tak til både Signe og Simon til jeres store indsats. Det er ikke altid nemt at navigere med frivilligt arbejde. I har en god evne til at hjælpe nye bestyrelsesmedlemmer i forhold til opgaver.

22 novembre 2023

Hej Caroline

Tak for din fine anmeldelse.

Vi sætter stor pris på de rosende ord og det gode samarbejde der har været.

Dine ord er givet videre til Signe og Simon.

Varm anbefaling

Gitte har været en kæmpe hjælp i forbindelse med salg af min lejlighed, hvor foreningen ikke var samarbejdsvillige og kun til besvær, oplevede jeg, at Gitte derimod var parat ved telefonen, når jeg havde brug for det /spørgsmål til processen. Jeg kan varmt anbefale LEA ejendomspartner A/S til andre!

10 novembre 2023

Kære Kat

Vi er glade for at du vil dele din oplevelse med os. Vi har videresendt dine rosende ord til Gitte.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og meget overskuelig…

Hurtig og meget overskuelig korrespondance

13 novembre 2023

Hej Charlotte

Vi er glade for at hører, at du er tilfreds med din oplevelse.

Det største svindlerfirma

Det største svindlerfirma. Pas på med at leje bolig igennem dem. Ved flytning flår de en fuldstændig hvis man ikke er vågen. Min sag kom i huslejeklagenævnet. Hvor jeg sparede 10.000 kr. De finder på beløb og længe efter man er flytter kan man pludselig få en opkrævning på ubetalt husleje.
Hold jer langt væk

31 octobre 2023

Hej Christian L.

Vi er meget kede af at hører, at du har haft en dårlig oplevelse ved fraflytning af din lejebolig.

LEA Ejendomspartner ejer ikke selv boligerne men står for den daglige administration for ejerne, herunder lejekontrakter, opkrævning af boligafgift og udarbejdelse af flytteopgørelse ud fra det materiale som fremsendes af ejerne.
Det er derfor ikke LEA der fastsætter istandsættelsesomkostningerne m.v. ved fraflytning.

Vi er dog stadig ærgerlige over at hører om den oplevelse du har haft ved din fraflytning.

Hvis du ønsker at uddybe din sag nærmere, er du meget velkommen til at kontakte os på lea@lea.dk.

Noté 5 sur 5 étoiles

En medlevende, menneskelig forståelse.

Der blev hurtigt taget hånd om problemet og virksomheden var resultat søgende.
Der opleves en god, grænsende til hjertelig ånd, krydret med en stor professionel tilgang til sagen.

23 octobre 2023

Kære Lars

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at hører om din oplevelse. Tak for at dele den med os.

LEA Ejendomspartner

Noté 3 sur 5 étoiles

Nemt

Det var nemt at udfylde.

23 octobre 2023

Hej Simone

Vi er glade for at hører du har haft en god oplevelse.

Noté 1 sur 5 étoiles

Pas på med at leje jer ind hos LEA

Vi er en del lejere som sidder i Emiliehaven 2665 vallensbæk strand.

Vi har LEA som administrator som er fuldkommen ligeglade med deres lejere. Vi flyttede ind i ufærdige lejemål, møgbeskidte, utætte vinduer, manglende el mm. Ingen ibrugstagningstilladelse osv. Skralemolokker udenfor bla. Mit lejemål som stænker så meget at jeg ikke kan lufte ud uden stanken kommer ind i mit lejemål og larm 24/7. Hos LEA er de fuldkommen uden for empati for deres lejere møg frække og uden kendskab til lejeloven eller også prøver de bevidst at omgås den. Vi har heller ikke haft det lovpligtige indflytningssyn ved indflytning, vi fik en tom indflytningsrapport vi skulle udfylde med fejl og mangler og så gik den såkaldte synsmand, hvis ikke vi underskrev rapporten som var tom fik vi af vide vi ingen nøgler fik til lejemålet, så vi var tvunget til at underskrive da vores flyttebiler var på vej. 4,5 måneder senere modtager vi en rapport fra LEA at vores indflytbingsrapport var klar men det var vores fejl og mangler, og modtaget alt forsent, så enten kender LEA ejendomspartner ikke lejeloven eller også er det bevidst fra deres side. Pgf 9 i lejenloven siger at udlejers krav mod lejer bortfalder hvis ikke det lovpligtige indflytningssyn afholdes ved indflytning. Ved fraflytninger prøver de alt for at få folk til at betale for alt muligt, så huslejenævnet får travlt.Vil strækt fraråde folk at flytte ind hvor LEA administrerer noget medmindre man er klar til at kæmpe. Vi sidder med den fjerde administrator på 14 måneder og tjaee lige så uvidende og ligeglad som de 3 andre.

1 juin 2023

Kære Hanne

Mange tak for din anmeldelse.

Vi beklager mange gange at læse om din oplevelse med din lejlighed i Emiliehaven.

Fejl og mangler ved indflytning skal noteres på fejl og mangel listen, så der kan tages højde herfor ved fraflytning. Det er her meget beklageligt at høre der ikke er gennemført et syn med udfyldelse af rapport, hvilket administrator vil blive informeret omkring.

Lejelovens § 9 omhandler det udvidede ejendomsbegreb, hvorfor vi ikke kan nikke genkendende til paragrafhenvisningen. Hvis du har spørgsmål til loven og hvad det har af betydning for dig, er du meget velkommen til at kontakte ejendommens administrator.

Ved LEA Ejendomspartner står vi ikke for udbedringerne ved fraflytning. Her er det ejer eller ejers ansatte, der forestår ind/ fraflytningssyn samt hvilke ting der bør udbedres.

Din anmeldelse er videregivet til ejendommens administrator.

Hvis der skulle være yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på lea@lea.dk.

Noté 5 sur 5 étoiles

Sammen mod arbejdsrelateret digital chikane

LEA Ejendomspartner har gennemgået vores lynguide i, hvordan man som leder forebygger og håndterer digital chikane på digitalchikane.dk. De fortjener derfor 5 stjerner af os for at vise, at de tager digital chikane alvorligt som et arbejdsmiljøproblem!

Tak for at vise, at I står op mod digital chikane 👏

12 octobre 2023

Kære Digitalt Ansvar

Tusind tak for jeres fine anmeldelse.

Vi er glade for at vi sammen kan stå op mod digital chikane.

I ønskes en rigtig god weekend.

Noté 1 sur 5 étoiles

HOLD JER VÆK FRA LEA OG EMILIEHAVEN!!!!

Vi flyttede ind i Emiliehaven 1 juli 2022. Vi er ikke blevet mødt af andet snyd og løgne fra Lea's side.

Når de så skifter ud i personalet sker det alligevel ikke en skid!!!

Man bliver talt ned til når man ringer ind og siger man dem i mod eller svare lidt hårdt tilbage skal VI holde den gode tone på trods af man skriver pænt.

De er så skide hamrende ligeglade med os herude.

Når folk taler sammen og hører det l**t de siger og skriver, så er det os der er noget galt med.

Så jeg kan ikke skrive det nok...

BLIV VÆK FRA EMILIEHAVEN OG LEA GENERELT!!!!!

26 septembre 2023

Kære Nadia

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at hører at, det er sådan du oplever LEA Ejendomspartners daglige administration af dit lejemål i Emiliehaven.
Vi er bekendt med at der over de sidste dage har været dialog mellem administrator og dig, hvor der arbejdes på en løsning som imødekommer dine ønsker.
Derfor er vi ærgerlige over at læse denne anmeldelse.

LEA Ejendomspartner

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition - forståelse for vores salg.

12 septembre 2023

Kære Niels

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for at hører du har haft en god oplevelse med dit salg.

LEA Ejendomspartrner A/S

Noté 1 sur 5 étoiles

aldrig er man blevet taget så hårdt…

aldrig er man blevet taget så hårdt bagi af et firma

de totalt snyder en ved flytte opgørelse

30 août 2023

Kære Emil

Mange tak for din anmeldelse.

Vi beklager at du har oplevet udfordringer med din flytteopgørelse.

Vi er blevet informeret af administrator om at du har en igangværende sag hvor du kan forvente at få svar indenfor 14 dage.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus