1. Agence de voyages
  2. Agence d'excursions
  3. Voyagiste
  4. Agrégateur de voyages

Informations provenant de diverses sources externes

Nazar er en del av TUI Travel Plc London, verdens største reisekonsern. Vi lover våre gjester en annerledes ferieopplevelse på hoteller som man ikke finner hos andre på det nordiske markedet.

• Jörgen Kocksgatan 7A, 211 20, Malmö, Suède

• nazar.no

2,2

Bas

TrustScore 2 sur 5

16 avis

Styr unna

Styr unna, Nazar tar ikke ansvar for noe hvis noe går galt og hotellet vi var på var elendig på alle måter. Ble tilbudt småpenger for flere dager feil hotellrom som var lite og skittent. Kommer aldri til å bruke de igjen. Mye bortkastede penger

7 octobre 2024

Alt var dårlig når man reiser med barn…

Alt var dårlig når man reiser med barn via dette firma.Det var Juli 23.Dessverre hadde jeg ikke lest på forhånd alt som ble uttalt her.Forfordelig ferie. Dårlig opplevelse i det første dag da var hotell eier oppførte seg elendig mot barn i det første frokost etter ankomst. Sendt ham urealistisk brev til Nazar kundeservice som de ville kaste oss bort.I det første 3 dager bare brukt for forhandlinger.
IKKE ANBEFALT FOR NORSKE FAMILIER MED BARN

8 juillet 2023

Feriemareritt!!

Vår reise til relax beach hotel i Tyrkia! Nazar var så lite behjelpelig at jeg blir kvalm!

Skulle ønske jeg kunne gitt 0 stjerner men det går dessverre ikke!! Styr unna!!! Jeg og samboeren min dro hit 2 uker i juli 2023. Vi kom til hotellet 03:00. Når vi kom inn i resepsjonen så de ansatte stygt på oss med et blikk om «hva vil dere?» og deretter overså oss. Vi fikk beskjed om at det ikke var ledig rom til oss.Vi ble deretter sendt til et hotell over gaten som minnet meg om et fengsel. Helt grusomt der, skittent overalt og sengetøy var skittent og flekkete. Vi ble lovet vårt eget rom på relax beach hotel morningen etter kl 9. Vi gikk i resepsjonen å snakket med de, men fikk ikke rommet før 3 timer senere. Når vi fikk rommet så vi masse dyr krypende på veggen og i sengen. (minst 2-300 innsekter). Vi gikk til resepsjonen å ville bytte rom og fikk beskjed om at ingenting var ledig. Plutselig får vi beskjed om at noen skal sjekke ut 01:00 på natten, og at vi kan få deres rom. Men vi får også beskjed om at rommet IKKE kommer til å bli vasket. Så jævlig ekkelt. Vi spør om de kan vaske rommet skikkelig morningen etterpå dersom vi flytter inn på rommet den natten (da vi er desperate til å få nytt rom). Vi får beskjed om at det var noe de ikke kunne love. Dersom vi ikke vil bo på et rom noen andre har bodd 1-2 uker på uten å bli vasket valgte vi å beholde rommet vårt. SKAM! Rommet ble ikke vasket, vi fikk ikke nye håndduker, og sengetøy ble ikke skiftet. Vi fikk ikke ny dorull, så vi måtte ned i resepsjonen å spør om det også, de så dumt på oss å sa de ikke hadde. Uhøflig å grusomt personale! Alt av drikke (både brus og alkohol) er utvannet. Ingen alkohol i verken øl eller drinker, så så her blir du lurt. All brus er utvannet! For å ikke snakke om maten, etter 1 dag på hotellet brakk jeg meg av å gå ned å kjenne lukten av maten som var der. Jævligste maten jeg har smakt. Det var uhygienisk, alt var skittent, fat, gafler, glass. Frokost ble ikke spisst en eneste dag. Ingen internasjonale retter, eneste var burger hver dag til lunsj. Men jeg skulle likt å visst hva det burgerkjøttet var laget av. For det var faen ikke bra kjøtt. Masse fluer på maten konstant! Vi ble matforgiftet og spydde i mange dager. Maten ble ikke fylt på, når det gikk tomt, så gikk det tomt. Det førte til lange køer før måltidet startet og folk var desperate og fylte ikke bare ett, men flere fat om gangen, som de spiste halvparten av. Bare store motorveier rundt hotellet, ingen «turistsentrum». Vi hadde all inclusive, men endte med å betale frokost, lunsj og middag selv ute på resturant. De klarer ikke å leve opp til navnet relax beach hotell, når det er høy party musikk ved bassenget fra morgen til kveld. Det var så høy musikk at å ligge ved bassenget en eneste dag var helt uaktuelt. Ingen avslapning å ro på det hotellet. For å ikke snakke om nazar som vi reiste med. Styr unna det også!! Første og siste gang jeg i d hele tatt tenker tanken på det reiseselskapet igjen. Ingen hjelp å få. Bodde der en uke å vi ringte, sendte sms og Mail. Etter en uke etter å ha sovet med innsekter, får vi tilbud om å bytte hotell. Fikk ikke noe plaster på såret, vi fikk bytte hotell mot at vi betalte 8500 nok. 8500 nok????? Det var nesten det hele turen vår kostet fra start av!! Å da har vi i tillegg brukt masse penger på å spisst ute hver eneste dag da vi ikke ville bli dødssyk av maten på hotellet. Vi endte med å sjekke ut av hotellet en uke før vi skulle. Kom til resepsjonen å sjekket ut, de så bare stygt på oss å lot oss gå.
STYR UNNA!!! Anbefaler ingen!!!! Jeg og kjæresten min leste anmeldelser før vi bestilte å tenkte «det skjer vell ikke med oss». Jo det skjer med alle, så ikke gå på samme smell!!!

27 juillet 2023

Anbefaler ikke norske folk med barn å reise til Relax Beach hotell i alanya. Her er det VELDIG DÅRLIG UTVALG I MAT FOR BARN. Så og si ingen ting!!!!!! Og du får kylling i 14 dager!!!!!!!!!

Turen ned gikk greit, men når en landet i tyrkia så var det venting på bagasje i nesten 3 timer. Var ikke akkurat en kjekk opplevelse for noen på flye som stort sett hadde barn med seg. Så til transporten.... bussen som skulle frakte alle var jo kjørt så da var det ny ventetid for å få transport. Alt i alt så tok denne turen 17,5 timer og det med charterreiser. Så til maten på hotellet .... dette er da et hotellet som heter relax beach hotellet alanya. Her anbefaler jeg STERKT at barne familier ikke reiser. Er ingenting mat for unger her, vist de ikke spiser kylling da!! Men vist de gjør det så er det kylling i nesten alle slags former., i våres tilfelle så er det kylling i 14 dager. Frokost på hotellet er en vits!!! Veldig dårlig Frokost også!!! Og veldig dårlig utvalg også her for barn!?!?! Så og si nesten ingen ting å velge mellom. Det som er bra er hotell rommene og bassenget. Men sånn totalt alt i alt så vil jeg ikke anbefale dette hotellet til noen egentlig, vist du ikke vil spise slafsete kylling, sur salat og ris vær dag da. IKKE Å ANBEFALE I DET HELLE TATT.

22 juillet 2023

Reisebevis som ikke holder mål.

Har ikke reist enda, men sliter med å tolke reisebeviset. Måtte få nytt tilsendt. Det var heller ikke særlig lesbart. Ser ut som det er skrevet med en skrivemaskin fra 80-tallet. Vanskelig å se om man faktisk har betalt for både det ene og det andre.

1 juillet 2023

Relax Beach hotell Alanya…

Bestilte tur dagen før avreise fra Gardermoen (tok tog fra Trondheim). Når jeg skulle sjekke inn hadde ikke flyselskapet mottatt vår bestilling. Ved chat med nazar fikk jeg heldigvis fikset problemet(hyggelig guid som fikset alt) og vi kom med på flyet, Men glad jeg hadde god tid til avreise. Unødvendig stresset situasjon til kunde fra nazars side. Hotell Relax Beach hotell i Alanya med all inclusive. Fine hotell rom, fint renhold på rom. All inklusive er en vits, du står i uendelige lange køer til alle måltid. Og du får en følelse av at mange håver til seg mat og tilbehør som griske ulver, selv om du har møtt til rett tid. Får følelsen av en matfabrikk og et konsept som er bare ute etter å tjene penger. Ble faktisk dyrere for meg og mine to barn med et slikt konsept. Ikke alltid vi fikk det vi faktisk liker ( gjelder spesielt for barn da). Har reist mye til Tyrkia men aldri med all inklusive. Anbefales ikke. Kjøp heller et mindre leilighetshotell uten mat med et lite basseng. Bassengområdet elendig, lite og overfylt alltid. Vannsklier virker til bestemte tider og en er aldri i bruk. Stranden var den beste plassen her, hadde jeg vist det hadde turen ikke gått hit. Styr unna, for dyrt. Du klarer faktisk å lage deg bedre ferieopplevelser uten dette opplegget.

18 juillet 2023

Pegasos World är ett helt fantastiskt hotell

Pegasos World är ett helt fantastiskt resemål speciellt när man reser med barn. Väldigt god mat som tom min kockman var nöjd med, barnklubbar så att vi föräldrar också kunde få lite egentid och hög guideservice på plats! Vi reser med Nazar nästan varje år och gillar konceptet!

29 juin 2022

Fantastisk kundeservice av Shabnam

Jeg har vært i kontakt med Nazar angående en stor familiereise der vi er 25+ reisende. På grunn av logistikken har jeg vært nødt til å prate en del med Nazar og var så heldig å komme i kontakt med en ansatt med navnet Shabnam. Hun var veldig vennlig og høflig i tonen, løsningsorientert, rask med tilbakemeldingene, var nøye og presis i formuleringene og svært behjelpelig med en kjempelogistikk. Dessverre sluttet hun hos Nazar og jeg måtte videre være i kontakt med en som heter Sandra. Sandra er svært spydig, uhøflig og lite behjelpelig. Da jeg spurte hvorfor det tar så lang tid å få et pristilbud svarte hun med "du er ikke den eneste gjesten hos oss". I all frekkhet klarte hun å fortsette og si: hvordan vi jobber internt har ingenting med våre gjester å gjøre. Jeg presiserte at hun som jobber i en bransje der kundeservice er på toppen av skills en slik ansatt bør besitte, bør vurdere kundeservice kompetansen sin og etterspørre bedre opplæring. Når man bruker nærmere kr 300 000 på en reise, som den gruppen vi reiser med gjør, vil man i det minste føle en hyggelig tone hos den man snakker med. Når jeg pratet med Sandra opplevde jeg at heller ville kansellere turen, enn at de pengene skal gå til Nazar. Det er trist at den gode opplevelsen jeg har av kundeservicen Shabnam ga, ble dratt så drastisk ned av Sandra etter kun to samtaler.

28 avril 2023

Sjekk hjemreise og utsjekking

Grei info før reise, og ved ankomst. Svarer på meldinger innen fristen, og kommer til din lokasjon når du ønsker å bestille "noen å gjøre". Ved hjemreise må du være oppmerksom, må oppsøke når du blir hentet, samt om du har rommet frem til avreise. I dette tilfellet er utsjekking kl 12 (ikke ledig for sen utbooking) og henting kl. 22 på kvelden. Beklager Nazar, dette kan jeg ikke ta seriøst. Kan hende andre reisebyrå gjør det samme, men i så fall har alle en veldig lang vei å gå.

19 août 2022

Grusom kundeservice

Grusom kundeservice. De lover noe på tlf, svarer aldri på tlf. Helt ubrukelige!! Bestill heller reisen via noen andre. Aldri om jeg bestille fra dette selskapet igjen.

4 juillet 2022

ELENDIG!

Aldri vært med på dårligere service, elendig oppfølging og ellers ikke til å få tak i.
Bestilte tur for samboer og datter. Ville ha med 1ekstra barn på ferie og fikk beskjed om pris på ca 6000,-
Godtar det. Får deretter tilsendt faktura på 12000,- Sier det er uaktuelt etter å ha forsøkt å kontakte de i 2 uker. De skal se hva de kan få til...
Hører ingenting.
Tilslutt etter litt over 3 uker får jeg godkjent at han kan fjernes grunnet feil pris.
Får da avbestillingsgebyr på 1200,- pga at de legger ved et barn til en pris som absolutt ikke er godkjent.
Får nå ikke tak i de igjen og ser absolutt for meg at de ikke vil gi seg på den. Etter så mye styr, uhøflige ansatte (utenom 1 person) og ellers bare kaos så tar jeg lett dette videre til forliksrådet skulle de ha noen innvendinger på å fjerne avbestillingsgebyr.
Spør meg selv hvordan et slikt firma kan få fortsette etter å se kundeanmeldelser..

14 juin 2022

Beste firma å reise til syden med

Beste firma å reise til syden med. Skulle du være uheldig som vi var ( hotellet hadde brennt ned før vi kom, nytt hotel klart. Men vi ble delt reise følge, retter etter 8 timer) kjempe service.
Derfor ble det nazar igjen🌺

7 août 2017

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit